Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenben maradok. Alapjában véve, azonban nem volt velem baj, rendesen viselkedtem, otthon is segítettem, ha megkértek. Lassan megismertem a környezetemet, barátok is kerültek, és volt egy mindennapos programom is. Az egyik szomszédunk, egy 50 év körüli özvegyasszony volt, aki megbeszélte a szüleimmel, aztán velem is, hogy hetente egyszer-kétszer átmegyek hozzá fát vágni, udvart takarítani, bevásárolni, ő pedig fizet nekem, és ezzel kipótolom a zsebpénzemet. Mi tagadás, nem volt hozzá mindig kedvem, szivesebben mentem volna a haverokkal szórakozni, de ha már elfogadtam az ajánlatot nem volt mit tenni, és a zsebpénz kiegészítés is jól jött.
Gondolkoztam néha, hogy vajon Erzsi néni, így hívták a szomszédasszonyt, miért nem ment újból férjhez, mert arcra nem volt csúnya, igaz, hogy termetre egészen nagydarab asszony volt. Ránézésre úgy 120-130 kg lehetett, vastag karjai, hatalmas, megereszkedett mellei voltak, testéhez képest vékonyabb volt a dereka, viszont a csípője és a feneke nagyon széles volt, legalább 180-190 cm lehetett a kerületük, és ehhez társult egy hatalmas, hájas, széles, hátrafelé és oldalra domboruló segg. Aki látta, annak világos volt, hogy ha le akar ülni legalább két székre vagy egy kanapéra van szüksége. Hatalmas termete miatt sokféle munkát nem tudott elvégezni, amik általában rám maradtak, de ezekért mindig hálás volt, és sokszor emlegette, hogy milyen erős, úgyes, aranyos fiú vagyok, hogy milyen jó neki, hogy mindenben számíthat rám. Az igazság az, hogy én is kezdtem megkedvelni Erzsi nénit, szinte mindig jó kedve volt, és őszintén megmondva egyre jobban izgattak a hatalmas mellei, meg a nagy, hájas, tehén segge. Többször is azon kaptam magam, hogy amikor kiverem a farkam, az ő hájas teste jár a fejemben, és elképzelem ahogy megbaszom és telegecizem.
Nos, teltek a hónapok, közben nagykorú lettem, és egy nap váratlan vendégek érkeztek hozzánk, akik, úgy volt, hogy több napot maradnak. Mivel két családról volt szó, meg mi a házigazdák, nem fértünk el a házban, ezért a lánytestvérem a barátnőjéhez, én pedig a barátomhoz megyek aludni. Csakhogy a barátomék aznap délután látogatóba utaztak a nagymamájához, így hoppon maradtam, de akkor jött a mentő ötlet. Mi lenne, ha megkérnénk Erzsi nénit, hogy fogadjon be engem pár éjszakára. Természetesen elvállalta, és mivel már esteledett, hazamentem összepakolni pár dolgot. A csomagból nem maradt ki egy-két pornó ujság sem, köztük egy speciális, amelyik XXXL-es hölgyeket vonultat fel. Ezt kifejezetten Erzsi néni miatt vettem meg annak idején. Gondoltam házigazdám majd tv-t néz, vagy alszik én meg nyugodtan hódolhatok a kövér hölgyeknek. Majdnem így lett. 10 óra körül jó éjszakát kívántam Erzsi néninek, és az ujságaimmal bevonultam a fürdőszobába, és, amig a fürdőkádba engedtem a vizet, addig az ujságot lapozva huzogattam a farkamat. Egészen belemélyedtem a dologba, a farkam is keményen állt, amikor Erzsi néni kopogtatott az ajtón, de válaszra sem várva be is nyitott. Azt hittem, hogy az infarktus fogja környékezni, és összeszid, vagy kirakja a szűrömet, de ehelyett elmosolyodott, és csak annyit mondott, hogy fürödjek meg alaposan, mert az majd felfrissít. Ezzel kiment, és otthagyott engem meg a törölközőt, amit behozott. Nem volt kedvem tovább rejszolni, gyorsan megfürödtem, a szobámban elpakoltam a dolgaimat, és gondoltam még akkor este bocsánatot kérek Erzsi nénitől. Bekopogtam a szobája ajtaján, be is nyitottam, és az ámulattól, meg az izgalomtól meg sem tudtam szólalni. Két vastag, hájas combot, meg egy húsos pinát láttam, valamint Erzsinéni kezét, ahogy ujjaival csiklóját izgatta, és néha becsúsztatta a pinájába. Álltam az ajtóban, a faszom a fürdőköntös alatt meredezni kezdett, hát masszírozni kezdtem. Kis idő múlva Erzsinéni is észrevett, és meglepetésemre nem zavart ki a szobából, hanem odahívott maga mellé, és megkérdezte:
