A barátom haverja


Ha tudtam volna, hogy ez lesz a malac SMS-ekből, az ártatlannak vélt flörtölgetésből a pasim barátjával... Lehet, hogy akkor sem tettem volna másképp?

Jó néhány hónapja évődtünk már egymással párjaink tudta nélkül, minden találkozásunkkor izzott a levegő, bele sem mertem gondolni, mi történne, ha kettesben maradnánk. Ezzel a gondolattal sokszor eljátszottam, de szégyenkezve magam előtt, mindig bűntudat tört rám és elhessegettem az izgató ábrándokat.

Egyszer azonban hívott, átjön hozzánk, mert... és itt egy elég esetlen indok következett, amire nem nagyon emlékszem, mert amint meghallottam a hangját elöntött a forróság, képtelen voltam koncentrálni a szavaira. Később pánikba estem, mert tudtam, éreztem, hogy meg fog történni az, amiről hónapok óta sms-ben, e-mailben fantáziálunk. De az eszem és a szívem nem akarta, viszont testem minderre fittyet hányva önálló életet kezdett élni.

Ahogy beengedtem az ajtón, rögtön egymásnak estünk: csókolt, ahol ért, szorított magához, hámozott ki a ruhámból. Az eszemre hallgatva tiltakoztam, kértem, hagyja abba, menjen el, de testem nem támasztotta alá a szavaimat. Hagytam, hogy megszabadítson az utolsó ruhadaraboktól is. Ő csak épp a farmerját tolta le, meglepődtem ágaskodó férfiasságán, kicsit megijedtem a méretétől, tudtam, fájni fog.

Érkezésétől számítva másfél percnél több nem telhetett el, mikor a folyosón álló szék támlájának döntött és egy erőteljes mozdulattal hátulról tövig belém hatolt. Egyik ujja ugyanezzel a lendülettel az ánuszomba csúszott, nagy tempóban elkezdett dugni, néha a melleimbe markolt vagy a csípőmnél fogva igyekezett minél jobban magára húzni. A kezdeti fájdalom lassan mérséklődött, de a kellemes érzés elmaradt. Szerencsére hamar elélvezett egy nagy ordítás közepette. Meglepetten vette észre, hogy akciója nálam nem érte el a kívánt hatást. Ettől zavarba jött, majd ezen túljutva hozzám lépett, két tenyere közé fogta az arcomat, nagyon lágyan, nagyon kedvesen cirógatni kezdte szájával az ajkaimat, melyek önkéntelenül is megnyíltak nyelve előtt, melynek forrósága engem is forrósággal töltött el.

Lágy, bensőséges csókban forrottunk össze, majd arcom minden négyzetcentiméterére puszit lehelt, nyakamat pedig izgató csókokkal borította el. Szorítottam magamhoz, borzoltam a haját, végigsimítottam mellkasán, ingét kigombolatlanul tűrtem fel és vettem le róla. Ekkor felkapott, a kanapén kötöttünk ki a nappaliban. A korábban tapasztalt durvaság helyett végtelen gyengédséget kaptam: finoman simizett, csókolt mindenhol. Keze és szája érintése nyomán felizzott a bőröm. Melleimet lágyan összenyomva, felváltva csókolgatta azokat, megkeményedett bimbóimat átszellemült arccal nyalogatta, szívogatta én csak sóhajtozni tudtam a gyönyörtől, majd aprót sikkantottam egy hirtelen jött orgazmustól.

Ezt követően szája lejjebb vándorolt a testemen, én szinte elaléltan csak sóhajtoztam, nyögdécseltem, hagytam hogy kényeztessen. Mikor a hasam alját csókolgatta, a testem hullámozni kezdett, megemeltem kissé a csípőmet, de az egyértelmű kérést figyelmen kívül hagyva, ő átsiklott az ölem felett és combom belső részén folytatta nyelvével a dédelgetést. Az őrjítően lassú mozdulatok után hirtelen, kissé erőteljesen a gáttól a csiklómig egy nyelvcsapással belémnyalt. Akkorát élveztem, mint addig még soha: azt hiszem felkiáltottam, hirtelen felültem, majd hátra is hanyatlottam és jó ideig csak levegő után tudtam kapkodni. Az ő folyamatos simogatása mellett kipihegtem magam, de ekkor újabb roham következett: fejét a lábaim közé merítve csókolgatta, szívogatta nagyajkaimat, őrjítő vágyat korbácsolva bennem fel. Majd nyelvével beljebb furakodva elkezdett lefetyelni bennem, majd csiklóm izgatásával folytatta, amitől remegni kezdtem.

