Szájmunka


- Mi a fenét csinálsz Bill? - kérdezte Becky amint hirtelen megfordították az irodai székben amint éppen a PC-je előtt üldögélt.

A szavai halk mormogásba fulladtak, ahogy Bill ajkai hirtelen az övéihez nyomódtak. Reflexszerűen kinyúlt karjaival és megpróbálta elnyomni magától Bill széles mellkasát. Bill gyengéden megfogta Becky karját és elhúzta oldalra miközben nyelve egyre mélyebbre nyomult a másik szájában. Beckyt sokkolta és meglepte Bill akciója ahogy ilyen lázas vággyal csókolja őt. Ő és Bill barátok voltak évek óta, de Bill soha nem mutatott semmi egyéb érzelmet vele szemben. Legfőképp olyat nem amiből ez a mostani viselkedés előrelátható lett volna. Az ellenállása ellenére Bill folytatta és csókolta tovább. Nyelve szakadatlanul dolgozott a másik szájában. Beckyben ismeros érzések kezdtek dolgozni.

Nyelve megkereste Bill száját és bebocsájtást kért. Nemsokára már ő is felfedezőútra indult Bill szájában. Csókjuk egyre szenvedélyesebb lett és lassan Bill elengedte a kezeit és inkább körülfonta őt. Lassan abbahagyta a szája csókolását és az arca külső felét kezdte babusgatni. Mikor elért a füléhez picit elidőzött és csak érezte a másik mellkasának heves mozgását izgalmi állapotát. Elindult ajkával a másik nyaka felé finom csókokkal illetve a másik állát lassan haladva a nyaka felé. Mikor odaért kicsit elhúzódott és elkezdte kigombolni Becky blúzát. Becky érezte hogy itt az utolsó esély ha még tiltakozni akar.

Nem tudta eldönteni mi üthetett Billbe, hogy ilyet csinál. Ekkor Bill már elkezdte levenni róla blúzát és Becky megrázkódott mikor Bill keze egy pillanatra izzadságban fürdő melléhez ért. Mintha álmodna Becky kezeit Bill feje köré kulcsolta és ajkait a melléhez húzta. Bill leeresztette karjait ezzel végleg megszabadítva Beckyt blúzától. A kemény, kerek mellek csodálatos látványt nyújtottak ahogy a délutáni nap ablakon betűző sugarai rávetődtek. A bimbói mint két rózsaszínű ceruzaradír, úgy meredeztek. Bill éhesen vette szájába a melleket. Nyelvei először körbetáncolták a bimbókat majd szívni kezdte őket. Becky minden ellenállása elpárolgott ahogy érezte a puha ajkakat a mellein.

Érezte hogy a bizsergés ami a melleinél cirógatta lassan elindul az ágyéka felé. Nemi szerve lassan nedvesedni kezdett. Szédülni kezdett és úgy érezte elveszti az önuralmát. Képtelenül arra, hogy tovább is ellenálljon lehúzta Bill shortját és alsónadrágját. Meglepődött amikor Bill szerszáma szolgálat készen ugrott a kezébe. Meglepve a hosszától egy pillanatra hátratolta Billt és szemügyre vette az ágaskodó darabot teljes nagyságában. A szerszám fel-le himbálódzott Becky szemei előtt. Kb. 10 inch lehetett a a tövétől a fejéig. Becky keze rákulcsolódott a dorongra és érezte a benne lüktető erőt. Kis keze csak a felét tudta átérni a vastag faroknak. Egyre biztosabban tudva mit akar csinálni lassan mozgatta kezét fel le teljes hosszában. Másik kezét a golyók alá tette és finoman megmarkolta őket.

Tevékenysége nem maradt eredménytelen. Hamarosan egy kis előváladék jelent meg a masszív farok végén. Úgy tűnt a szája saját akarattal rendelkezik és önállóan elindult a hímtag felé. Ajkai kinyíltak ahogy betolta a szerszám fejét a szájába. Nem nyitotta ki a száját, hagyta hogy maga a pénisz végezze el ezt a munkát. Élvezte ahogy a feje becsusszan a szájába. Végre bent volt a vége. Az arca szinte felpuffadni látszott ahogy Bill közelebb húzta és benyomta az egészet a szájába. Becky csak nyöszörögni tudott, ahogy Bill egyre gyorsuló ütemben mozgatta a szerszámot ki és be. Egyik pillanatban szinte teljesen kint volt másikban meg a torkában érezte. Ilyenkor az orra hozzáért Bill szőrzetéhez és beszívta a férfi illatát. Billnek nagyon is az ínyére volt az érzés ahogy a farka Becky forró szájában ki-be jár.

