A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben nekivetkőztek. Feszes ruháik alatt gyakran csak egy zsebkendőnyi bugyit viseltek, vagy talán még azt sem. A mellbimbóik majd kibökték a vékonyka anyagot, meredeztek a hűvös késő délutáni szellőtől.

Két fiatal nő állt meg az ablak előtt. Feltehetően egy pár. Kézenfogva érkeztek, mohón csókolózni kezdtek, egymás melleit simogatták. Közben egyikük, Ő lehetett az idősebb, a társa combjai közé nyúlt, aztán a fenekébe markolt. A rövid ruha meglibbent, látni engedve a gyönyörű csupasz altestét. Bár egész közel álltam, Ők nem láthattak mivel a többszörösen hő- és hangszigetelt ablakot foncsoroztattam még annakidején, mikor évekkel ezelőtt megnyitottam a szalont. Bizsergést éreztem az ágyékomban, ellenállhatatlan vágyat, hogy kirohanjak és leteperjem őket. Egyiküket szemből a farkamra képzeltem, ahogy hanyatt fekszem, a társát a nyelvem hegyére háttal. Felváltva a puncijában és a popsijában járok a nyelvemmel, Ők közben egymás nyakát csókolják összeölelkezve.

A kezem már önálló életet élt. Észre se vettem, mikor kezdtem el maszturbálni, csak az ütemes lüktetések jelezték, hogy már jó ideje lehet, meg az,hogy időközben jókora méretűre duzzadt a nemiszervem. Elélvezni, csak ennyit akartam már. Megszabadulni az ondómtól, megszabadulni a feszítő érzéstől, ami az ágyékomat gyötri. Meg is feledkeztem időközben mai utolsó vendégemről, és most, hogy eszembe villant, azt kívántam, bárcsak ne is jönne. Hamár úgyis késik. De megjött. Hangtalanul, mint egy párduc. Ott állt az ajtóban. Ki tudja mióta állhatott ott.

- Nyitva volt az ajtó, - mondta.

Az az átkozot mágneszár,már a múlt héten szerelőt akartam hívni.

Épp olyan volt, mint ahogy azt a hangja alapján elképzeltem. Harmincas évei elején járhatott, aranyló szőke haja izmos kis vállára omlott. Szeme bár kék volt, mégis melegséget árasztott. Alakja, ahogy rásimult a feszes ruha már ismerős volt, ahogy az ablak alatt gyönyörködtem benne alig néhány perccel ezelőtt.

- A barátnőm beugrott elemért, rögtön jön Ő is. Ugye nem baj, ha néz minket közben?

A hangja édes, akár a méz. Évikém édes, légy hát enyém. - ez a sláger jutott eszembe.

- Késett. - mondtam szigorúan, de inkább nevetségesnek éreztem magam. - Ott tud vetkőzni. - böktem a fejemmel a sarokban álló paraván felé.

A farkam még mindig rángott kéjesen. Már elengedtem ugyan, és az ablakpárkányon támaszkodtam két kézzel, kissé előregörnyedve, mégis csupasznak éreztem magam, és valóban, a kis fehér köpeny, amit viseltem már nem takart semmit. Méretesre duzzadt péniszem a szétnyílt köpeny résén át meredezett előre szabálytalan táncot lejtve.

Gyakran vártam így, egy szál köpenyben az utolsó vendéget, nyitva hagyva a lehetőséget egy potya numerára. Ilyenkor húztam az időt és különösen a farpofákat masszíroztam meg jó alaposan, hosszasan elidőzve a püspökfalatjánál. Az apró jelekből már olvasni tudtam. Ilyenkor úgy helyezkedtem, hogy a hason fekvő páciens nyitott tenyerébe, ami a teste mellett pihent szorosan, mintegy véletlenül beleengedtem a golyóimat és a nagy mafla, félállapotban himbálódzó farkamat. Még az asztal lábaiból is levágtam néhány centit egyszer, hogyha lábujjhegyről visszaereszkedek épp megfelelő legyen a magasság. Néhányan elhúzták a kezüket, de a többség élvezte a huncut játékot. Néha hosszú percekbe telt, mire életre kelt a mozdulatlan kéz. Olykor meg egész ügyes kezekkel is találkoztam és minél erősebben masszíroztam a formás tomport annál erősebben viszonozták a fájdalmat, amit okoztam. Volt hogy addig nyomorgatták a golyóimat és olyan odaadással, hogy beleélveztem az ügyes kis tenyérbe, ráspricceltem a csípőjére, a hátára, és tovább folytattam, mintha mi sem történt volna. Elmaszatolva az ondómat a krémmel együtt, amitől habosan csúszott a kezem a meztelen testen. Ilyenkor mindig ráhúztam még egy órát, és a pénzt sem fogadtam el a végén.

