Lilla és a nőgyógyász


A tanár úrral jól alakult a kapcsolatunk, senki nem vett észre semmit. Lillával csak akkor szeretkeztek, ha én is ott voltam. Fogtam a lány kezét, figyeltem milyen gyorsan ver a szíve,amikor megérkezik a felnőtt férfi, előveszi a farkát, és egy csók után lassan behatol a nedves vaginába, akaratlan mozgások futnak végig a testén zihál, szeme elhomályosul, majd mintha elájulna lehanyatlik az asztalra ahol minden egyes alkalommal élvezni szoktunk. Kopóházi egy alkalommal elmesélte, hogy unokatestvére az igazgató, és talán két hete volt házas, amikor neje a dirivel jött haza a bevásárlásból, aki akkor még nem volt igazgató, csak egy ifjú tanár, elmondta még szűz a pasi. Valami izgalom fogta el, amint kiderült az asszony szándéka, éjjelre ott maradt az unokatestvére és hajnalban még mindig hol az egyik, hol a másik dugta bele a farkát, nem tudta hányszor élveztek bele a fájdalmasan nyöszörgő asszonykába, aki havonta kétszer megkövetelte, hogy basszák fêlhalottra.
Talán két hét sem telt el, amikor éppen szeretkezni akartunk a szertárban, megjelent Kopóházi tanár úr és sietve elkapta a lány kezét, hogy hibát bennünket az igazgató, én gyorsan a zsebemben tettem a lány bugyiját és követtem őket. Persze zabszem próba negatív. Milyen bűnt követtünk el?
A diri szigorú arccal fogadott bennünket. Megkérdezte mit cselekedtünk. Nem tudtuk mit akar, Lilla elsütött szemmel állt, szoknyája amit kigomboltam, csak az izgalomtól nem hoztunk helyre, a combját szinte teljes egészében láthatóvá tette, akkor jöttem rà,hogy miért is vagyunk itt, délután amikor az iskola üres. A diri szeme csak a combon járt és izgalom tükröződött az arcán, a diri feleségének hatalmas Háda volt hatodik hónapban járt... Ez baszni akár, gondoltam, Kopó átölelte Lillát és a szoknya a földre került, a férfi felülettel a lányt az asztalra, a diri oda lépett és máris behatolt a punciba, hosszan mozgott a lányba, kivárt, újra kezdte, Kopóházi tanár úr keze a faszát járt fel és alá, várta, hogy mikor kerül sorra, én beleélveztem a bátyám a.
Másnap egészen más izgalommal mentünk az igazgató irodájába, de akkor már én is punciba élvezés.

