Lilla és a nőgyógyász


A tanár úrral jól alakult a kapcsolatunk, senki nem vett észre semmit. Lillával csak akkor szeretkeztek, ha én is ott voltam. Fogtam a lány kezét, figyeltem milyen gyorsan ver a szíve,amikor megérkezik a felnőtt férfi, előveszi a farkát, és egy csók után lassan behatol a nedves vaginába, akaratlan mozgások futnak végig a testén zihál, szeme elhomályosul, majd mintha elájulna lehanyatlik az asztalra ahol minden egyes alkalommal élvezni szoktunk. Kopóházi egy alkalommal elmesélte, hogy unokatestvére az igazgató, és talán két hete volt házas, amikor neje a dirivel jött haza a bevásárlásból, aki akkor még nem volt igazgató, csak egy ifjú tanár, elmondta még szűz a pasi. Valami izgalom fogta el, amint kiderült az asszony szándéka, éjjelre ott maradt az unokatestvére és hajnalban még mindig hol az egyik, hol a másik dugta bele a farkát, nem tudta hányszor élveztek bele a fájdalmasan nyöszörgő asszonykába, aki havonta kétszer megkövetelte, hogy basszák fêlhalottra.
Talán két hét sem telt el, amikor éppen szeretkezni akartunk a szertárban, megjelent Kopóházi tanár úr és sietve elkapta a lány kezét, hogy hibát bennünket az igazgató, én gyorsan a zsebemben tettem a lány bugyiját és követtem őket. Persze zabszem próba negatív. Milyen bűnt követtünk el?
A diri szigorú arccal fogadott bennünket. Megkérdezte mit cselekedtünk. Nem tudtuk mit akar, Lilla elsütött szemmel állt, szoknyája amit kigomboltam, csak az izgalomtól nem hoztunk helyre, a combját szinte teljes egészében láthatóvá tette, akkor jöttem rà,hogy miért is vagyunk itt, délután amikor az iskola üres. A diri szeme csak a combon járt és izgalom tükröződött az arcán, a diri feleségének hatalmas Háda volt hatodik hónapban járt... Ez baszni akár, gondoltam, Kopó átölelte Lillát és a szoknya a földre került, a férfi felülettel a lányt az asztalra, a diri oda lépett és máris behatolt a punciba, hosszan mozgott a lányba, kivárt, újra kezdte, Kopóházi tanár úr keze a faszát járt fel és alá, várta, hogy mikor kerül sorra, én beleélveztem a bátyám a.
Másnap egészen más izgalommal mentünk az igazgató irodájába, de akkor már én is punciba élvezés.

Egyik nap Lilla bejelentette, hogy nem jött meg.A diri rögtön telefonált egy dokinál, Lilla nem akart elmenni, mert szégyellte magát, pedig csak a városi cukrászdába hívta a doki, hogy megbeszéljük mi a tennivaló. Nekem kellett másnap megjelenni. A cukrászdában egy férfi volt csak, tehát ő a doki egy csinos fiatal nő állt fel az asztaltól én oda mentem a pasihoz, hogy engem küldtek, hoztam fényképét a lányról, de nincs pénzünk. Hárman lehetünk bűnösök. A vőlegénye, és én esetleg a diri, meg a tanár. Elkérte a fényképeket, volt közte olyan amelyik meztelen, illetve szeretkezés közben ábrázolta a lányt.
Felállt, és egy cetlit tett elém, holnap délután négykor vár. Akkor vettem észre hogy az egyik lába rövidebb, és púpos a doki.
Másnap elmentünk a címre, a lépcsőházban a tegnapi csinos nő jött lefelé igencsak tétova léptekkel. Na te jól meg lett dugva, gondoltam.
A doki mogorva arccal fogadott, de aztán beengedett engem is. Kollár már felkészítették, hogy a doki kissé más. Ezért nem lepődött meg piros volt az arca és az ütőere erősen lüktetett. Vegyenek le mindent a pácienstől, parancsoltak a doki és egy fotelből nézte a műveletet. Üljön fel a vizsgáló asztalra, Lilla már látott ilyet, felült, a doki oda lépett, akkor döbbentem meg, ekkora faszt még életemben nem láttam, de Lilla is csodálkozva nézett. Aztán becsukta a szemét, és jajgatva fogadta magába a rettenetes faszt. A harmadik orgazmusnál vettem le a szememet a párról, Lilla mosolyogva jajgatott, a doki pedig megnyugtatott kinn nem hallanak semmit. A falon kis jelek voltak, és amikor egy jó óra múlva élvezett el a doki is, akkor egy ceruzával újabb jelet rajzolt a falra, másnap amikor Lilla ismét befogadta a férfi farkát és rettenetes nagy orgazmusai voltak számolni kezdtem ezerkétszáznál hagytam abba, megkérdeztem, miért nem húz újabb strigulát, mondta, minden nő csak egyszer kerül a falra.
Vasárnap megkért Lilla, hogy tudással a dokival, hogy csak pénteken tud menni. Addig mi sem kaptunk puncit. A diri elég dühös is volt. Pénteken mentünk majdnem ismét a gatyában élveztem, de esze én is a doki is és persze Kopó is kapott punciját, Lilla a végén már nagyon sírt. Hétfőn kedden és szerdán a dokinál voltunk, aztán bevallotta, hogy a múlt héten menstruált a doki dugás után megvizsgálta és kapott fogamzásgátló tablettát. Havonta egyszer mentünk a dokihoz és megfigyeltem, hogy három, négy új strigulát került a falra, de Lillát mindíg lelkesen baszta.
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Lábfétis


