Erikával az uszodában


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Erika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!

Jóvanna. Ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet.

Amit tudni kell Erikáról, hogy egy baromi klassz csaj, helyén van az esze, tipikus nő, tud játszani, ujja köré csavarni pasikat rendesen, meg van hozzá a stílusa, a tekintete, a kisugárzása, amivel nagyon kellően tud bánni, és játszani, no és persze az intelligenciája, műveltsége!

Külsőre is egy kellemes, vékony, talán a túl vékony kategória, bár erősen fitneszezett, szóval, szintén ott van mindene a helyén, rendben vannak nála minden!

Ja igen, ami még fontos Róla tudni, neki köszönhetem első kikötözéses élményemet, ami azért mai napig olyan erősen él bennem, hogy ezt Ő egyszer nagyon keményen vissza fogja kapni! ;) Vagyis volt már korábban szexuális töltet közöttünk...

Szóval nem is olyan rég, fél éve kb., teljesen véletlenül találkoztunk, be is ültünk egy kávéra, amiből lett egy 3-4-5 stb. órás jóízű beszélgetés, kivel mi újság, baráti kör meg van e még, ki él nem él házasodott stb., amolyan baráti eszmecsere!

Lényeg, ami lényeg, nagyon de nagyon jól nézett ki, mégis tipikus nőként nyavalygott hogy kövér, fogyni szeretne, itt-ott leadni ezt azt, erősíteni, formálni stb.

Persze, aki ismer engem, az kb. tudja hogy ez olyan mintha azt mondtam volna, hogy én vagyok a Godzilla! Több mint vicces, de többek között a millió kis dologból ez egy, amiért mi pasik imádjuk a Nőket! ;)

Elkezdtem én is nyüglődni, hogy kemény a munkatempón, beosztásom, üzleti élet és pop szakma rendesen magába szippantott, jó ideje érzem én is hogy csak sorvadok, rám is rámférne már valami kondicionálás féleség... majd a végén ott kötöttünk ki, járjunk együtt úszni, hiszen így együtt megyünk, tiszta buli, móka kacagás, oda-vissza motiváció megvan, és különben is, tavaszra mindketten jól akarunk kinézni, úgyhogy hajrá!

El is érkezett az első napja közös projektünk végrehajtásához, szokásos migrénem miatt nagyon nyűgi voltam semmi kedvem semmihez, pláne nap végén, így mondtam hogy oké menjünk, de csak egy feltétellel, ha együtt fogunk zuhanyozni!

Erika először, ahogy gondoltam reflexből tiltakozni kezdett, ahogy sejtettem, mondta, hogy "nemnemnem, az teljességgel kizárt, milyen perverz vagyok meg egyébként is uszodában azt hogy képzelem", (mire én tovább folytatva érezve sikerem, hogy ebből a napból sem lesz semmi, megúszom szerencsére) ne kombinálja túl a dolgokat, mivel nekem is van barátnőm, neki is palija, nem fog történni semmi, csak szimplán nem akarok a sok vén buzernyák trotty közé bemenni tusolni, meg különben is női zuhanyzóba becsempészni engem, tiszta izgi, no meg már amúgy is láttuk egymást meztelenül anno, szóval hadd szóljon!

Itt követhettem el a végzetes hibát, mert ez a női zuhanyzóban ne bukjunk le foghatta meg, felcsillant a szeme, majd nem sokat habozva, belement mosolyogva, szemében izgalom és kihívás fénye ragyogott! Még hogy én vagyok a perverz, jahh.

Ekkor kaptam félig infarktust, mert persze én csak hülyültem, nyomtam a hülyeséget, ahogy szoktam, meg akartam úszni szárazon a dolgot és most saját csapdámba estem bele, de gondoltam, ha már így alakult hajrá, csak elfelejti menet közben! ;)

Egy-két órát úszkáltunk, persze majdnem minden fordulásnál fél óra pihenés meg dumcsi meg tüdő kiköpés, inkább volt ez móka, mint sport. Egy-két óra és eljött az a pillanat, amikor Erika sompolyogva odaúszott hozzám, és huncut mosollyal közölte hogy "menni kéne, mert dolga van, meg különben is, baromira izgul hogy fog ez az egész elsülni, menjünk már csináljuk!"

Ajjajj! Tudatosult bennem hogy ő halál komolyan gondolta mindezt, nincs menekvés. Szívem egyből elkezdett a torkomban zakatolni, mert nem lesz ez egy egyszerű menet, mert oké hogy buli meg poén, de akkor sem lesz egyszerű menet... mindegy, oké, menjünk, úgyis én találtam ki, mégha brahiból is...

