Prosti Lady


Vagyis helyesebben évfolyamtalálkozó. Ma este lesz a szakközép iskolai évfolyam találkozó, akkor 5 osztály végzett, és érettségizett, minden osztály magas, 25-30 fős létszámmal. Nagyon várom már, de előtte még lesz egy ügyfelem, 10 órára jön Levente, átlagos 30 éves férfi, nagyon csendes, semmit nem tudok róla, rendszeresen ,két hetente szombat délelőtt 10 órára jön, elvégzi a dolgát, fizet, és megy. Ma sem volt ez másképp, megérkezett, kicsit símogattam a farkát, aztán amikor éledezett elő vettem a nadrágból, az átlagos méretű kb 16cm- dákót, a számba vettem, és elkezdtem szopni, hamar kemény lett. Közben Levente a hajamnál fogva szoptatott, én pedig mohón szoptam a faszt. Azután levette a nadrágját, és bele ültem a kemény farkába, lovagolni kezdtem, a srác most is mint mindig nagyon élvezte, úgy vettem észre hogy ez a kedvenc pozíciója. Mindig mélyen a szemembe nézett, szerette látni ahogy élvezem a faszát. Pozíciót váltottunk, a hátamra fektetett, és így dugott tovább, hirtelen megfeszült a teste, és nyögve a fenekembe lövellt. Majd kihúzta a spermás farkát, megtörölte, aztán felöltözött, fizetett és elment. Én is rendbe szedtem magam, és irány a fodrász, hiszen este osztály találkozó.
El jött az este, Ádám a taxis srác elvitt az étteremben ahol volt az évfolyamtalálkozó, mindenki hozhatta magával a párját ha szerette volna. Ádámtól elköszöntem, aztán be mentem, rengeteg ismerőssel találkoztam, beszélgettem. Egyszer csak két kéz takarta el a szemem, és a hátam mögül egy kedves női hang kérdezte:
- Na ki lehet az?
A hangot rögtön meg ismertem
- Dóri, feleltem
- Igen, de honnan tudtad?
- 100 hang köztük is meg ismerném a hangod, válaszoltam
Dóri az egyik legkedves ember volt az osztályban. Beszélgettünk, egy kicsit, mondta hogy a barátjával jött, amint megtalálja bemutatja.
Közben a többi osztály társammal, és évfolyam társammal beszélgettem, amikor is megjött Márk és Gábor, az osztály, de talán a suli két legnagyobb bikája, és a két legjobb pasi is, minden csaj odáig volt értük, és persze én is. Mindig lestem őket, a testnevelés órán , a tesi mindig az utolsó óra volt, és utána zuhanyoztunk, kidolgozott testük volt, és Gábornak volt a legnagyobb fasza az osztályban. Még mindig előttem vannak ahogyan ott zuhanyoztak: Gábor kb 175cm magas, Szőkés kissé vöröses barna hajú, izmos srác, széles váll, erős izmos kar, hatalmas mellizom, hasizma kemény, de egy szép egybe kockát alkotott, a vádlija , és a feneke is izmos, rövidre nyírt fanszőr, nagy vastag és hosszú fasz. Márk fekete hajú, zöld szemű, hosszúkás arcú, kb 180 cm magas ,szintén izmos mellkasú, és klasszikus kocka hasú fiú volt, átlagos pénisszel. A két srác olyanok voltak mintha testvérek lettek volna, mindent együtt csináltak, most is együtt érkeztek.
Ahogy az egyik volt osztálytársammal beszélgettem, Dóri hátulról megkopogtatta a vállam..
- Bocsánat a zavarásért, de megtaláltam a barátomat, szeretném bemutatni neked....
Ahogy megfordultam, a srác arcára fagyott a mosoly, elsáppadt, a szemei elkerekedtek, és az arcára ült a rémület.
Amikor megláttam Dóri barátját én is elpirosodtam egy kicsit, közben kezet fogtunk....
(Dóri): - nos ő ittt a barátom, a legkedvessebb srác akit valaha ismertem: Levente . Ő pedig a legrendessebb srác a volt osztályomból. Mutatott be Dóri.
