Szájmunka


- Mi a fenét csinálsz Bill? - kérdezte Becky amint hirtelen megfordították az irodai székben amint éppen a PC-je előtt üldögélt.

A szavai halk mormogásba fulladtak, ahogy Bill ajkai hirtelen az övéihez nyomódtak. Reflexszerűen kinyúlt karjaival és megpróbálta elnyomni magától Bill széles mellkasát. Bill gyengéden megfogta Becky karját és elhúzta oldalra miközben nyelve egyre mélyebbre nyomult a másik szájában. Beckyt sokkolta és meglepte Bill akciója ahogy ilyen lázas vággyal csókolja őt. Ő és Bill barátok voltak évek óta, de Bill soha nem mutatott semmi egyéb érzelmet vele szemben. Legfőképp olyat nem amiből ez a mostani viselkedés előrelátható lett volna. Az ellenállása ellenére Bill folytatta és csókolta tovább. Nyelve szakadatlanul dolgozott a másik szájában. Beckyben ismeros érzések kezdtek dolgozni.

Nyelve megkereste Bill száját és bebocsájtást kért. Nemsokára már ő is felfedezőútra indult Bill szájában. Csókjuk egyre szenvedélyesebb lett és lassan Bill elengedte a kezeit és inkább körülfonta őt. Lassan abbahagyta a szája csókolását és az arca külső felét kezdte babusgatni. Mikor elért a füléhez picit elidőzött és csak érezte a másik mellkasának heves mozgását izgalmi állapotát. Elindult ajkával a másik nyaka felé finom csókokkal illetve a másik állát lassan haladva a nyaka felé. Mikor odaért kicsit elhúzódott és elkezdte kigombolni Becky blúzát. Becky érezte hogy itt az utolsó esély ha még tiltakozni akar.

Nem tudta eldönteni mi üthetett Billbe, hogy ilyet csinál. Ekkor Bill már elkezdte levenni róla blúzát és Becky megrázkódott mikor Bill keze egy pillanatra izzadságban fürdő melléhez ért. Mintha álmodna Becky kezeit Bill feje köré kulcsolta és ajkait a melléhez húzta. Bill leeresztette karjait ezzel végleg megszabadítva Beckyt blúzától. A kemény, kerek mellek csodálatos látványt nyújtottak ahogy a délutáni nap ablakon betűző sugarai rávetődtek. A bimbói mint két rózsaszínű ceruzaradír, úgy meredeztek. Bill éhesen vette szájába a melleket. Nyelvei először körbetáncolták a bimbókat majd szívni kezdte őket. Becky minden ellenállása elpárolgott ahogy érezte a puha ajkakat a mellein.

Érezte hogy a bizsergés ami a melleinél cirógatta lassan elindul az ágyéka felé. Nemi szerve lassan nedvesedni kezdett. Szédülni kezdett és úgy érezte elveszti az önuralmát. Képtelenül arra, hogy tovább is ellenálljon lehúzta Bill shortját és alsónadrágját. Meglepődött amikor Bill szerszáma szolgálat készen ugrott a kezébe. Meglepve a hosszától egy pillanatra hátratolta Billt és szemügyre vette az ágaskodó darabot teljes nagyságában. A szerszám fel-le himbálódzott Becky szemei előtt. Kb. 10 inch lehetett a a tövétől a fejéig. Becky keze rákulcsolódott a dorongra és érezte a benne lüktető erőt. Kis keze csak a felét tudta átérni a vastag faroknak. Egyre biztosabban tudva mit akar csinálni lassan mozgatta kezét fel le teljes hosszában. Másik kezét a golyók alá tette és finoman megmarkolta őket.

Tevékenysége nem maradt eredménytelen. Hamarosan egy kis előváladék jelent meg a masszív farok végén. Úgy tűnt a szája saját akarattal rendelkezik és önállóan elindult a hímtag felé. Ajkai kinyíltak ahogy betolta a szerszám fejét a szájába. Nem nyitotta ki a száját, hagyta hogy maga a pénisz végezze el ezt a munkát. Élvezte ahogy a feje becsusszan a szájába. Végre bent volt a vége. Az arca szinte felpuffadni látszott ahogy Bill közelebb húzta és benyomta az egészet a szájába. Becky csak nyöszörögni tudott, ahogy Bill egyre gyorsuló ütemben mozgatta a szerszámot ki és be. Egyik pillanatban szinte teljesen kint volt másikban meg a torkában érezte. Ilyenkor az orra hozzáért Bill szőrzetéhez és beszívta a férfi illatát. Billnek nagyon is az ínyére volt az érzés ahogy a farka Becky forró szájában ki-be jár.