-Fiacskám, tetszik amit látsz?
-Igen, Erzsi néni, nagyon tetszik. Már régen próbálom elképzelni, hogy Erzsi néni, hogy néz ki pucéran, és az igazság az, hogy a valóságban Erzsi néni sokkal jobban tetszik, mint ahogy elképzeltem.
-Ennek igazán örülök, de hadd kérdezzem meg, hogy tényleg tetszik neked a nagy, kövér testem? Az ilyen fiatal srácoknak a csinibabák jönnek be, nem az ilyen tapasztalt, középkorú, hájas nők.
-Az igazat megvallva, engem nagyon izgat ha egy nő tapasztalt, egy kicsit obszcén a beszédben, és felizgat, ha nagy csöcsei, és hájas tehén segge van.
Elnevette magát, megsimogatta a fejemet, és magához húzott úgy, hogy a fejem a hatalmas mellein pihent, kezeimmel, pedig átöleltem. Bal kezemmel a hátát simogattam, jobb kezemmel, meg a széles, húsos csípőjét, és a hatalmas nagy seggét masszíroztam. Egyszercsak érzem, hogy lazul rajtam a köntös, és egy puha kéz megsimogatja, majd megmarkolja a fenekemet, aztán benyúl a lábaim közé, és a golyóimat kezdi simogatni, utána meg a farkamat masszírozza. Kicsit lejjebb ereszkedtem és szopogatni kezdtem az óriás csöcsökön lévő hatalmas mellbimbókat. Erzsi néni nyögdécselni kezdett, és emelgette széles csípőjét, kitárta vastag combjait, én meg elkezdtem simogatni az altestét. Előbb csak a szeméremdombját, amelyik erősen kidomborodott, aztán lassan a szeméremajkaihoz értem ujjaimmal, amiket szét is húztam, és az előbukkanó duzzadt csiklót finoman megérintettem. Erzsi néni megremegett, és éreztem, hogy tolja az altestét előre, szinte préseli magát a kezemhez. A pinája is nedves volt, és az ujjam betévedt a kéjbarlangba. Felnyögött, hátra engedte magát, és fejemet finoman irányítva kezdte tolni a pinája felé, és közben azt mondta:
-Nagyon jó, fiacskám, ügyesen csinálod. Gyere nyaljad a pinámat, és szopogasd a csiklómat!
Engedelmeskedtem, betérdeltem a vastag combok közé, két kezemmel enyhén széthúztam a nagyajkakat, és lassú nyelvcsapásokkal ingerelni kezdtem a csiklóját, időnként, pedig mélyen benyaltam a nedves pinájába. Erzsi néni lassan extázisba került. Vergődött, vonaglott, nyögött, halkan sikkantott, emelgette a csípőjét, vsatag combajit hol összeszorította fejem körül, hol szélesre tárta. Egyre gyorsabban csapkodtam a nyelvemmel, és amikor a pöckét ajkaim közt megszívtam, felemelkedett a csípője, egy nagy sóhaj hagyta el az ajkait, és egész testében remegett, aztán éreztem, hogy a szám kezd megtelni a pinanedvével. Elélvezett, és mint egy nagy plüs játék, puhán, elernyedve visszahullott az ágyra. Mellé feküdtem, ő levette a fürdő köntösömet, és a faszomat kezdte simogatni. A hátamra fordított, lecsúszott az altestemhez, majd megszólalt:
-Szeretnéd, ha szopogatnám a farkincádat?
-Erzsi néni, nekem már az is élmény volt, ami eddig történt, mert még soha nem voltam nővel. Még szűz vagyok, de ezek után szivesen elveszíteném a szüzességemet, és Erzsi néninek adnám a farkamat, hogy tegyen vele, amit akar.
-Nagyszerű, mondta Erzsi néni mosolyogva. Megtanítalak mindenre, amit csak tudok, és biztos lehetsz benne, hogy tetszeni fog neked. Lazíts fiacskám, most szopni fogom a faszodat, közben végig fekszem rajtad, és te nyalogatod majd a picsámat. Mondtad, hogy szereted, ha egy nő obszcénul beszél, hát én baszás közben úgy beszélek, mindjárt meghallod.
-Erzsi néni már így is keményen áll a faszom.