- Igaz hogy csak néhány hete járunk, de nagyon szeretem, áradozott Leventéről Dóri.
( Én) – örülök hogy megismertelek.
(Levente): -én is örülök, habogta, ilyedten, sokat mesélt rólad Dóra, az elmúlt pár napban.
Szegény Dóra, gondoltam magamban, ha tudnád hogy pár órája engem dugott a te álmaid pasija, és havonta kétszer jár hozzám, és még fizet is érte.
Közben Dóra legjobb barátnője, Linda is megérkezett, és szerencsére elragadta tőlem Dórát, és Leventét.
Gábor és Márk most is nagyon jól néztek ki, kerültem a társaságukat, mert a suliban gyakran elég bunkók voltak velem. Az előbbi kellemetlen találkozás után, ami az ügyfelemmel történt ,kimentem a teraszra egy kis friss levegőt szívni. Alig néhány perce voltam kint, amikor is meghallottam Gábor és Márk hangját a hátam mögött, megfordultam,
- Sziasztok . köszöntem nekik, közben gombóc lett a torkomban.
(Márk) – ni-ni, látod ki van itt?
(Gábor)- látom hát , a kis csíra,
( Gábor) – nem is tudtam hogy te is itt vagy, hol bújkáltál eddig?, hogy vagy?
- Nem bújkáltam, és igen mint látod én is itt vagyok, és köszönöm jól vagyok. És ti? Mi van veletek,?mit csináltok, amikor éppen nem csajoztok?
(Márk): - van egy kondi termünk Gáborral, és ott vagyunk személyi edzők, ja és hát, csajozunk.
(Gábor):- na és neked itt van a barátnő, vagy barátod? Nevetett Gábor és közben Márk tenyerébe csapott
- Nem , nincs, egyedül jöttem, válaszoltam. És most neharagudjatok, én megyek.
- (Márk) – hova ez a nagy sietség? Emlékszel Gábor, a suliban tesi óra után soha nem sietett, mindig megvárta hogy zuhanyozzunk.
- ( Gábor) – persze hogy emlékszem, mindig leste a farkam.
- (Márk) – na jó, de a te farkad más fiú is meg leste, hiszen neked volt a legnagyobb az osztályban. Nevetett Márk.
- (Gábor)- szerintem most is az enyém itt a legnagyobb, mondta nevetve.
A srácok kissé spiccesek voltak már, én pedig nagyon zavarba voltam, és be szerettem volna menni, de Márk megfogta a kezem.
(Márk) – egyébként nagyon jól nézel ki.
(Gábor) -ja, akár csak a suliban, most is szép kerek a feneked, sok csaj megirígyelhetné,.
(Márk) – emlékszem hányszor beszéltük Gáborral, hogy kár hogy nem vagy lányból, biztos meg dugtunk volna.
(Gábor) – fordulj csak meg..... mondta nevetve. Had nézzük csak meg hogy most milyen.
Én zavaromban megfordultam, és a két srác egymásra néztek, és szinte egyszerre , mondták:
- Wow, azt a kúrva ........ Ez most is szép, formás.
Közben vissza fordultam, és Gábor csomagját vettem szemügyre, ami eléggé dudorodott.
- Nahát Gábor, tudtam hogy nagy a farkad, de hogy ekkora, és látom keményedik is.
(Márk) – basszus haver, neked tényleg merevedésed van....
- Nos Márk, úgy látom, nálad is megmozdult valami abban a nadrágban, mondtam Márkának, mosolyogva.
De nyugi srácok nincs ezzel semmi gond, örülök hogy tetszik. Ezzel ott hagytam őket, és be mentem, ahol Leventével futottam össze.
(Levente)- hu , köszönöm hogy az előbb nem buktattál le Dóránál, tudod nagyon szeretem őt, de az ágyban nem kapok meg mindent tőle.
- Szívesen, az hogy ti Dórival mit csináltok nem tartozik rám, és tudod hogy nálam mindig fontos a diszkréció.
(Levente) – igen tudom, és hálás is vagyok érte, úgyhogy továbbra is szeretném majd igénybe venni a szolgáltatásaídat.