Egy aprócska tangában lépett ki a vendégem a paraván mögül. Egyenletes barna volt az egész teste. A dús keblei és az átlátszó csipkealsó alatt is mindenhol. A bársonyosra borotvált puncija csábítóan domborodott. Üveg keménységű volt a faszom ekkor már. Lüktetett és táncolt.

Csak meg ne szólaljon. Ezért imádkoztam.

- A bugyit is? - kérdezte.

Na, ez megadta a kegyelemdöfést. Mint a forró láva, tört elő a magom. Lefröcskölve a párkányra helyezett virágokat. Csak biccenteni tudtam, ahogy remegő lábakkal rángatóztam még percekig. Ő végignézte, és a barátnő is, aki időközben megérkezett, csak ezidáig az ajtóban várakozott csendben.

- Jó estét! - köszönt most félénken - Bejöhetek én is, ígérem nem zavarok?

Újra csak biccenteni tudtam. A mosdóhoz léptem és megmostam alaposan immár lenyugodott ékességem. Ráhajtottam a spalettát az ablakra, majd az előszoba utcára nyíló ajtaját is kulcsra zártam. Felkapcsoltam egy sólámpát.

- Egy perc türelmüket kérem, hölgyeim. - azzal ledobtam a köpenyt magamról, és úgy meztelen testtel csodálkozó tekintetüktől kísérve beléptem a sarokban álló picinyke átlátszó zuhanykabinba.

Mindkét csapot kitekertem ütközésig, és bár hideg volt a víz, most épp erre volt szükségem. Jót tett a gyors zuhany, egészen felfrissültem. Kiléptem ruha nélkül, egy törölközőért nyúltam. Úgy tettem, mintha a fürdőhab csípné a szememet. Hosszasan tapogattam a kezemmel, de közben a szemem sarkából figyeltem, ahogy bámulják csupasz, simára borotvált péniszem. Felitattam a testemről a vízcseppeket.

Közel léptem hozzájuk. Ott álltunk mindhárman ruha nélkül. Illetve a szőke, aki úgy egy tizessel lehetett idősebb a másiknál, már ült a masszázságyon. Szétterpesztett lábaival körbeölelve félénk barátnőjét.

- Ancsa vagyok, Ő pedig Orsi. Tegeződjünk, ha nem bánod.

Nem bántam, nyújtottad a kezed, majd Orsi közben a másik kezével próbálta ugyetlenül elfedni intim testrészét. Nagyon bájos volt így. Te hanyatt feküdtél, amin csodálkoztam, kitárulkoztál előttünk,mintha már ezer éve ismernénk egymást. Alaposan beolajoztam a kezeimet, majd a tested is tetőtől talpig. Ezután a bemelegítő simítás következett, végül egyre erősebben átgyúrtalak mindenhol. A nyakadat is, a melleid is. Azokat kissé kíméletesebben, aztán visszatértem a csípődhöz. Kétoldalról erősen belédnyomtam a bütykeimet és a csípőd alól kiindulva végigszántottam a combjaidat. Egész majdnem a térdedig. Ehhez egészen föléd kellett hajolnom.

Éreztem a puncidból sugárzó forróságot, a hosszú évek elfojtott vágyainak perzselését. Elidőztem így kicsit. Föléd hajolva, mintha erőlködnék, fújni kezdtem a levegőt a puncidra gyengéden. Megrándult a tested, erősen markoltad az ágyat.

- Orsi, Orsi. Zsoltit akarom. - suttogtad halkan.

