Szex iskolaköpenyben


Megismerkedésem Ágival a véletlen műve volt. Akkoriban a vasútnál dolgoztam, mint pályakezdő és az egyik áprilisi reggelen felfigyeltem egy alacsony, de kimondottan szép lányra. Nagyon izgatta a fantáziámat, mert ettől kezdve minden nap rendszeresen figyelemmel kísérhettem indulását, illetve megérkezését, mert bejáró középiskolás volt a szomszéd városba. Törtem is a fejem, hogyan kerülhetnék vele közelebbi ismeretségbe, ekkor pont magányos voltam és ebből a lányból sugárzott valami olyan egyszerű szépség, ami a többiekből nem. Sokkal csinosabban öltözködött, mint a barátnői, szép hosszú haját változatosan hordta és kissé ki is volt már sminkelve.

Azután az egyik hétvégi DISCO alkalmából az egyik haverom által megismerkedtem Ancsával, aki a falu egyik legszebb lánya volt (ezért eleve úgy gondoltam semmi esélyem nála), viszont azzal akit én kiszemeltem magamnak egy iskolába járt. Kaptam az alkalmon, és óvatosan kiszedtem az engem érdeklő információkat ebből a szőke szépségből. Ekkor tudtam meg a nevét, hol lakik, azt hogy 16 éves és valószínűleg még szűz. Mindennel, amit hallottam meg voltam elégedve (persze valószínűleg az sem érdekelt volna, ha azt terjesztették volna róla, hogy egy nagy nulla, akit jobb kikerülni). Ancsa látta rajtam, hogy egy kissé belezúgtam már így ismeretlenül is ebbe a kiscsajba, és volt olyan rendes és felajánlotta a segítségét abban, hogy a következő héten elcsábítja a dizsi-be Ágit. Ő ekkor még nem járt szórakozni, más divat járt akkor a nyolcvanas évek végén. Az egyetlen szórakozási lehetőség a videodisco, amit a mai technika mellett már én is kinevetek, de akkor az volt a csúcs.

Egész héten figyeltem álmodozásom tárgyának reakcióit, odamenni nem igazán akartam, de széles mosollyal köszöntem nekik minden reggel, amire a szokásos csitris vihogás volt a válasz. De nem bántam, semmit sem bántam. Alig vártam a szombat estét, és mikor végre eljött, kiöltöztem. Felvettem a legszebb ruhám, befújtam magam a legdrágább parfümömmel és a legjobb arcszeszt használva este hétkor elindultam hódítani. Nem volt ott, nyitásra nem volt sehol, csak néhányan kolbászoltak a vendéglő körül. Nem tudtam mit kéne csinálni, lelohasztotta a lelkesedésemet a valóság, olyannyira hogy bár nem szoktam inni, Berci barátommal a nagy szomorúságra bekaptam két fél vodkát tisztán. Néhány perccel ezután felpörgött a hangulatom, még néhány táncra is rábeszélték kissé alkoholmámoros fejemet. Fél kilenc körül a terjeszkedő füstköd mögött egyszer csak megpillantottam Ancsát és mellette ígéretét betartva az én hercegnőmet. Olyanformán éreztem magam, mint az Amerikai Pitében Jimbo, amikor semmi értelmeset nem tudott mondani a lányoknak az első házibulin.

