Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Hájas seggü Erzsi néniAmikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenben maradok. Alapjában véve, azonban nem volt velem baj, rendesen viselkedtem, otthon is segítettem, ha megkértek. Lassan megismertem a környezetemet, barátok is kerültek, és volt egy mindennapos programom is. Az egyik szomszédunk, egy 50 év körüli özvegyasszony volt, aki megbeszélte a szüleimmel, aztán velem is, hogy hetente egyszer-kétszer átmegyek hozzá fát vágni, udvart takarítani, bevásárolni, ő pedig fizet nekem, és ezzel kipótolom a zsebpénzemet. Mi tagadás, nem volt hozzá mindig kedvem, szivesebben mentem volna a haverokkal szórakozni, de ha már elfogadtam az ajánlatot nem volt mit tenni, és a zsebpénz kiegészítés is jól jött.
Gondolkoztam néha, hogy vajon Erzsi néni, így hívták a szomszédasszonyt, miért nem ment újból férjhez, mert arcra nem volt csúnya, igaz, hogy termetre egészen nagydarab asszony volt. Ránézésre úgy 120-130 kg lehetett, vastag karjai, hatalmas, megereszkedett mellei voltak, testéhez képest vékonyabb volt a dereka, viszont a csípője és a feneke nagyon széles volt, legalább 180-190 cm lehetett a kerületük, és ehhez társult egy hatalmas, hájas, széles, hátrafelé és oldalra domboruló segg. Aki látta, annak világos volt, hogy ha le akar ülni legalább két székre vagy egy kanapéra van szüksége. Hatalmas termete miatt sokféle munkát nem tudott elvégezni, amik általában rám maradtak, de ezekért mindig hálás volt, és sokszor emlegette, hogy milyen erős, úgyes, aranyos fiú vagyok, hogy milyen jó neki, hogy mindenben számíthat rám. Az igazság az, hogy én is kezdtem megkedvelni Erzsi nénit, szinte mindig jó kedve volt, és őszintén megmondva egyre jobban izgattak a hatalmas mellei, meg a nagy, hájas, tehén segge. Többször is azon kaptam magam, hogy amikor kiverem a farkam, az ő hájas teste jár a fejemben, és elképzelem ahogy megbaszom és telegecizem.
Nos, teltek a hónapok, közben nagykorú lettem, és egy nap váratlan vendégek érkeztek hozzánk, akik, úgy volt, hogy több napot maradnak. Mivel két családról volt szó, meg mi a házigazdák, nem fértünk el a házban, ezért a lánytestvérem a barátnőjéhez, én pedig a barátomhoz megyek aludni. Csakhogy a barátomék aznap délután látogatóba utaztak a nagymamájához, így hoppon maradtam, de akkor jött a mentő ötlet. Mi lenne, ha megkérnénk Erzsi nénit, hogy fogadjon be engem pár éjszakára. Természetesen elvállalta, és mivel már esteledett, hazamentem összepakolni pár dolgot. A csomagból nem maradt ki egy-két pornó ujság sem, köztük egy speciális, amelyik XXXL-es hölgyeket vonultat fel. Ezt kifejezetten Erzsi néni miatt vettem meg annak idején. Gondoltam házigazdám majd tv-t néz, vagy alszik én meg nyugodtan hódolhatok a kövér hölgyeknek. Majdnem így lett. 10 óra körül jó éjszakát kívántam Erzsi néninek, és az ujságaimmal bevonultam a fürdőszobába, és, amig a fürdőkádba engedtem a vizet, addig az ujságot lapozva huzogattam a farkamat. Egészen belemélyedtem a dologba, a farkam is keményen állt, amikor Erzsi néni kopogtatott az ajtón, de válaszra sem várva be is nyitott. Azt hittem, hogy az infarktus fogja környékezni, és összeszid, vagy kirakja a szűrömet, de ehelyett elmosolyodott, és csak annyit mondott, hogy fürödjek meg alaposan, mert az majd felfrissít. Ezzel kiment, és otthagyott engem meg a törölközőt, amit behozott. Nem volt kedvem tovább rejszolni, gyorsan megfürödtem, a szobámban elpakoltam a dolgaimat, és gondoltam még akkor este bocsánatot kérek Erzsi nénitől. Bekopogtam a szobája ajtaján, be is nyitottam, és az ámulattól, meg az izgalomtól meg sem tudtam szólalni. Két vastag, hájas combot, meg egy húsos pinát láttam, valamint Erzsinéni kezét, ahogy ujjaival csiklóját izgatta, és néha becsúsztatta a pinájába. Álltam az ajtóban, a faszom a fürdőköntös alatt meredezni kezdett, hát masszírozni kezdtem. Kis idő múlva Erzsinéni is észrevett, és meglepetésemre nem zavart ki a szobából, hanem odahívott maga mellé, és megkérdezte:
-Fiacskám, tetszik amit látsz?
