A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla, hogy könnyű megkapni. Tibor is könnyedén ágyba bújt vele pár órás ismeretség után, de mivel akkor jól esett neki, és szerelmes lett, hát nem tulajdonított nagy jelentőséget a hírnek.

Most eldöntötte, ad még esélyt önmagának, hogy megismerkedjen egy aranyos, rendes lánnyal. Ezért kezdeményezett nálam. Elhatározta, megpróbálja, egy kis kaland belefér életébe. Persze, legbelül nem kalandra vágyott, de ezt még magának sem merte bevallani. Nem síettette asexet, de nem akart várni vele a végtelenségig sem. Azt mondta, ha kölcsönös érzelmek alakulnak ki, és kívánjuk egymást, akkor jött el az ideje. Nem fontos a szerelmet megvárni vele, de érzelmek, mindenképp kellenek hozzá.

- Ebben egyet értettem vele.

Attól fartott, hogy közben találok magamhoz illő, független férfit. Tudta jól, hogy akkor elhagynám őt. Barátnőim türelemre intettek, mert nagy volt a kísértés. Mondták, ha sietek a szexszel, én is csak egy lány leszek a sok közül neki. Egy rovátkával több a falon, ugyanis kemény bika hírében állt Tibor. Ezért esett jól, hogy vár, és nem ront ajtóstul a házba. Szóval, húztam még egy kicsit az időt. Persze az is hírlik róla, hogy hamar szerelmes lesz, és akkor nagyon tiszteli a nőt. A női lelkek nagy szakértője. Hetente két-három alkalommal találkoztunk, ám ez elég volt arra, hogy észre vegyem magamon, hogy alig várom ezeket a napokat.

Fiatal voltam, mondhatnám tini, és szerettem, ha körül rajongtak a férfiak. Szinte elvártam, hogy utánam forduljanak az utcán, vagy valami megjegyzést tegyenek rám a férfiak, ami persze sosem maradt el. Viselkedésem könnyű vérűnek tünt, pedig csak fiatal voltam, állítólag csinos és élveztem ezt kihasználni. Néha egy-egy pasival elmentem szórakozni, aztán haza jöttem egy másikkal, de nem feküdtem le egyikkel sem. Azok, akiknek nemet mondtam, úgy állítottak be, mint akivel a fél város lefeküdt. Tibor és közeli barátai tudták, hogy nem így van, és nekem hittek. A többiek meg gondoljanak, amit akarnak. Továbbra is Imádtam kikosarazni a férfiakat, akik könnyű prédát remélve tapadtak rám. Veszélyes játék volt, de szórakoztatott.

Tibor már régen kinézett magának, de nem mert megszólítani. Barátaitól érdeklődött, de nem sokat mondtak rólam. Megtudta, hogy kikosarazom a férfiakat, ez még jobban feltüzelte benne a vadász ösztönt. Elhatározta, hogy megszerez magának. Néhány szót váltottunk és telefonszámot cseréltünk. Én nem hívtam, de sokat gondoltam rá. Szerencsém volt, mert összetalálkoztunk. Ezen a napon mindketten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy beteljesüljön a vágyunk. Egymást átölelve, beszélgetve mentünk fel hozzá.

A kulcs elfordult a zárban és beléptünk. Tibor a hálószobában felkapcsolta az éjjeli lámpát, melynek halványsárga fénye érdekes vonalakat rajzolt a mennyezetre és a szoba falaira. Olyan volt, mint egy egy mesebeli kristályszoba. Feszes kis póló volt rajtam és fehér, lenge miniszoknya, amitől Tibornak a szíve torkában dobogott mikor meglátta. Kezeivel végigsimította combomat, majd forrón belecsókolt a nyakamba. Vállaimat csókolgatva haladt lefelé testemen, közben jobb kezével a hátam és csípőmet simogatta. Szaporábban kezdtem venni a levegőt. Végig simította a hátam, alig érintve bőrömet. Ujjaival ismét vállam és derekám cirógatta lágyan. Ezután keze kicsit lejjebb csúszott és fellibbentette lenge miniszoknyámat. Kezeivel cirógatta combomat, popsim, majd hüvelykujjával óvatosan megsimította a két domb közötti vágatot, és újra combjaimra irányította kezeit. Nagyon lassan haladt lefele, majd egyet gondolt és visszaindult a keze. Ekkor már nem bírtam az izgalmat, megfordultam, Érezni szerettem volna magamon kezének simogató ölelését. Ránéztem a fiúra, gondolataim azon jártak, vajon tetszem-e neki igazán?

Hozzám bújt és megcsókolt, majd lágy puszit adott nyakamra. Végighúzva a nyelvét, megállt egy picit melleim között és rájuk adott forró csókot. Közben fél szemmel figyelte, hogy reagálok rá. Olyan jól esett, hogy nem lett volna erőm tiltakozni, de hát nem is akartam.

