Gangbang és kukkolás


Régóta jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.
Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön pár hétre akarunk e találkozni és kicsit szórakozni. Nagyon meglepett, de persze, benne voltam.
Felvetette hogy egy volt közös osztálytársunk (Erik) bulit szervez. Én midig is utáltam és ő is, szóval nem értettem hogy miért akar menni….
- Jó buli lesz meglátod – próbálkozott nálam Szofi
- Legyen, ahogy akarod…
*
Odamentünk kezdésre, hangosan szólt a zene és az alkohol már előkerült. De valahogy ezzel a bulival, egy új időszámítás kezdődött…
Szofi a társaság középpontja felé vette az irányt. Dobálta a haját, rázta a csípőjét, mindenkivel szóba elegyedett, hozzáfűzött valamit a szóban lévő témához, viccelődött, gúnyolódott.
Úgy számoltam, hogy örök riválisom újra legyőzött. Egymaga többet iszik, mint a körülötte lévők összesen, nem is csodálkoztam, amikor egyre gyakrabban összeakadt a nyelve, és ok nélkül vihogott. Az öt srác közül ketten-hárman mindig újratöltötték Szofi poharát, miközben a saját italuk alig-alig fogyott. Később közrefogták a bizonytalan mozgású Larát, összekapaszkodva táncoltak, s amikor látták, hogy alig bír megállni a lábán, harsány röhögések kíséretében, egymással sunyi pillantásokat váltva, a lépcsőn vezették felfelé – Na, most megkapod a magadét! – gondoltam kis kárörömmel – Látni akarom ahogy megalázzák! – izgatott voltam, most talán minden korábbi szerencséje elszállt.
Az ajtó nem volt teljesen csukva. A résen át nem láttam sokat, ezért kicsit beljebb löktem és akkor elém tárult a szoba. Szofiról éppen lerángatták az utolsó ruhadarabot is és amint a sarokba repült a bugyi, felhúzta a térdét, és széttette a lábát.
Döbbenten néztem az engedelmességét. Ruganyos mellein nem találtam kifogást és a puncija is gyönyörű volt. Végignézte az öt fiú, akik lázas gyorsasággal dobálták le a ruháikat. Egyikük állt csak nagyon készen, az betérdelt Szofi lábai közé, és határozottan benyomta a farkát. Fekvőtámasz helyzetben sebesen mozgatta a csípőjét, és csattogva kefélte a lányt. A maradék négy srácból ketten Szofi feje mellé térdeltek, egy-egy mellét markolászva. Szájához nyomkodták a farkukat, és egyszerre felnyögtek, amikor ajkai hozzájuk ért. A lány jobbra-balra fordulva, felváltva kapta be a falloszokat, és két kezét oldalra nyújtva kereste a további két farkat.
Döbbenten álltam az ajtóban – Ez a ringyó képes élvezni – nem erre számítottam… Kínlódást és szenvedést vártam, vergődést az öt srác alatt, spermától öklendezést.
A legelső srác, hosszú nyögéssorozattal eresztette szapora nedveit Szofiba, majd felállt, elégedetten himbálta a farkát, és nézte, ahogy a fehér folyadék szivárog a rózsaszín punciból.
- Még sose láttam ilyet… filmen is eddig a hármas volt a maximum. Elképzelni se tudtam hogy létezik ilyen a valóságba – mondtam magamban és gondoltam a fiúknak sincs sok tapasztalata az ilyenben, mert elég határozatlanul viselkedtek. Az üres puncit meg csak percekkel később vették észre. Miután mind az öt srác végzett vele, a csapzottan elterülő lány arcán csalódottság-féle látszott
– Még egyet? – kérdezte, és újra négykézlábra ereszkedett pucsítva a fiúknak
*
Pár nappal később, Szofi könnybe úszó szemmel állt előttem. Az ominózus buli óta nem nagyon beszéltünk.
– Menj a francba! – Ott akartam hagyni, de Szofi határozottan megfogta a karom – Mit akarsz? – kérdeztem ellenségesen – Akkor lettél volna így kétségbeesve, amikor öten keféltek egyszerre!
- Terhes vagyok…
- Na és? Én csináltalak fel? Csak nem ott…?
- Dehogy! Akkor már tudtam
- És azokközül akarsz valakit apának vagy mi?
- Azt hallottam hogy a gruppentől elmehet a gyerek
- Ezért keféltetted szét magad??
- Féltem… és még most is félek
Még most se értem miért, de akkor nagyon megsajnáltam és átöleltem Szofit
*
A műtét idejére mindketten egy panzióba mentünk és kitaláltunk valami frappáns hazugságot a szüleiknek. Mikor visszaérkezett a taxi, boldogan öleltem át.
- Ne haragudj rám… - fakadt ki Szofi az elmúlt idők nehézségei miatt
- Semmi baj
- És megpróbálom magam összeszedni
-Miért? Lesz valami?
- Szóltam Levinek, átjön este
- Normális vagy? Övé volt a gyerek? – eddig nem kérdeztem rá
- Nem, még nem ismertem őt akkor
– De te most izé... kefélhetsz egyáltalán?
– Nyugi! Nincs olyan veszély. Csak egy szopi, ahogy szokta, és már megy is
-- Biztos ez?
– Ha mondom!
– Én meg addig mit csináljak?
– Sétálsz egyet
– Megnézhetem?
– A szopást? Hát te vagy nem normális!
– Bebújok a szekrénybe…
– Túl sok pornót néztél…
– Ha nem akarod, akkor mondd le a Levikédet!
– Tudod, mit? Akarom! Nézzed, ha neked jó… de nehogy tüsszögni merj a szekrényben, vagy sikítva elélvezz!
Levi kocsija alatt ropogott a kavics, ahogy bekanyarodott.
– Nagyon hiányozták, bébi! – Körbenézett. – A barátnőd?
– Elment levegőzni
– Ügyes kislány vagy! Látni akarom, ahogy szopsz! – Vetkőzni kezdett.
Szofi csak egy köntöst viselt, azt ledobta. Leült az ágy szélére.
Szilárd a széttett lábak közé állt, hogy térde a puncihoz érjen, és a zacskóját kínálta a lánynak. Szofi kicsit arrább húzódott, hogy a résnyire nyitott szekrényajtón át látható legyen, amint megemeli a falloszt és a golyókat szopogatja.
Rövid idő elteltével a farok magától is képes lett talpon maradni, és a srác körözni kezdett vele a piros ajkak körül. Szofi megnyalintotta a végét, majd teljes hosszában a szájába eresztette.
– Világbajnok lehetnél szopásban – nyögte Levi. Hanyatt lökte a lányt és föléje térdelt, combjával leszorítva a karját. Saját tempójában nyomogatta falloszát a nyitott szájba. Hirtelen megszólalt: – Mutasd a pinád, bébi! Meg akarlak dugni! – Átemelve a lábát, türelmetlenül várakozott Szofi mellett.
– Egy pillanat! – A sötét helyiségben kitárta az ablakot, közben hallotta, hogy Levi végigfeküdt az ágyon, úgy várja lányzsokéját. – Jövök már, a tiéd vagyok! – Sikerült hangtalanul kinyitni a szekrényajtót, kivezetett onnan és az ágy felé taszított.
Nagyra nyílt szemekkel, meglepetten, de elfoglaltam Szofi helyét a srácon és vad vágtába kezdtem, Szofi pedig bekucorodott a szekrénybe, és reménykedett, hogy nem fog kiderülni az alkalmi csere.
Öt perc múlva ziháltan, éreztem, hogy izomláz születik a lábamban. Levi megmarkolta a fenekem, mintha vissza akarna fogni. Ekkor éreztem hogy már egészen közel jár az orgazmushoz. A srác megfeszült és éreztem ahogy belém lövi a magját – Jó voltál, bébi! Pihenj csak, majd legközelebb folytatjuk! – Sötétben belebújt a nadrágjába, magára kapta az ingét, s még az ajtóból visszaszólt: – Puszi a barátnőd pinájára is!
Szofi kijött a szekrényből és elég heves hanggal vont kérdőre: - És ha most te leszel terhes??
- Aaaaaahj…


