Kéjrobbanás egy excsajjal


Hosszú volt a nap - érzés szintjén legalábbis. A délután közepénél tartott ez a szép, őszi szerda: melengető napsütés, aranyló avar, potyogó gesztenyék... sétára csábító a hangulat, még egyedül is. Megszoktam már, hogy én így.
Még volt majdnem 2 óra hossza addig, míg a gyerekért indulnom kellett az oviba. Felcsattogtam az útközben vásárolt mindenféléket lepakolni, hogy egy kávé után barangoljak egyet a környéken. Lefelé menet útba ejtettem a postaládát is – hopp, egy értesítő csomagról. Olvashatatlan macskakaparás – biztos egy hónapokkal ezelőtti rendelés ért ide a világ másik feléről...jó rég vásárolhattam, ha már nem is rémlik. A posta 5 percnyi séta tőlem, ráérek, útbaejtem.
Sorszámhúzást, majd rövid várakozást követően a kezembe nyomnak egy cipősdoboz méretű pakkot. A rajta álló nevet megpillantva kiszalad a vér az arcomból, remegni kezd a kezem és fordul egyet velem a világ. Mi a franc ez, valami rossz vicc?
Mit akarhat ennyi idő után? A Nagyon Nagy Ő... Aki világgá költözött tizenéve. Karriert akart, kitörést – meg is kapta, fantasztikusan tehetséges volt, a világ a lábai előtt hevert. Az első és egyben utolsó „alfám”, evör. Hogy nyomult még másfél évvel a szakításunk után is. Nagyon akart. Szörnyen bánta amit és ahogy tett. Nem csalt meg, de nyakig benne volt a flörtben azzal a nyomulós gebével, mire én a sokadik veszekedés után szakítottam, holott majd’ belepusztultam - de így már nem kellett többé, megalázva éreztem magam.
Aztán sok-sok minden történt, mikor egy többéves kapcsolat után épp mindketten szabadok voltunk, amikor megkért, hogy találkozzunk. Hát találkoztunk.
Beleszerettem. Újra. Ő már 2000 km-rel arrébb látta magát, minden idegszálával a dobbantáson dolgozott, nem érdekeltem már mint nő – vagyis mint barátnő: olyat nem akart. De szexet, azt nagyon. Szexeltünk, szeretkeztünk, dugtunk, keféltünk, basztunk – pár hét volt csak, ami nekünk maradt, azt kimaxoltuk. Vodkát, pálinkát mindent borítottam magamba utolsó alkalommal - sajnos szégyenletesen jól bírom az alkoholt – de így sem tompult kellően a fájdalom, végigzokogtam az élvezéseket és a hazafelé utat. És a következő heteket. Testékszert csináltattam, csakazértis, mert ő azt mondta, neki nem tetszik. Dolgoztam gőzerővel, hogy feledjem, legalább így, ilyen szánnivalóan erőszakosan.
Az idő eltelt, a világ haladt előre, ahogy én is a céljaim felé. Lett egy fiam, es ahogy hallottam, neki is ott messze.
Akkor mi ez.
Mi a jó büdös francot szórakozik velem? Miért kell, hogy felzaklasson ennyi év után, és miért tossza telibe ezt a nyugis-békés-harmonikus délutánt a hülyeségével...?
Rosszkedvűen hazaballagtam, erőtlenül vonszolva magam.
Lépcsőn fel, lakásba be, a csomag a konyhaasztalra téve várja,hogy kibontsam. De nem merem. A gyomrom görcsbe rándul, a kezem újra remeg. Végül hozok egy ollót, üsse kavics, lehet, hogy csak költözik és megtalált és visszaküldött valamit, ami nála maradt.(?) Legrosszabb esetben repül a kukába az egész hóbelevanc.
Na hát ez mi. Újabb doboz, rajta levél.
Ó, a nyomorult. A kézírása még mindig olvashatatlan, de legalább már bőgök is. Bravo.
„Szia! Bocs, hogy zavarlak, és remélem egyedül vagy, amikor kibontod a csomagot. Nem tudtam neki ellenállni, tudom, hogy ha valaki, akkor TE értékelni fogod


Szextörténet ajánló:


Az análkúp készlet


Miután hozzá szokott, hogy fenekében testidegen dolgok fordulnak meg (ujj illetve ujjvibrátor), úgy döntöttünk ideje felkészíteni a fenekét a farkam befogadására. Ehhez egy análkúp készletet vettünk igénybe.

A csomag három részből áll; a hosszukban illetve vastagságukban térnek el egymástól. Mikor megmutattam neki az új eszközöket kissé morcos volt, mert nem vittem magammal vásároln....

Heten voltak ràm, a férjem csak vette fel az egészet


Sziasztok Niki vagyok. Szeretnék leirni pàr tôrténetet itt, a pàrom beszélt rà 10 év eggyütt élés utàn mégpedig arra hogy szexeljek màssal màsokkal az ô jelenlétében. 40 éves vagyok fekete hosszu hajam van és ami feltünô rajtam az a popsim és az arcom, a szàm ugyanis fel van tôltve gecivel. Az egész ugy kezdôdôtt, hogy az egyik baràtnôm egyszer elmesélte, hogy elôzô este két pasi dugta meg egy szo....

A feleségem és a migránsok


A feleségem és a migránsok

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetõsége és elõttem is keféljen bárkivel a gyönyörûségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbá....

Anya és lánya


Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetősége....

Egy extrém szex


Egy extrém szex

Sziasztok, amit most leírok nektek az egyben egy tapasztalat olyan módban, amit még soha nem fogok talán még egyszer megcsinálni.


A nevem Marian 27 éves vagyok és ez még rég történt.


Na de tisztán emlékszem rá.

Éppen egy hete összejöttem egy sráccal, akinek volt egy kutyája, ami mondjuk ki nem....

Munkahelyi ringyók


Volt három lány a munkahelyemen, vidékiek voltak és egy albérletben laktak. Bent a munkahelyen gyakran cukkoltak én meg vissza aztán csak rihegtek-röhögtek én meg mindig mondtam nekik valami kis hülyeséget és még jobban vihogtak mintha csiklandoznám őket.

Egyszer azt mondja nekem az egyik lány, hogy elmehetnék hozzájuk megnézni a magnójukat. Rendben van, 4-ig dolgozunk, mondom 6 órá....
Szextörténet címkék

világháború | eredő | sanyika | kutyám | szopásom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.