Egyik nap Lilla bejelentette, hogy nem jött meg.A diri rögtön telefonált egy dokinál, Lilla nem akart elmenni, mert szégyellte magát, pedig csak a városi cukrászdába hívta a doki, hogy megbeszéljük mi a tennivaló. Nekem kellett másnap megjelenni. A cukrászdában egy férfi volt csak, tehát ő a doki egy csinos fiatal nő állt fel az asztaltól én oda mentem a pasihoz, hogy engem küldtek, hoztam fényképét a lányról, de nincs pénzünk. Hárman lehetünk bűnösök. A vőlegénye, és én esetleg a diri, meg a tanár. Elkérte a fényképeket, volt közte olyan amelyik meztelen, illetve szeretkezés közben ábrázolta a lányt.
Felállt, és egy cetlit tett elém, holnap délután négykor vár. Akkor vettem észre hogy az egyik lába rövidebb, és púpos a doki.
Másnap elmentünk a címre, a lépcsőházban a tegnapi csinos nő jött lefelé igencsak tétova léptekkel. Na te jól meg lett dugva, gondoltam.
A doki mogorva arccal fogadott, de aztán beengedett engem is. Kollár már felkészítették, hogy a doki kissé más. Ezért nem lepődött meg piros volt az arca és az ütőere erősen lüktetett. Vegyenek le mindent a pácienstől, parancsoltak a doki és egy fotelből nézte a műveletet. Üljön fel a vizsgáló asztalra, Lilla már látott ilyet, felült, a doki oda lépett, akkor döbbentem meg, ekkora faszt még életemben nem láttam, de Lilla is csodálkozva nézett. Aztán becsukta a szemét, és jajgatva fogadta magába a rettenetes faszt. A harmadik orgazmusnál vettem le a szememet a párról, Lilla mosolyogva jajgatott, a doki pedig megnyugtatott kinn nem hallanak semmit. A falon kis jelek voltak, és amikor egy jó óra múlva élvezett el a doki is, akkor egy ceruzával újabb jelet rajzolt a falra, másnap amikor Lilla ismét befogadta a férfi farkát és rettenetes nagy orgazmusai voltak számolni kezdtem ezerkétszáznál hagytam abba, megkérdeztem, miért nem húz újabb strigulát, mondta, minden nő csak egyszer kerül a falra.
Vasárnap megkért Lilla, hogy tudással a dokival, hogy csak pénteken tud menni. Addig mi sem kaptunk puncit. A diri elég dühös is volt. Pénteken mentünk majdnem ismét a gatyában élveztem, de esze én is a doki is és persze Kopó is kapott punciját, Lilla a végén már nagyon sírt. Hétfőn kedden és szerdán a dokinál voltunk, aztán bevallotta, hogy a múlt héten menstruált a doki dugás után megvizsgálta és kapott fogamzásgátló tablettát. Havonta egyszer mentünk a dokihoz és megfigyeltem, hogy három, négy új strigulát került a falra, de Lillát mindíg lelkesen baszta.
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


A cimborám nagymamája


Ez egy nem olyan régi történet. Még februárba történt amikor egyik haverom hívott hogy menjünk már el discoba. Mondom jólvan akkor elmegyek. Csupán pár háznyira lakik tőlem, a mamájánál. A szülei elutaztak külföldre egy kis időre így a mamájánál "húzta" meg magát.
Este 10 körül el is mentem hozzá, de csak a mamája volt otthon. Kiderült hogy haverom elment az előbbi busszal a discoba. Nah mi....

Pina kényeztetés


Meg kellene fordulnom, mert szénné égek! - gondolta Éva és felült. A késő délelőtti nap már rettentően égette testét. Körülnézett és látta, hogy a meztelenül napozóknak elkerített kicsiny kis területen megfogyatkoztak a nap szerelmesei. - Nem csoda. - gondolta, hisz ilyenkor napozni szinte már önkínzás. Felállt és begyalogolt a tenger hűsítő hullámai közé. Érezte bőrén a kellemesen hűs simogatást,....

Szex egy prostival


Az ember hamar összeismerkedik teste démonaival. Én sem voltam kivétel alóla. Iskolába jártam még, de az eszem a lányok körül kalandozott.
Persze tudtam mindenfélét, amit sihederfővel a fiúkról meg a lányokról tudni lehet - elvben. Elvben mindent pontosan tudtam. Ám amikor elértek az éjszakai megömlések, úgy éreztem, hogy rémületes dolog történt velem. Holmi szégyenletes, jóvátehetetlen dol....

Az öreglány és a fiatal szerelők


Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tegnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.

Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ....

A tanárnőm egy kurva


Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémről, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna először ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bőrt.


Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idő után tövig elnyelte hímtagomat. Keze szájával p....

Munkahelyi ringyók


Volt három lány a munkahelyemen, vidékiek voltak és egy albérletben laktak. Bent a munkahelyen gyakran cukkoltak én meg vissza aztán csak rihegtek-röhögtek én meg mindig mondtam nekik valami kis hülyeséget és még jobban vihogtak mintha csiklandoznám őket.

Egyszer azt mondja nekem az egyik lány, hogy elmehetnék hozzájuk megnézni a magnójukat. Rendben van, 4-ig dolgozunk, mondom 6 órá....Szextörténet címkék

lekötöztek | Életem egy része | meled | kocsmárosnő | Éjszakás voltam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.