Orsi, aki eddig passzív szemlélője volt az eseményeknek, kapkodva kotorászni kezdett a táskájában. Zsolti előkerült. Szép, lila, méretes darab. Az elemek, amiket az imént vásárolt, még bontatlanul várták a tűzparancsot. Az erős fólia, ami védte őket, hangos recsegéssel szakadt fel. Közben az elemek a földre gurultak, az ágy alá, épp a lábam közé. Orsi utánuk vetette magát, ügyesen összeszedte őket, és állt volna fel, de én útban voltam. Kissé elhúzódtam az asztaltól, a kezem már egész ki kellett nyújtanom. Elengedni nem akartalak, nehogy megszűnjön a varázs. Ő kezdett felegyenesedni, a haja súrolta a csupasz lábszáramat. Már a térdeimet izgatta akaratlanul.

Éreztem,ahogy újra elönt a forróság, a hímtagom ismét éledezni kezd. Ekkor már az ágyákomnál járt a feje, ami eddig lehajtva elrejtette arcocskája szégyenpírjait, de most, hogy felbukkanni készült fel kellett emelnie a fejét. Éreztem amint az arca hozzáér a péniszemhez. A forró lehellete parázsként égetett.

Tudtam, rögtön véget ér ez a csoda, de még nem akartam, hogy vége legyen. Élvezni akartam ezt a szűzies érintést. Élvezni minden percét, és ő sem akarta, mert ahelyett hogy felállt volna, térdelve maradt. Bal kezével felnyújtotta Zsoltit. Ettől izmos vállán megjelent egy kis gödröcske és finoman puszilgatni kezdte a heréimet. Majd egyre feljebb a farkam hegyéig, közben a kezével, a hüvelykujjával alulról felfelé simogatta, masszírozta gyengéden.

- Ő még soha...ő még nem érintett így férfit. - zokogtad könnyes szemmel, boldogságkönnyek voltak ezek.

Rólad el is feledkeztünk. Szegénykémről. Nyújtottad a kezed Zsolti-ért, amit én már hajszál híján megfojtottam addigra. A másik kezeddel kedvesen simogatni kezdted imádott barátnőd kócos fejét.

Még egy hétig maradtatok a városban, azalatt minden éjszakát végig szeretkeztünk így hármasban. Volt, hogy csak feküdtünk már erőtlenül, meztelen testünk egymásba gabalyodott. Volt úgy, hogy csak Ti játszadoztatok meghitten, és én nézhettem csendben a kezemben egy hideg sörrel.


Szextörténet ajánló:


Az első alkalom [kivertük haverral]


Hét éve történt meg velem ez az eset, akkor kezdődött minden. Akkoriban 20 éves lehettem, épp egy 3 éves kapcsolatból kilábalóban, megcsalt a barátnőm, kerestem a következőt, de addig sem töltöttem hasztalanul az időt.

Ennek a bedőlt kapcsolatnak a révén ismertem meg Totót, akivel azóta is nagyon jó barátságban vagyunk. Akkoriban neki még volt barátnője, kapcsolatban volt, mikor én....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....

Laci és a nagyfarok


Régebben az egyik barátnőmnek volt egy barátja, Laci. A barátnőm állandóan arról mesélt, hogy a Laci mekkora szexmániás és mindig dugni akart, illetve hogy mekkora nagy a farka, 19-20 cm biztos hogy van.
Szétmentek, de én jóba maradtam Lacival. Történt egyszer, hogy felhívott magához sörözni. Elég spiccesek voltunk már, amikor szóba került, hogy mindketten rég szexeltünk. Elkezdtünk beszélg....

Az egyéjszakás fiatal srác


Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem.
Munka közben, mikor szünetünk, odamentem hozzá, és rákérdeztem a dologra. Tettem fel neki a kérdéseket, amik szúrták az oldalamat, és meglepő őszinteséggel válaszolt rájuk.
- Miért jók az ilyen egy éjszakás dolgok?
- Tudod az egy éjszakás kalandok izgalmasak, mi....

Travi Lucy története


Hali srácok, Lucy vagyok, 23 éves travi. 18 éves korom óta külföldön élek teljes női életet. A szex és a pasik az életem, picit durván fogalmazva egy szexmániás, telhetetlen, túlpörgött csaj vagyok pénisszel.

Az elmúlt pár év alatt volt szerencsém jó pár sráccal ágyba bújni, de közel fél éve rámkacsintott a szerencse és megtaláltam az igazit. 26éves, izmos és jóképű, gyönyörű szép ....

Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenb....
Szextörténet címkék

munka utàn | pulton | zuhanyfej | legeciz | női orgazmus |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.