Gyönyörmesék


Hiszem, hogy amióta a Teremtő megtöltötte a Földet élőlényekkel, azóta belénk kódolta a szenvedély, a gyönyör iránti vágyat is. Már az óvódás gyermeknél elkezdődik a testtel való ismerkedés, és időről- időre, újra és újra érezzük a késztetést önmagunk felfedezése, és a szexualitás megismerése iránt. Természetes folyamat ez.
Hiszem és tudom, hogy létezik a gyönyörszerzésnek és szeretkezésnek egy olyan formája, mely Istentől való, ahogy létezik egy olyan oldala is, amely pusztán a test használatáról szól és amely képes az emberi lelket kiszipolyozva, ártalmassá válni. Meg kell tanulnod önmagad tiszteletét, és szeretetét, ahhoz, hogy vágyni kezdj valami többre, mint egy alkalmi, röpke szexuális aktus. El kell hinned, hogy többre vagy érdemes. Bátornak kell lenned, és merned kell változtatni, mert megérdemled, hogy átéld a szexualitás egy olyan magasztos formáját, amely képes elrepíteni "mennybéli" magasságokba, és amely után mindig többnek, és teljesnek érzed magadat! Mert megérdemled!!
Egy átlagos, magyar, kisvárosi családba születtem. Anyám idejében felvilágosított sok mindenről, mégis konzervatívan kezelte a szexualitást. Hosszú, és változatos út volt amit végig jártam, míg ráleltem a "tiszta" gyönyörre.
Már óvódásként felkeltette az érdeklődésemet a szex, mert mindig titkolóztak róla a felnőttek. Pont ez hívta fel a figyelmemet. Mi lehet az amit ők néznek, de engem tiltanak tőle?! Kilestem hova dugják a pornóképeket tartalmazó újságokat, és megkerestem őket, amikor azt hitték alszom. Ennek az lett a hatása, hogy az ovis társammal megnéztük egymás nemi szervét. Nem történt más, de kíváncsiak lettünk, és megnéztük élőben hogyan is nézünk ki, és mi a különbség. :-D
Kezdetben nem volt külön szobám, így láttam amint anyámék szexelnek, vagy ha a tv-ben ilyen tartalmú filmet néztek. Ha akartam, ha nem körbe vett ez a téma nagyon gyakran.
Egyszer, kb. 9 éves koromban egy ebéd utáni pihenő alkalmával bizsergést éreztem a puncimban, és a takaró alatt térdig letolva bugyimat, simogattam picit magam. Anyám rájött, lerántotta rólam a takarót, és kissé szégyenbe hozott, a "bűnös" tettem miatt. Jöttek a szexuális felvilágosítások a suliban, olvastam a tini újságokat, és mindenhol bíztatták a lányokat, hogy bátran ismerjék meg a saját testüket. Anyám korábbi reakciója miatt nem is tudtam hírtelen, hogy akkor most szabad vagy sem. Kb. 3 év múlva, ha akarta anyám, ha nem, szépen lassan rászoktam a maszturbációra. Hittem annak az írásnak, mely szerint, hogyan várom el egy fiútól hogy ki tudjon elégíteni, ha én magam nem ismerem a saját testemet, és a működését.
Eszembe jutott néha, hogy Anyámékat hányszor láttam együtt éjjelente, gondoltam csak nem lehet olyan rossz, és bűnös dolog, ha ők is folyton azt csinálják.
Érdekelni kezdett, hogyan működnek a férfiak, milyen egy pénisz.
Néztem pornófilmet, olvastam könyveket, és közben lett fiúm. Jól jött, mert amit olvastam, és elméletben tanultam, volt szerencsém kipróbálni, és felfedezni. Mondanom sem kell, gyorsan rájöttem miért olyan jó.
Az első fiúm is szűz volt, és én is. Együtt tanultunk. Akkoriban szerelmes is voltam belé, és 9 hónap együtt járás után szűztelenítettük egymást, de szépen fokozatosan, már az elejétől kezdve pettingeltünk, és mire oda jutottunk, hogy behatolás, addigra már ismertük egymás működését maximálisan, és a sok pettingeléstől, annyira vágytunk már a lényegre, hogy szinte nyűszítve imát mondtunk, hogy végre történjen meg. Hagytunk időt egymásnak, és lélekkel is egymással voltunk, így csodálatos volt, fájdalom nélkül. Az első próbálkozások esetlenek voltak még, és a fiúnál a nagy stresszelés hatására volt lankadás közben, de a türelem, a hosszas orális kényeztetés, gyorsan orvosolta a problémánkat, és hamar áttörtük a falakat, és a szűzhártyámat. Ezután csináltuk éjjel-nappal. Szépen rászoktunk a gyönyörre.
Akkoriban rengeteg pornót néztünk, azt gondoltuk hogy abból mindent megtanulhatunk. Lestünk el néhány technikai megoldást, de volt amiről egyikben sem beszélt senki.


Szextörténet ajánló:


A rövid idő
Nagyon furcsán éreztem magam, az elmúlt két hét zsongott agyamban. Az már biztos, hogy 80 éves vagyok, de, hogy hol és miért, az egekben vagy egy új dimenzióban azt még nem tudom. Az is biztos, hogy újraélem életem, csakhogy visszafelé. Mintha az önéletrajzomat lapoznám hátulról előre. Minden nap a reggellel kezdődik, de éjfélkor 48 órát zuhanok, előre. Vagy hátra? Már nem is tudom....

Balatoni Láz


Mivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sé....

Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

Irodai szex


Fél éve dolgozom a cégnél. Nem életem legizgalmasabb munkája, de sokat fejlődhetek és van hová feljebb lépnem. Kb 15-en dolgozunk itt, két szinten, többnyire idősebb korosztály. Ketten vagyunk mindössze fiatalabbak, Én és Kriszta. Krisztával az első napomon bemutatkoztunk egymásnak, utána viszont hetekig-hónapokig alig-alig beszéltünk. Az elején még gondolkodtam, hogy tudnék vele flörtölni, de miu....

A barátnőmmel


Sziasztok. Krisztina a nevem, és 17 éves vagyok.
Leszbikus.
Az évfolyamtársamba voltam szerelmed, aki szintén leszbikus. De úgy tudom van barátnője.
Már túl tettem magam rajta, amikor felhívott.
Hevesen vert a szívem, fogadtam a hívást.
Öhm szia - szóltam bele.
Jó ég, szia. Szükségem van egy barátra! Én és Lili... Áh - elsírta magát.
Hirtelen boldo....

Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a ....
Szextörténet címkék

szolha | székel | deszka | mostoha hugom | suliban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.