A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla, hogy könnyű megkapni. Tibor is könnyedén ágyba bújt vele pár órás ismeretség után, de mivel akkor jól esett neki, és szerelmes lett, hát nem tulajdonított nagy jelentőséget a hírnek.

Most eldöntötte, ad még esélyt önmagának, hogy megismerkedjen egy aranyos, rendes lánnyal. Ezért kezdeményezett nálam. Elhatározta, megpróbálja, egy kis kaland belefér életébe. Persze, legbelül nem kalandra vágyott, de ezt még magának sem merte bevallani. Nem síettette asexet, de nem akart várni vele a végtelenségig sem. Azt mondta, ha kölcsönös érzelmek alakulnak ki, és kívánjuk egymást, akkor jött el az ideje. Nem fontos a szerelmet megvárni vele, de érzelmek, mindenképp kellenek hozzá.

- Ebben egyet értettem vele.

Attól fartott, hogy közben találok magamhoz illő, független férfit. Tudta jól, hogy akkor elhagynám őt. Barátnőim türelemre intettek, mert nagy volt a kísértés. Mondták, ha sietek a szexszel, én is csak egy lány leszek a sok közül neki. Egy rovátkával több a falon, ugyanis kemény bika hírében állt Tibor. Ezért esett jól, hogy vár, és nem ront ajtóstul a házba. Szóval, húztam még egy kicsit az időt. Persze az is hírlik róla, hogy hamar szerelmes lesz, és akkor nagyon tiszteli a nőt. A női lelkek nagy szakértője. Hetente két-három alkalommal találkoztunk, ám ez elég volt arra, hogy észre vegyem magamon, hogy alig várom ezeket a napokat.

Fiatal voltam, mondhatnám tini, és szerettem, ha körül rajongtak a férfiak. Szinte elvártam, hogy utánam forduljanak az utcán, vagy valami megjegyzést tegyenek rám a férfiak, ami persze sosem maradt el. Viselkedésem könnyű vérűnek tünt, pedig csak fiatal voltam, állítólag csinos és élveztem ezt kihasználni. Néha egy-egy pasival elmentem szórakozni, aztán haza jöttem egy másikkal, de nem feküdtem le egyikkel sem. Azok, akiknek nemet mondtam, úgy állítottak be, mint akivel a fél város lefeküdt. Tibor és közeli barátai tudták, hogy nem így van, és nekem hittek. A többiek meg gondoljanak, amit akarnak. Továbbra is Imádtam kikosarazni a férfiakat, akik könnyű prédát remélve tapadtak rám. Veszélyes játék volt, de szórakoztatott.

Tibor már régen kinézett magának, de nem mert megszólítani. Barátaitól érdeklődött, de nem sokat mondtak rólam. Megtudta, hogy kikosarazom a férfiakat, ez még jobban feltüzelte benne a vadász ösztönt. Elhatározta, hogy megszerez magának. Néhány szót váltottunk és telefonszámot cseréltünk. Én nem hívtam, de sokat gondoltam rá. Szerencsém volt, mert összetalálkoztunk. Ezen a napon mindketten elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy beteljesüljön a vágyunk. Egymást átölelve, beszélgetve mentünk fel hozzá.

A kulcs elfordult a zárban és beléptünk. Tibor a hálószobában felkapcsolta az éjjeli lámpát, melynek halványsárga fénye érdekes vonalakat rajzolt a mennyezetre és a szoba falaira. Olyan volt, mint egy egy mesebeli kristályszoba. Feszes kis póló volt rajtam és fehér, lenge miniszoknya, amitől Tibornak a szíve torkában dobogott mikor meglátta. Kezeivel végigsimította combomat, majd forrón belecsókolt a nyakamba. Vállaimat csókolgatva haladt lefelé testemen, közben jobb kezével a hátam és csípőmet simogatta. Szaporábban kezdtem venni a levegőt. Végig simította a hátam, alig érintve bőrömet. Ujjaival ismét vállam és derekám cirógatta lágyan. Ezután keze kicsit lejjebb csúszott és fellibbentette lenge miniszoknyámat. Kezeivel cirógatta combomat, popsim, majd hüvelykujjával óvatosan megsimította a két domb közötti vágatot, és újra combjaimra irányította kezeit. Nagyon lassan haladt lefele, majd egyet gondolt és visszaindult a keze. Ekkor már nem bírtam az izgalmat, megfordultam, Érezni szerettem volna magamon kezének simogató ölelését. Ránéztem a fiúra, gondolataim azon jártak, vajon tetszem-e neki igazán?

Hozzám bújt és megcsókolt, majd lágy puszit adott nyakamra. Végighúzva a nyelvét, megállt egy picit melleim között és rájuk adott forró csókot. Közben fél szemmel figyelte, hogy reagálok rá. Olyan jól esett, hogy nem lett volna erőm tiltakozni, de hát nem is akartam.