-Na, akkor gyere te fasz, hadd vegyen be téged a néni a szopós szájába. Azzal végigfeküdt rajtam, és faszomat hatalmas tőgyei közé dugva elkezdte szopni a makkomat. Hatalmas, hájas, tehén seggét szépen a fejem fölé rakta, és húsos picsáját számhoz illesztve kezdte magát hozzám dörzsölni, amíg én csiklóját nyaltam. Néha betévedt a nyelvem a picsájába, és olyankor összerezzent. Kezeimmel megmarkoltam a nagy, tehén seggét, gyúrtam a nagy hájtömeget, aztán széthúztam a két hatalmas félgömböt, és rózsaszín segglyukát is izgattam egy-két nyelvcsapással. Ekkor vonaglani kezdett, ezért megnyálazott ujjamat szép lassan bedugtam a segglyukába, nyelvemmel közben újból picsáját és csiklóját nyaltam szoptam. Egyszercsak éreztem, hogy megfeszül a teste, utána pedig elernyed, és a hatalmas hájtömeg rámnehezedik. Jóleső érzés volt alatta feküdni, de nemsokára feltápászkodott, húzott vagy kettőt a farkamon, aztán megfordult, és vastag combjait keresztül téve rajtam fölém állt, majd lassan leguggolt.. Így ereszkedett bele merev, lüktető faszomba a húsos, nedves pinájával. Amikor makkom megtalálta a bejáratot, és egy kicsit már becsúszott, akkor megállt, várt egy-két másodpercet, aztán teljes súlyával, a maga 120-130 kilójával rámnehezedett, és tövig préselte picsájába a faszomat. Felnyögtünk mindketten. Fantasztikus volt, végül is először hatolt be a faszom egy nő picsájába. Lassan lovagolni kezdett, és ahogy egyre vadabb lett a vágta, Erzsi néninek a szava is elindult, beszélni kezdett:
-Igen, igen fiacskám, szuper kemény faszod van. Kitölti az egész picsámat. Jaj de jó! ÓÓÓh!
Ahogy lovagolt rajtam, hatalmas tőgyei fel-le, jobbra-balra ugráltak. De hát ezt sem lehetett szó nélkül hagyni:
-Szopjad fiam a csöcseimet, a bimbóimat, markolj bele a nagy seggembe és gyúrjad!
-Aaah Erzsi néni ez nagyon jó. Olyan forró a pinája, mint egy vulkán, szinte körbe follya a faszomat! Én mindjárt elélvezek!!
-Még ne, fiam! - kiáltott fel és leszállt a farkamról.
-Az egész gecidet a számba akarom! Azzal leszálltunk az ágyról, én álltam, Erzsi néni meg elém térdelt, faszom alá tartotta a hatalmas tőgyeit, mint egy tálcát, hogy a lecsepegő geciből semmi ne menjen kárba, és kitátotta száját, nyelvét kidugta, hogy oda verjem a gecit. Hát én teljesítettem a kérését, kettőt, hármat húztam a faszomon, és a geci máris spriccelt, egyenesen Erzsi néni szopós szájába és nyelvére. A vén kurva nem nyelte le a gecit, hanem becsukott ajkai köztkicsorgott, és kezdett lefolyni az arcán. De elkapta még álló faszomat, és visszatömködte vele a gecit a szájába, majd tisztára szopta a makkomat. Amikor elengedte a farkamat kitátotta a száját - tele volt gecivel - gargalizálni kezdett, majd az egészet, apró kortyonként lenyelte.
Nagyot élveztünk mindketten, aztán végigdőltünk az ágyon, és egymás testét simogattuk, ő játszadozott a lankadt farkammal, én pedig ismét szopogattam a hatalmas csöcseit, és bebújva két, vastag combja közé átöleltem hatalmas, nagy, hájas, tehén seggét. Így aludtunk el.
Reggel, amikor felébredtem már nem volt mellettem. Megmosdottam, felöltöztem, és keresni kezdtem Erzsi nénit, akire a konyhában találtam rá, éppen reggelit készített. Megreggeliztünk, megittam a kávét, közben elszívtunk egy-egy cigit, mégyegyszer megfogdostam nagy tőgyeit, meg a hájs, tehén seggét, és már éppen indultam volna haza, amikor utánam szólt:
-Erről senkinek egy szót se! És ma este gyere kicsit korábban, hogy több ideig kefélhessünk!
-Jó Erzsi néni, majd igyekezni fogok!
Boldogan mentem el, és egész nap csak arra tudtam gondolni, hogy este megkúrom Erzsi néni lucskos pináját, talán megengedi, hogy megdugjam a hájas, tehén seggét is, aztán a szopós szájába verem a ragacsos gecimet.
Beküldő:Hájas tehén segget basznék


