Jóapa taxis története


Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli elfajult, és barátnőjével, Ágival elmenekültek. Most kinn állnak a hideg téli éjszakában, és nem tudnak hazajutni. Taxira nincs pénzük, menjek értük kocsival.
- Jó, diktáld a címet! Illetve egy fenét, küldd át a GPS koordinátákat a telefonodról, és indulok.
Gyors álomkiverő hideg vizes arcmosás, öltözködés, indulás. Hív az atyai kötelesség! Nem tudom, hová megyek, de majd Gugli odavisz.
A város üres, így már 40 perc alatt kiérek. Hogy lehet ilyen távolságban házibulit tartani? Mindegy. Befordulok az utcába, meglátom a két összefázott lányt. Megállás, beszállás.
No, mi a helyzet? Ááá...semmi, csak hát, mindössze egy embert ismertünk – illetve Ági ismerte azt, aki hívta, és idehozta őket –, de nem gondoltuk volna, hogy ez lesz belőle.
Mi? Hááát..., szóval a többség úgy döntött, hogy vetkőzőpóker lesz, és a párok sem számítanak. Mindenki mindenkivel, bármit. Ez nekik valahogy nem tetszett. Semmi kedvük nem volt akárkivel üzekedni. A srácnak megmondták, hogy uzsgyi, de őszerinte nem számit, jó lesz az, csak maradjanak. Erre leléptek egyedül. Alig tudtak kijutni, mert a felborult ivararány veszekedésbe torkollott.
Irány haza. A lányomat a belvárosba kell vinnem az anyjához (mi nem élünk együtt egy ideje), ezt tudtam. De hova lesz a másik fuvar? Susmusolás, hosszú hallgatás. Végre kibökik: Kelen völgy. Azta! De papa!!! Vidd már el. Ha nem ér haza hajnalig, a húga beköpi az apjának, és akkor baj lesz. Rendben, én rendes apa vagyok! Hogy a fene vinné el, minden bevállalva.
Közben megérkezünk a lányomékhoz. Kiszáll, mi meg tova az éjszakába. A beszélgetés akadozik, de aztán kisimul, milyen jó fej vagyok én, hogy elviszem. Hogy kerültek ebbe a helyzetbe? Hát, ő a hibás, rosszul ismerte ezt a pasit. Azt hitte, rendes, de kiderült, hogy csak felhozatalnak kellettek. Az apja meg kissé rabiátus a lányaival. A hugi majd csak hajnal felé lopakodik haza. Reggelre jönnek az ősök külföldről, addigra minden rendben lesz. Megegyeztünk, hogy senki sem szól bele a másik dolgába, ezt az éjszakát fedezzük egymásnak. Ő különben a harmadik szomszédban pizsipartizik a barátnőivel. Még csak 15 éves.
- Mennyivel könnyebb a férfiaknak, ha hiányzik valami, akkor egyszerűbb a megoldás.
- Mi? - kérdem.
- Hát, ha nincs senkid, egy kis pénzel minden megoldható!
- Ahogy te gondolod! Én még sosem fizettem semmilyen szexuális szolgáltatásért.
- Jaj, ne! Soha nem voltál kurvánál?
- Soha! Én nem fizetek olyasmiért, amit ingyen is meg lehet kapni. És az ingyenes még jobb is!
- De sztriptíz bárban biztosan voltál már. Az se más, mint szexuális szolgáltatás!
- Nem voltam, és, hogy őszinte legyek, élőben nem láttam még sztriptízt se.
- Ne már!
- De.
Közben végre megérkezünk a világ másik végébe. Majdnem 2 óra van. És nekem még haza kell mennem a Rózsadombra. Nem semmi. Amikor kiszáll, búcsúzás helyett azt mondja:
- Nem jössz be egy pár percre. Egy üdítő, kis pihenés.
- Jó. - egyezem bele, azzal bemegyünk.
Szép nagy, kertes kétszintes családi ház. Látható luxussal.
A konyhába megyünk, illetve a divatosabb amerikai kivitelbe. Hatalmas helyiség. Konyha, étkező, társalgó egyben. Leülünk a társalgó pamlagjára. Most látom, hogy miért volt ilyen bizalmas ez a kislány. Legalábbis nekem a lányom lehetne. Valószínűleg egy kissé többet ivott a kelleténél. Nem részeg, de kissé túl vidám. Eddig a hátam mögött ült, ezért nem vettem észre.
