Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Osztálytársa(tanár diák)1.rész
A nevem Amanda és 17 éves vagyok, és szűz. Sokan strébernek tartanak mert jó tanuló vagyok,de igazából nem is is ismernek engem. A történetem azzal kezdődik, hogy a tanár szólt, hogy az egyik srácot nekem kell korepetálni, és ha megbukik akkor kidobják a csapatból. A sulink az amerikai fociról híres. A srác pedig a foci csapat kapitánya, és éppenséggel be is jön nekem.
Szombat délután van, és én otthon filmeztem egy hatalmas pólóban ami a térdemig ért, amikor valaki csengetett. Biztos a postás az gondoltam magamban. De a csengő tovább csörgött. Felpattantam az ágyról. Ki lehet az ilyenkor? Feltéptem az ajtót idegességemben. Az ajtó előtt Roland állt a srác akit korepetálnom kell. Nagyon megdöbbentem.
-Szia.-nézett végig rajtam.
-Hali. Mit keresel itt?-kérdeztem.
-Úgy volt, hogy korepetálsz.-pillantott le a melleimre. -De először időpontot kellett volna egyeztetnünk.-mondtam zavartan,mert szinte meztelenül álltam előtte.
-Bocsi. Akkor elmenjek?-kérdezte.
-Dehogy,gyere csak.-engedtem be az ajtón.

Roland szemszöge:
Elmentem szombaton Amandához,mert úgy volt,hogy korepetál. Hosszan csengettem náluk,de senki nem nyitotta ki, már elakartam menni amikor kivágódott az ajtó. Amanda állt velem szemben egy szál pólóban. Szerintem most kelhetet. Vagy csak otthon így öltözködik? Egész formás alakja van, szép kerek mellei. Láttam rajta, hogy nem rám számított, így kissé zavarba jött.
Végül kiderült nem ma akart korepetálni,de ettől függetlenül beengedett. Követtem őt, és így végig nézhettem formás lábain, és kerek popóján.
Amikor bementünk a szobájába elég nagy rendetlenség fogadott, a széken ott volt a melltartója,az ágyán pedig egy bugyi hevert. Gyorsan leszedte a bugyit az ágyról, és berakta a szekrênyêbe. -Ha nem gond gyorsan átöltözök.-mondta.
-Csak nyugodtan.-válaazoltam.
-Elfordulnál?-kérdezte piros fejjel. -Ohh persze.-kacsintottam rá.
Elfordultam,de így is láttam mindent egy tükrön keresztül. Ahogy lehúzta a pólót, és kiugrottak csodás mellei. Hm.. melltartó se volt rajta. A gondolatra a farkam elkezdett egy kicsit dudorodni. Aztán felvet egy rövid nadrágot. -Kész vagyok.-szólt.
Megfordultam, és próbáltam a farkam takargatni. Hozott könyveket, és kipakolt az ágyra. Majd leült mellém. Elkezdett magyarázni,de nem tudtam az anyagra figyelni. -Merre találom a mosdót?-kérdeztem.
-A szobám mellett van egy.-kaptam meg a választ.
Kimentem, és meg is találtam az említett helyiséget,majd elővettem a farkamat, és lassan elkezdem verni.
Amanda szemszöge:
Kimentem Roland után,mert furcsáltam, hogy olyan sokáig távol van. A mosdó ajta enyhén nyitva volt, ő pedig háttal állva nekem a farkát húzgálta. Néztem ahogy csinálja, és egy idő után elkezdtem nedvesedni. Lenyúltam és elkezdtem magam ujjazni, miközben őt néztem. Felhúztam a felsőm, közben a melleimet is izgattam, eléggé megkeményededtek a mellbimbóim. Ahogy kényeztettem magam véletlenül meglöktem az ajtót, és beestem a mosdóba. Roland csodálkozva, és huncutam nézett végig. Elég izgalmas látvány lehetett egy lány aki a földön van,keze a puncijában, és a felsője pedig felhúzva. Roland elkezdett egyre közelebb jönni hozzám, időközben felálltam a földről. Megfogta a derekam és magához húzott,farka nekem nyomott aminek hatására halkan felsóhajtottam,majd az arcát egyre közelebb helyezte az enyémhez és szenvedélyes megcsókolt. Ott csókolóztunk, közben a keze felfedező útra tévedt.
Beküldő:_szexstorys_csaj_Véletlen szex történet:


A nőgyógyásznál, Kielégítő vizsgálat


Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát ....

A mocskos tizenkettő


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem e....

Bizzar, kefélik a feleségem


Bizzar, kefélik a feleségem

Az egyik szombat délelõtt vagy harminc évvel ezelõtt közölte a feleségem,hogy a fõnöke fel jön hozzá,mert megígérte neki,hogy lefekszik vele. Te olyan kevésszer kefélsz meg,hogy néha jól esik egyszer kétszer mással is megtágítani a pinámat. Neked nem elég a házban lévõk akik sorra kefélnek kérdeztem.Nem kell néha egy kis változatosság, Elment lezuhanyozott ....
Szextörténet címkék

szolnokra | ausztria | csunya beszéd | ora utan | igazi incest történet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.