Gábor és a twingo


Chaten ismerkedtem meg egy orvostanhallgató lánnyal. Kétszáz kilométerre lakunk egymástól, de már a következő hétvégén találkoztunk, s azóta is. Az első randi inkább csak a megismerkedés jegyében zajlott. A második alkalommal már a testiség vizeire eveztünk.

A várost, ahol a lány lakik, hegyek ölelik körbe. Egy kis séta után Luca felajánlotta, megmutatja a hegyeket, felvisz a Twingojával. Nagyon jól ismerte a környéket, mert folyton túrázott, és hegyet mászott, ami tökéletes alakján meg is látszott. Jó húsz perc, autózás után egy elhagyatott tisztásra értünk, ahonnan gyönyörű panoráma tárult elénk. Romantikus alkat vagyok, ezért azonnal magamhoz szorítottam, és hosszan szájon csókoltam Lucát. Tudtam, hogy nagyon érzéki lány, de a simogatása, és a két kemény hozzám nyomódó melle azonnal felállította a cerkám.

Szűk farmerben voltam, és így azonnal megérezte a szövet alatt ágaskodó oroszlánt. Rögtön megértette mi a helyzet. Kézen fogott, a kocsihoz vezetett, majd egy-egy ügyes mozdulattal mindkettőnk kihámozott a pólónkból. Vadul csókolgatni, karmolászni kezdte testemet, erre nagyon tűzbe jöttem. Elkezdtem simogatni a hátát, lassan levettem áttetsző melltartóját, majd csókolgatni, szívogatni kezdtem telt, kerek melleit. Fantasztikus volt! Éreztem, ahogy kigombolja a nadrágom, majd lassan letolja, s megmarkolja a szerszámom. Szép lassan lefelé végigpuszilgatott, majd szájába vett, és vadul szívni kezdte. Azt a gyönyört leírni nem, csak átélni lehetett! Éreztem, hogy hamarosan elmegyek. Így is történt. Kb. két-három perc múlva a szájába élveztem. Ő az utolsó cseppig lenyelte.

Őt sem akartam kielégítetlenül hagyni, ezért feltettem a motorháztetőre, felhajtottam bokáig érő szoknyáját, majd lehúztam a puncitól lucskos bugyiját. Először lassan, majd egyre hevesebben, és mélyebben nyalni kezdtem a kéjbarlangot. Éreztem, ahogy megremeg, ahogy élvezi a helyzetet. Neki sem kellett sok. Pár perc után ő is elélvezett, és hangos nyögdécselések verték fel az erdő csendjét.

Lucával azóta is együtt vagyok, hamarosan összeköltözünk. A tisztásra is kijárunk, bár még sok jó hely van a környéken.


Szextörténet ajánló:


A zuhany kaland


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Veronika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!
Jóvanna... ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet...<....

Korhatárok nélkül


Ez is pont olyan nap volt Marianna életében mint a többi. Reggel hét órakor ébresztő az árvaházban, reggeli, szabad foglalkozás. A lány kedvenc időtöltése nem volt más, mint álmodozás a meleg családi légkörről, édesanyjáról, aki születésekor meghalt. Nagyon hiányzott ez a közelség Annának, még legjobb barátnője Dóra sem tölthette be a hatalmas űrt szívében. Ők ketten mindig együtt töltötték a perc....

A bűnbe csábítás


Mellé húzodott. Tudta, hogy itt az idő, egymáséi lesznek.
Már nem volt mit tűrni, a vágy elhatalmaskodott rajta...
Itt volt ő, akit mindig is szeretett, a karjaiban volt, és élvezte gyengéd csókjait.
Érezte a férfi forró ajkait, a perzselő tekintetét, és koromfekete puha haját.
- Mylord... kérem ne.
Próbált tiltakozni, de tudta, hogy nincs mit tenni... a férfi is....

Anyu vibrátora


18 éves lány vagyok. A szüleimmel egy hatalmas házban lakunk Budapest külterületén. A szüleim nagyon sokat dolgoznak, agy én rengeteget vagyok egyedül. Sokszor szórakozom azzal, hogy átkutatom a szekrényüket, a ruháikat, hátha találok valami érdekes.

Nemrégiben egy igazán különleges tárgyat találtam. Formáját tekintve inkább egy dísztárgyra hasonlított, de anyagából és a mellette lé....

A párom új fétise


Tegnap a páromnak lett új fétise. Pár hete megkértem egy szivességre, amire az volt a válasza, hogy meglesz az ára. Én persze valami anyagi természetű dologra gondoltam akkor.

Tegnap egész nap szexi fotókat küldözgetett magáról, amitől én teljesen beindultam. Majd délután egy üzenetet, hogy este nyolcra hol találkozunk.

Izgatottan értem a megadott címre., egy kis hét....

Anya és fia 2.


Gondoltam sinen vagyok, de éreztem kell még egy kis plus ital hogy bátorságot merítsek belőle így:
- Szóval bonthatom a pezsgőt?
- Nem tudom talpon-e tudok maradni ha tovább iszunk. (mondta nevetve)
- Ha majd nem birod lefektetlek. (mosolyogtam rá)
- Lefektettnél? (késdezett vissza, nem kis csábbal)
- Mindenféle képpen. (s közben már töltöttem is a poharakat)
Szextörténet címkék

vendég szerzö | orvosnő | 25 cm | baseball ütő | ramona |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.