A gyönyör cseppjei


Elhatároztuk ,hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni ,se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk ,ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén ,hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet,amit nem értettem.
- Te meg a térkép? Sosem tudtad merre vagyunk rajta. De most kivételesen egyáltalán nem zavart ,mert így szóltál.:
- Megnéznéd ,hogy hol vagyunk én totál nem tudom.(nem is csodálkozom gondoltam magamban).Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.
Mivel nagyon meleg lett így délutánra egy rövidke farmer nadrágban voltál egyszál piros melltartóval fűszerezve.
Azzal a mosollyal baromira beindítottál úgyhogy térképet kikapva a kezedből neked estem ,ott a motorháztetőn a hegyekben az erdő szélén a természet lágy ölén.
Vadul csókolóztunk ajkaink egymásba fonódtak,lábad átkarolt ,majd elkezdtél vetkőztetni ,miután a polóm lekerült ,kibontottam a melltartód ,majd körbemarkolva a melleid elkezdtem őket nyalni miközben ,a jobb kezeddel kapaszkodtál a erősen belém a ballal pedig a gyönyörű hajadba túrtál.
Egyszerűen beindultam nem bírtam ki ezért szépen csókolgatva haladtam lentebb. Miközben haladtam lentebb kigomboltam a farmerod majd húztam lefelé miközben végig csókolgattam a combjaid egészen a lábfejedig ,majd mikor lekerült a nadrágod haladtam fölfelé ,miközben a lábad a nyakamba emeltem.
Eljutottam a melltartód tökéletes színharmóniájával egybefont vörös bugyidhoz melyet pár csók után a bal kezemmel megfogtam és bugyin keresztül elkezdtelek izgatni. Közben a jobb kezemmel gyöngéden megfogtam a nyakad magamhoz húztalak és megcsókoltalak ,közben a bal kezem folyamatosan izgatott és éreztem ahogy egyre jobban nedvesedsz.
Áttértem a nyakadhoz melyen érzéki csókok csattantak ,egyszer csak megfogtál megcsókoltál és gyengéden hátralöktél elkezdted kigombolni a nadrágom majd gyengéden lehúztad ügyelve rá ,hogy a boxer maradjon.
Szerencsétlen már alig bírta visszatartani a meredező szerszámot ,de te csak boxeron keresztül simogattad és csókoltad ,majd mikor lekerült gyengéden bekaptad a végét és szép lassan szopni kezdted.
Pozíciót váltottunk ,most én támaszkodtam a motorháztetőn ,miközben te előttem guggolva gyöngéden nyaltad ,faltad a farkam.
Leértél a heréimhez ,melyet gyengéden végig nyaltad ,majd egyik golyóm gyengéden bekapva szívtál rajta ,közben a bal kezeddel a heréim és környékét simogattad a jobbal pedig verted gyengéden a farkam.
Hihetetlen érzés volt mikor mindhárom dologra egyszerre ütemesen tudtál figyelni.
Majd újra visszatértél és elkezdtél erősebben szopni. 1-2 perc után felálltál megcsókoltál ,én pedig a motorháztetőre fordítottalak ,majd lehúztam a nedvességtől átitatott ,vörös bugyid ,terpeszbe állítottalak és elkezdtelek nyalni.
Mennyei érzés volt érezni az élvezetektől nedves puncid de érezni rajta ,hogy még többet kívánsz ez nem elég.
Gyengéden végighúztam a kezem a jobb lábadon ,majd a jobb mutató ujjam gyengéden beléd dugtam melyet egy halk "ahhh" hanggal nyugtáztál és közben tovább izgattalak a nyelvemmel.
Majd hátranyúltál bal karomnál fogva felhúztál és megmarkoltad a farkam ,rántottál rajta egy kettőt majd a kőkemény farkam segítettél a nedves már mindenre kész punciba irányítani.
Elsőnek csak gyengéden kicsit mozgatva mozogtam benned ,majd egyre jobban és jobban. Mikor már elég tág voltál beindultam ,bal kezem a csípődön jobbal pedig megfogtalak és gyengéden rányomtalak a motorháztetőre ,majd a melled kezdtem markolászni ,masszírozni.
Imádtam a lágy hangod ahogy élvezted az egészet.
Átitatta a teljes környéket ,a fákról a te hangod verődött vissza.
Majd kihúztam a farkam a tocsogó puncidból ,te másodperc sem telt bele már szoptál keményen ,de erre nem hagytam időt mert megfogtalak felültettelek a motorháztetőre ,majd Misszionárius pózban folytattuk.
Remek érzés volt látni ,hogy élvezed ahogy próbálsz kapaszkodni a motorháztető kék festésébe hiába ,miközben a lábaddal teljesen átkarolva engedted ,hogy benned legyek.
Egyszerűen nem bírtam ki ,hogy ne csókoljalak végig közben muszáj volt a melled a nyakad és az ajkad körbejárnom gyengéd csókokkal. Mikor a nyakadhoz értem éreztem ahogy pirosló ajkaid közül a legszebb hangok szűrődnek ki.
Annyira jó volt a pillanat ,hogy nem bírtam sokáig ezért kihúztam ,te pedig lecsúszva a motorháztetőről elém a földre ,mint egy profi rögtön guggolva farkamra rámarkolva segítettél elélvezni.
Csupán kétszer háromszor kellett hozzá érned a nyelveddel a makkomhoz ,már élveztem is el.
A Gyönyör cseppjei hagyták el testrészem legboldogabb pontját ,melyek arcot ,hajat és autót nem kímélve landoltak a végső nyughelyükön.
Ezután még ajkaid közé vetted a lapuló dorongot ,majd egy végsőt nyelvén ,felálltál ,megcsókoltál és egy gyönyörű szép mosollyal kísérve az anyós ülés felé indultál ,de még mielőtt oda értél rácsaptam a fenekedre ,majd kiejtettem azt a (tipikus)szót ilyenkor,hogy Imádlak.
Kivetted a törlőkendőt a kocsiból ,hogy megtöröld magad és miközben magad tisztítottad én önző módon a kocsival törődtem ,majd megnéztem a térképet és indultunk tovább...


Szextörténet ajánló:


Átbaszott hétvége 2


Átbaszott hétvége, 2. rész
Az első, délutáni nagy dugi-bugi után mindenki kidőlt, elszundított az árnyékban lévő heverőkön. Meztelenül mindenki. Megbeszéltük, hogy amíg itt vagyunk, addig nincs textil és nincs tabu.
Mikor magamhoz tértem a kábulatból szétnéztem és senkit sem láttam. Tudtam, hogy a stégen vannak, napoznak. Oda mentem én is. Mindenki ott volt és elemezték, hogy milyen ....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted ki a faszod?
mit tudom én! azt hiszem,hogy láttam egy pornó filmet akkor még 8 mm - es filmeket csináltak és

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....

A kutya és a lány


Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó.....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

A férjem kurvát csinált belőlem


Talán azzal kezdeném, hogy igaz, csak egy pár éve vagyunk házasok, de örökké pénzszűkében voltunk. Összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy prostinak állok! Ezen, nagyon sokat vitatkoztunk, de a párom is belátta, hogy egyenlőre nem tud más megoldást. Végül azzal állt elő, hogy van egy jó ismerőse, aki lányok futtatásával "foglalkozik", beszél vele.
Mikor elmentünk ho....
Szextörténet címkék

Élvezetes nyár | munkatarsak | gyors menet | nagyajkak | két fasz s |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.