Előkerül a narancslé. Iszogatunk, beszélgetünk. Semmiről. Aztán elakad a társalgás, majd teljesen váratlanul visszakérdez:
- Te tényleg nem láttál még sztriptízt?
- Nem.
- Tudod mit! Én állítólag jó vagyok benne. A nagy mentőakció jutalmául mutatnék neked valamit. Csak egyet kell megígérned, semmilyen körülmények között nem nyúlhatsz hozzám. Tudom, hogy jó fej vagy, és ismerem a lányodat is, megbízom benned. Lesz egy jó kis élményed.
- Deee... Illetve semmi!
- Erkölcsi kifogásod van? Végül is, mi baj lehet belőle? Nekem semmibe se kerül, neked meg biztosan tetszeni fog.
- Már nincs. Ki tudna egy ilyen ajánlatnak ellenállni?
- Jó – mondja, és hátranyúl a bárszekrényhez. Tölt magának egy viszkit. – elnézést, hogy neked nem töltök, de te vezetni fogsz még, nekem meg kell az ihlethez.
Egy hajtásra bedobja. Feláll, odamegy a hifi berendezéshez, hosszan keres egy CD-t. Berakja, de nem indítja el.
- Bocs, de ehhez kissé át kell öltöznöm.
Mikor visszajön, tényleg másképp néz ki. Kissé kihívóan rövid szoknya, elöl gombos, szűk blúz, magas sarkú cipő. Karcsú derék, mellek kihangsúlyozva. Szinte lepattognak a gombok. Dögösebbre, lotyósra vette a figurát. Bekapcsolja a lejátszót. Ravel: Boleró. Tud valamit a csaj, ez egy szeretkezés zenéje! Rettenetesen fel tud izgatni. Ö nem tudja, de én már kipróbáltam rá. Frenetikus volt.
Elkezd mozogni a lassú zenére. Akinek megvan, most tegye be a lejátszóba, a leírás is élvezhetőbb lesz. Először csak felveszi az ütemet. Tá-tarararararam-papapam - lassan elkezdi a műsort.
Először a blúz gombjai jönnek. Sajnos a zene lassú, a gombok is így követik egymást. Van belőlük vagy tíz. Jó nézni, és várni az eredményt. Persze, tudom, ennek a mutatványnak a célja a férfi felhúzása. Megy a zene, nyílik a gomb... és így tovább. Már a motívum (idée fixe, annak, aki tudja mi ez) vége felé járunk, utolsó gomb, és hátat fordít. Így ereszti le felém a ruhadarabot, majd az ütősökre megfordul. A látvány megéri. Egy gyönyörű mellet látok egy kivágott csipke push-up-al felnyomva. És itt is van két gomb, amely átsejlik a vékony anyagon. Ha ez így megy tovább, rendesen megszenvedem ezt a lassúságot.
Ezt valószínűleg ő is tudja, de azért a szoknyán is vannak gombok, és alulról kezdi ezt is. Nem kell újabb perceket várnom, amíg a derekához ér, és leesik. Most nem fordul el, hanem kidomborítja szeméremdombját, melyet egy szűk, átlátszó - többet mutató, mint eltakaró – francia bugyi fed. Természetesen megvan a "tevepata", és felette egy "leszállópálya". Jó! Nem szeretem a teljesen csupasz puncit. Az olyan pedofil érzés nekem. Belefeledkezem, és érzem a hatást is. A fenébe, miért kellett farmert vennem, Ja, mert mindig azt hordok. Mindegy, kezd kényelmetlen lenni.
Hosszabb összekötő koreográfia következik. Végre megértem, ez egy produkció. Nem most adja elő először. Ki van dolgozva. És igen jól! A csábos, riszáló mozgások nagyon nőiesek, kezeivel mutatja a maradék ruhák vonalait. Várom, mi jön. A combfixek. Lassan, kéjelegve, egyenként dobja az ölembe. Most veszem észbe, hogy ez egy színpadon másképp mutathat, mint itt. Nincs távolság. Az egész tőlem 2 méterre zajlik. A gatya egyre szűkebb.
Ami ez után jön, az érdekesebb lesz! Már feszülök, és felkészülök. Közelebb jön, hátat fordít, lejjebb ereszkedik. Megértem. Nem érhetek hozzá, de a kapcsot nekem kell kioldani. Ravasz kapocs, valójában egy gombot kell csak megnyomni. Nem kell a bőréhez érnem, de majdnem. A melltartó a földre esik. Félrerúgja. Eltávolodik. Az ütemet tartva csak többszöri ismétlés után fordul. Minden ütem egy kicsivel többet mutat. Alig várom a teljes fordulatot. Megvan az ütősökre.
