Járvány idején virtuális sex


Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először igazán NŐ egy fiú/férfi oldalán, most pedig harmincas éveim elejére, amikor csak tehetem ebben a szerepben tetszelgek. Állandó pasim nincs.
Nemrégiben egy chat oldalon elkezdtem beszélgetni egy férfival, aki saját bevallása szerint 45 éves és bisex. Eredetileg fiú ruhában ültem le a gép elé és amiket bemutatkozásképpen a közösbe írtam magamról az tetszett meg neki és rámírt.
Elkezdtünk beszélgetni és nagyon izgató szavakat írt, egyre jobban kívántam, feléledtek bennem a női ösztönök, azok, amelyek igazából manapság már egyre ritkábban vannak elfojtva.
Annak ellenére, hogy én elsősorban a fiatalabb fiúkat szeretem, ez a hapsi nagyon megfogott, annyira aranyosan, kedvesen viselkedett.
A férfi azt kérte, öltözzek be neki és mutassam meg magamat a camon. Annyira transzba kerültem addigra a csevegés során, hogy mohón engedelmeskedtem neki.
Fekete harisnyát, a kedvenc csini koktélruhámat, a fekete magassarkú cipőmet vettem fel, kitömtem a cicimet, kifestettem magam, kirúzsoztam a számat és felvettem a szőke parókámat is.
Bekapcsoltam a kamerát és megmutattam magam a pasinak. Azt mondta, hogy őrület jó vagyok, minden előzetes várakozását felülmúlom. Mondtam neki, hogy ez nagyon jól esik és ha nem zavarja, hogy a hangom sajnos még nem nőies, akkor telefonon is beszélhetünk. Így is történt.
Annyira belemelegedtünk a szexi csevegésbe, beszélgetésbe, olyan szavak hangzottak el, hogy a pasika egy óra alatt kétszer is elélvezett tőlem, amit nemcsak hallottam, hanem a monitoron láthattam is. Óriási érzés volt! Persze mivel közben a cam előtt pózoltam neki, illegettem-billegettem magam, a látvány is nagyban segíthette elélvezését az édes kis pasikának. nagyon jól esett, nagyon ari volt. Közben persze én is izgattam magam, sikerült is pópónál elélvezni, közben végig csak arra tudtam gondolni, hogy megdug ez a férfi a pompás faszával!
Megbeszéltük, hogy amint a járvány lecseng és nem lesz a talinak kockázata, randizunk és személyesen folytatjuk, amit az online világában és az éter hullámain keresztül elkezdtünk.
Azt mondta magáról, hogy cégvezető, van pénze, elvált és a közeljövőben lehet, hogy lesz részemre egy üzleti ajánlata.
Lehet, hogy kurvaként akarna használni? Hm! Nem is lenne olyan rossz, régóta vágyom már erre a szerepre is.
Alig várom, hogy összejöjjön a személyes tali!
Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Szextörténet ajánló:


Háziasszony a swinger klubban


Középkorú,állítólag eléggé jól kinéző háziasszony vagyok,színte egész nap egyedül,a férjem egésznap dolgozik,a gyerek meg színte egész nap az iskolában,én meg gyakran nézegetem magam meztelenül a tükörben,és sokszor gondolok arra,milyen jó vólna most egyet kefélni.Sokszor gondolok olyan dolgokra,amiket már rég csínáltunk a férjemmel,pl az orális sexet,így visszagondolva,milyen jó vólt.Sokszor gond....

A biszex fogorvos, és az análszex


Ez is az interneten kezdõdött. Olyan oldalra barangoltam, ahol nem szoktam, mert túlságosan szexcentrikusnak tartottam a hirdetéseit. Most mégis ráakadtam egy olyan hirdetésre, ami igényesnek tûnt. Új lakhelyemen, egy vidéki városban hosszútávra keresett partnert egy fiatal, sportos srác. Mellesleg, úgy döntöttem, belevágok, válaszoltam hát. Nem tudom, hogy gyakorlat, emberismeret vagy a vakszeren....

Erotikus írás


A hajnal fényei már sejtelmesen megfestették az ég alját, gyönyörű látvány volt a kertvárosi ház emeleti ablakából végigpásztázni a még alvó város apró mozdulatait, amint nyújtózkodva elterül az anyaföld által vetett ágyon… Nem aludtam semmit, emlékek szállták meg minden gondolatom, lebilincselték elmém. Már órák óta álltam az ablaknál és mélán fürkésztem az éj fényeit, míg a hajnal pírja ki nem z....

Egy történet a pinanyalásról


Amikor elkezdtem nyalni a puncidat, mindig előbb benedvesítem és igyekszem messziről ráközelíteni. Csókolgatom az ajkakat, belenyalok a bejáratba, aztán egyre inkább a csiklódra koncentrálok. Ahogy megtelik vérrel, az nekem egy érzékeny jelzést ad, érzem folyamatosan ahogy keményedsz és elernyedsz. Amikor már érzem, hogy közel jársz, akkor bevetem az ujjamat is. Imádom, hogy szűk vagy, mindent érz....

Lebuktam, de jól alakult


Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17-18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a ....

Szexorgia Tündivel


Tünde vagyok, nemrégiben átéltem életem első gruppen szexét, nem mással, mint egy ismerős ikerpár fiúval.

A srácok munkát vállaltak a lakásomba, már évek óta ismertem őket, és mindig is szívesen lettem volna valamelyikükkel, de sosem hozta úgy a sors, egészen mostanáig. A fürdőszobámat újították fel, és én a nagy hőség miatt egy szál pólóban tettem-vettem a lakásban. Viccelődni kezd....
Szextörténet címkék

kurva ... | kurvává | masztizásból | eszter elkapot | mérnöknő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.