Kellemetlen volt a szitu, de akkor még kevésbé voltak rámenősek az emberek ismerkedés alkalmával, könnyebben át lehetett vészelni leégés nélkül az ilyen helyzeteket. Meg aztán a vodka is segített kissé a szókincsem megtalálásában. A lányok furfangos módon arra terelték a szót, hogy ennél a füstös helynél mennyivel kellemesebb volna átruccanni a szomszéd kisvárosba az Ifjúsági házba. Értettem a célzást, nekem ekkor már volt egy öreg Ladám otthon, amit valahogyan megtudtak. Nem sok mindent volt meggondolnom, nem érdekelt a deci tömény ital, ami még jócskán dobta a fejem, az meg főleg nem izgatott mit szólnak majd a szülők az éjjeli kocsikázásomnak. A lényeg, hogy itt a nagy lehetőség: rögtön a kedvébe járnom egy ismeretlen, de nagyon is áhított lánynak. Tíz percet kértem tőlük és előálltam a rozoga de akkoriban csúcsmodellnek számító 1500-as Zsigulival. Mindketten hátraültek, a 10 kilométert végig beszélgettük, megkínáltam őket cukorral, és természetesen a belépőktől a wc-ig minden költségüket álltam. Szóval jól kihasználtak, de kit érdekelt ez akkor, a lényeg, hogy elértem, amit akartam még többet is. Igaz hármasban de egész éjjel velem volt a nagy ő. Szerencsére a visszaút során sem volt rendőri ellenőrzés, (ami valószínűleg a jogosítványomba került volna), és először Ancsát, majd ezután az én Ágimat fuvaroztam a házuk közelébe. Kérte, hogy távolabb álljak meg, volt még egy kis ideje, tehát beszélgetni kezdtünk. Mindent elmeséltünk egymásnak és úgy láttam, hogy nem vagyok számára közömbös. Egy szenvedélyes búcsúcsókkal váltunk el, ami több percig tartott és úgy éreztem megremegett a szája széle közben. Megbeszéltük a másnapi randit, és éreztem, hogy most vagy soha, ennek az érzéki csóknak komolyabb folytatása kell legyen. Nagyon vágytam már szüzességem elvesztésére, nem voltam még 18 évesen elkésve, de a kíváncsiság rettenetesen erős vo

lt már bennem, ráadásul most már beköszöntött az igazi szerelem, az igazi, amikor semmi más nem számít.

Szabadnapos voltam és a boldogságban úszva indultam neki a szomszéd város felé, úgy volt megbeszélve, hogy a suli közelében fogom várni és elmegyünk valahová. Nem volt szándékomban lerohanni, de mindenesetre bementem a városi ABC áruházba (a falumban sosem mertem volna) és vettem egy doboz óvszert. Megálltam a templom közelében és vártam a kicsöngetést, ami hamarosan el is érkezett, messziről felismertem az én új barátnőmet, amint búcsúzkodik a többiektől, és néhány perc múlva már a kocsimban üdvözöltük egymást. Mit mondjak, csodálatosan nézett ki, hosszú barna haja ezúttal két varkocsba volt befonva, az arcán enyhe smink nyomai, egész lénye sugárzott. Kislányos is, és érett is volt egyszerre. A sötétkék nylon iskolaköpenyt sem vetette le úgy huppant be az első ülésre. Bizonyára tudott olvasni a gondolataimban (vagy csak az arcomra volt írva?) mennyire kívánom a testi közelségét. Mindenesetre nem cukrászdába vitette magát, hanem egy közeli holtág árnyas partjára. Ismertem a helyet, jártam ide horgászni, hatalmas fűzfák vannak a parton. A májusi napsütésben igen kellemes volt sétálni szerelmemmel, hallgattuk a madarakat, a békákat. A karjaimba zártam a fejét és újból szenvedélyesen csókolóztunk, ismét éreztem a remegést a szája szélén. Nem is tudom, de szavak nélkül is megéreztük egymás iránt a testi vágyat, és mindkettőnk keze elkezdett kalandozni az erogén zónák felé, mindenféle megbeszélés nélkül.