No, ez a tartó sem tartott semmit, hacsak nem fogva. A két szép, és nem is kicsi cici megszabadulva rugalmasan mozog, de egy cseppet sem lóg. Hja, a tulajdonos még alig több mint 20 éves. Megigazítom a nadrágom környékét, bár nem sokat segít. Talán kissé végig is húzom merev farkamon a kezem.
A szemem kocsányon, a keze a bugyi szélén. Alig várom, de ugyanakkor nem is, mert vége lesz, és ennyi. Na mindegy. Azért ezzel nem vár a téma végéig, lassan tolja lefelé. Előkerül a prémcsík, majd a vágat teteje is. Most megint megfordul, és csípőből hullámzó táncba kezd, miközben a bugyi lecsúszik. Ezt is félrerúgja. Nyilván balesetvédelmi okokból. A megfordulás megint a szokott lassúsággal jön, és csak felütésre fordul hirtelen szembe. Gyönyörű látvány, szinte elszomorodom, hogy vége.
DE NEM! Van még zene és van tánc is. Elkezdi magát simogatni. Ez kínzás! Kezemet végighúzom feszülő nadrágomon. Felnézek, mosolyog rám, szinte biztat. Közelebb jön. Már centikre van tőlem a teste. Rugalmas dombjai az arcom előtt ugrálnak. Nem tudom, de ezt nem lehet kibírni! Ahogy eltávolodik ránézek, és közben kioldom a felső gombot. A mosoly marad. A tánc is. Nem érdekel semmi. Egyszerűen fáj már. Lerántom a cipzárt, de jó, hogy nem 511-es a Levis-em. (Aki nem tudná, az gombos.) Farkam hegye kikandikál a gatya korcából. Megint végigsimítom, de most már tudatosan. Tánc közben érdeklődve néz, nem tiltakozik.
Jó, ha lúd, legyen kövér! Nem törődöm semmivel, kissé lejjebb tolom a farmer korcát a gatyával együtt, és végre kiszabadul a farkam. Várom a tiltakozó reakciót, de e helyett hátat fordít, mintha észre sem vette volna, és riszálós táncba kezd. Közben lassan lehajol. Én meg elkezdek maszturbálni. Nyíltan. Ha hozzá nem érhetek, legalább magammal végzek. A combjai között megjelenik egy kéz, és belesimít a vágatba. Őrület. Ekkor tolatni kezd. Háttal, egyre lejjebb hajolva tolja felém a fenekét. Szinte az arcomba. Érzem a nedves punci összetéveszthetetlen illatát. Ennek a fele se tréfa, nagyokat húzok a farkamon. Ezt ő is láthatja, hiszen ott van a szeme előtt. Én nem látom az arcát, de lehet, hogy tetszik neki?
Ezt a közeledés-távolodás motívumot elkezdi ismételni. Hol a mellei, hol a puncija van az arcom előtt. Igyekszem lassítani, mert rájövök, a mutatvány vége lehetne az, ha elsülök. Ebből egyelőre nem eszik. Túlságosan is élvezem a helyzetet, ahhoz, hogy elsiessem.
A következő tolatás következik, összekötve egy punci simivel. Majd szétrobbanok. Ekkor hirtelen véget vet az egésznek és felegyenesedik. De a mozdulat, talán a zene üteme miatt, túl sebesre sikeredik. Megbillen, és odébb akarja tenni a lábát, de ott van az enyém is. Lehet, hogy nem véletlenül? Megbotlik, egyensúlyát veszti, és az ölembe csüccsen.
