Egy titkárnő durva estéje


Az egész szextörténet egy leltárral kezdődött.
A lány, aki még nem is olyan régen dolgozott új munkahelyén, épp a nagy változtatások idején érkezett. A főnökség egy új számítógépes rendszert szeretet volna bevezetni a boltban, ahol a lány dolgozott, így egy csütörtöki napon a két főnök meg is érkezett leltározni. A munka jobban elhúzódott, mint azt tervezték, jócskán a hivatalos nyitva tartás utánra csúszott a pakolás.
A két vezető éppen ezért meginvitálta a szomszédos étterembe a két dolgozót, hogy vacsorázzanak együtt, átbeszélni a jövőt is egyben.

A hangulatos, inkább bárhoz hasonló étteremben csak egy hangulatvilágítással bevilágított sarokasztalnál volt hely. Ültetéskor úgy alakult, hogy a lány a sarokpad belső részére került, mellé a pesti főnök, hívjuk Z-nek, míg a másik oldalán G ült, vele szemben pedig Géza kolléga kapott helyet. Az est jól indult, laza csevegés mellett egy-két pohár ital is lecsúszott.

A lány először azt hitte, csupán képzelődik, hiszen az asztal alatt érezte, hogy mintha Z óvatosan a lábai felé mozdult volna a kezeivel.
Először csak egy érintés, majd egy gyors simítás, de amikor egy poénnál nyíltan a lány combjaira rakta Z a kezét, tudta, itt óvatos közeledésről van szó.

A történet hűségéhez hozzátartozik, hogy a lány aznap, nem tudván a leltár okozta kényelmetlenségekről, egy miniszoknyában, és kedvenc fekete tűsarkújában jött reggel dolgozni. A látvány magáért beszélt, a bolt környékén nem volt olyan férfi, aki ne akarta volna szemeivel levetkőztetni, és azon nyomban magáévá tenni a lányt, beleértve a biztonságőröket is.
Persze nem volt véletlen a kihívó ruha, a lány tudta, hogy G imádja ezt a szerkóját, a számtalan alkalommal, mikor titkos kapcsolatukban szeretkezni jártak a lány lakására, G mindig azt kérte, hogy így öltözzön, kihívóan, szexisen, egy kicsit kurvásan. Ettől volt olyan merevedése, mely majd átszakította G nadrágját.

Az eset pikantériáját fokozta, hogy erről Z mit sem tudott, ezért is próbálkozott ezen a laza estén a lány combjánál. Persze ha egy kicsit arrébb nyúlt volna, meglepődéssel vehette volna tudomásul, hogy G keze is arra felé jár, nem volt véletlen, hgy a lány már terpeszben ült, hiszen G belső combjának felső részénél tartott már.
A lány nem is tiltakozott G közeledése ellen, mitöbb, tűsarkas cipős lábát a férfi combjaira emelte az asztal alatt, így aztán különösen furcsa volt, mikor Z kezét is megérezte.
Talán egy pillanatra zavarba jött, de jól leplezte ezt, hiszen G-vel korábban már beszéltek hasonlóról, hogy az egyébként sem unalmas szexuális kalandjukat egyszer feldobhatnák egy harmadikkal a lány örömére, hiszen szívesen kipróbálta volna már, milyen, mikor két férfi kényezteti, egyszerre két fasszal játszhat, ketten töltik meg pináját, fenekét, száját váltakozva.

Mindenesetre kért még egy italt, melyhez Z is örömmel csatlakozott. G keze eközben már a lány tangájánál matatott mely a lány arcára kihozták azokat az apró titkos vonalakat, melyet csak azok ismerhetnek, akik keveredtek már szexuális játékba a lánnyal.

Ekkor csörrent a telefon, Gézat hívta barátnője a késői órán, aki egy rövid búcsúzás után el is távozott az asztaltól.
Ott maradt a lány, két, a lábán matató pasival, akikkel már tudta, ma este őrületes élményeket fog átélni és ekkor történt meg az elkerülhetetlen: miközben Z megpróbálta kihasználni az italok megérkezése körüli felfordulást, Z és G keze a lány pinájánál összeütközött.

A másodperc tört része alatt dermedt csend támadt, melyet a lány kacaja szakított fel, és a két fiú is rádöbbent: ugyanazzal a céllal gondolnak a lányra, és a lány felszabadult kacagásából kiderült, ő ezt pontosan tudja, és nincs is ellenére.
Az események egy pillanat alatt felgyorsultak, nagy koccintások és nevetések közepette G és a lány beavatta Z-t korábbi történetükbe, az őrült nagy baszásokról, kocsiban való fasz-szopásokról, anális közösülésekről szólt a mese. Z egyre nagyobb érdeklődéssel fordult feléjük, és igazán akkor kezdett számára is érdekes lenni, mikor a lány és G elmesélte, hogy igazándiból terveznének egy hármas gabalyodást is. Z gyorsan reagált is a helyzetre: fizessünk, és folytassuk a lány lakásán az iszogatást.
G kérdő pillantást vetett a lányra, vajon felkészült-e a várható élményre, nem akarta egy pillanatig sem, hogy erőszaknak érezze a kialakuló helyzetet, szerette volna, ha teljes testtel át tudja magát adni a közelgő élménynek; de a lány arcán csak izgalmat, érdekes mód a szexuális élménykor előbújó vonalakat látta, tudta rögtön, a lány már a két fasz megdolgozásán gondolkodik, elméjét már pinájának vérbősége és nedvessége korlátozza. G hívta a pincért, fizetett és elindultak.