- Csak így tovább bébi. Mindjárt ellövöm magam.

Bill morgott ahogy érezte hogy a golyói összerándulnak. Becky szemei meglepetésről árulkodtak ahogy érezte hogy Bill farka forró hullámokban lövi a spermát a torka mélyére. Megpróbált elhúzódni de Bill keze rákulcsolódott a fejére és nem engedte. Érezte hogy a forró mag szabadon áramlik a szájába és szinte teljesen megtölti azt. Néha kihúzta a szerszámot és bekente a kezét a tejjel. Majd elkezdte masszírozni Bill golyóit. Egymás után nyelte le az adagokat de ez egyszerűen túl sok volt neki és kibuggyant a szája a szélén. Lassan lefolyt a szája mellett le az arcára majd persze lecsöppent a melleire. Bill farkára is jutott belőle bőven.

Kinyújtotta a nyelvét és lenyalta a maradékot Bill szerszámáról. Mikor végzett a művelettel elhúzódott és pihegve ült le a szőnyegre. Ujjaival szétkente a mellein lévő anyagot és széles vigyorral nézett Billre.

- Azt hiszem ezt már korábban el kellett volna kezdenünk - mondta Bill.

Becky csak sokat sejtetően mosolygott és kéjesen szájába vette ujját és elkezdte szopogatni.


Szextörténet ajánló:


Lábfétis


Ez a történet egy másik volt barátnőmhöz kötődik. Vele is már egy pár éve nem voltunk együtt, de megjavult, mondhatni baráti lett a viszonyunk a szakítás ellenére. Új lakásba költöztem, és meghívtam, hogy nézze meg. Ő vékony, de nagyon formásak a lábai, magas rüsztje és gyönyörű spicce van, 38-as. Amikor együtt voltunk, akkor is élveztem már rá a lábaira, de akkor sosem volt rajta harisnya, mivel....

Vad szex a munkahelyen


A hely, ahol dolgozom, tele van elhagyatott, sötét folyosókkal (tudom, furán hangzik, de ilyen az épület), amik csak úgy kínálják magukat a munkahelyi szabadidő eltöltésére. Hiszen elvileg minden ülőfoglalkozást végző dolgozónak jár 45 percenként 10 perc szünet, amiben kinyújtóztathatja magát. És mint tudjuk, a szexnél jobb módja annak nincs, hogy minden tagunkat átmozgassuk.
Mindig is azt ....

Játék a tűzzel (és persze a pinával)


A félhomályban fekszel egy szál fehér színű baby dollban, a szemed pedig egy fekete kendővel van bekötve. Érzed ahogy a levegő áramlik a bőröd körül. Ez, és a tudat, hogy semmit nem látsz, csak libabőrössé tesz. Percekig csak egyedül feküdsz az ágyban. Aztán benyitok a szobába, hallod, hogy ott vagyok. Hallod a lélegzetem, de nem tudod, behatárolni a helyzetem.

A következő pillanat....

A szerencse fia


Tomi vagyok 16 múltam,és mint a korombeli fiúk én
is már sokat masztizok. A szomszédunkban lakik egy
nagyon csinos elvált nő, aki max 40 éves lehet. Nyá-
ron a kertben mnonokiniben szokott napozni, és a ke-
rítésen át már többszőr meglestem miközben keményen
állt a faszom. Ilyenkor aztán irány a fürdőszoba
ahol meztelenre vetkőzve maszturbáltam, miközben ő....

Reggeli kemény baszás


Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.

– Hova mész?
Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok.
– Hozom neked a kávét.
Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe.
– Hú d....

Csoport szex a strandon


Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal me....
Szextörténet címkék

telefonálás | csusszant ki | dominált | taran | fésű |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.