A farkam hegye a lehető legjobb helyen van, mozdulni sem merek. Ő sem mozdul. Ez így nem megy. Megigazítom a hegyét, hogy pontos legyen, és már bele is illeszkedik a résbe. Teste teljes súlyával a kezemre nehezedik. Mozogni sem tudok. Kihúzom hát a kezemet kettőnk közül. Ezzel eltűnik a távtartó, és farkam rendesen becsúszik a – most már érzem, hogy nagyon nedves – punciba. Ő még mindig nem mozdul se ki, se be. Kezeimet előre csúszatom. Felemelem a csípőmet vele együtt, és a nadrágomat a térdemre tolom, hogy szabadabban mozoghassak. Ő is segít, és nadrág és gatya már a bokámnál hever. A kezem a derekán, majd feltolom a melleire. Gondolom, most már nem érvényes az érintési tilalom. Egy hang sem hallatszott eddig, de most felsóhajt, és popsijával körözni kezd. Én a bimbók morzsolgatásával simogatásával vagyok elfoglalva. Minden a legjobb helyen, sosem hittem volna, hogy ilyesmi megtörténhet. Élvezem, és – remélem – ő is. Igazán jól elvagyunk így játszogatva egymással. Élvezzük a harmonikus mozgásokat, amit még mindig kísér a zene. Lehet, hogy sikerül kihúznom a zene végéig?
Ekkor híretlen, mintha egy disszonáns akkord ütne be, váratlanul zárcsörgés hallatszik az előszoba felől. Megdermed a teste. Halkan hátraszól:
- Pssz, Hugi lehet az. Mindjárt elmegy lefeküdni.
De nem. Azzal a lendületes zajjal, ahogy az ajtót nyitotta, egyenesen a nagyszobába nyit be. Döbbenten megáll a tabló előtt. Ahogy Arany János pontosan fejezte ki – "Hang fennakad, szó bennszakad, lehellet megszegik." –, de a galambősz bárd helyett, a kislány szólal meg.
- Jesszus, ti mit csináltok itt?
- Biciklizünk – próbálok humorizálni, de még a hangom is furcsán rekedtesen szó a megdöbbenéstől.
- Ha én ezt apának elmesélem!
- Hugi, azt ne! Kérj bármit, de azt ne! – de nem ugrik fel közben.
- Báármiit?- kérdez vissza a kislány, és látszik, feszülten gondolkodik, miközben arcán egy kaján villanást vélek látni.
- Mindegy, bármit – Ági hangjából aggodalom csendül ki, vajon mit találhatott ki a húga?
- Jó, akkor folytassátok! – szól a meglepő válasz.
- Miii? Te megőrültél?
- Nem, de még sosem láttam ilyet élőben. Megnézném. Vagy szóljak apunak?
Sakk-matt, ahogy mondani szokták. A kislány leül szemben egy székre. Egyik lábát felhúzza az ülésre, és állát térdére helyezve érdeklődve várja a folytatást. A némaságot most én töröm meg.
- Ez így nekem nem fog menni! Az nem olyan egyszerű, hogy egy teljesen felöltözött idegen kukkol. – és közben érzem, hogy vita alatt lassan lankadok.
- Csak ez a baj? És ha én is levetkőzök? – aztán, mintha legtermészetesebb volna, pillanatok alatt ledobja ruháját, és ugyanabban pózba visszaül – Így már jobb?
Egyszerűen gyönyörű. És pont szemből látom szőkén pelyhes kis pináját. Talán fel se fogta. Észreveszi pillantásomat, és kezével eltakarja. Egyszerűen nem látom, takargatni vagy izgatni akarja magát. Vagy csak ez az én fantáziám? Mindenesetre az izgalom, és vele a merevedésem alaposan helyreáll.
Miután Ági eddig sem tiltakozott, folytatom a simogatást, ahol az előbb abbahagytam. Ő is körözni kezd a farkamon. Már megint egymásra figyelünk. Egyik kezem a combjára helyezem, és a középső ujjammal a csiklóján kezdek körözni. Nyögések és sóhajtások kísérik az akciót mindkét részről. Visszakerültünk a régi kerékvágásba. Értem, hogy kukkolónk akadt, de én is látni, sőt tapasztani akarom a dolgot, ezért megkérem páromat – remélem itt már ez a helyes kifejezés –, hogy forduljon felém.
Látványosan, lassan feláll rólam, teljes rátekintést biztosítva álló, nedvességben úszó farkamra. Felém fordul, és ugyanilyen látványosan és lassan tövén fogja farkamat, és helyére irányítja, majd leereszkedik. Rajtam még minden felsőruha. Most először a pulóverem veszi le, majd néhány gomb kilazításával egyben húzza le fejemen keresztül az egészet. Végre meztelen vagyok én is. Nem csak láthatom, hanem magamra is húzhatom ezeket a gyönyörű melleket. Sőt, nyalogathatom, szívogathatom is! Csodás! Neki is, ha jól ítélem meg a mozdulatokat és a kiadott hangokat. Nyöszörög, és magához présel. Aztán hangosan nyögdécselve remegni kezd. A fenébe is, ő most elmegy, és én még messze vagyok? Úgy látszik az intemezzó neki nem ártott meg, sőt, talán még izgatta is. Ahogy pár perc alatt lecsillapul, és folytatni akarom a mozgást, de ő leáll. Megpihen egy kicsit, majd – mint aki jól végezte dolgát – feláll rólam, és mellém ül. Farkam meg ott marad fényesen állva, a színpad középen.