A lány G autójában bátorítólag egy kicsit markolászta Z-t, a nadrágjába nyúlva a terepet is felmérte; amit G a tükörből figyelt.

Az autóval azonban gyorsan a házhoz értek, ahol a két fiú maga elé engedve a lányt már igen oldottan szemlélte a miniszoknyában és tangában felfelé tipegőt, akinek a fellibbenő szoknyája alól kivillant kerek feneke is. Hol az egyik, hol a másik fiú markolt bele a formás félgömbökbe, melyet a lány szűzies hátrapillantásokkal jutalmazott. Élvezte a helyzetet, tudta, hogy hamarosan minden porcikája megtelik fasszal, és ennek tudata vastagon megindította pinájának nedvesedését.

A félhomályos folyosón hirtelen csak annyit érzett, hogy G mögé lépett, ismervén a lány erős szex iránti vonzalmát, testével nekiszorította az ajtónak, míg a lány a kulcsba kapaszkodott, G felhúzta a lány jobb lábát, és egy erős mozdulattal a fenekének megszorításával a tanga vonala mellett két ujjával megérintette a lány pináját; áramütésszerű érzés szalad át a testén; a lány az aléltságból éledve végre felnyitotta az ajtót, s beléptek.

G ismerve a járást a lány szobája felé vette az irányt, hisz szeretett eldőlni a kicsinyke ágyon, melyen már sok élményt szereztek egymásnak.

Le is dobta magát az ágyra, otthon érezvén elnyújtózkodott a matracon, míg Z csak óvatosan, ismerkedvén a helyzettel az ágy szélére ült. A lány közben italt töltött a konyhában, majd a fürdőszobából hallatszott motozása.
Mindenki kíváncsian várta a folytatást, hogy is kezdhetnek neki, melyet a lány egy ügyes csellel hidalt át, a füriben ledobálva magáról ruháját, egy tangában, harisnyatartós fekete harisnyában és egy sejtelmesen áttetsző melltartóban lépett az ajtóba. A fiúk elhűlten álltak a gyönyörű látvány előtt.

A lány illegette egy kissé magát, mintha táncolna, háttal fordult, előrehajolt, és miközben hátratekintett kéjes nézésével kezét végighúzta fenekének két félgömbje közt, majd visszafordulva egyik lábát a székre rakva, egyik kezével punciját, másikkal melleit simogatta.
A fiúk már nem bírtak magukkal, pólóikat ledobálva készültek az eseményre, de a lány vette át a kezdeményezést, hirtelen mozdulattal a fiúkhoz lépett, és négykézláb helyezkedve G-t az ágyra lökte, és farmerén keresztül kezdte dörzsölni annak már erősen feszülő farkát, miközben fenekét kinyomva azt Z felé kínálta.

Oldódott a gomb, húzódott a cipzár, és a lány, mint egy harci ereklyét, már kezében is tarotta G farkát. Ismerte formáját, ízét, méreteit, ez az a fasz, mely már bejárta testének minden szegletét, az első anális behatolásra még most is emlékszik. Sok babaolaj folyt el, mire a vastag hímtag befért a kislányos fenekébe, és már fel is adta volna a próbát, ha nem kívánta volna annyira az anális együttlétet.
Most kezében G faszával azonban ismeretlen, de igen kellemes érzése támadt, hiszen miközben G két kézzel a fejét simogatta, és hajába kapaszkodva próbálta a lányt a farkának bekapására kapacitálni, újabb két kezet érez meg fenekén. Z a tanga körül matatott, simogatta a lány kivillanó szeméremdombját

G ekkor félrecsúszva a lány alól megpróbált megszabadulni nadrágjától, amit a lány kihasznált, és Z felé fordult, beletúrt a hajába, és elcsattan az első óvatos csók. Kezeik eközben folyamatosan térképezték a másik testét, és ezúttal G került közel a lány imádott fenekéhez. Szerette ezeket a gömbölyded feszes félgömböket, imádta csókolni, nyalni, finoman harapdálni őket. Imádta, mikor kikukucskál közülük a lány borotvált pinája, mely ezúttal igencsak elázva várta már a látogatókat, persze a lány a Z-vel folytatott csókja után a kocsiban már tapintásilag tapasztalt hímtag felé nyúlt, s miközben csókolgatta Z testét, fejével egyre inkább közelített annak ágaskodó fasza felé.
G eközben nem késlekedett, úgy helyezkedett, hogy a lány feneke közé nyalhasson, belekóstolhasson az ismert pina izébe, illatába. Szokása szerint két ujjal segít az élményszerzésben, mely ezúttal a szokottnál is könnyebben csúszik be a lány puncijába. Kihasználva ezt, néhány lökéssel jelezte, hogy a múltkori élmény itt közeleg, s miközben csókokkal lepte el a lány csiklóját, még egy ujját becsempészte a táguló és igen nedves pinába.

