Osztálytársa(tanár diák)


1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szombat délután van, és én otthon filmeztem egy hatalmas pólóban ami a térdemig ért, amikor valaki csengetett. Biztos a postás az gondoltam magamban. De a csengő tovább csörgött. Felpattantam az ágyról. Ki lehet az ilyenkor? Feltéptem az ajtót idegességemben. Az ajtó előtt Roland állt a srác akit korepetálnom kell. Nagyon megdöbbentem.
-Szia.-nézett végig rajtam.
-Hali. Mit keresel itt?-kérdeztem.
-Úgy volt, hogy korepetálsz.-pillantott le a melleimre. -De először időpontot kellett volna egyeztetnünk.-mondtam zavartan,mert szinte meztelenül álltam előtte.
-Bocsi. Akkor elmenjek?-kérdezte.
-Dehogy,gyere csak.-engedtem be az ajtón.

Roland szemszöge:
Elmentem szombaton Amandához,mert úgy volt,hogy korepetál. Hosszan csengettem náluk,de senki nem nyitotta ki, már elakartam menni amikor kivágódott az ajtó. Amanda állt velem szemben egy szál pólóban. Szerintem most kelhetet. Vagy csak otthon így öltözködik? Egész formás alakja van, szép kerek mellei. Láttam rajta, hogy nem rám számított, így kissé zavarba jött.
Végül kiderült nem ma akart korepetálni,de ettől függetlenül beengedett. Követtem őt, és így végig nézhettem formás lábain, és kerek popóján.
Amikor bementünk a szobájába elég nagy rendetlenség fogadott, a széken ott volt a melltartója,az ágyán pedig egy bugyi hevert. Gyorsan leszedte a bugyit az ágyról, és berakta a szekrênyêbe. -Ha nem gond gyorsan átöltözök.-mondta.
-Csak nyugodtan.-válaazoltam.
-Elfordulnál?-kérdezte piros fejjel. -Ohh persze.-kacsintottam rá.
Elfordultam,de így is láttam mindent egy tükrön keresztül. Ahogy lehúzta a pólót, és kiugrottak csodás mellei. Hm.. melltartó se volt rajta. A gondolatra a farkam elkezdett egy kicsit dudorodni. Aztán felvet egy rövid nadrágot. -Kész vagyok.-szólt.
Megfordultam, és próbáltam a farkam takargatni. Hozott könyveket, és kipakolt az ágyra. Majd leült mellém. Elkezdett magyarázni,de nem tudtam az anyagra figyelni. -Merre találom a mosdót?-kérdeztem.
-A szobám mellett van egy.-kaptam meg a választ.
Kimentem, és meg is találtam az említett helyiséget,majd elővettem a farkamat, és lassan elkezdem verni.
Amanda szemszöge:
Kimentem Roland után,mert furcsáltam, hogy olyan sokáig távol van. A mosdó ajta enyhén nyitva volt, ő pedig háttal állva nekem a farkát húzgálta. Néztem ahogy csinálja, és egy idő után elkezdtem nedvesedni. Lenyúltam és elkezdtem magam ujjazni, miközben őt néztem. Felhúztam a felsőm, közben a melleimet is izgattam, eléggé megkeményededtek a mellbimbóim. Ahogy kényeztettem magam véletlenül meglöktem az ajtót, és beestem a mosdóba. Roland csodálkozva, és huncutam nézett végig. Elég izgalmas látvány lehetett egy lány aki a földön van,keze a puncijában, és a felsője pedig felhúzva. Roland elkezdett egyre közelebb jönni hozzám, időközben felálltam a földről. Megfogta a derekam és magához húzott,farka nekem nyomott aminek hatására halkan felsóhajtottam,majd az arcát egyre közelebb helyezte az enyémhez és szenvedélyes megcsókolt. Ott csókolóztunk, közben a keze felfedező útra tévedt.
Beküldő:_szexstorys_csaj_


Szextörténet ajánló:


Homszex, így lettem meleg


Sziasztok,

Szeretném megosztani veletek az egyik történetemet. Az egyik budapesti gimnáziumba jártam, de vidéki létemre egy kollégiumban töltöttem a hétköznapjaimat, amikor épp nem a suliban voltam.

Tizenhét éves voltam, mikor a harmadik évet kezdtem a suliban, ekkorra már tisztában voltam magammal, az érzéseimmel, és azzal is, hogy melyik nemhez kötődöm, vonzódok leg....

Diák lány élete


Már gyerek koromban meghalt apukám igy csak anyuval éltünk ketten már 17 hét éves voltam még mindig egy ágyban aludtam vele mert a szobám szép lassan raktár lett. Anya csinos de visszafogott nő szép mellekkel amit mindig irigyeltem tőle de sajnos nekem nem különösen nagy melleim vannak . Anya konzervatív szót nem ejt a szexről . És még férfiak után sem láttam érdeklődni. egyszer az unokatesómmal ....

Ázsiai kefélések


És éljen. Végre megérkeztem Tokióba. Már azt hittem sohasem lesz vége a repülőútnak. Ferihegyről Londonba, Londonból Tokióba. Az időérzékemet agyoncsapta a napeltolódás, a füleim pedig az istenért nem akartak kidugulni. Ráadásként pedig egy embertömeg közepébe csöppentem, ami kifejezetten jót tett tömegundoromnak. Hogy mit keresek itt? A válasz egyszerű. Régi kedves barátom, aki évek óta itt él, h....

A feleségem négerrel kefélt


Hatalmas termetű, fekete bőrű ember volt, oly sötét ruhát viselt, mint a bőre színe. Óriásnak tűnt, ahogy a távoli úton felbukkant a szürkület által rejtett alakja. Gyerekként érdeklődve figyeltem megérkezését. Még annyi év elteltével is úgy érzem volt benne valami, valami különleges. Apa is azonnal előjött, amikor az idegen belovagolt a farmunkra.
- Hálás lennék, ha megitathatnám a lovama....

Leszbi szex a barátnõmmel


Leszbi szex a barátnõmmel

Még fiatal leányok voltunk és már nagyon izgatott bennünket egy film amit az elõzõ héten néztük meg a moziba. Mikor elkezdõdött a film a mellettünk levõ lányok elkezdtek smárolni és közben észrevettük,hogy a közvetlen mellettem ülõ leányzó felhúzta a barátnõje szoknyáját és a kezével benyúlt a bugyijába, de az egész keze eltûnt ahogy oldalról betolta. Közben ....

Popószex a fürdőben


Már a szobában éreztem, hogy jól esne egy ki szexparty . Átöltöztünk, és lementünk a wellness részlegbe. Kettő medence, kettő szauna, egy jacuzzi. Persze, hogy az utóbbit választottuk. A víz meleg volt, a medence fala kellemesen csúszós. Beindítottuk a pezsgést. Erős vízsugár kényeztette a hátamat, és a puncimat… nem éreztem még ilyet! Megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy gyönyörömet fokozzam. A b....
Szextörténet címkék

szĂŠna | az új vendég | perverz orgia | golyój | a prüd feleség |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.