Közben eltelt az este, nagyon jól éreztem magam, nagyon sokat beszélgettünk az osztálytársaimmal, évfolyam társakkal, és meglepő módon Gáborral és Márkkal is, akik azért tették néha egy egy kétértelmű megjegyzést, és hát elég sokat ittak. Már csak egy páran maradtunk, köztük a két srác is. Hívtam Ádámot hogy jöjjön értem, de nem tudott, azt mondta hogy küldi a kollégáját, közben Márk és Gábor is indult volna, de nem tudtak taxi hívni. Amikor megjött az én taxim hozzám csapódtak.
- Mehetünk veled?
- Persze.
Mind a hárman hátra ültünk, én középre, Márk lakott viszonylag a legközelebb, így azt a címet adtuk meg legelőször a taxisnak.
Márk a kezét a combomra tette, és mosolyogva a szemembe nézett, közben simogatni kezdett. Ekkor nagy meglepetésemre Gábor megfogta kezem ,és a lába közé rakta. Nem tudtam hogy ez mi akar lenni, tényleg szexet szeretnének, vagy csak szivatnak. Közben Márk lakásához értünk:
(Márk) – gyertek fel.
(Gábor) – rendben.
- Én köszönöm de nem,
(Gábor) – ne izélj már, teljesen fel vagyuk húzva, egész rád vagyunk gerjedve.
(Márk) – gyere már, tudjuk hogy meleg vagy, és hogy azért lestél minket mindig a zuhany alatt.
(Gábor) – gyere kérlek, nem bánod meg, jó lesz, vigyázunk rád.
A srácok invitálására felmentem én is Márk lakására, igazi legénylakás , kis előtér nappali amerikai konyha, hálószoba, fürdő, itt ott egy egy ledobott ruhadarab, és az asztalon üres sörös doboz.
(Márk) – bocs a rumliért, de most nincs csaj aki rendet rakna.... Nevetett közben a srác
(Gábor) – ahogy most nekem sincs nőm, vágott Márk szavába.
(Márk) – tudod ,Gábor barátommal, sokszor beszélgettünk már róla hogy milyen lenne megdugni, vagy legalábbis megszoptatni egy pasit. De mindig elhüjültük a dolgát.
(Gábor, Márk) – azonban ma este találkoztunk veled , és eszünkbe jutott a suli, meg a zuhanyzó, meg hogy hogy lestél minket, sokszor csurgattad a nyálad amikor fürödtünk. De mi csak nevettünk rajtad. Na jó meg cikiztünk is. Mondták egymás szavába vágva. Aztán ma este ott az étterem teraszán tényleg megmozdult a farkunk a nadrágban, jól láttad. Ahogy bementél megdumáltuk hogy itt a lehetőség ki próbálni fiúval is, és téged legalább ismerünk, nem valami vad idegen köcsög akin már végig ment a fél város, mondta Gábor
- Nos mit szeretnétek így első alkalommal? Kérdeztem széles mosollyal, közben arra gondoltam, ha tudnátok hogy mivel is foglalkozom.
(Gábor)-, lehetne hogy csak szopás legyen először?, azt hiszem arra hogy megdugjak egy férfit nem vagyok felkészülve.
- Hát arra lehet hogy még én sem, mondta Márk.
- Hát nekem mindegy, ahogy szeretnétek úgy lesz.
Elkezdtem levetkőzni, teljesen meztelenül álltam ott a két srác közt, akik teljesen zavarban voltak,
- Na mi lesz? Mit álltok ott mint két szűz kislány, gyertek szopni , fogtam meg a félig kemény farkam. A két srác elvörösödött, talán még az eddiginél is jobban.
(Gábor) - hát, hát, mi nem így gondoltuk, mi azt hittük hogy izé....
(Márk) – szóval mi azt gondoltuk, hogy , hogy is mondjam, szóval hogy majd te, te fogsz lecumizni minket.
Ekkor nem bírtam visszatartani már a nevetésem, látva rajtuk a meglepettséget, azt az értetlen tekintetét.
- Nyugi csak vicceltem, én full passzív vagyok, az az lefordítva heteróra, mint ha lány lennék, idézőjelbe.