G már tapasztalt s tudja, mi kell a lánynak,hamar a csúcsra repíti három ujjának mozgatásával a pinában. A lány sem rest, bő nyállal kényezteti Z farkát, aki teljesen meg van elégedve a helyzettel, s hamar orgazmust él át ő is. Mindezek után fordul a helyzet s G kerül a lány kezei közé egy kis kényeztetés céljából.
Nála se sokáig kell húzni a dolgot, hamar elélvez, s régi vágya teljesül, mert a lány szájába élvezhet.
Mindeközben Z kapta azt a megtisztelő pózt, hogy ő kényeztetheti a lányt hátulról, félénken indult a feladatnak, mert nem ismeri még a pinát s nem tudta, hogy mi esik neki jól, ezért csak próbálkozott, először csak egy ujjal majd rájött, hogy ez kevés lesz s kipótolta másik két hasznos ujjával. Az orgazmusig viszi a lányt, így már nincs panaszkodásra ok, mindenki kielégült legalább egyszer.

Egy aprócska szusszanás s nevetgélés egymás mellett, egy kis cirógatással, s folytatódott a baszás tovább.

Z került alulra, s kényeztetheti a ciciket, simogathat, felfedezheti a testet két csók közt. G eközben keze ügyébe kaparintja a babaolajat s munkához, lát, nem rest s nem is sajnálja, a cél minél tágabb popsi, hogy ne legyen kellemetlen a behatolás.

Z behatol a pinába de, G még vár egy keveset h meglegyen az első orgazmus, s ne fájjon a lánynak a méretes fasz behatolása a popsiba, megint csak hamar eléri a lány a csúcsot s ekkor jött el G ideje, most már együtt basszák a lányt.
Először csak lassan s gyengéden hogy minél tovább feszítsék az izgalmakat.
Telik az idő meg a baszás, s mint ha forgatókönyv szerint lett volna megírva mind a hárman egyszerre értek a csúcsra, amit nem kis hanggal nyilvánítottak ki.

Összeomlás s lihegés közepette próbálják össze szedni magukat. Talán egy kis cirógatás is belefér még mielőtt a főnökök, elindulnának haza. S kiegyeznek, abban hogy ezt meg kell még ismételni!


Szextörténet ajánló:


Szex egy prostival


Az ember hamar összeismerkedik teste démonaival. Én sem voltam kivétel alóla. Iskolába jártam még, de az eszem a lányok körül kalandozott.
Persze tudtam mindenfélét, amit sihederfővel a fiúkról meg a lányokról tudni lehet - elvben. Elvben mindent pontosan tudtam. Ám amikor elértek az éjszakai megömlések, úgy éreztem, hogy rémületes dolog történt velem. Holmi szégyenletes, jóvátehetetlen dol....

A faszok ura


Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját m....

A gyors maola


A Bözsi furcsa helyen dolgozik. Sokan járnak be hozzá, és mégis kevesen.
Én amikor csak arra járok, benézek hozzá. Beszélgetünk, csacsogunk keveset, majd tovább. Néha kettesben maradunk, olyankor mindig letesztelem, hogy még mindig nem hord bugyit. Semilyet sem.
Néhányszor elõfordult már, hogy becsúszott az ujjam egészen a finom puncijához. Ilyenkor finoman megsimogatom és mielõtt el....

Az első animal tapasztalat


Sziasztok, amit most leírok nektek az egyben egy tapasztalat olyan módban, amit még soha nem fogok talán még egyszer megcsinálni. A nevem Marian 27 éves vagyok és ez még rég történt. Na de tisztán emlékszem rá. Éppen egy hete összejöttem egy sráccal, akinek volt egy kutyája, ami mondjuk ki nem volt a kedvenceim közt. Nagydarab volt, majd nem akkora volt két lábon, mint én és ülve a fél lábamig ért....

A perverz família


Amit most elmesélek, azt a házaspár kérte, de, van olyan rész, ahol mást kellett írnom, hogy ne tűnjön perverznek!!!
Már régóta házastársak voltak, nagyon szerették a sexet, szinte mindent kipróbáltak, de valami újra vágytak.
Így, kapóra jött, hogy az internet egyik oldalán, olyan párokat keresnek, akik szeretik a sexet és nem féltékenyek a másikra.
Nosza, mindjárt ki is töltö....

Barátságból szerelem


Régi barátom és országos komám volt Karcsi. Amikor beköltöztünk Árkodra, már az első osztályos beiratkozásnál találkoztunk. Tizenhét évig voltunk padtársak. Sokszor emlegettük, hogy (1990 előtt) az életfogytiglan is „csak” 20 év, de jó magaviselet esetén harmadolják. Karcsinak egy húga –Zsuzsi– és egy nővére –Kati– volt. Kati 8 évvel volt öregebb Karcsinál, Zsuzsa viszont kettővel fiatalabb. Barát....Szextörténet címkék

punciszőre | meleg srác | érettségi | első animal | próba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.