Mivel kinti medencében úsztunk, és már késő ősz volt, így a korai sötétedés a mi oldalunkra játszott, no meg persze mikor tartsák karban a férfi beúszót, ha nem pont tél-ősszel, így adott volt hogy úgyis csak a nőin tudunk bemenni... ami teljesen véletlenül egyből a női zuhanyzóba is vezetett! :)

Így mikor kijöttünk a vízből, fogtam egyből köntösömet, kapucnival fejemre húzva, törülközőjét meg fejemre csavarva mint valami muszlim rohanó léptekkel vetettük be magunkat a női zuhanyzóba. Ahol próbáltam nem leskelődni, amúgy is halál zavarban voltam, de amíg Erika bemászott megereszteni egyik fülkében a vizet, addig óvatlanul is átláttam egy pár másik zuhanyfülkébe, vagy rekeszbe, vagy hogy hívják ezeket, ahol szerencsére, nem vén nyanyák voltak. Hamar igen gerjedt állapotba kerültem, ez a helyzet, több volt mint izgató. :)

A terv a következő volt: hirtelen ledobtam magamról én is köntöst és törülközőt, és beálltam Era mellé majdnem teljesen a sarkába ennek a tusolónak, ő pedig elém állt, hogy némi takarásban legyek. Szerencsére rajtunk kívül ha hárman voltak még - így magunkba fojtott kacagások közepette hogy melyik pillanatban bukunk meg - kentük be egymást szappannal, mostuk meg egymás hátát. Nagy zavarodottságban néha pillanatokra is, de meg-meg érintettük egymás intim testrészeit, ott is megsimogatva, de hirtelen kapcsolva el is kaptuk onnan olyankor kezünket.

Egyszer csak hirtelen, szembe velünk lévő tusolóba is beállt egy nő, mindez hirtelen történt, annyira el voltunk foglalva magunkkal, hogy reagálni sem volt időnk! Csak arra eszméletem fel, hogy Erika majdnem hogy falnak dönt, mondhatni nyakamba ugrik, és teljesen átkulcsolva lábaival, kezével tarkómnál magához szorítva, hogy teljes testével ott takarjon, ahol csak tudjon, engem minél kevesebbet lásson belőlem a szemközti nő, vagy legalábbis azt, hogy nem hogy pasi vagyok. Körülbelül úgy nézhettünk ki szerintem, mint egy leszbikus pár, akik vadul falják egymást egy zuhanyzó alatt az izgatóan rájuk csordogáló vízben!

Nőcinek mi sem kellett több, látványt látva elborzadva zuhanyzó másik végébe rohant, vagy ki, vagy mittomén, lényeg, hogy nagyon gyorsan kapcsolt, és szerencsénkre mondva, nem elkezdett ordibálni, hanem egyenesen megszeppenve kirohant!

Mi meg úgy maradtunk, megdermedve, mindkettőnk szíve valami eszméletlen hevesen zakatolt, mint valami erőteljes dobpergés, ki akart volna szakadni. Szabályosan éreztük egymás szívverését, ahogy szorosan egymáshoz voltunk simulva!

Mondanom sem kell, izgatottságomnak erőteljes jelei megmutatkoztak odalent is, amiből annyit tapasztaltam, hogy Erika, finoman elkezdett fészkelődni csípőjével, és még finomabban, nagyon-nagyon lassan, körkörösen simogatni, dörzsölni kezdte magát hozzám odalent!

Hogy jobban rátegyen a tűzre odahajolt szorosan fülemhez, és szinte belelehelte amolyan kacér, flegma hangsúllyal, "na mi van, csak nem beindultál nagyfiú ??!" - a bestia emlékezett nagyonis, hogy amikor kikötözött, akkor is vagy fél órán keresztül ezzel szekált, hogy fülemet ingerelte, amitől totál kikészültem, tudja nagyon jól mennyire gyenge pontom, és azt is, hogy ez mit von maga után - majd azzal a lendülettel erősen de mégis izgatóan beleharapott a vállamba, kulcscsont magasságban, amitől aztán végképp elborult az agyam, azzal a lendülettel ahogy volt magamhoz szorítottam még erősebben, szinte nekivágtam a zuhanyzó falának, vagy inkább nyomtam lendületből?!

Finom kis úszóbugyija (ami inkább egy tangára emlékeztetett) és a sortom szemvillanás alatt nem jelentett akadályt, úgy csúszott félre mindkettő szabad utat adva, hogy belé hatoljak, keményen, erősen, minél mélyebben, ahogy csak bírjak, hogy érezzem, hogy ő is érezzen, hogy teljesen kitöltsem, az az érzés, mindkettőnkön végigáradó eufórikus beteljesedés érzése!