Nem ő veszi először észre a furcsa helyzetet, hanem a húga. Meredten nézi, feláll, közelebb jön, és halkan, szinte ijedt hangon megszólal:
- Megfoghatom?
- Persze – az én hangom is kissé különösen szól.
Úgy fogja meg, mint ahogy a vakok az ismeretlen tárgyat tapogatják körbe. Elbűvöl engem is. Nővérére nézek, aki mosolyogva követi az eseményeket.
- Neked még nem volt jó? – kérdezi tőlem meglepődve.
- Látod!
Egy ideig hagyja hugit tapogatózni, majd beavatkozik.
- Várj, ezt nem így kell!
- Hát, hogyan?
Megfogja húga kezét és rásimítja farkamra. Vele együtt kezdi húzogatni rajta a bőrt. Közben kíváncsian rám néz, hogy eléggé élvezem-e? Remek! Feláll, és elém térdel. Maga mellé húzza Hugit is.
- Figyelj csak! Nyalogasd körbe, mint a fagyit.
Lehajol, és végignyalja a makkomat, majd húga fejét húzza maga mellé.
- Te is!
- Jó – a válasz beleegyezést és kérdést is tartalmaz, amikor megismétli a mutatott mozdulatot
- Jó – mondom én vigyorogva.
A tanítás folytatódik egymást váltva, egyre mélyebb ráhajlásokkal. Baromi jó. Ezt nem fogom sokáig bírni, pedig még élvezkednék egy kicsit.
- Szívjad is!
- Így? – és újra Hugi hajol rám, miközben nővére az arcomat figyeli.
Joggal. Ez a szívás felőröl. Érzem az első hullámot. Felnyögök. Nem bírom tovább!
- Most el...megyek! – nyögök fel és elindul a megállíthatatlan kitörés.
Az első löket Hugi szájába megy. Meglepődik, és elkapja a fejét. A következő adag az arcát, mellét teríti be. A többi a kezén folyik az ágyékomra, combomra. Lassan lenyugszom. Nézem az előttem térdelő kislány maszatos arcát, mellét. Hálásan rámosolygok, és újra ágyékomhoz húzom, mintegy levezetésként, miközben megsimogatom a fejét. Ági is felméri a helyzetet, és nevetve kérdezi:
- Na, milyen tanár vagyok?
- Most erre mit mondjak? Frenetikus! Ahogy rávetted mindenre a kislányt!
- És neked milyen volt, Hugi? Nagyon megijedtél?
- Hááát, tulajdonképpen számíthattam volna rá, de előszörre mégis meglepett.
- És mégis milyen érzés volt? Rossz?
- Igazán nem tudom. Fura az íze, de nem kellemetlen. Igazából az volt az érdekes, hogy neki milye jó volt. Irtó fura.
- Ha kicsit hozzászoksz, fogod még te élvezni is. Hidd el, nincs annál izgatóbb a partnered orgazmusánál.
- Hm-hm, ebben igazad lehet. Lehet, hogy már most is hatott rám?
- Ráadásul, állítólag bőrfiatalító hatása van, de nálad ez még nem lényeges. Na, szerintem menjetek el mosakodni! Csupa szmötyi a képed!
A kislány elindul előttem, és én követem a fürdőbe. Na, ez se kis hely. Egy kétszemélyes jakuzzis kád, két mosdó, külön tusoló. Ő a zuhanyfülkéhez indul, de megállítom.
- Inkább ide, – irányítom a kádhoz – hadd mossalak én le. Szabad?
- Persze! – csillogó szemmel benne van a játékban.
Belépek mellé, és megfogom a kézitust. Perverz, igen, perverz élvezettel kezdem simogatni a tus alatt ezt fiatal testet. Ez valószínűleg csak jogilag nem pedofília. Alig fejlett hegyes melleit, hasát, hátát, mindenét simogatom. Nem tiltakozik, csak bennem szól a vészcsengő – te vén szatír –, de mindhiába. Nem törődöm vele.