- Csak így tovább bébi. Mindjárt ellövöm magam.

Bill morgott ahogy érezte hogy a golyói összerándulnak. Becky szemei meglepetésről árulkodtak ahogy érezte hogy Bill farka forró hullámokban lövi a spermát a torka mélyére. Megpróbált elhúzódni de Bill keze rákulcsolódott a fejére és nem engedte. Érezte hogy a forró mag szabadon áramlik a szájába és szinte teljesen megtölti azt. Néha kihúzta a szerszámot és bekente a kezét a tejjel. Majd elkezdte masszírozni Bill golyóit. Egymás után nyelte le az adagokat de ez egyszerűen túl sok volt neki és kibuggyant a szája a szélén. Lassan lefolyt a szája mellett le az arcára majd persze lecsöppent a melleire. Bill farkára is jutott belőle bőven.

Kinyújtotta a nyelvét és lenyalta a maradékot Bill szerszámáról. Mikor végzett a művelettel elhúzódott és pihegve ült le a szőnyegre. Ujjaival szétkente a mellein lévő anyagot és széles vigyorral nézett Billre.

- Azt hiszem ezt már korábban el kellett volna kezdenünk - mondta Bill.

Becky csak sokat sejtetően mosolygott és kéjesen szájába vette ujját és elkezdte szopogatni.


Szextörténet ajánló:


Fiatal hús és a tapasztalt milf


Történet egy 20 éves srác és egy 31 éves nő esetéről...1 hónapon át tartó nyári "álom"!:)
Én a húszas éveim elején jártam, mikor megismerkedtem vele, a Nővel, akivel első komolyabb szexuális tapasztalatot átéltem… de ne rohanjunk annyira előre. Munkából haza érvén teraszon a sógornőm és rég nem látott barátnője éppen ebédeltek, első látásra egy csinos vállig érő sötét hajú, alacsony, vékon....

A gecis pékség


Van egy kis pékség nem messze attól, ahol dolgozom. A két lány, akik alkalmazottként ott dolgoznak, jó fejek. Mondhatni törzsvevőjük vagyok. Mivel néha csak zárás után pár perccel érek oda, ezért félre szokták rakni a másnapi adagomat, 3-4 kiflit.
Az egyik lány Ani (36), teltkarcsú, de azért igen vonzó testen van. Nagy melleivel még köpenyben is kihívóan szexis. A másik, Joli (35) két gyere....

Vissza a valóságba


A kapcsolatom egyre rosszabb párommal, egy éve vagyunk együtt, számtalanszor megcsalt, most úgy érzem, elfogyott az erőm…
Te vagy az első, akire ÚGY gondolok, mióta kapcsolatban vagyok. Te vagy az első, akit úgy kívánok, hogy szinte fáj. És tudom, hogy csak arra vársz, hogy áthívjalak magamhoz. Eljött az a pont!

Reggel már biztos voltam benne, hogy ma átadom magam neked. Mik....

A pinakorbács


Csendes délután van lakásomon vagyok, a gondolataim mindenen járnak, kicsit unatkozom. Csöngetnek, lassan kimegyek, a kapuban Ági, váratlanul jött már régen volt nálam egy szép kis bögyös tyúk. Beengedem, kérdezem, mi járatban, közben bemegyünk, látom rajta, akar valamit, mosolyog, hoztam neked valamit, mondja, a nála lévő táskát adja oda a kezembe, nézd meg. Kinyitom, érdekes dolgok vannak benne ....

Első szex shemaleval


Zoli vagyok 27 éves és nagyon barátságos kedves srác
Mindig szerettem megismerni különleges embereket
Nos hát az most is így indult
Egy Társ keresőn ismertem meg Krisztit
Volt némi bemutató szöveg róla akkor még nem tudtam hogy a padlizsán emoji mitis jelent valójában
Elkezdtünk beszélgetni napokon keresztül
Párszor kitérőt arra hogy ő más gondoltam hogy l....

Ismét partiban Magdi


Több mint egy éve kezdődött az édeshármas közöttünk. Ahogy telt az idő, és ahogy jobban megismertem mindkettőjüket, annál inkább tetszett és izgatott a helyzet. Teljesen elmúlt minden tabu, minden szégyenérzet, megszűntek a vádaskodások saját magammal szemben, teljesen átengedtem magamat ennek az egyidőben meghitt és kéjes érzésnek, a hármas nyújtotta gyönyöröknek és azoknak az orgazmusoknak, ame....Szextörténet címkék

a londoni | otthon szexfilmet | haverjai | kurvaja | szakmai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.