Csiklóm szívogatása egyre közelebb vitt egy újabb orgazmushoz, mikor éreztem, hogy egy-talán két-ujja könnyedén belém csusszan lassan és valóságos masszázsban részesít. Ekkor megint elélveztem, de ehhez hasonló orgazmust korábban még nem éltem át: csak a hüvelyemből szétáradó forróságot, zsibbadást éreztem, ami elönti a végtagjaimat, felkúszik a gerincemen és megszűnik a környezetem.

Magamhoz térve csak arra vágytam, hogy magamban érezhessem őt. A legélvezetesebb dolgok egyike, mikor egy kőkemény falloszba lassan beleülök. Ennek érdekében most én vettem őt kezelésbe, az ágaskodó hímtag látványától már alig bírtam magammal, egy mozdulattal megnyaltam a makkot, az oldalát apró nyelvmozgással kényeztettem, majd hirtelen számba vettem a duzzadó péniszt és erőteljesen szopni kezdtem vigyázva, hogy fogaimmal nehogy megsértsem. De ekkor már nagyon akartam őt, akartam hogy belém élvezzen, érezni akartam, ahogy forró magva belém spriccel. Hátradőltem a kanapén, magamra, jobban mondva magamba húztam őt. Lágy csókok közepette lassan mozogni kezdtünk, lábaimmal átkulcsoltam, mikor kissé megemelte a csípőmet és erőteljesebb mozdulatokba kezdett éreztem a már ismerős remegést, rágyorsítottam türelmetlenül a tempóra és egyre hangosabb sikkantások közepette együtt elélveztünk.

Azt a délutánt egymás karjaiban töltöttük.

Ezt követően viszont kerültük egymás társaságát, végül teljesen elhidegültünk, immár fél éve, hogy nem láttam azt, aki addig soha nem tapasztalt élvezetet nyújtott.


Szextörténet ajánló:


Szanatóriumi kalandom


Szanatóriumi kalandom

Egészségügyi gondom miatt elküldtek három hétre szanatóriumba az ország másik végébe.Már a vonaton összefutottam más asszonyokkal akik szintén oda utaztak és elmondták,hogy pk rendszeresen járnak oda ahová mentünk,mert ez messze van a lakásunktól és a férjeik nem szokták õket meglátogatni,hiszen az odautazás költsége súlyos ezresekbe kerül .Így aztán nyugodtan en....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

Bdsm,ostor, meg minden beteg dolog


Leírok egy történetet, amely velem esett meg két évvel ezelõtt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dolog nem egészen így esett meg, egy kicsit kiszíneztem, de ez talán nem baj. Természetesen a nevek is mások, de ez sem igazán számít, csak a biztonság kedvéért. Nem is Magyarországon történt a dolog, akkor nem itt éltem. A történet vége majdnem az lett, hogy levágattam a hajamat. De végül nem.

Könnyű élvezés


Egyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra....

Meleg kaland a haverommal


A következő igaz történet sokban hozzátett az életemhez, de nem úgy ahogy gondolnád...

Én egy kíváncsi, gátlástalan 15 éves fiú vagyok, éppen e tulajdonságaim miatt jöhetett létre ez a kalfelállt
Tudtuk egymásról mindketten, hogy nem vagyunk melegek.
Fél éve történt, hogy Ádám a legjobb barátom áthívott videójátékozni.
Persze igent montam, és fél óra mulva m....

Erotikus sztori VI.


A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalog....
Szextörténet címkék

seglyuk | faszát | családi szex | nővèrem | kitakartam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.