- Jól esik? – kérdem.
- Igen! – és szinte dorombol, ahogy kezemre simul.
Bizonyára elhúzódott a dolog, mert kívülről Ági hangját hallom:
- Mi a fenét csináltok ennyi ideig?
Mivel választ nem kap, bejön. Döbbenten áll a kép előtt, és kitör belőle a düh.
- Mit csinálsz a húgommal, te vén szatír!
Ne tudok mit válaszolni, igaza van. Még a jelzős szerkezet is azonos. Szégyellem magam, de nem is tőlem jön a válasz.
- Mit gondolsz, csak neked szabad élvezkedni? Az előbb, amikor a szopni tanítottál, akkor nem volt baj?
- Hugi, te megőrültél!
- Én, dehogy. De igenis szeretnék úgy élvezni, mint te!
- Te teljesen hülye vagy!
- Dehogy vagyok. A partin, miután az ősök lefeküdtek, szinte csak a szexről beszélgettünk. Még pornót is néztük titokban. Nem vagyok már olyan pisis.
- Hiszen azt sem tudjátok, mi a szex!
- Hát én még nem, de hatunk közül csak ketten nem voltunk még fiúval. A többiek igen.
- Na, és mivel dicsekedtek?
- Semmivel. – csendesedett le – Az az igazság, hogy Lexi kivételével, aki azt mondta, hogy egész jó volt, a többiek nem rajongtak érte. A legjobb, amit mondtak, hogy nem is volt rossz. Végül még Lexivel is megállapodtak, hogy azért még mindig akkor a legjobb, ha magunknak csináljuk. A fiúk nem tudják, mi a jó a lányoknak!
- Te jó isten! Ti közösen maszturbáltatok?
- Naná! És az nagyon jó!
- Akkor hát ezért voltál úgy felajzva, amikor bejöttél? És innen volt a perverz ötleted?
- Igen, és amit láttam, abból lejött, hogy a többiek nem is tudják, hogy mi a szex. Amit én láttam, aszerint a szex valami nagyon jó dolog, hacsak te nem játszottad meg magad? De akkor meg te vagy a legjobb pornósztár!
- Hát én aztán nem játszottam meg magam! Elhiheted.
- Akkor meg miért nem engeded, hogy kipróbáljam?
- Miiii? Te vele akarsz szexelni? Hiszen az apád lehetne!
- És neked? – kis szünetet tartott, mint aki végiggondolja a dolgot – Neked jó volt, amikor először csináltad?
- Arról jobb nem beszélni, de aztán belejöttem.
- Akkor én miért nem kezdhetem egy igazi élvezettel? Hogy nekem se legyen jobb?
Itt megszakadt a vita, és a két lány elhallgat. Én töröm meg a csendet.
- Ezután talán tényleg megérdemelne egy rendes orgazmust a kislány! Nem?
- De hát...– vág közbe Ági.
- Nem vagyok kislány!
- Nyugodt lehetsz, semmi olyat nem csinálok, amivel kárt tennék benne. Lehet anélkül is. Csak megsimogatom, meg viszonzom, amit ő adott nekem. Így jó lesz?
- Igen, igen! Te meg nézheted! – Hugi láthatóan örült a megoldásnak.
A beállt újabb csendben ott folytattam, ahol abbahagytam. Ági pedig némán nézte. Most már teljesen elfogott a szenvedély, hogy ilyen fiatal test lehet a kezemben. Ez a perverz gyönyör félelmetes volt. Megfogtam, és kiemeltem a kádból, és úgy, ahogy volt, vizesen a kanapéhoz vittem. Még szerencse, hogy bőrből volt, így nem ártott neki a víz. Letettem és fölé hajoltam. Végigcsókolgattam minden porcikáját, miközben folyamatosan vihogott. Valószínűleg a szakállam csiklandozta itt-ott. Ahogy elkezdtem hegyes bimbócskáit szopogatni, a vihogás abbamaradt. Kezemet a combjai közé toltam és ott is elkezdtem simogatni. Egy ideig teljes csend volt, majd hosszú mély lélegzetet vett, mint aki eddig visszatartotta. És igen, valami furcsa, doromboló hangot adott, végül felnyögött. Most kezdte élvezni. Ezt a helyzetet nem akartam megtörni, had évezze ki. Percekig, vagy tovább is tartott, amíg ismét megmozdult. Mint aki pontosan tudja, mit akar, fejemet lefelé nyomta. Engedelmeskedtem. Széttártam a combjait, és közéjük hajoltam. Istenem, mikor láttam én ilyen hamvas kis puncit. És mikor fogok valaha még ilyet.