Szextörténet ajánló:


Korházi szex 2.rész


Ami igaz hogy tényleg másnap megint mentem a szénsavas fürdőbe , s tényleg az utolsóként értem le!
Ibolya már ott volt s már várt engem ! oszkár már nagyon vártalak,hol voltál ilyen sokig!
mondom hogy más kezelésen is voltam,
jó nincs semmi baj csak viszket a pöcköm!Egész éjszak nem aludtam annyira vártam hogy találkozzunk,
jó és mit csináltál hogy megnyugodj,
há....

Egyéjszakás kaland a buliban, igaz történet


Én egy 17 éves srác vagyok, és ez az eset valóban megtörtént velem. Úgy gondoltam jobban fogom magam érezni ha kiírom magamból ezt a történetet. A szereplők nevét természetesen megváltoztattam.
Egy csütörtöki napon valamikor dél körül ébredtem föl, mert előző este házibuliban voltam a szomszéd srácnál, Tibinél. Nem ittam sokat, úgyhogy nem voltam másnapos, de azért főztem magamnak egy jó er....

A gyors maola


A Bözsi furcsa helyen dolgozik. Sokan járnak be hozzá, és mégis kevesen.
Én amikor csak arra járok, benézek hozzá. Beszélgetünk, csacsogunk keveset, majd tovább. Néha kettesben maradunk, olyankor mindig letesztelem, hogy még mindig nem hord bugyit. Semilyet sem.
Néhányszor elõfordult már, hogy becsúszott az ujjam egészen a finom puncijához. Ilyenkor finoman megsimogatom és mielõtt el....

Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli termálfürdőbe. Volt egy melegvizes medence, ami kint volt az udvaron. Ennek is volt egy kisebb fedett része,ahol kb. negyed ....

Munkahelyi ringyók


Volt három lány a munkahelyemen, vidékiek voltak és egy albérletben laktak. Bent a munkahelyen gyakran cukkoltak én meg vissza aztán csak rihegtek-röhögtek én meg mindig mondtam nekik valami kis hülyeséget és még jobban vihogtak mintha csiklandoznám őket.

Egyszer azt mondja nekem az egyik lány, hogy elmehetnék hozzájuk megnézni a magnójukat. Rendben van, 4-ig dolgozunk, mondom 6 órá....

Amerikai szexkaland


Olyan néha, mint a króm… A felszínen fényes, csillogó. Felületes pillantással észre sem venni, hogy a bevonat alatt a nikkel valójában ezüst. Mert csak a csillogás látszik.
Hát ilyen volt Sasó Niki.
Ha egy klubban vagy egy bárban láttam volna meg, sziporkázása valószínűleg beleveszett volna az éjszakai élet hátterébe. Csak hát ez reggel nyolc órakor volt, egy csütörtöki napon. Rendsz....
Szextörténet címkék

benzinkutas | meleg | termékeny | kaloda | ĂŠves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.