-Igen, Erzsi néni, nagyon tetszik. Már régen próbálom elképzelni, hogy Erzsi néni, hogy néz ki pucéran, és az igazság az, hogy a valóságban Erzsi néni sokkal jobban tetszik, mint ahogy elképzeltem.
-Ennek igazán örülök, de hadd kérdezzem meg, hogy tényleg tetszik neked a nagy, kövér testem? Az ilyen fiatal srácoknak a csinibabák jönnek be, nem az ilyen tapasztalt, középkorú, hájas nők.
-Az igazat megvallva, engem nagyon izgat ha egy nő tapasztalt, egy kicsit obszcén a beszédben, és felizgat, ha nagy csöcsei, és hájas tehén segge van.
Elnevette magát, megsimogatta a fejemet, és magához húzott úgy, hogy a fejem a hatalmas mellein pihent, kezeimmel, pedig átöleltem. Bal kezemmel a hátát simogattam, jobb kezemmel, meg a széles, húsos csípőjét, és a hatalmas nagy seggét masszíroztam. Egyszercsak érzem, hogy lazul rajtam a köntös, és egy puha kéz megsimogatja, majd megmarkolja a fenekemet, aztán benyúl a lábaim közé, és a golyóimat kezdi simogatni, utána meg a farkamat masszírozza. Kicsit lejjebb ereszkedtem és szopogatni kezdtem az óriás csöcsökön lévő hatalmas mellbimbókat. Erzsi néni nyögdécselni kezdett, és emelgette széles csípőjét, kitárta vastag combjait, én meg elkezdtem simogatni az altestét. Előbb csak a szeméremdombját, amelyik erősen kidomborodott, aztán lassan a szeméremajkaihoz értem ujjaimmal, amiket szét is húztam, és az előbukkanó duzzadt csiklót finoman megérintettem. Erzsi néni megremegett, és éreztem, hogy tolja az altestét előre, szinte préseli magát a kezemhez. A pinája is nedves volt, és az ujjam betévedt a kéjbarlangba. Felnyögött, hátra engedte magát, és fejemet finoman irányítva kezdte tolni a pinája felé, és közben azt mondta:
-Nagyon jó, fiacskám, ügyesen csinálod. Gyere nyaljad a pinámat, és szopogasd a csiklómat!
Engedelmeskedtem, betérdeltem a vastag combok közé, két kezemmel enyhén széthúztam a nagyajkakat, és lassú nyelvcsapásokkal ingerelni kezdtem a csiklóját, időnként, pedig mélyen benyaltam a nedves pinájába. Erzsi néni lassan extázisba került. Vergődött, vonaglott, nyögött, halkan sikkantott, emelgette a csípőjét, vsatag combajit hol összeszorította fejem körül, hol szélesre tárta. Egyre gyorsabban csapkodtam a nyelvemmel, és amikor a pöckét ajkaim közt megszívtam, felemelkedett a csípője, egy nagy sóhaj hagyta el az ajkait, és egész testében remegett, aztán éreztem, hogy a szám kezd megtelni a pinanedvével. Elélvezett, és mint egy nagy plüs játék, puhán, elernyedve visszahullott az ágyra. Mellé feküdtem, ő levette a fürdő köntösömet, és a faszomat kezdte simogatni. A hátamra fordított, lecsúszott az altestemhez, majd megszólalt:
-Szeretnéd, ha szopogatnám a farkincádat?
-Erzsi néni, nekem már az is élmény volt, ami eddig történt, mert még soha nem voltam nővel. Még szűz vagyok, de ezek után szivesen elveszíteném a szüzességemet, és Erzsi néninek adnám a farkamat, hogy tegyen vele, amit akar.
-Nagyszerű, mondta Erzsi néni mosolyogva. Megtanítalak mindenre, amit csak tudok, és biztos lehetsz benne, hogy tetszeni fog neked. Lazíts fiacskám, most szopni fogom a faszodat, közben végig fekszem rajtad, és te nyalogatod majd a picsámat. Mondtad, hogy szereted, ha egy nő obszcénul beszél, hát én baszás közben úgy beszélek, mindjárt meghallod.
-Erzsi néni már így is keményen áll a faszom.
-Na, akkor gyere te fasz, hadd vegyen be téged a néni a szopós szájába. Azzal végigfeküdt rajtam, és faszomat hatalmas tőgyei közé dugva elkezdte szopni a makkomat. Hatalmas, hájas, tehén seggét szépen a fejem fölé rakta, és húsos picsáját számhoz illesztve kezdte magát hozzám dörzsölni, amíg én csiklóját nyaltam. Néha betévedt a nyelvem a picsájába, és olyankor összerezzent. Kezeimmel megmarkoltam a nagy, tehén seggét, gyúrtam a nagy hájtömeget, aztán széthúztam a két hatalmas félgömböt, és rózsaszín segglyukát is izgattam egy-két nyelvcsapással. Ekkor vonaglani kezdett, ezért megnyálazott ujjamat szép lassan bedugtam a segglyukába, nyelvemmel közben újból picsáját és csiklóját nyaltam szoptam. Egyszercsak éreztem, hogy megfeszül a teste, utána pedig elernyed, és a