Lilla karácsonyi ajándékot kap


Az érettségi után elhagytuk Vácot én leginkább a nőgyógyász közreműködését hiányoltam. Havonta egy alkalommal elvonatoztunk, Lilla egyre élénkebb lett, a városban az utat gyalog tettük meg ilyenkor már szótlan volt, szorította a kezemet. A rendelőben azonnal vetkőzött és felült az asztalra. Mellei libegése jelezte, mennyire türelmetlen.
- Jó napot kisasszony.
- Jó napot.
- Hogy' utaztak? Közben a férfi is levette nadrágját és köpenyét. Fütykös meredeken mutatta, merre is van a punci, amely csillogott a lámpa fényében.
- Nagyon jól, most nem késett. Az egyik kalauz megismert, Tóni alig tudta lebeszélni.
- Maga nagyon csinos, és mindig örömmel tölt el hogy velem íratják a receptet.
- Doktor úr, Lilla számolja a napokat, hogy magával.... Találkozhasson.
- A legjobb kliensek a maga... Mi is? Felesége?
-Remélem az lesz.
- Tóni, fázom.
- Igen kisasszony, már megyek megvizsgálni.
- Inkább...szóval..dugja Lillába sóhajtottam.
A doki megadta a módját, na semmi előkészítés, hanem rögtön bedugta a farkát a lányba teljesen belefért.
- Ezt csodálom Lillácska, teljesen magába tudom dugni.
A szeretők nem válaszolt, mert már jött az első orgazmusa.
- Áááhh Zu...zuhhhaaannokkhhh.
A tablettákkal felszerelve indultunk haza. Sokszor találkoztunk a kalauzzal, messziről mosolygott, nem kellett jegyet vennünk....

Aztán vagy tíz évig nem találkoztunk a dokival mert az ország másik végében laktunk.
Egy idő múlva Budapesten vettünk lakást, és egy alkalommal Vácon jártam felkerestem a dokit. Megismert.
- Lilla hogy van?
- Csodásan, de hát ugye gyerekek...nehezen szakad el otthonról, sokat emlegeti magát...megadom a telefonszámot.
Vagy két évig nem jelentkezett. Aztán egy decemberi estén cseng a telefon.
- Klokocow úr én vagyok.
- Csak nem dugni akar?
- Lilla mindig a kedvencem volt.
- Most éppen tablettaszünet van, én sem jutok mindig pinához, de tudja, mit huszonnegyedikén, holnap után, este nyolc körül, kicsit utána, maga lesz a meglepetés, és ha valami besikerül, mindjárt segíthet..
-Rendben.
A karácsony este jól sikerült a dokit becsempésztem a hálószobába, anyaszült meztelenül feküdt nejem ágyába. A farka rögtön állt.
- Látom, nagy a nőhiány odamenni.
- Másfél éve nem volt semmi, mert lecsuktak.
- Akkor már értem, szólok Lillának.

A fürdőszobában halkan közöltem, van egy meglepően, mossa meg jól a punciját.
- Hülye vagy küldd el, nem lehet...
- Ha gondolod, de azért...
- Haggy békén, fáradt vagyok.

Nejem mit sem sejtve jött be a szobába, amikor kitskartam a dokit.
- Doki! Hát maga a meglepetés? Köszönöm drága ez tényleg karácsony!
- Jó estét.
Lilla ledobta magáról a pongyolát, és máris csókolta a púpos sánta férfit. A keze a régen nem érzett kemény ultranagy eszközt markolta.
- Talán kêt hete emlegettem, ezt a gyönyörű nagy faszodat, drága. Már két hónapja nem kapok rendesen, pedig imádom aTóni faszát, tablettaszünetet javasolták, mondjuk itt nem élünk olyan intenzív életet, de most nagyon hiányzik...
- Szívem, mi lenne ha...kérdezte drága feleségem.
- Drága, szünet ide, szünet oda, basszatok mert a doki a börtönből jön, és nincs pina ahova élvezzen hivatását csak a jövő hónapban kezdheti újra.
Feleségem átvetette a hanyatt fekvő pasin a lábát és a hatalmas fasz majdnem teljesen eltűnt benne.
Jajgatva, sikoltozvs mozgott le fel, előre hátra, majd lehanyatlott, alig tudtam az ágyon tartani, a doki jajdult a körmeit mélyesztette Lilla fenekébe.
- Isteni nő, csoda!
- Basszhhh! Basszzhhh! Te áhhháhhlathh!
A második, vagy harmadik orgazmusnál Lilla került alulra, a férfi gyors mozgása jelezte, hogy el fog élvezni, legalább is azt akarja. Lilla észre vette, hogy elkapta a kangörcs a férfit kiabálni kezte.
Ne vedd ki, add belém ne vedd ki!
Én rátettem a férfi derekára a kezem.
- Lökjeg bazdmeg lökjed, bazd tele a picsáját, ne vedd ki bazmeg.

Hajnali fél ötkor eresztettük Lilla pinájába az utolsó adagot. Két hónapig szabadon dughattunk, na még néhányan a régiek közül, a diri már nem tudott jönni.
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Megbaszott a villanyszerelő


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bezá....

A vörös nővér


Megsérültem és eszméletemet vesztettem. Azt sem tudom mennyi időt töltöttem eszméletlenül. Amikor megébredtem egy korházban találtam magam és egy csinos vörös hajú nővérke cserélte éppen rajtam a kötést. Ahogy a szememet kinyitottam a telt vörös ajkait és a mély dekoltázsát láttam. Azt sem tudtam hol vagyok, de nagyon tetszett, amit láttam. Akaratlanul is éledezni kezdett a férfiasságom a takaró a....

sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait


sorba baszták az anyjukat és az apa is kefélte a lányait

Mint korábban írtam a barátnõm aki kurva volt otthon rávett,hogy menjek ki az Usábaa testvérével és töltsek ott el három négy évet,mert így megtanulok angolul is.Egyébként is mivel szeretem a hosszú farkakat ott mint kurva hivatalosan is hozzájuthatok és még vigyáznak rám az orvosok is.A fõnököm ahol dolgoztam nem szívesen,de e....

Pettingelés barátságból


Már hónapok óta ismerjük egymást. Nagyon édes fiú, jó barátok vagyunk. Ugyan voltak súrlódások, de melyik barátságban nincsenek. Szóval teljesen megbízom benne, valahogy így érzem ö az egyetlen, akinek mindent elmondhatok képfélelem nélkül. Megbeszéltük a találkozót, amire egy hétfői napon került sor. Soha nem felejtem el, életem egyik legszebb napja volt. Nem is láttam, hogy közeledik, a telefono....

Beidéztek a bankba


Beidéztek a bankba

Beidéztek a bankba. Ott ült nyolc pénzügyi szakember, és kérdéseket tettek fel:):):):)

Ricsivel vesztettem el a szüzességemet, megerõszakolt. Miután kirabolt egy bankot nem volt mit vesztenie. Kemény volt, de mégis élveztem ahogy kikötöz és megkúr.
Egyik este a TV elõtt....

Forró szex a Doktorral


Már lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mi....
Szextörténet címkék

a tiszteletes | paris | 60 év | Éééé | maszti a koleszben |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.