Úgy helyezkedtem, hogy a szakállam nem szúrja nagyon, és finoman, lassan végignyaltam. A dorombolásszerű nyögdécselés folytatódott. Igyekeztem lehúzni a folyamatot, de ő szinte belepréselt az ölébe. Nyelvemmel szétnyitottam az ajkait, és közéjük nyaltam. Borzongatóan mámoros érzés kerített hatalmába. Nyelvem hegyét a kis csiklóra helyeztem, és ajkaimmal körülölelve beszívtam, miközben szabályosan csókolóztam a puncijával. Egyik ujjamat óvatosan becsúsztattam a hüvelyébe. Szerencsére nincs lapát tenyerem, így semmi kárt nem okozhattam. Legfeljebb kissé kitágult, de nem jelzett semmi fájdalmat. Belül megpróbáltam G pontot keresni. Szerencsém volt, megtaláltam. Hatalmasat sóhajtott. Kívül az ajkam, belül az ujjam, így folytattam, de nagyon lassan, hogy sokáig tartson. Tartott, de ezt nem lehetett a végtelenségig húzni. Elérte azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút. Légzése felgyorsult, felsikított, és összerándult. Addig tartottam benn és fenn magam, amíg lecsillapodott, elernyedt.
- Jó volt?
- Igen. Köszi!– mondja nagyon halkan. – Csak miért nem dugtál meg?
- Mert azt majd valaki más, aki te választasz, és persze az előtte az előbbi műsor végigcsináltatod vele. Akkor neked biztosan jobb lesz, mint a barátnőidnek.
- És velem mi lesz? – Ági hangja szinte csattant.
- Ebben igazad van, gyere ide.
Félretolja húgát, és széttárt lábbal elém ül. Nem kérdés, mi következik. Mind a ketten halálosan fel vagyunk cukkolva. Ezt most nem finomkodjuk el. Hatalmas elánnal nyalni, szopni kezdtem a csiklóját, amíg csak fel nem jajdult.
- Fájt?
- Nem számít, ez most így jó! Gyere belém! – és hátradőlt.
Felmászom rá, és farkam a puncijához igazítom, majd rögvest tövig nyomom. Hatalmas nyögés igazolta, hogy nem kell lassítani. Ez nem szeretkezés, ez kefélés! Tempósan dugni kezdtem, de nem tart soká, amíg fenekemet magához szorítja, és hangosan élvezni kezd. Nekem még kettőt kellett mozdulnom, és én is a csúcson vagyok. Azt hiszem, mindketten hangosan kiabálunk, és csak nagyon lassan nyugodunk le. Leghamarabb Hugi jut szóhoz:
- Na ez se volt semmi!
- Hát nem – hagyja jóvá Ági – pont ez hiányzott!
- Látod, milyen jó, hogy kimentettelek, és megúsztad azt az orgiát?
- Tényleg, milyen jó! – nevetett, mit nevetett, röhögött fel Ági.
- Szerintem, neked lett volna hozzá kedved, csak a lányom miatt jöttél el.
- Még az is lehet... De te meg jó kihasználtad a helyzetet!
- Ééén? Én teljesen ártatlan vagyok! Kérem, itt engem megerőszakoltak!
- Istenem, felejthetetlen volt, ahogy kapálózva tiltakoztál! Meg az az undor a pedofiliától! Nem hittem volna, hogy kibírod!
- Ti meg miről beszéltek?
- Majd inkább később elmesélem Hugi, de neki indulnia kell, mert ha apuék hazaérnek és itt találják...
Bár alig tudtam mozogni a kielégülés bágyadtságától, lassan felöltöztem, megcsókoltam a két lányt és kocsiba ültem. Alig emlékszem, hogyan értem haza, de már reggel volt. Lefeküdtem, és mélyen elaludtam, amiből dél felé megint a lányom csengőhangja riasztott fel.
- Na, minden rendben volt.
- Persze, minden rendben, de most aludni akarok.
- Akkor, szia Papa, és nagyon köszönöm!
- Hát még én mennyire köszönöm – mondtam csak úgy magamban dünnyögve.
Nos, szerintettek milyen jó apuka vagyok?
Beküldő:jóapa


