A vacsorameghívás


Csörgött a telefon, majd elhallgatott, utanna a nevemet kiabaltak. Kimentem a folyosóra, felvettem a kagylót:

- Hello! - ismertem meg a kedvesem hangjat - Van kedved velem vacsorazni?

- Tudod, hogy nem vagyok ilyen könnyen kapható. - viccelődtem volna.

- A szüleim, most utaztak el síelni. - vágta el a mondatomat.

- Fél óra múlva nálad vagyok. - válaszoltam. Zuhanyzás, tiszta ruha, fogkefe és valtó also a zsebbe es irány a hegy. Futottam fel a lépcsőn hozzá!

Egy sárga póló (és egy feher tanga, de akkor meg nem lattam) volt rajta, mikor ajtót nyitott. Szép volt. Átöleltem, megcsókoltam. Visszacsókolt. A nyitott ajtóban a fenekét simogattam, ő a nyakamat, hajamat cirógatta. Beljebb araszoltunk. Elválltak ajkaink. Becsukta az ajtót. Letérdeltem elé, a póló alá dugtam a fejem. Csókoltam a köldökét, a derekát. Beszívtam bőrének illatát.

- Lassítsunk! Az egész hét a miénk. Meg különben is csak vacsorázni hívtalak! - mondta, de cirógatta a fejem, és lehajolt, hogy lehúzza rólam a pólót.

Elengedtem a fenekét, felemeltem a kezem. a pólóm repült a padlószőnyegre. Bal kezemmel felraktam a lábát a vállamra, csókoltam, simogattam a combját, haladtam a puncija felé. Felrehúztam az apró ruhadarabot, helyet csináltam az ujjaimnak, a kezemnek. Hátulról a fenékgömböket szétválasztó vonaltól simítottam végig az egész tenyeremmel egészen a fazonraigazított szeméremdombig. Nekem borotválta! Friss volt. Jó volt az illata. Az ujjaim nedvesek lettek. Közelebb hajoltam, a fejemet hátrahajtottam. Jó volt az íze is.

Feláltam. Csókolóztunk, közben kigombolta a nadrágom, elővette a farkam. Hátrébb léptem, utoljára az ajkaink váltak el. Ő a bugyiját tolta le, én a cipőmet rúgtam le a lábamról, és a nacimból léptem ki. Megfordítottam, rádöntöttem a cipőspolcra. Mielőtt behatoltam volna megharapdáltam a fenekét.

A cipőspolc zajosan ütődött a falhoz. Csendesebb poziciót kerestünk. Útközben a póló is lekerült róla. A konyha asztal eleinte megfelelőnek látszott, de túl magas volt. Elfáradt a vádlim. Az étkező asztalra fektettem. A lábai a vállamon, a mellemen támaszkodtak. A combját markoltam. Ő a golyóimat igyekezett simogatni, maszírozni. Egyre jobban magára figyelt. A kezeit a feje alatt kulcsolta össze. Én a karjai belső felét, a melleit, a csiklóját simogattam. Hangosak voltunk.

- Előételnek..., le akarom nyelni...- mosolygott.

Időben szóltam. A hűtőnek támaszkodtam, ő elém térdelt. Kezeivel a fenekemet, a golyóimat simogatta. A makkom a szájában, nyelve simogatott. Elélveztem.

Felemelkedett, csókolóztunk.

Desszertnek fagylaltot nyalogattunk egymás testéről.


Szextörténet ajánló:


Szexológus 2.


Nos Évikém is észrevette,hogy a farkam kezd emelkedni,
na látom hogy kezd hatni az injekcióm,
miért,még nem próbáltad senkin,
de igen csak annak más volt a problémája nem mint
neked,
s ha szabad érdeklődnöm mi volt az illetőnek a baja,
igen nagy fasza volt s egyszerűen nem tudott megbaszni,mert amikor a pinámhoz ért le kókadt neki s mindig csak kiverve tud....

Pisiszex egy romával


Forró nyári nap volt. Autóval indultam vissza Budapestre, vidékről. Ilyenkor mindig meghirdetem mások számára az üres helyeimet, de most nem jelentkezett senki, így hát elindultam egyedül. Alig pár perce voltam úton mikor hívott egy hölgy, hogy betud-e még szállni. Pont útba esett, így elmentem és felvettem. Meglepődésemre egy roma nő volt, kb 30-35 év körüli. Voltak fenntartásaim, de végül engedt....

Vad romantika


Elkerültünk egymás közeléből, neki barátja, komoly kapcsolata lett, én kénytelen kelletlen alkalmi partnereimmel töltöttem szabadidőm nagy részét, tudván tudva annak igazi értelmetlenségét. Nem sikerült olyat találnom, mint az én Lucám, s talán mert mindenkiben csak őt kerestem, elkerült a szabad és igazi szerelem. Lassan egy éve nem láttam már, mikor is egymásba botlottunk az esti csúcsforgalomba....

Párcserés jacuzzi


Az itt leírt történet néhány hónappal ezelőtt történt meg velünk.
Mi egy 33 és 37 éves pár vagyunk, egy gyerekkel. A Pötty Nikolett a feleségemmel 14 éve élünk boldog házasságban, neki én voltam az első férfi az életében.
Kimondottan szép arcú, barna rövid hajú, szülés után is csodálatos alakkal rendelkezik a kedvesem. Formás kerek popsija, szép lógós cicijei, rövid malac lába van. ....

Az őrült bestia


Nemrég házasodtam össze, és mostanában nagyon kalandos az életem. Bács-Kiskun megyében lakunk a feleségemmel, egyelőre egy bajai lakásban, de már halad előre a házunk építése. Egy reggel bementem Hajósra. Először is leadtam a ruháimat a mosodába. Aztán vettem pár pólót meg nadrágot, majd bementem a munkahelyemre.

Megkérdeztem mi a helyzet. Azt mondták, készítsek terveket a pincesor....

Az előjáték


A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégser....
Szextörténet címkék

anális szüzesség | többször elélveztem | ami a tankönyvekből kimar | asztaldísz | krisztina és az |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.