A barátnőm és a szűz húgom


Tavaly nyáron történt velem az eset.
Barátnőmmel és a húgommel kirandulni mentünk az erdőbe. Szállásunk egy kis pofás kis faházban volt. Nekem külön szobám volt, meg a lányoknak volt egy külön szobájuk.
Húgom és barátnőm (Mia) jó barátok voltak rég. Hugi hozott össze minket. Pár hónappal az eset előtt.

Délután 4 körül érettünk a szállásra, a házigazda kedves volt, hozott egy kis welcome drinket és mivel saját borászata volt így kaptunk egy kancsó bort is.
Miután lerendeztünk mindent a szálláson, a lányok mondták hogy elmennek zuhanyozni. De ki gondolta hogy együtt mennek el... Huh, egyből elkezdtem merevedni. De igyekeztem nem erre gondolni most. Már több mint 10 perce vannak bent, de még csak most nyitották megva csapot. Nem lehet igaz, mit tudnak ennyi ideig... Mondom akkor legalább töltsük hasznosan az időt, kukkoljuk meg őket. De sajnos a kulcslyukon semmit nem lehetett látni. Így hoppon maradtam.
Végeztükkel én is indulhattam zuhanyozni. De bent felejtették a fehérneműiket. Egy kósza gondolaton elméláztam, megint elkezdett merevedni a farkam, nem foglalkoztam vele. Leöltöztem, már szálnék be a zuhany alá amikor rámnyitnak a lányok, észre sem vették hogy bent vagyok, úgy viháncoltak egymással. Mikor észrevettek, megállt a levegő közöttünk. Hirtelen azt se tudták mit csináljanak. De láttam hogy azért egy egy pillantást vetettel a farkamra. Felkapták a bent hagyott ruháikat, gyorsan bocsánatot kértek és kirohantak.
Este társasoztunk, dumálgattunk mindenről.
Elfogyasztottuk a bort, így eléggé be váltunk állva.
A lányok belemenek hogy játszunk tétre. Vetkőzzünk fehérneműig. Minden egyes játék vesztés, 1-1 ruha darab. Hosszú játék volt, ezt nem ecsetelném. Mia volt a legjobb róla csak a póló jött le. De rólam és húgomról minden lekerült. Nem szeretem a szűk ruhákat igy fecskét hordok, abból is nagyobb méretűt inkább.
Most látom hugit először fehérneműben, csinos kis csipkés melltartó és bugyi van rajta. Mián egy egyszerű laza fekete melltartó.
Elkezdett merevedni a látvány hatására a farkam. A laza gatya miatt meg is tudott nőni rendesen és nem is sokat takart belőle. A makkom hegye takarva volt, de oldalról mindent lehetett látni.
Mia szólta meg először :
-Hohó... Látom valaki izgalba jött a játék során
- most mit tegyek? Gyönyörű vagy... Válaszolom
- rajtam még sok ruha van, nem a húgodnak szól az a tetszés nyilvánítás?
Azonnal elpirultam, mert igaza volt. Jobban izgatott most az hogy a húgom így lát engem és én is így láthatom, lenge öltözetben. Eltakartam egy párnával, de az azonnal ki is kapta a kezemből Mia mondván hogy ez volt a játék lényege, ne csaljak!
- hát de ha zavar benneteket...
- bennünket nem zavar, vágták rá hirtelen...
Nagyon meglepődtem.
Folytattuk tovább a csevejt, majd hajnali 1 körül elköszöntünk, elmentünk lefeküdni.
Én nem bírtam magammal, muszáj voltam még este kiverni. Betettem egy pornót a telefonra és hamar elnis mentem. Hallottam egy kuncogást az ajtó felől, akkor vettem észre hogy egy résnyire nyitva maradt az ajtó, vagy a lányok nyitották ki, és ott néztek ahogy kivertem magamnak. Mikor látták hogy észrevettem őket, visszarohantak a szobájukba és magukra húzták az ajtót. Nem bántam a dolgot, amúgy is láttak már mindent. Hátradőltem és hamar el is pilledtem az ágyon úgy meztelenül. Az ajtó is maradt résnyire. Kis idő múltán arra ébredek hogy valaki hozzáért a farkamhoz. Mia volt az. Kért belőle, nem volt elég a látvány neki. Miával már többször szexeltünk, nem ez volt az első.
Elkezdte simogatni a farkam, hamar az égnek meredt, hála Mia tökéletes testének. Szépen körbenyálazta a farkam, szopott néhányat rajta majd ráült. Lovagolt rajtam pár percet, én pihentem egy picit míg ő dolgozik. Hamar elfáradt, így pózt cseréltünk, hátára fektettem, széthúztam a lábát, nyaltam egy kicsit, majd ismét belé hatoltam, szép lassan, majd egyre gyorsabban, igen intenzív sebességet értünk el. Mia nem fogta vissza magát, hangosakat nyögött. A húgom biztosan hallotta az egészet.
Meg remegett, megfeszült az egész teste, a csiklója összeszorult, erre a mozdulatra már nekem se kellett több egyszerre elélveztünk. Mellé feküdtem az ágyba és pihentünk.
Beszélgetni kezdtünk:
-Tudod hogy a húgod is egyre érettebb lesz, már neki is vannak szexuális vágyai.
- tudom, szép teste is van, nem hiába kezdett merevedni a farkam játék közben. Szívesen megnéztem volna a testét meztelenül. Tudom hogy a testvérem, nem is akarok lefeküdni vele csak érezni a meztelen teste közelségét.
- nem tudom mennyire vetted észre, de nagyon nézte a farkad, igyekezett úgy helyezkednj hogy többet lásson a farkadból.
Mikor átmentünk a szobánkba rólad beszélgettünk. Hogy hogy nézel ki, milyen veled a szex. Elmondta hogy fél az első együttléttől egy fiúval, mi lessz ha nem úgy kezeli hogy még szűz. Azt mondta hogy örülne ha te vehetnéd el a szűzességét. Kedves lenne tőled ha beszélnél erről vele, segítenél neki, na gyere menjünk...