Szextörténet ajánló:


A szexi fehérnmű hatása


Egy ideje már jártunk a pasimmal és kicsit lapos volt a kapcsolat. Gondoltam feldobom valamivel a szexet és szét néztem az interneten, hogy mi segíthetne. Láttam iszonyat dögös harisnyákat, fűzőket, bodykat és ruhákat. Többet is rendeltem. Eltelt pár nap, a fehérneműk megérkeztek én pedig fel is kaptam magamra, hogy meglepjem a pasimat.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fo....

Timi szopni tanul


Tényleg hihetetlen, hogy ilyesmi megtörténik, bár a matematikai esélye mindig megvan, szóval gondolj csak bele, ha egy helyes csaj a haveri társaságból egy buli utáni éjszakai buszmegállós beszélgetés alkalmával megosztja, hogy a következő kapcsolatában szeretne mindent megadni a partnerének és ebben kéri a segítséged ugyanis még nem volt alkalma egy hús vér férfit lecumizni és szeretné rajtad kip....

Egy valódi domina és egy valódi csicska


Én egy 26 esztendős sissy boy vagyok ekkor még, akinek az egyik álma az volt, hogy legalább egyszer kipróbálja magát a BDSM világába. Igen, mindig is kíváncsi voltam milyen lehet igazán szolgálni, megalázkodni egy domináns nő lábai előtt. Ezért is keresgéltem az interneten ilyen nők után. Találtam is egy dominát aki az akkori adatlapja szerint egy 30 éves, 178 cm magas, 64 kg-s gyönyörű hosszú ba....

Csokit vagy csalunk - durva csoportszex


Hülyén éreztem magam, amiért nem öltöztem be a Halloweeni bulira. Ami azért fura, mert pont azért nem vettem jelmezt, hogy ne nézzek ki idiótán. Csak azért mentem el oda, hogy felszedhessek valakit. Azt reméltem, erre nagyobb esélyem lesz, ha nem veszek fel semmilyen nevetséges jelmezt. De mikor megérkeztem, láttam, hogy én voltam az egyetlen, aki nem öltözött be; a ház tele volt mindenfélével a v....

28 évesen vesztettem el


A szüleim elváltak, nem volt apafigura az életemben, ezért azóta, mióta az eszemet tudom a társam keresem. Egy férfit, akire fel tudok nézni, aki férfias, gondoskodó és, akinek teljesen kitárulkozhatok. 28 éves voltam, mikor megismertem őt. Pont olyan volt, amilyennek megálmodtam kiskoromban. Már az első találkozáskor megfogott a férfias küllemével, a változatos beszédével és azzal az érdeklődésse....

A barátnõm pinája


A barátnõm pinája

Pár hete megbeszéltem a barátnõmmel akinél már többször voltam a lakásán és már sikerült szájon csókolnom,meg mintegy véletlen folytán megfogni ruháján keresztül a melleit is.Megbeszéltük .hogy majd találkozunk és csevegünk egy nagyot és lehet hogy elviszem hozzám is hogy meglássa hol, hogyan lakom. Mikor a megbeszélt találkozó nem akart 9sszejönni felhívtam a lakásá....Szextörténet címkék

elkés | anuszat | dong | anya masztizik | seggbe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.