Szextörténet ajánló:


A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis e....

Lilla már hatvan éve szeretkezett velünk


1960 augusztus 16 volt az igazi nagy győzelem számomra. Lillával már négy éve volt kapcsolatunk nem rajtunk múlt, hogy tipikus se veled, se nélküled szerelem volt, hiszen abban az időben olyan tévhitek én éltünk, hogy egy férfi legyelegalább öt évvel idősebb, mint a nő. Ezt fokozta apukájának az a vágya, hogy a felső tízezer tagja legyen, aki megtermékenyíti a lányát. Ezért aztán kétszer is talál....

Az én dominám


Már lassan egy éve, hogy együtt voltunk. Csak hetente találkoztunk, mert 35 km-re lakhatott tőlem és így az időbeosztás miatt nem tudtunk mindig találkozni csak hétvégén.
Természetesen ennyi idő után hevesen tevékenykedtünk az ágyban is már, gondolom ezt mondanom sem kell, azonban a számomra "betegesnek" tartott lábfétisemet sohasem mertem felvállalni előtte. Alvásnál is mindig á....

Romantika, és erotika a búcsúbulin


Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajánd....

Az anális gyönyör


Ismét jelentkezem sziasztok.Voltam jordániában nyaralni.A hotelban lefürödtem kimostam a fenekemet a tusolóval és készültem az estére.A keresőbe beütöttem melg bárok helyét.El is indultam izgatott voltam és reméltem hogy kiélhetem őrült vágyaim és talaálok pár férfit aki elintéz.Beültem a bárba kértem egy italt.Apultnál maradtam és beszélgettem a pincér fiúval.Lassan szállingóztak le az emberek.A ....

A nagynéném és én


Amit most leírok az tizenyolc évesen történt meg velem. Átlagosnál jobb kinézetű lány voltam. Igaz az arcom nem túl érdekes, a hajam és a szemem barna, vagyis semmi különleges. A testem viszont valamivel fejlettebb volt a korombeliekhez képpest, anyutól örökölve a nagyobbacska melleimet. Ebben a korban még mindene feszes az embernek. Egyedül a bőrömre voltam büszke, ugyanis a hirtelen növésem ell....Szextörténet címkék

hangban | a tanárommal | mostoha ap | fogasra | kutyaval is |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.