Kéjrobbanás egy excsajjal


Hosszú volt a nap - érzés szintjén legalábbis. A délután közepénél tartott ez a szép, őszi szerda: melengető napsütés, aranyló avar, potyogó gesztenyék... sétára csábító a hangulat, még egyedül is. Megszoktam már, hogy én így.
Még volt majdnem 2 óra hossza addig, míg a gyerekért indulnom kellett az oviba. Felcsattogtam az útközben vásárolt mindenféléket lepakolni, hogy egy kávé után barangoljak egyet a környéken. Lefelé menet útba ejtettem a postaládát is – hopp, egy értesítő csomagról. Olvashatatlan macskakaparás – biztos egy hónapokkal ezelőtti rendelés ért ide a világ másik feléről...jó rég vásárolhattam, ha már nem is rémlik. A posta 5 percnyi séta tőlem, ráérek, útbaejtem.
Sorszámhúzást, majd rövid várakozást követően a kezembe nyomnak egy cipősdoboz méretű pakkot. A rajta álló nevet megpillantva kiszalad a vér az arcomból, remegni kezd a kezem és fordul egyet velem a világ. Mi a franc ez, valami rossz vicc?
Mit akarhat ennyi idő után? A Nagyon Nagy Ő... Aki világgá költözött tizenéve. Karriert akart, kitörést – meg is kapta, fantasztikusan tehetséges volt, a világ a lábai előtt hevert. Az első és egyben utolsó „alfám”, evör. Hogy nyomult még másfél évvel a szakításunk után is. Nagyon akart. Szörnyen bánta amit és ahogy tett. Nem csalt meg, de nyakig benne volt a flörtben azzal a nyomulós gebével, mire én a sokadik veszekedés után szakítottam, holott majd’ belepusztultam - de így már nem kellett többé, megalázva éreztem magam.
Aztán sok-sok minden történt, mikor egy többéves kapcsolat után épp mindketten szabadok voltunk, amikor megkért, hogy találkozzunk. Hát találkoztunk.
Beleszerettem. Újra. Ő már 2000 km-rel arrébb látta magát, minden idegszálával a dobbantáson dolgozott, nem érdekeltem már mint nő – vagyis mint barátnő: olyat nem akart. De szexet, azt nagyon. Szexeltünk, szeretkeztünk, dugtunk, keféltünk, basztunk – pár hét volt csak, ami nekünk maradt, azt kimaxoltuk. Vodkát, pálinkát mindent borítottam magamba utolsó alkalommal - sajnos szégyenletesen jól bírom az alkoholt – de így sem tompult kellően a fájdalom, végigzokogtam az élvezéseket és a hazafelé utat. És a következő heteket. Testékszert csináltattam, csakazértis, mert ő azt mondta, neki nem tetszik. Dolgoztam gőzerővel, hogy feledjem, legalább így, ilyen szánnivalóan erőszakosan.
Az idő eltelt, a világ haladt előre, ahogy én is a céljaim felé. Lett egy fiam, es ahogy hallottam, neki is ott messze.
Akkor mi ez.
Mi a jó büdös francot szórakozik velem? Miért kell, hogy felzaklasson ennyi év után, és miért tossza telibe ezt a nyugis-békés-harmonikus délutánt a hülyeségével...?
Rosszkedvűen hazaballagtam, erőtlenül vonszolva magam.
Lépcsőn fel, lakásba be, a csomag a konyhaasztalra téve várja,hogy kibontsam. De nem merem. A gyomrom görcsbe rándul, a kezem újra remeg. Végül hozok egy ollót, üsse kavics, lehet, hogy csak költözik és megtalált és visszaküldött valamit, ami nála maradt.(?) Legrosszabb esetben repül a kukába az egész hóbelevanc.
Na hát ez mi. Újabb doboz, rajta levél.
Ó, a nyomorult. A kézírása még mindig olvashatatlan, de legalább már bőgök is. Bravo.
„Szia! Bocs, hogy zavarlak, és remélem egyedül vagy, amikor kibontod a csomagot. Nem tudtam neki ellenállni, tudom, hogy ha valaki, akkor TE értékelni fogod


Szextörténet ajánló:


Szolgáló lány, bdsm


Egy farsangi estén ahol a szebbnél szebb jelmezek bemutatásra kerül.
De azon az estén... megjelent egy titokzatos lány, kinek felszolgáló ruhája volt.
A szoknya rövidkés régi idők hangulatát vissza idézve ki látszott belőle feneke, amit termesztésen nem is bántak a fiatal emberek, kiknek arcán kicsi kaján mosoly.
A felszolgáló nőt úgy hívták Erika, alaposan oda figyelt alakjár....

Egy este a discoban


Kipihentétek magatokat. Megnyugodtál, olyannyira, hogy majdnem elbóbiskoltál a párod karjaiban. Telefon csörgés zavart meg. Felvetted:
- Igen.
- Szia! Ugye nem felejtettétek el? – kérdezte a barátnőd.
- Nem. – néztél a barátodra.
- Oké. Tizenegykor a bejárat előtt! Ne késetek! Szia! – hadarta el.
- Szia! – szakítottad meg a hívást és tetted le a telefont.
....

Igaz történet, a nővérem és én


16 éves voltam, de farkam a koromhoz képest jóval nagyobb volt, mint osztálytársaimé, akikét a tornaóra előtti átöltözésnél láttam. A sajátomat egyszer merev állapotban az iskolai vonalzóval is lemértem, de annál jó pár centivel hosszabb volt. Ennek ellenére nem nevezném deformáltnak, bár a tövénél körülbelül 4 és fél centi vastag volt, 5 és fél centi vastag makkom pedig teljes egészében túlnyúlt ....

A nagymama megbaszva


Talán ott kezdem, hogy a történet, amit most elfogok mesélni igaz.! Amikor elkezdődőt 1997 nyara, emlékezetes egy nyár volt az tuti. Abban az évben végeztem el gímit (elég jól, na jó szinte kitűnő eredménnyel ) pedig híres gíminek számit itt Budapesten is. Rólam talán annyit, hogy Karcsinak hívnak 186cm barna hajú és zöld szemű energiától duzzadó fiatalember voltam, a lányok megszerzése általában....

A gecinyelõ asszonyom


A gecinyelõ asszonyom

Tavaly nyáron a feleségem egyik ismerõse adott egy beutalót az egyik dunántuli tó mellé három hétre.Eleinte nem akart elmenni ,de mondtam akkor menjen el a barátnõjével,nem lehet,mert õ külföldön van. Erre csak elmentünk. Persze nem hozott fürdõruhát és így kénytelenek voltunk venni egyet. A déli ebédnél az asztaltársunk felesége mondta õ is elmegy venni bikinit,....

A falusi lány


Hajnalban kelt, 5.20-kor hideg, párás buszon ült, 5.40-kor megérkezett, és mindig futva tette meg a buszmegálló és az üzem közötti, majdnem 100 méter távolságot. Hat előtt 10 perccel makulátlan, fehér munkaruhában állt az aznapra kijelölt posztján.
A munka nem volt nehéz, szinte észre sem vette, hogy eltelt az idő, s már mehetett is az öltözőbe. Nem értette, mások miért panaszkodnak. Néhány....Szextörténet címkék

megláttam | kettten | magam | 6 eves koromban | eva neni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.