A vacsorameghívás


Csörgött a telefon, majd elhallgatott, utanna a nevemet kiabaltak. Kimentem a folyosóra, felvettem a kagylót:

- Hello! - ismertem meg a kedvesem hangjat - Van kedved velem vacsorazni?

- Tudod, hogy nem vagyok ilyen könnyen kapható. - viccelődtem volna.

- A szüleim, most utaztak el síelni. - vágta el a mondatomat.

- Fél óra múlva nálad vagyok. - válaszoltam. Zuhanyzás, tiszta ruha, fogkefe és valtó also a zsebbe es irány a hegy. Futottam fel a lépcsőn hozzá!

Egy sárga póló (és egy feher tanga, de akkor meg nem lattam) volt rajta, mikor ajtót nyitott. Szép volt. Átöleltem, megcsókoltam. Visszacsókolt. A nyitott ajtóban a fenekét simogattam, ő a nyakamat, hajamat cirógatta. Beljebb araszoltunk. Elválltak ajkaink. Becsukta az ajtót. Letérdeltem elé, a póló alá dugtam a fejem. Csókoltam a köldökét, a derekát. Beszívtam bőrének illatát.

- Lassítsunk! Az egész hét a miénk. Meg különben is csak vacsorázni hívtalak! - mondta, de cirógatta a fejem, és lehajolt, hogy lehúzza rólam a pólót.

Elengedtem a fenekét, felemeltem a kezem. a pólóm repült a padlószőnyegre. Bal kezemmel felraktam a lábát a vállamra, csókoltam, simogattam a combját, haladtam a puncija felé. Felrehúztam az apró ruhadarabot, helyet csináltam az ujjaimnak, a kezemnek. Hátulról a fenékgömböket szétválasztó vonaltól simítottam végig az egész tenyeremmel egészen a fazonraigazított szeméremdombig. Nekem borotválta! Friss volt. Jó volt az illata. Az ujjaim nedvesek lettek. Közelebb hajoltam, a fejemet hátrahajtottam. Jó volt az íze is.

Feláltam. Csókolóztunk, közben kigombolta a nadrágom, elővette a farkam. Hátrébb léptem, utoljára az ajkaink váltak el. Ő a bugyiját tolta le, én a cipőmet rúgtam le a lábamról, és a nacimból léptem ki. Megfordítottam, rádöntöttem a cipőspolcra. Mielőtt behatoltam volna megharapdáltam a fenekét.

A cipőspolc zajosan ütődött a falhoz. Csendesebb poziciót kerestünk. Útközben a póló is lekerült róla. A konyha asztal eleinte megfelelőnek látszott, de túl magas volt. Elfáradt a vádlim. Az étkező asztalra fektettem. A lábai a vállamon, a mellemen támaszkodtak. A combját markoltam. Ő a golyóimat igyekezett simogatni, maszírozni. Egyre jobban magára figyelt. A kezeit a feje alatt kulcsolta össze. Én a karjai belső felét, a melleit, a csiklóját simogattam. Hangosak voltunk.

- Előételnek..., le akarom nyelni...- mosolygott.

Időben szóltam. A hűtőnek támaszkodtam, ő elém térdelt. Kezeivel a fenekemet, a golyóimat simogatta. A makkom a szájában, nyelve simogatott. Elélveztem.

Felemelkedett, csókolóztunk.

Desszertnek fagylaltot nyalogattunk egymás testéről.


Szextörténet ajánló:


A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivo....

Nyaralás a tengerparton


Tavaly nyáron a családommal az olasz tengerpartra utaztunk.A szüleim elválltak tehát a mostohaanyám és a mostohahugom is velünk tartottak.A mostohaanyámnak elképesztő nagy mellei voltak és annak ellenére hogy már több mint 40 volt nagyon jól tartotta magát.De ennek a történek nem ő a főszereplője hanem a mostohahugom,Réka.Ő is az annyára hasonlított fiatal kora ellenére egészen nagy mellekkel rend....

Összejöttem a tesitanárommal a neten.


Középiskolában volt egy nagyon jó fej tesitanárom . Andrásnak hívták, de mi csak tanár úrnak, edző bának hívtuk. Elég jó futó voltam akkor, úgyhogy bekerültem a suli futócsapatába, versenyekre jártunk és emiatt rengetek edzésre kellett járnom. A tanár úrral nagyon jó viszony alakult ki, jó humorú, kisportolt nagyon figyelmes férfi volt. Hamar megtaláltuk a közös hangot. Egyszer edzés után épp men....

A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt ....

A pszichiáterem szexmunkája


Az új pszichiáteremnél tett látogatás után ottfelejtettem a székem mellett, amit vásároltam. Depresszióban szenvedtem és barátnőm, Enzós Niki ajánlotta őt, már hat hónapja járt hozzá rendszeresen.
Késő volt, már elmúlt hét, de tudtam az ajtó kódját és úgy gondoltam, nem zavarja a dokit, ha a várószobában ülök, amíg őnála páciens van.
Csodás egy fickó volt. Nem csodálom, hogy Enzós Ni....

Tengerparti szex


Öt óra fele járhatott az idő, amikor elkezdtünk készülődni a tengerpartra. Csini ruci smink tökéletes haj minden megvolt egy fergeteges partihoz. Az utolsó mozzanat, amire igazán emlékszem, ahogy leheletnyi parfümöt fújtunk magunkra és közben azt kívántuk ez az este tökéletes legyen. Indulás előtt még gyors fotó hogy megörökítsük a tökéletességünk tetőfokát.

Elindultunk nagy nehezen....Szextörténet címkék

misztikus | első gruppen | expasi | utcai | gyerm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.