Közben térdre ereszkedtem, és az előttem álló két férfi lágyékát kezdtem el simogatni, most először éreztem a kezemben , a szakközépiskolás éveim vágyálmaiban szereplő két faszt, igaz hogy még csak nadrágon keresztül, de tudom hogy hamarosan megkóstólhatom azt a két pénisz, amiről annyit fantáziáltam, és soha nem gondoltam hogy valaha ilyen közel kerülök hozzá. Gábor sliccét húztam le először, közben ő a nadrágszíjat kapcsolta ki, a simogatás hatására a hatalmas faszt kiugrott a nadrágból, csodálatos ,vastag, enyhén jobbra görbülő fasz, ennél nagyobbat csak Ádámnál és a néger férfinál a hajón láttam. Közben Márk is megszabadult a nadrágjától, és éppen a pólóját vette le, amikor megfogtam a kezembe a két faszt és elkezdtem egyszerre mindkettőn a bőrt le és fel mozgatni. Márk egyenes ,eres farka néhány húzás után könnyezni kezdett, megjelentek az első csepp előválladékok, amiket lenyaltam róla , ahogy a nyelvem a srác farkán játszott, ő halk sóhajokkal jelezte hogy jól csinálom. Gáborról sem feledkeztem meg, amíg Márkot szoptam, az ő farkát vettem, majd azt vettem a számba , és Márk nyálas farkát vettem. Gábor nagy vastag farkát mohón szoptam, ameddig csak bírtam bevettem a számba, azonban nem engedtem le a tórkomon, nem akartam mélytórkozni, legalábbis egyenlőre.
(Gábor) – vigyázz meg ne fúlladj, te kis mohó, mondta a pólója alól amint éppen levetette.
Közben Márk kihúzta a farkát a kezemből, és elment, hallottam a hűtő ajtó nyekergését, majd ahogyan becsapódik, közben Gábor a jobb kezével a fejem tetejét nyomta a faszára, amit a bal kezével tartott.
(Gábor) – ahhh ahhh, ez az, fuuu, de jól szopsz, hhh, ah, még ,ez az ahhh. Suttogta.
(Márk) – Gábor, gyertek ide a sarokűllőre, itt kényelmesebb.
Gábor kihúzta a farkát a számból, amin hosszasan csűngött lefelé az előválladékkal kevert nyálam, két lépés után a padlóra csöppent. Márk Gábor kezébe nyomott egy doboz sört. Te most nem kapsz, neked másra kell a szád, nevetett Márk, és közben belekortyolt a dobozba. A két pasi a sarokűlőre huppant, szét tették a lábukat. Márkkon folytattam a szoptatás, közben Gábor kibontotta a dobozt, a sőrből távozó szénsav felszisszent. Kocintottak: egészségedre, mondták egyik a másiknak.
(Gábor) – na hogy szopik a srác?
( Márk) –huh, mint egy kis angyal...
(Gábor) – el vihetem egy kicsit?
(Márk) – hát persze.
Gábor belemarkólt a hajamba, és lehúzta a fejem Márk farkáról, majd a hajamnál fogva átvezetett a saját lába közé. A számat nagyra nyitottam, ő pedig ráhúzza a fejem ágaskodó nemíszervére.
- Szopjad beby ..... Ez az
El akartam Gábort kápráztatni, ezért egyre mélyebbre engedtem a faszát a számba, egészen le a tórkomon, a fasz éltünk a számban. Márk ezt végig nézte, és közben verte a farkát – hé haver ez benyelte a faszodat tövig, teljesen eltüntette...., Ez nem semmi, mondta Márk miközben át nyúlt, és nyomta a fejem a torkomban lévő barátja farkkára, úgy hogy csak néhány centit tudjam mozgatni a fejem rajta. Gábor közben bele kortyot a sörbe, én pedig öklendeztem egy kicsit, és a könyem is ki csórdult. Ekkor Márk felemelte a fejem Gábor fasszáról, Gábor pedig megcsapkodta az arcom a nyálas farkkával, ami nagyokat csattant. Huuu, ez nagyon durva volt, ilyet még sosem csinált egy lány sem.
(Márk)- gyere csináld nekem is.... Át térdeltem Márk lába közé, és elkezdtem szopni a szép egyenes, eres farkát, amit egyre mélyebbre engedtem le a torkomon, Márk farka egyre inkább lüktetni kezdett, légzése szaporább lett, az ökölbe szorított kezei közt a sarokülő takarója, abba kapaszkodva elélvezett. Sajnos az élvezés pillanatban a fasz kiugrott a számból, így a sperma a kocka hasára , és a mellkasára lövellt. A még lüktető gecis faszt gyorsan a számba vissza vettem, és még egy kicsit cúmiztam. Az ernyedő dákót lassan kiengedtem a számból, és a spermát a hasától felfelé haladva, a melkkasáig, lenyaltam. Nagyon kellemes, szokatlanul édeskés, sós volt, semmi kesernyés útóíz. A srác csak líhegett, elterülve a sarokűlőn. Na gyere, most tégy csodát velem is, mondta Gábor, közben elkezdtem szopni az ő dákóját is..
- Te tényleeeeg, úgy szopsz mint egy angyal, ahhh. Mondta elcsúkló hangon Gábor. Egy kicsit kurvásra vettem a figurát (ami valljuk be , nem volt nehéz) mélyen a szemébe néztem, és úgy szoptam, a fasz cuppogott, és ez az összkép még jobban beindította Gábort, aki a csípőjét megemelve ösztönzött a szópásra. Nagyon intenzív szoptam a régen áhított hatalmas finom faszt, amiből már szivárgott a sperma, majd lűktetve több spriccelésel a számba élvezett. A rengeteg sperma kifolyt a számból, és az államon lecsurogva Gábor cómbjára csöppent. Amit onnan is letísztítottam.
- ( Márk) ez nagyon durva szopás volt, ezt soha nem gondoltam volna hogy egy fiú így tud szopni
- (Gábor) – én meg hogy valaki le tud mélytórkozni , azt nem gondoltam volna,. Nagyon brutál jól csináltad, kár hogy nem vettük rá magunkat korábban
- (Márk) – ja mondjuk a suliba..... Nevettek a srácok.
- - nagyon késő van , hívok egy taxit
(Márk)- kértek egy sört?
- Igen köszönjük. Válaszoltunk Gáborral
Megíttuk a sört, telefonszámot cseréltünk, megjött a taxi, elköszöntünk egymástól, és hazamentem, egy szuper osztály találkozó után.


