Lilla és a lakásavató


A Fehérvári út 187 előtt megálltam a tizediken laktunk évekig. Leparkoltam. Rengeteg élménnyel gazdagodott az életünk. Hány nő és hány férfi élvezett el itt a lakásunkban, ott lett utoljára terhes Lilla, és nem tudtuk hosszú ideig, hogy ki volt a tettes... Napok múlva derült ki, hogy egy tizennégy éves férfinek még nem nevezhető fiú ondója járta át asszonykámat. A srác először élvezett nőbe, mi aludtunk.
Na de ne rohanjunk annyira előre. A lakás felavatása nem hagyományos volt.
Amint a parkolóban végig gondoltam a történteket, megjelent Józsi, aki megtermékenyítette kedvesemet.
- Tanár úr, de régen láttam

- Szilasligeten, én csak a fenekedet láttam, amikor dolgozni indultam, Lilla integetett, te nem is vetted észre.
- Hogy' van Lilla néni?
- Meghalt.
- Ó, részvétem.
- Köszönöm.
- A Cigány megvan még?
- Meg. Tudod már nagyon öreg, pedig vele avattuk fel a lakást.
Egy tíz forintoson múlt a dolog.
- Hogyhogy.
- Előző nap felvitettük a nehéz bútorokat, és egy csomó cuccot beraktunk a Trabiba, induláskor a kutya is beugrott N volt szívem kirakni. Lilla úgy öltözött, hogy lesz lakásavatás, tehát csak egy rövid kis ruha bolt rajta, kilátszott mindene. Bugyit úgy is ritkàn hordott, csak esemény után, hogy ne csorogjon végig a lábán....
Megbeszéltük snyósommal hogy segít elrendezni a lakást. Jóval előbb értünk. Lilla elejtett egy tízest, letérdelt ki akarta halászni a pénzt mindene kilátszott. Az előszobában voltam, a kutya befutott, tudta, mit kell tennie, ha gazdasszonya punciját, fenekét látja, mire letérdeltem hozzájuk ott bökdöste a popsit tenyeremmel megemeletem a vörös hímvesszőt, egy szempillantás alatt tövig Lillában volt, hevesen mozgott, Lilla csak nevetett, majd lihegve támaszkodott, kénytelen volt pár centit a kutya felé húzódni, így elveszített néhány másodpercet, hogy ki tudjon jutni a kutya a vaginájából, összeragadtak, a szőnyegpadlón hatalmas gólt indult a kutya előnedve csöpögött ki a pinából, majd a gyors lökéseket abba hagyta a kan, és ütemesen kezdteozgstni a farkát ami jelezte, hogy az ondóját kezdi spriccelni asszonykám szük pinájába
Lilla elkábult tudtam most legalább egy húsz, harminc percig nem szabadulnak egymástól, Lilla a spriccelő ondótól és a feszítő fasztól orgazmusban fog létezni, csak a végén tér észre. Hosszú ideje hetente egyszer basztak a kutyával. Tudtam, mit várhatok. Anyósom csengetett, kimentem mit tegyek az autót látta, becsuktam a szoba ajtaját, beengedték, a konyhába mentünk, egy kávét főztem, pár percet nyertünk, jajgatás hallatszott.
- Mi baja van Lillának?
- Nincs baja, élvez.
- Ki van itt?
- A Cigány.
- Melyik cigány, csak nem a Béla? Az környékezte meg a múlt héten is.
- Őt nem hoztuk volna... A neve cigány.
Az asszony elpirult.
- A kutya?
- Összeragadtak.
Bementünk, akkor már egymásnak háttal voltak, de nem tudták elszabadulnak, én elkezdtem simogatni a kutyát, hogy ne próbáljon kiszabadulni, mert Llának fájhatott. Közben nejem már lehasalt széttett lábakkal a kutya pedig ülve akarta kitépni a faszát. Anyósom egy kàvévsl kínálta Lillát aki sóhajtozva szó nélkül kortxolt, de közben megint orgazmusa volt, mint később kiderült a szituáció miatt. Rendkívül élvezte, hogy anyja látja. (folyt.köv)
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


Kettesben a fürdőben


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....

Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.
....

A nudista család


Nyaranta nudistaként jártuk Európa kempingjeit A mesztelen test látványa annyira természetes volt nekem, hogy fel sem tünt, én is beleolvadtam szüleim életvitelébe.
Minden nyáron nudista kempingeken nyaraltunk, telente melegvizű fürdőkbe jártunk.Természetes volt az otthoni laza ruhátlanság. A tini kor elején üldöztek a gondok, "hát hova rejtsem..?" már megint áll ... de idővel ezek megoldód....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Csak erotika


Igazából kifejezetten dilisnek tartottam, amikor tavaly nyáron először beszélgettünk. Oda jár gitározni, ahova én, egészen ügyes lány, és aznap kivételesen együtt voltunk órán. Szőkés, hosszú és kócos haja volt akkor. Fekete szemei végig úgy csillogtak, hogy úgy éreztem: ez a csaj egy boszorkány. Mintha az egész élet egy vicc lett volna számára. Mindenkit kinevetett mindenért, saját magát is. Töké....
Szextörténet címkék

belém lőtt | korbácsolt | játékkal | a tanár | jana |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.