Állt is fel, húzott magával a szobájukba. Beléptünk a szobába, én és barátnőm ott álltunk meztelenül, hugi meg az ágyban feküdt és nézett bennünket értetlenül.
Mia odamegy hozzá, valamit sugdolóznak, hugi arca elkomolyodik, de mosolyog is. Kipattan az ágyból, rajta sincs semmi ruha, odaszalad hozzám, nyakamba ugrik, megölel, és a oda súgja: köszönöm.
Egyből elkezdtem merevedni, a farkam hozzáért húgom puncijához, még mindig ölel, úgy örül. Majd elenged. Ránéz a farkamra, elmosolyodik, így szebb csupaszon.
Fogd meg nyugodtan, mondom neki.
Félénken nyúl hozzá. Hideg a keze, de mégis jó érzés.
Simogatja, játszik vele.
- Fogd meg erősen és húzd hátra a bőrt.
- uh, ez ilyen, itt még forróbb a farkad.
- ha szeretnéd, megnyalhatod.
Nyelve hegyével kostólgatja, majd ad rá néhány puszit. Felnéz majd ezt mondja. Tegyük meg.
Ágyba kísérem, hátára fektetem. Mia nyugtatja hogy nem lesz gond. Felhúzom a cotont teszek rá egybkis síkosítót. Szép lassan óvatosan bele dugom a farkam a punciába. Nagyon szűk volt. Lassan kezdett kitágulni. Arcáról fájdalom és élvezet lehetett leolvasni.
Itt ugorjunk a végére, elélvezett. Apró rezgéssel jelezte hogy elélvezett. Felül, szájon csókol és megköszönte.
Elmentünk lezuhanyozni hármasban. Csak kavarogtak a gondolataim, a farkam meg még mindig merev volt mert nem élveztem el és a lányokkal való tusolás is jó volt.
Hugi törte meg a csendet.
Na Mia, úgy látom bratyónak nem volt elég, nem segítünk neki? Mia letérdel, elkezdi tanítani hugit, hogy kell szopni. Meg kell hagyni hugi sokkal jobban szopott mint Mia, elkezdett a nyelvével játszani a farkammal a szájában, nagyon hamar a csúcsra vitt. Jeleztem nekik hogy mindjárt elélvezek. Kérdeztem hogy hova kérik?
Megbeszélték, hugi hasára élvezzek. Közel húztam magamhoz, megcsókoltam, megmarkoltam a mellét. Közben vertem a farkam. Pár rántás után hátra léptem és hugi hasára, kerek mellére élveztem.


Beküldő:Black widow


Szextörténet ajánló:


Cigány szex történet


Egy unalmasan kezdődő hétvége.
Péntek délután volt. A XIII. ker. ben laktam. Nem sok kedvem volt haza menni egyedül. LeNszáltam a villamosról a Margit hídnál, és fel ültem a HÉV-re. Azért mert láttam egy gyönyörű lányt. Gondoltam hátha megszépítené a napomat. Fel szált a Szentendrei HÉV-re, követtem. Nem mutatott semmilyen érdeklődést irántam, úgyhogy leszáltam Rómaifürdőnél, gondoltam lesé....

Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő lesz a DJ, ha úgy gondolom és nincs más dolgom, akkor maradhatok is ott, lesznek csajok, ital és a hangulat is remek lesz, his....

A fékész festmény története


A lány az ágyamban feküdt, teljesen meztelen volt, testét csak egy vékony lepedő fedte. Az egyébként komor, sötét szobában egy reneszánsz festmény elevenedett meg. A meztelen testen, mint tökéletes formán a textil redőkben omlott az ágyra. A test egészét betakarta a finom ruha, mégis mindent láthattam, amire vágytam: a gömbölyű feneket, a hosszú kecses lábakat, az érzéki vállakat, amelyekre tegnap....

Játék a pinámmal


19 éves lány vagyok. Egyetemre járok, így nagyon sok mindenkit ismerek és barátom is van mindig. Hiába kapok a barátomtól kényeztetést, hiába jó a szexuális életünk, nekem szükségem van néha egy kis maszturbálásra.

Ez valahogy megnyugtat és teljes mértékben kielégít. Errõl azonban senki nem tud, még a barátom sem. Nem merem neki elmondani, mert félek a reakciójától. Ezért magamban t....

Egy swinger kurva feleség naplójából


A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc....

A pcink és a nővérem !!


Sziasztok ,Erdélyböl Jozsef vagyok és mmint József ,én is szent vagyok ,,,jó régen történt még kis tini voltam és hát minden gyerek huncutkodtam a farkincámmal ezt általában az istállonk padlásán tettem ahol nagyon jól ki tudtam nyújtozni ,és jó nagyokat tudtam ,élvezni ,ugy hogy nem zavart senki ,egy délután jó meleg nyár volt beterelték a szüleim a lovakat mert kint már nem tett volna jót nekik ....
Szextörténet címkék

a nagybácsi és | iszap | 15cm | szőrcsík | a dokinál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.