A perverz família


Amit most elmesélek, azt a házaspár kérte, de, van olyan rész, ahol mást kellett írnom, hogy ne tűnjön perverznek!!!
Már régóta házastársak voltak, nagyon szerették a sexet, szinte mindent kipróbáltak, de valami újra vágytak.
Így, kapóra jött, hogy az internet egyik oldalán, olyan párokat keresnek, akik szeretik a sexet és nem féltékenyek a másikra.
Nosza, mindjárt ki is töltötték a kérdőívet, és elküldték. Még a válaszra vártak, beszélgettek, persze a sexről.
Úgy tudom, hogy a titkárnők 60-70 százalékát megbassza a főnöke. Téged is megbasztak?
Hülye vagy!Tudod jól, hogy az én főnököm nő.
Akkor, kinyaljátok egymást?
Nem tudták a beszélgetést folytatni, mert válaszoltak a levelükre. Vagyis, nagy szeretettel várják őket holnap ekkor-és ekkor, itt és itt. De, ha egy mód van rá, ne öltözzenek"túl".
Szerették, ha egymás nemi szervét borotválják, így most is ez történt, aminek természetesen nagy szeretkezés lett a vége.
Ági, úgy gondolta, hogy kicsinosítja magát, és hogy ne legyen túl öltözött, nem vett fel melltartót, amit különben is csak akkor használt, ha orvoshoz ment. A blúza is kissé áttetsző volt, sejtetni engedte a benne lapuló gyönyörű melleket, amiket már sokan megcsodálhattak.
Így illegette magát a tükör előtt, mikor is Feri, a férje szinte elvette a kedvét.
Remélem, bugyogónak látszó valamit nem vettél fel?!
De, igen. Miért? Mi bajod vele?!
Nem a pinát takaró zsinórra kíváncsiak, hanem arra, ami alatta van.
Ági, belátta, hogy Ferinek részben igaza van, és levette az úgynevezett bugyit!Mivel, nagyon mini szoknyát viselt, tudatában volt annak, hogy pinája könnyen láthatóvá válik, de szinte örült neki(perverz).
Egy, családi házhoz mentek, ahol már várták őket.
Bent, már nagyban ment a sexparti, ők, egy kanapéra ültek és nézték a többieket. Pár perc múlva, egy egy férfi ült le velük szembe és egyfolytában Ági"közkincsé"tevő pináját bámulta.
Ezt, Feri is észrevette, gyengéden széthúzta Ági lábait, nagyobb betekintést nyújtva a"kéjbarlangba".
A férfinél mindez úgy jött le, hogy"felhívás egy táncra".Egy hírtelen mozdulattal, máris Ági pinájában matatott, a másik kezével, igaz csak blúzon át, Ági melleit"gyúrogatta".
Ezt látva Feri, kigombolta Ági blúzát, szabaddá téve a gyönyörű melleket, amik kisvártatva"gazdára"találtak. Mivel, észrevett egy nagyon fiatal lányt, otthagyta őket.
Ági, már a férfin"lovagolt", mikor, érezte, hogy hátulról egy női kéz markolássza a melleit, dörgöli a bimbóit, amitől a nők 70 százaléka beindul. Hírtelen hátranézett, és meglepve látta, hogy aki a melleit markolássza, nem más, mint a főnöke!
Akivel kefélt, nagyon fiatal lehetett, alig, hogy ráült, az szinte pár lökés után elélvezett. Érezte, amint belül kis melegség járja át, eszébe jutott Feri mondása; csak úgy basszál, hogyha beléd élveznek, nehogy teherbe ess!
Ezért, az első gondolata mindjárt az volt, hogy bevette-e a fogamzás gátlót. Közben, átlesett a másik irányba, ahol Feri a fiatal lányt kúrta, de ez nemigen zavarta, szinte természetesnek vette a sok erotikus kaland után. Bízva abban, hogy otthon úgy is beszámolnak egymásnak.
Másnap hívatták az irodába. Minden rosszra fel volt készülve, de, mint kiderült, kár volt pánikolni.
A főnök asszonya hívatta, aki, egy fiatal fiúval fogadta. Rögtön megismerte, hogy vele szeretkezett, várta a történéseket.
Most jött a meglepetés, amire álmában sem gondolt. Engedd meg_letegezte, ez már rossz nem lehet-, hogy bemutassam a fiamat, akinek sajna máris mennie kell. A fiú meglepődve nézett az anyjára, de hamar kapcsolt, és máris elviharzott. Remélem, a tegnap esti kettőnk közt marad, és megkérlek arra, hogy ezek után ne magázz, hanem nyugodtan tegezz. De, nem ezért hívattalak. Tudod, nekem régóta, hogyis mondjam; viszonyom van a fiammal, de, szeretném, ha nem csak az anyját kefélgetné, holott tudom, hogy mindig rád gondol.
Egy pillanat. Köszönöm, hogy tegezhetlek, de, csak nem azt akarod kérni, hogy én legyek a fiad sexköcsöge?!
De, igen. Pontosan erre gondoltam. Persze, nem járnál rosszul.
Valamit, el kell, hogy mondjak. Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer rányitottam a fiamra, aki épp a farkát verte, vagyis önkielégítést végzett. Mivel, zuhanyzáshoz készültem, csak a köntös volt rajtam.
Hát, te meg mit csinálsz?!
Semmi-semmit, csak... elvörösödött, hol én nagyon is tudtam mit csinál.
Nem tudom mi ütött belém, de odaléptem, a kezembe fogtam a farkát, és kivertem neki. Nagyot élvezett, szinte méterekre ment a sperma.
Máskor is szoktad csinálni?
Elvörösödött, amit én igennek vettem.
És, olyankor mire, vagy kire gondolsz?
Megint elvörösödött, de addig nem hagytam békén még ki nem nyögte.
Rád, anya, hogy milyen lehet ott lent, mivel felül már sokszor láttalak. - ugyanis gyakran járok strandra, és ott nem viselek felsőt-.
Szétnyitottam a köntöst, - köpni nyelni nem tudott-és elé tárult a leborotvált pinám, vagyis előtte álltam teljesen meztelen. Mondanom sem kell, hogy úgy meredezett a"cerkája", hogy talán még egy vödör vizet is elbírt volna. Persze, átvitt értelembe.
Elég az hozzá, engedtem, hogy megbasszon. Már régen basztam és úgy voltam vele, hogy mindegy ki, csak basszon meg. De, éreztem, hogy közben másra gondol. Mikor a hasamra élvezett, rákérdeztem.
Nem fogod elhinni, mit mondott.
Ne is haragudj anya, de a titkárnődre gondoltam. Vagyis, nem véletlen, hogy az este téged"szemelt"ki, jó vagy nála. Ha besegítesz, nem fogsz rosszul járni. Ági, minderről beszámolt, Ferinek, aki csak annyit mondott, ezt át kell beszélni.