Nyelvével óvatosan körbe simogatta mellem körvonalait, majd egyre kisebb köröket leírva mellbimbómat vette célba. Finoman megérintette az aprócska bimbót, ami az érintés hatására megkeményedett. Lágyan, áhítattal nyalogatta. Figyelte, amint felgyorsul légzésem. Finoman beletúrtam a hajába és fejét egyre jobban melleimre szorítottam. Halk sóhajt hallattam, olyan finom volt, mikor sok apró puszi kíséretében hasamhoz ért. Elidőzött egy picit, csípőjénél játszadozott, kezével közben lágyan végigsimított combomon. Elért a kis szoknyához, de nem vette le, úgy érezte a látványhoz ez is hozzá tartozik. Óvatosan felhajtotta, majd az előbukkanó csipkés tangára egy lehelletnyi puszit adott. Orrát a csipkés anyagra szorította, nyelvével az átnedvesedett tangámat nyalogatta. Behunyt szemmel élveztem a kényeztetést. Kezeimmel lágyan simogattam Tibor haját és nyakát. Lehúzta az átnedvesedett tangát, és az ágyra dobta. Nyelvével végigszántott combomon kívül, majd lassan, nagyon lassan haladt fel belső felén.

Megremegtem. Puncim a lámpa félhomályában megcsillant. Érezte, hogy nem várhat tovább, mert már kínoz a vágy. Egyenesen a forró és nedves puncimat vette célba. Először a nagyajkak között játszadozott nyelvével. Ízlelgette bőséges kéjnedvem, majd arrébb kalandozott nyelvével. Óvatosan, lassan kőrözött. Hamarosan érezte, ahogy megkeményedik csiklóm, és ekkor erőteljesen a puncimhoz szorítottam száját. Ő közben ujjaival puncim bejáratát simogatta. Lassan bedugta egy ujját, majd kihúzta. Közben nyelvével csiklómmal játszadozott. Testem megrándult és elkaptam Tibor ujját, mélyebbre toltam magamban. Gyorsítotam a tempón, altestem ritmikusan mozgott.

Simogatni kezdtem őt a nadrágon keresztül, majd egy ügyes mozdulattal lehámoztam róla. Végig simítottam ágaskodó szerszámán. Lábainak súrlódtam úgy, hogy csiklóm ne maradjon ingerlés nélkül.

Nem húzta tovább az időt. Végig simította nedves puncim, és szerszámát közelítette felé. Kissé megemeltem a csípőm. Tibor először óvatosan próbálkozott, majd egy határozott nyomással belém tolta szerszámát. Felnyögtem és körmeimmel végigszántottam a hátát. Óvatosan mozgott, ezért belemarkoltam fenekébe és diktáltam a tempót egyre vadabbul. Egyre hangosabbak lettek sóhajaink. Vad csókolózásba kezdtünk. Tiborom érezte, hogy nem tudja visszatartani, pedig szerette volna elhúzni e pillanatot órákig még.

Kitörni készült belőle minden feszültség, a hónapokig átélt önmegtartóztatás, irántam érzett vágy most beteljesülni látszik. Nem számított senki és semmi, csak mi ketten! Éreztem, amint minden izma megfeszül és utána jóleső ernyedés követi.

Az első napsugarak ébresztettek minket, beragyogták a kis szobát.


Szextörténet ajánló:


Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

Az asszonyaink szextörténet


Az asszonyaink szextörténet

Lassan annyira megszoktam,hogy a szomszéd bassza a feleségemet.hogy mondtam is neki míg itt vagyunk mindig dugjál vele.Mikor megláttam az arcán azt az édes kifejezést rögtön meglepõdtem.Mikor eljöttünk õk még maradtak két hétig , de mondtam nekik,ha kedvük szottyan jöjjenek le hozzánk vidékre és folytassuk ezt a cserét,mert nagyon tetszett a feleségemnek ez....

Lány - lánnyal szex


Ez úgy kezdõdött hogy iskola után a srácok ki találták hogy mennyünk el bulizni egyet. Nem tiltakoztam. El mentünk és szokás szerint ittunk ès táncoltunk. Mikor táncoltam odajött hozzám az egyik règi barátnõm és elkezdte simogatni a seggem.

Nem tiltakoztam mivel nem voltam magamnál de látta rajta hogy õ se. Mikor már vadul simogatta a seggem megfordultam és kezdtem tapizni.
....

Az emlékezetes est


Telefoncsörgés zavarta meg a csendet. Pár pillanat múlva fel is vette Alex a telefont. Egy lágy, hang szólt bele félénken

- Szia Alex, mond, csak rá érsz ma este?

- Természetesen – válaszolta Alex, egy kis mosollyal.

- Miről lenne szó?

- Tudod a suliba, kell készítenünk egy fogalmazást, és ki kell nyomtatni, ám a fogalmazást nem tudtam mé....

Nyalás és szopás


Nyalom és szívom a puncikádat, majd a meredező nyelvem hegyét a csiklódon pörgetem egy kis ideig, figyelve elcsukló sóhajaid ritmusát. Ekkor már elég magasan jársz, de nem hagyom abba.


Egyre gyorsabban pörgetem a nyelvem a csiklódon és simogatni kezdem közben a nagyajkaidat, majd azokat széttárva a kisajkaidat is. Megvadulva a vágytól bedugom két ujjamat a nedves pinádba és ....

Igaz történet, szex titokban


Jó anyám néha-néha eljárt a munkatársnőivel vacsorázni. Olykor én is vele tartottam, hogy kimozduljak otthonról. Főleg most, mivel egy újonnan nyílt étterembe terveztek menni. Nem kellett sokáig várni, el is jött a péntek.
17 órára volt megbeszélve a találkozó. Június volt, ezért még javában sütött a Nap, mikor megérkeztünk. Láttam már képeket a helyről, de élőben még jobb volt: a beltér ha....Szextörténet címkék

öcsikémmel | picsádba | kicsavart | sherif | lepisiltek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.