Ez a történet egy másik volt barátnőmhöz kötődik. Vele is már egy pár éve nem voltunk együtt, de megjavult, mondhatni baráti lett a viszonyunk a szakítás ellenére. Új lakásba költöztem, és meghívtam, hogy nézze meg. Ő vékony, de nagyon formásak a lábai, magas rüsztje és gyönyörű spicce van, 38-as. Amikor együtt voltunk, akkor is élveztem már rá a lábaira, de akkor sosem volt rajta harisnya, mivel....

Papa basszál még


A csinos utcalány.

(Ismeretlen német szerző műve)

Nikika, ma is mint minden este a törzshelyén állt, a Pennymark és a DM között, a járda szélén. Iskoláslánynak öltözve várt a nagy fogásra. Tapasztalata szerint a férfiak jobban buktak az ilyen ártatlan kinézetű „iskolás lányokra.” Igyekezett egy kis sminkeléssel fiatalabbnak mutatnia magát, hogy még jobbak legyenek az....

A szextábor 2.


Augusztus eleje volt ez egy afféle ismerkedős tábor. Azoknak, akik szeptembertől egy iskolába fognak járni. Kora reggel gyülekező az állomáson pár óra vonatozás, aztán buszozás, végül egy kis gyalogolás a táborig. A tábor semmi extra. Egy afféle szokásos ifjúsági tábor. 10 egyforma kőház két emelettel alul 8 fent 4 ággyal. A házak szép sorban álltak egymás mellett egy aszfaltos út egyik oldalán, ....

Az első animal tapasztalat


Sziasztok, amit most leírok nektek az egyben egy tapasztalat olyan módban, amit még soha nem fogok talán még egyszer megcsinálni. A nevem Marian 27 éves vagyok és ez még rég történt. Na de tisztán emlékszem rá. Éppen egy hete összejöttem egy sráccal, akinek volt egy kutyája, ami mondjuk ki nem volt a kedvenceim közt. Nagydarab volt, majd nem akkora volt két lábon, mint én és ülve a fél lábamig ért....

Niki és Karcsi V. - A szomszédasszony kukkolt


Szombat reggel 8 óra, az utcákon tombolt a hó, de az Ezüst utcai háztömbök egyik 4. emeleti lakásában a nyugalom nagyobb nem is lehetett volna ebben a pillanatban. Niki az ágyban feküdt, s pamut takarójába meztelenül becsavarodva aludta még legmélyebb álmát. Karcsi nemrégen kelt fel és köntösében megitta reggeli kávéját a konyhában, mikor rádöbbent, hogy még talán korai volt felébredni és csak a h....

A feleségem egy prosti 1.


A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon örült hogy tényleg egy jó faszi jött hozzá , és nagyon szexin is volt öltözve , egy kis tanga , egy félkosaras melltartó é....
Szextörténet címkék

:nylonspot | squirt | hülyegyerek | spriccelés az albérletben | az ölembe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.