Nyelvével óvatosan körbe simogatta mellem körvonalait, majd egyre kisebb köröket leírva mellbimbómat vette célba. Finoman megérintette az aprócska bimbót, ami az érintés hatására megkeményedett. Lágyan, áhítattal nyalogatta. Figyelte, amint felgyorsul légzésem. Finoman beletúrtam a hajába és fejét egyre jobban melleimre szorítottam. Halk sóhajt hallattam, olyan finom volt, mikor sok apró puszi kíséretében hasamhoz ért. Elidőzött egy picit, csípőjénél játszadozott, kezével közben lágyan végigsimított combomon. Elért a kis szoknyához, de nem vette le, úgy érezte a látványhoz ez is hozzá tartozik. Óvatosan felhajtotta, majd az előbukkanó csipkés tangára egy lehelletnyi puszit adott. Orrát a csipkés anyagra szorította, nyelvével az átnedvesedett tangámat nyalogatta. Behunyt szemmel élveztem a kényeztetést. Kezeimmel lágyan simogattam Tibor haját és nyakát. Lehúzta az átnedvesedett tangát, és az ágyra dobta. Nyelvével végigszántott combomon kívül, majd lassan, nagyon lassan haladt fel belső felén.

Megremegtem. Puncim a lámpa félhomályában megcsillant. Érezte, hogy nem várhat tovább, mert már kínoz a vágy. Egyenesen a forró és nedves puncimat vette célba. Először a nagyajkak között játszadozott nyelvével. Ízlelgette bőséges kéjnedvem, majd arrébb kalandozott nyelvével. Óvatosan, lassan kőrözött. Hamarosan érezte, ahogy megkeményedik csiklóm, és ekkor erőteljesen a puncimhoz szorítottam száját. Ő közben ujjaival puncim bejáratát simogatta. Lassan bedugta egy ujját, majd kihúzta. Közben nyelvével csiklómmal játszadozott. Testem megrándult és elkaptam Tibor ujját, mélyebbre toltam magamban. Gyorsítotam a tempón, altestem ritmikusan mozgott.

Simogatni kezdtem őt a nadrágon keresztül, majd egy ügyes mozdulattal lehámoztam róla. Végig simítottam ágaskodó szerszámán. Lábainak súrlódtam úgy, hogy csiklóm ne maradjon ingerlés nélkül.

Nem húzta tovább az időt. Végig simította nedves puncim, és szerszámát közelítette felé. Kissé megemeltem a csípőm. Tibor először óvatosan próbálkozott, majd egy határozott nyomással belém tolta szerszámát. Felnyögtem és körmeimmel végigszántottam a hátát. Óvatosan mozgott, ezért belemarkoltam fenekébe és diktáltam a tempót egyre vadabbul. Egyre hangosabbak lettek sóhajaink. Vad csókolózásba kezdtünk. Tiborom érezte, hogy nem tudja visszatartani, pedig szerette volna elhúzni e pillanatot órákig még.

Kitörni készült belőle minden feszültség, a hónapokig átélt önmegtartóztatás, irántam érzett vágy most beteljesülni látszik. Nem számított senki és semmi, csak mi ketten! Éreztem, amint minden izma megfeszül és utána jóleső ernyedés követi.

Az első napsugarak ébresztettek minket, beragyogták a kis szobát.


Szextörténet ajánló:


A leszbi vadmacska


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....

Niki geci 2


Niki geci 2

Hogyan lettem engedelmes szuka kutya. 2


Mint irtam pakoltam a cucmom és költöztem zoltán hoz meret igy hivták. Be léptünk az ajtón egy 40-es nagyon gyönyörü nõ ált elõttem hoszu szõke hajal feszes idomokkal bõr szerkóba lovaló ostor a kezébe annának hivták. ---ezt a tehenet honnan szedted össze zoltán. Égett az arcom hogy le tehenezett. Rá vágott a popsi....

Elbaszott idő a munkában


Csörög az órám. Reggel hét. Fel kéne kelnem, de az ágy visszahúz és nem akar elengedni. -Miért nem lehet egy órával később kelni? Ha csak harminc percet kapnék már sokkal kipihentebb lehetnék… - mormolom az ágyamból kibújva. Miután sikerül leküzdenem az erős vonzerőt az első utam a konyhába vezet. Bekapcsol az autópilóta és teszem, amit minden reggel megteszek. Tartály vízzel feltölt, kávék....

Kriszta és a férje


Krisztina a férjét várta haza este a munkából, amikor is kapott egy üzenetet telefonra. - Mi ez ? - Kérdezgette magától, majd megnyitotta a levelet egy kép volt benne amint két tinédzser fiú magáévá teszi meg egy szöveg volt alatta. - Gyere holnap reggel 8kor erre a címre. - Krisztina nagyot döbbent a kép láttán, az egészet nem tudta hova tenni de nem merte elmondani a Máténak mit tett főleg arra ....

A bepisilés


Mint minden ember, ébredéskor nekem is első dolgom meglátogatni a mellékhelyiséget. Volt, hogy elviselhető ingerek közepette, de megesett, hogy úgy kellett, hogy ficánkolva tettem meg a wc-ig vezető utat.

Viszont most szombaton szokatlan dolog történt. Ahogy felébredtem, nem a szokásos pisilhetnék jött rám - hanem azt éreztem, hogy szét fog robbanni a hólyagom. Sosem éreztem ilyent,....

A családi pornó anyával


Tomi vagyok . Anya egyedül nevelt engem iszonyatosan jó teste volt vékony derék nagy mellek szép bőr hosszú szőke haj . Fiatal voltam folyton pornót néztem . Gyakran elképzeltem hogy anyámmal csinálom de sose mertem kezdeményezni . Féltem hogy mit szólna. Ép egy anya fia pornó filmre vertem a farkam. Fülhallgató volt rajtam hogy ne hallja meg az anyám. Bejött szobámba nem hallottam hogy kinyissa a....Szextörténet címkék

hajára | lányok | meztelen fiú | párválasztás | annáva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.