Járvány idején virtuális sex


Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először igazán NŐ egy fiú/férfi oldalán, most pedig harmincas éveim elejére, amikor csak tehetem ebben a szerepben tetszelgek. Állandó pasim nincs.
Nemrégiben egy chat oldalon elkezdtem beszélgetni egy férfival, aki saját bevallása szerint 45 éves és bisex. Eredetileg fiú ruhában ültem le a gép elé és amiket bemutatkozásképpen a közösbe írtam magamról az tetszett meg neki és rámírt.
Elkezdtünk beszélgetni és nagyon izgató szavakat írt, egyre jobban kívántam, feléledtek bennem a női ösztönök, azok, amelyek igazából manapság már egyre ritkábban vannak elfojtva.
Annak ellenére, hogy én elsősorban a fiatalabb fiúkat szeretem, ez a hapsi nagyon megfogott, annyira aranyosan, kedvesen viselkedett.
A férfi azt kérte, öltözzek be neki és mutassam meg magamat a camon. Annyira transzba kerültem addigra a csevegés során, hogy mohón engedelmeskedtem neki.
Fekete harisnyát, a kedvenc csini koktélruhámat, a fekete magassarkú cipőmet vettem fel, kitömtem a cicimet, kifestettem magam, kirúzsoztam a számat és felvettem a szőke parókámat is.
Bekapcsoltam a kamerát és megmutattam magam a pasinak. Azt mondta, hogy őrület jó vagyok, minden előzetes várakozását felülmúlom. Mondtam neki, hogy ez nagyon jól esik és ha nem zavarja, hogy a hangom sajnos még nem nőies, akkor telefonon is beszélhetünk. Így is történt.
Annyira belemelegedtünk a szexi csevegésbe, beszélgetésbe, olyan szavak hangzottak el, hogy a pasika egy óra alatt kétszer is elélvezett tőlem, amit nemcsak hallottam, hanem a monitoron láthattam is. Óriási érzés volt! Persze mivel közben a cam előtt pózoltam neki, illegettem-billegettem magam, a látvány is nagyban segíthette elélvezését az édes kis pasikának. nagyon jól esett, nagyon ari volt. Közben persze én is izgattam magam, sikerült is pópónál elélvezni, közben végig csak arra tudtam gondolni, hogy megdug ez a férfi a pompás faszával!
Megbeszéltük, hogy amint a járvány lecseng és nem lesz a talinak kockázata, randizunk és személyesen folytatjuk, amit az online világában és az éter hullámain keresztül elkezdtünk.
Azt mondta magáról, hogy cégvezető, van pénze, elvált és a közeljövőben lehet, hogy lesz részemre egy üzleti ajánlata.
Lehet, hogy kurvaként akarna használni? Hm! Nem is lenne olyan rossz, régóta vágyom már erre a szerepre is.
Alig várom, hogy összejöjjön a személyes tali!
Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi


Szextörténet ajánló:


Évike sado mazo kalandja


Évike gyönyörű szép fiatal 20-22 éves leányzó. A haja barna, a háta közepéig ér, a magassága 165-170 cm körül van, a testalkata arányos. A mellei formás közepes méretűek, a hasa lapos, a dereka vékony A csípője lehetne egy kicsit szélesebb, és a cicije egy kicsit nagyobb, de ebben a korban még ez a természetes. Nagyon szereti a szexet, és igyekszik minden formáját kipróbálni. Előítéletei nincsenek....

Anna a ribanc


Rettenetes hőség volt, de Anna tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Attila belépett a szobába. Pont Attila, akiért teljesen oda volt! Anna már csak akkor riad....

Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a ....

Szex Chatelés


Fáradt aggyal ülök a gép előtt. Kicsit csalódottan meredek a képernyőre. Persze megint csetelek. Ne kérdezd, minek. Az utóbbi időben ez lett az esti programom. A férjem a saját gépén játszik háborúsat a barátaival a nappaliban, én meg az ebédlőt bitorlom, és szintén a hálón lógok. A mottó: közös ágy, külön gép, s azt gondoljuk, ezzel feltaláltuk a hosszú, boldog párkapcsolat titkát. A hosszával ni....

A szerencsés fogorvos, és a ribanc nővér


Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondh....

Pinanyalás


Két kezem popsiján, finoman húzom szét nyelvemnek szabadabb utat engedve. Megérzem ismét illatát ami megbolondít. Mindig félek az idegen punciktól, szagérzékeny vagyok és baromira vágylohasztó tud lenni de neki isteni az illata.

Nyelvem lassan, aprókat körözve indul el nedves hüvelye felé, egyre mélyebbre amennyire csak tudom. Arcom teljesen szemérmére szorul, élvezettel mozgatom b....Szextörténet címkék

sárban | kutya vagyok | joel | virtuális | forraszt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.