Hogy kapásból ne sikítsa el magát Era, a gyönyör okozta érzéstől, még erősebben beleharapott a vállamba, majd megmarkolta hátamat, szinte karmolva, lábával derék-fenék tájt teljesen átkulcsolva, őrületes tempójú csókviharba és szexvágtába kezdtünk. Faltuk, szinte haraptuk egymás ajkait, miközben nagyon gyors, pumpáló ritmusban pulzáltunk, rezegtünk, felvéve teljesen egymás hullámzását, ritmusát, miközben a kellemesen forró víz meg csak kellemesen ömlött ránk, és folyt végig rajtunk mindenhol.

Nem tarthatott túl sokáig, 3-5 percig sem hogy őrületesen nagyot élvezzünk mindketten szinte egyszerre, majd egymásra borulva, ő még mindig rám kulcsolva lábával és kezével, mindketten lihegtünk szinte ziháltunk ez után az állati menet után. még mindig mozogtunk egymásban, a lüktetés csak egyre lassabban tompult el, eltarthatott vagy negyed óráig is, mire kihúztam szerszámom lüktető kelyhéből, és mire csillapodni kezdtünk mindketten.

Adott egy isteni finom szájra puszit majd ő a női öltöző felé vette az irányt, én meg átszáguldottan a férfiba. Mindketten felöltöztünk, kint az uszoda aulájában találkoztunk ismét egymással, mindketten rák vörös fejjel, megszólalni sem bírtunk hogy most fogunk lebukni e vagy sem ?

Egészen addig míg tisztes távolba el nem hagytuk az uszodát, nem is tudom melyikőnk, talán egyszerre, de őrült eszeveszett nevetésben törtünk ki, az a felszabadultság érzés, leírhatatlan volt ami mindkettőnkből kitört, már szinte sírtunk, rosszul voltunk, görcsöltünk, úgy nevettünk hosszú perceken keresztül, pár mondatot váltva, felidézve egy két pillanatot az eseményekből, a szemben álló nőt, hogy volt e még rajtunk kívül épp akkor más is a zuhanyzóban vagy sem, halhatott e, láthatott e valamit belőlünk vagy sem, és sztorizni fognak e rólunk vagy sem ?

Ilyen kérdések vonultak bennünk végig minden szavunk fuldokló nevetésbe fulladt!

Hirtelen Erika az órájára pillantott, hogy késésben van, neki MOST azonnal indulnia kell, egy nagy ölelés, egy nagy csók, nyelves csók, puszi, puszi, de ez már csak amolyan játékosan, barátilag adtuk egymásnak, majd búcsúzóul kacéran mosollyal hozzátette:

- Mikor jövünk legközelebb?

Mire én hasonló sumály vigyorral:

- Alig várom! ;)


Szextörténet ajánló:


A nevelt fiam farkaEz a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Jácinttal együtt.

Jácint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredmé....

Baszási kurzus, a feleségem egy kurva


Baszási kurzus, a feleségem egy kurva

Mikor két hét tömény baszás után hazafelé indultunk megálltunk az egyik részen és lementünk kocsival egy kisebb területre,mert a nejemnek kefélni volt kedve. Már megtanultam ,ha rájön a kefélés jobb ha velem kefél és nem megy el keresni valakit,mert lehet,hogy napokig nem látom . Így aztán mire lementem kocsival a tisztásra már nem volt rajta még ....

A nővérem fogadtatása


15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszala....

Diák lányok, 2. rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér kön....

Idilli viszonyok


A kellemesen meleg áprilisi éjszakán a vékony felhőtakaró rései között elő-előbukkant a telihold és megvilágította a kisváros sötét utcáit. Az önkormányzat a hatalmas tartozások miatt április elsejétől este 10 órától csak a legszükségesebb pontokon tartotta fenn a közvilágítást. Ilyen helyek voltak a busz- és taximegállók.

Az intézkedéseket egyesek úgy értelmezték, hogy este 10 órát....

A főnök lánya,és felesége


Halasztok egy évet az egyetemen. -mondtam a szüleimnek
-Miért tennéd? -kérdezte sápadtan anyám
- Pihenni szeretnék,kicsit lélegezni.- mondtam nekik
- Szó se lehet róla !! -mondta apám elég mérgesen.
-Értsd meg apu, kell nekem egy év szünet,tavaly nem kellett volna rögtön az egyetemen kezdeni,de most azt érzem kell a pihenő.
-Rendben,de akkor dolgozni fogsz. -adta....
Szextörténet címkék

szexrab | félreh | fonom | Állatta | hhhhhh |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.