Kéjrobbanás egy excsajjal


Hosszú volt a nap - érzés szintjén legalábbis. A délután közepénél tartott ez a szép, őszi szerda: melengető napsütés, aranyló avar, potyogó gesztenyék... sétára csábító a hangulat, még egyedül is. Megszoktam már, hogy én így.
Még volt majdnem 2 óra hossza addig, míg a gyerekért indulnom kellett az oviba. Felcsattogtam az útközben vásárolt mindenféléket lepakolni, hogy egy kávé után barangoljak egyet a környéken. Lefelé menet útba ejtettem a postaládát is – hopp, egy értesítő csomagról. Olvashatatlan macskakaparás – biztos egy hónapokkal ezelőtti rendelés ért ide a világ másik feléről...jó rég vásárolhattam, ha már nem is rémlik. A posta 5 percnyi séta tőlem, ráérek, útbaejtem.
Sorszámhúzást, majd rövid várakozást követően a kezembe nyomnak egy cipősdoboz méretű pakkot. A rajta álló nevet megpillantva kiszalad a vér az arcomból, remegni kezd a kezem és fordul egyet velem a világ. Mi a franc ez, valami rossz vicc?
Mit akarhat ennyi idő után? A Nagyon Nagy Ő... Aki világgá költözött tizenéve. Karriert akart, kitörést – meg is kapta, fantasztikusan tehetséges volt, a világ a lábai előtt hevert. Az első és egyben utolsó „alfám”, evör. Hogy nyomult még másfél évvel a szakításunk után is. Nagyon akart. Szörnyen bánta amit és ahogy tett. Nem csalt meg, de nyakig benne volt a flörtben azzal a nyomulós gebével, mire én a sokadik veszekedés után szakítottam, holott majd’ belepusztultam - de így már nem kellett többé, megalázva éreztem magam.
Aztán sok-sok minden történt, mikor egy többéves kapcsolat után épp mindketten szabadok voltunk, amikor megkért, hogy találkozzunk. Hát találkoztunk.
Beleszerettem. Újra. Ő már 2000 km-rel arrébb látta magát, minden idegszálával a dobbantáson dolgozott, nem érdekeltem már mint nő – vagyis mint barátnő: olyat nem akart. De szexet, azt nagyon. Szexeltünk, szeretkeztünk, dugtunk, keféltünk, basztunk – pár hét volt csak, ami nekünk maradt, azt kimaxoltuk. Vodkát, pálinkát mindent borítottam magamba utolsó alkalommal - sajnos szégyenletesen jól bírom az alkoholt – de így sem tompult kellően a fájdalom, végigzokogtam az élvezéseket és a hazafelé utat. És a következő heteket. Testékszert csináltattam, csakazértis, mert ő azt mondta, neki nem tetszik. Dolgoztam gőzerővel, hogy feledjem, legalább így, ilyen szánnivalóan erőszakosan.
Az idő eltelt, a világ haladt előre, ahogy én is a céljaim felé. Lett egy fiam, es ahogy hallottam, neki is ott messze.
Akkor mi ez.
Mi a jó büdös francot szórakozik velem? Miért kell, hogy felzaklasson ennyi év után, és miért tossza telibe ezt a nyugis-békés-harmonikus délutánt a hülyeségével...?
Rosszkedvűen hazaballagtam, erőtlenül vonszolva magam.
Lépcsőn fel, lakásba be, a csomag a konyhaasztalra téve várja,hogy kibontsam. De nem merem. A gyomrom görcsbe rándul, a kezem újra remeg. Végül hozok egy ollót, üsse kavics, lehet, hogy csak költözik és megtalált és visszaküldött valamit, ami nála maradt.(?) Legrosszabb esetben repül a kukába az egész hóbelevanc.
Na hát ez mi. Újabb doboz, rajta levél.
Ó, a nyomorult. A kézírása még mindig olvashatatlan, de legalább már bőgök is. Bravo.
„Szia! Bocs, hogy zavarlak, és remélem egyedül vagy, amikor kibontod a csomagot. Nem tudtam neki ellenállni, tudom, hogy ha valaki, akkor TE értékelni fogod


Szextörténet ajánló:


Megleptem a feleségem még egy fasszal


Az akkori barátnőmmel, Ágicával elhatároztuk, hogy kicsit elbújunk a világ elől. Egy hétvégére leutaztunk az egyik vidéki szállodába. Gondoltuk, pár napot csak egymással fogunk foglalkozni.

Becsekkolás után szétnéztünk a környéken. Mivel egy erdő mellett volt a szálloda, nekivettük magunkat a sűrűnek. Egyre eldugottabb helyeken mászkáltunk, mígnem elfogyott az ösvény. Na, erre sem j....

A seggrepacsi, sm történet


Alice szerette volna pofon vágni a fiút. A vereség tisztán látszott abból, ahogy James az ütött-kopott konyhaasztal fölé tehénkedett, ahogy dühödten feszítette vállát, és ahogy élénkzöld szeme kerülte az ő pillantását. A srác már feladta és Alice-nek fogalma sem volt, mi az ördöggel bírhatná jobb belátásra.
Hátradőlt és lehangoltan sóhajtott egyet. Kettejük közt az asztalon ott voltak Alice....

Inceszt történet


Átlagos 16 éves fiú vagyok. A szüleim még gyermekkoromban elváltak. Édesanyámmal élek egy kisvárosban. Van egy nővérem aki 10 évvel idősebb nálam. Mikor 18 lett elköltözött tőlünk a nagyvárosba és azóta is ott él. Csak hetente egyszer látjuk. A kapcsolatunk nem volt túl jó sose, sokat piszkált nyúzott. De azt be kell ismernem hogy csodaszép lány volt, karcsú alkat, nagy kerek mellek hosszú fekete ....

A zenész farka, második rész


Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt t....

A megázott főnöknőm


Egész nap esett az eső, alig akadt egy-két vásárló az ABC-ben, ahol dolgoztam, így aztán unalmasan teltek az órák. A főnökasszony reggel, nyitás előtt bejött, átvette az árut a beszállítótól, majd nemsokára elment, azzal, hogy este, majd zárásra visszajön. Mivel egész nap én voltam szolgálatban, ezért este is ott kellett legyek a zárásnál. Úgy telt el az egész nap, hogy ásítottam jobbra-balra, leg....

Igy vettem elégtételtA történetem eléggé régen kezdődött, és bizarr is kicsit. Még középiskolában ismerkedtem meg egy fiúval az iskolánkból. Egy buli után összejöttünk, jártunk vagy három hónapig amikor megtörtént az első szex. Mindkettőnknek első volt. Elsőre nem volt rossz, figyelmes volt, aranyos meg minden. Azután már jobban ment, élvezni is tudtam. Nem volt az az eget rengető nagy orgazmus, de élveztem, n....Szextörténet címkék

benéz | csire | haverom anyja | elsa | pályaudvar |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.