Szextörténet ajánló:


Lilla Komáromban 3.


Éppen a nadrágomat vettem fel, hogy kimenjek Szőkepusztára az aratást ellenőrizni, amikor Károly bácsi sietve lépett be az ajtót.
- Lilla, Lillácska Dénes telefonált, hogy
nálad volt.... Szia Tóni te itthon? nem....
- Gyere csak Karcsú bá! Dénes három órán át kényeztette a drágámat... Nekem menni kell, de Lilla még ágyban... A gyerekek suliban..Zárd be az ajtót két hete nem l....

A kempingben Diával


Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindíg is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros idötervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit. Ott volt a Drománó is, a cigány barátom, aki olyan kemény volt, hogy az elzet kul....

Az erőszakos szex egy idegennel


Sokszor az álmok rémálommá válnak. Ritkábban pedig a rémálom válik tündérmesévé. Semmi sem lehetetlen, bárkivel megtörténhet ugyanúgy, ahogy velem is megesett. Napsütéses délután hazafelé tartottam. Minden olyan volt mint máskor : azon az úton mentem haza, abban az időben, ahogyan szoktam. Már a lakásom előtt álltam, a kulcsot kerestem a táskámban, amikor valaki erősen megragadta a kezemet. Nem lá....

Kivertem a nõvéremre


Kivertem a nõvéremre

Helló. Elõször is köszöntöm az oldalon szemlélõdõ embereket. Eddig csak olvasgattam az írásokat, de most a tettek mezejére lépek.

Én 15 éves voltam a nõvérem 2 évvel idõsebb nállam. Akkor már régen maszturbáltam, de még igazi meztelen nõt nem láttam sosem. Amikor ezek a dolgok történtek épp a nyáriszünetet töltöttük többnyir....

A feleségem első szopása gruppenben


Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.
Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tordöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást és két ....

Andikával a faluban


Úgy 13 éve történhetett, hogy találkoztam Andikával a faluban. Régóta vágytam rá, hogy megdugjam Andika fenekét, mert eddig még nem engedte meg.Beszélgettünk egy kicsikét és szóba került, hogy érdekel a Visual c++ programozás és mivel ő akkortájt tanult valami hasonlót a Főiskolán, megkérdeztem tőle, hogy nem tudna e szerezni nekem valami könyvet róla.
- Meglátom mit tehetek - válaszolt
Szextörténet címkék

kereszt | tibor | tornatanár | más | Álatt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.