Szextörténet ajánló:


Bözsi, a dagi szexgép


A feleségem lánya Bözsi , már 21 éves volt de még nem volt igazi udvarlója ,magába zárkózott ,inkább otthon ülő tipus ,lusta is kövér is , lógó háj a derekán , hasa is nagy , persze a melle is .

Kíváncsi voltam rá milyen lehet meztelenül ezért egy kamerát rejtettem a fürdőbe ,ami fel is vette fürdés közben .

Hát nem valami gusztusos,de mégis úgy döntöttem megzsarol....

Mozi kaland nyaron


Szombat ,nyari delutan,a baratnom,aki egy elegge szigoru de gyonyoru teremtes,ugy dontott hogy moziba megyunk,egy regi hagyomanyos mozi...
Piros szoknya,feher bluz es piros magassarku cipot hordott...en meg polo es rovid lezser nadragba...nyaron en alsot nem hordok!
Megvesszuk a jegyeket es irany fel az erkelyre...a csajom elottem ment fel a lepcsokon es figyeltem hogy a szoknya....

A pajzán masszázs


- Feküdj le és helyezkedj el kényelmesen! - kérte, miközben a nappali közepét uraló vastag matracra és a rajta szétszórt díszpárnákra mutatott. Szót fogadva kényelmesen hasra feküdtem. Ő még igazgatta kicsit a lábaim, párnákat helyezett alájuk, hogy ő is kényelmesen hozzám férjen.

Most találkoztunk először, azt ígérte, hogy ízelítőt kapok tőle a tantra masszázs élményéből. Sokat hal....

Egy felejthetetlen házassági évforduló


Május vége volt, egy igzán kellemes késő tavaszi hétvégén történt a dolog. Mivel már anno a kapcsolatunk elején jól tudtam hogy melyik az egyik
kedvenc együttese és mivel akkortájt éppen a városunkban volt egy nagyszabású koncertjük, ezért ötödik házassági évfordulónk alkalmából
megleptem az én kis imádott feleségemet, Mandy-t (többek között) egy U2 kocertjeggyel. Miután jót "tombol....

Barátságból szerelem


Régi barátom és országos komám volt Karcsi. Amikor beköltöztünk Árkodra, már az első osztályos beiratkozásnál találkoztunk. Tizenhét évig voltunk padtársak. Sokszor emlegettük, hogy (1990 előtt) az életfogytiglan is „csak” 20 év, de jó magaviselet esetén harmadolják. Karcsinak egy húga –Zsuzsi– és egy nővére –Kati– volt. Kati 8 évvel volt öregebb Karcsinál, Zsuzsa viszont kettővel fiatalabb. Barát....

Az iskolai kirándulás


Egy iskolai kiránduláson történt. A kirándulás három napos volt, és 4-6 ágyas szobákban voltunk elszállásolva. Valahogy későn értem be a busztól és a szobák elosztásánál már nem jutott nekem hely, így az idegenvezetőnkkel kerültem együtt egy szobába. Először kicsit idegenkedtem tőle, de amikor láttam a szobát, már örültem a szerencsémnek. A mi szobánkban volt egyedül tévé, és volt külön zuhanyzó, ....Szextörténet címkék

közös maszt | házmester | erőszako | jacinto | esküvön |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.