hatalmas hájtömeg rámnehezedik. Jóleső érzés volt alatta feküdni, de nemsokára feltápászkodott, húzott vagy kettőt a farkamon, aztán megfordult, és vastag combjait keresztül téve rajtam fölém állt, majd lassan leguggolt.. Így ereszkedett bele merev, lüktető faszomba a húsos, nedves pinájával. Amikor makkom megtalálta a bejáratot, és egy kicsit már becsúszott, akkor megállt, várt egy-két másodpercet, aztán teljes súlyával, a maga 120-130 kilójával rámnehezedett, és tövig préselte picsájába a faszomat. Felnyögtünk mindketten. Fantasztikus volt, végül is először hatolt be a faszom egy nő picsájába. Lassan lovagolni kezdett, és ahogy egyre vadabb lett a vágta, Erzsi néninek a szava is elindult, beszélni kezdett:
-Igen, igen fiacskám, szuper kemény faszod van. Kitölti az egész picsámat. Jaj de jó! ÓÓÓh!
Ahogy lovagolt rajtam, hatalmas tőgyei fel-le, jobbra-balra ugráltak. De hát ezt sem lehetett szó nélkül hagyni:
-Szopjad fiam a csöcseimet, a bimbóimat, markolj bele a nagy seggembe és gyúrjad!
-Aaah Erzsi néni ez nagyon jó. Olyan forró a pinája, mint egy vulkán, szinte körbe follya a faszomat! Én mindjárt elélvezek!!
-Még ne, fiam! - kiáltott fel és leszállt a farkamról.
-Az egész gecidet a számba akarom! Azzal leszálltunk az ágyról, én álltam, Erzsi néni meg elém térdelt, faszom alá tartotta a hatalmas tőgyeit, mint egy tálcát, hogy a lecsepegő geciből semmi ne menjen kárba, és kitátotta száját, nyelvét kidugta, hogy oda verjem a gecit. Hát én teljesítettem a kérését, kettőt, hármat húztam a faszomon, és a geci máris spriccelt, egyenesen Erzsi néni szopós szájába és nyelvére. A vén kurva nem nyelte le a gecit, hanem becsukott ajkai köztkicsorgott, és kezdett lefolyni az arcán. De elkapta még álló faszomat, és visszatömködte vele a gecit a szájába, majd tisztára szopta a makkomat. Amikor elengedte a farkamat kitátotta a száját - tele volt gecivel - gargalizálni kezdett, majd az egészet, apró kortyonként lenyelte.
Nagyot élveztünk mindketten, aztán végigdőltünk az ágyon, és egymás testét simogattuk, ő játszadozott a lankadt farkammal, én pedig ismét szopogattam a hatalmas csöcseit, és bebújva két, vastag combja közé átöleltem hatalmas, nagy, hájas, tehén seggét. Így aludtunk el.
Reggel, amikor felébredtem már nem volt mellettem. Megmosdottam, felöltöztem, és keresni kezdtem Erzsi nénit, akire a konyhában találtam rá, éppen reggelit készített. Megreggeliztünk, megittam a kávét, közben elszívtunk egy-egy cigit, mégyegyszer megfogdostam nagy tőgyeit, meg a hájs, tehén seggét, és már éppen indultam volna haza, amikor utánam szólt:
-Erről senkinek egy szót se! És ma este gyere kicsit korábban, hogy több ideig kefélhessünk!
-Jó Erzsi néni, majd igyekezni fogok!
Boldogan mentem el, és egész nap csak arra tudtam gondolni, hogy este megkúrom Erzsi néni lucskos pináját, talán megengedi, hogy megdugjam a hájas, tehén seggét is, aztán a szopós szájába verem a ragacsos gecimet.
Beküldő:Hájas tehén segget basznékVéletlen szex történet:


Telefonszex sztori


Pár éve kipróbáltam sok társkereső oldalt,de nem sok sikerrel.
Az ismerkedés ezen formája nálam nem jött be,ismerősöket találni lehet,de társat..azt nem.
Az egyik oldalon valahogy ott ragadtam,beszélgettem pár pasival,de annál több nem esett meg :)
Egyik este rámirt egy fazon.Volt fotója is,megnéztem nagyban..hm-gondoltam,nem is rossz,igy elkezdtünk beszélgetni...Elsőre semmit....

A kutya és a lány


Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó.....

Erotikus képzelgések


Belépek az ajtón, te mosolyogva sietsz elém. Teljes testeddel hozzám simulsz miközben csókolózunk. Átölellek, kezeim a hátadat simogatják, majd felfedező útra indulnak lefelé. Végig simítom feszes feneked, selymes combjaid, amíg csak elérek. Visszafelé már rövid ruhád alatt simogatom feneked. Kigombolod az ingem, és lehúzod rólam. Én is lehúzom ruhád zipzárját, és megszabadítalak tőle. Melleid már....
Szextörténet címkék

maszturbálás | lóval és kutyával egyszer | szülinapom | Út | csak barátok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.