Javasoltam egy teljesen eldugott helyet és a kocsit hátrahagyva, belevetettük a nádasba magunkat. Volt egy tisztás, ahová egyáltalán nem lehetett belátni, itt kezdtem bele első igazi szexuális kalandomba. Mivel takarónk nem volt, a fű pedig még meglehetősen hideg volt a meztelenre vetkőzést el kellett felejteni. Ágin rajta maradt a teljes felsőruházata, sőt még az iskolaköpenye is. A simogatásaim azért kicsiny, alma nagyságú feszes melleit elérték a blúz alatt, miközben Ő a köldökömet izgatta. Egyre inkább belemelegedtünk az előjátékba, lekerültek a farmerok, majd a fehérnemű is. Először láttam élő valóságos és meleg pinát. Természetes, vastag, barna szőrszálak borították, borotválásnak semmi nyoma (ezt csak jóval később hozták divatba). Ráült a farmerjára, felhúzta combjait és feltárta előttem a legrejtettebb zugokat is. Természetesen ekkorra már tisztáztuk, hogy mindkettőnknek ez az első ilyen jellegű élménye és ennek megfelelően irányítottuk egymást. A pinaszőrszálak rejtekéből elém táruló ismeretlenséget először fel kellett fedeznem. Széthúztam a meleg pinát, megtapintgattam óvatosan az ajkakat, a pisilőlyukat, a csiklót. Halk sóhajok és nyögések jöttek reakcióként. Miután feltérképeztem a beveendő területet, helyet cseréltünk és most ő bukott rá a feszesen meredező farkamra. Nem úgy értem, hogy bekapta volna, ilyen” gusztustalanság” fel sem merülhetett, egyszerűen csak átkulcsolta kicsiny puha kezével és a makkról hátrahúzogatta a fitymámat, beletúrt a farszőrzetembe valamint a golyóimat morzsolgatta. Ahhoz képest, hogy először csinálta, meg lehettem elégedve maximálisan. Hamarosan kiteljesedett az előjáték és farzsebemből előkerült a gumi, megkértem húzza rá a farkam hegyére. Végiggördítette a makktól a tökömig, ezután kértem, hogy álljon négykézláb. Kezemet beletúrtam iskolaköpenye és blúza alá, mígnem újból megtaláltam melleit.

Elkezdtem cirógatni, a fenekéhez pedig hozzáért merev farkam. Kitárulkoztatta szőrös pináját, én pedig a lehető legóvatosabban becsúsztattam szerszámom kitáguló nedves pinavágatába. Hirtelen történt az egész, enyhe vérzés jött ki a lyukából és éreztem a hüvelyének ritmikus összehúzódását a farkam körül. Láttam, hogy elérkezett a csúcsra, miközben én még bírtam volna, kihúztam hát és a gumit levéve kezébe adtam a farkam befejezni a kényeztetést. Párat rángatott a fitymán, mire elemi erővel spriccelt ki a geci a földre, vissza kellett fognom magam, nehogy kiáltsak egy nagyot olyan jó volt. Pihegtünk egy kicsit, majd felhúzta bugyiját, illetve én a gatyámat és nadrágjainkat. Elmentünk a kocsiig és meg sem álltunk hazáig.

Sajnos kapcsolatunk később megromlott a tini iskolaköpenyes szerelemből házasság nem lett. Körülbelül fél évig udvaroltam neki ezután, néha szexre is sor került, más körülmények között, viszont egyre inkább kihasználta jószívűségemet és megcsalt fűvel-fával. Ha jól tudom még nem ment férjhez, pedig már közel 30 éves, pesten él és dolgozik, ha esetleg ezen írást elolvassa jussak eszébe, talán valahol én még mindig szeretem.


Szextörténet ajánló:


A domina, és a két szolga


- Szexiangyal29? - kérdezte fekete hajú, szigorú tekintetű nő. Szemüvegén megcsillant az alkonyati napfény.

- Ó... - mosolyodott el a szőke, fitos orrú lány, és kezet nyújtott. - Igen, én vagyok. Laura.

- Szathmáry Zsófia - fogott kezet vele a nő, és letette aktatáskáját az egyik székre a cukrászda teraszán.

- Szép ez a hely - mondta Laura. - Jó választás vol....

A tiszteletes úr
Futótűzként terjedt a faluban, hogy új református lelkész érkezett. Hamar ezerféle pletyka kapott szárnyra az új papról, alaposan kivesézve minden részletet, családi állapotáról, külsejéről, múltjáról, s szerintem titkon minden nő érdeklődéssel sandított a parókia felé, talán megpillanthatja az új jövevényt, aki egy pillanatra izgalmat hozott az egyhangú falusi élet légkörébe.

Maszti történet


25 éves független nõ vagyok. Már régóta nincs partnerkapcsolatom, mert nincs idõm a férfiakra. Szinte éjjel nappal dolgozom, ezért nem is keresem a kapcsolatot senkivel. Bár néha vannak alkalmi kapcsolataim, de ezek csak egy éjszakára szolnak.

Nemrégen kaptam a cégtõl egy jutalom utat, mert nagyon sok megrendelést szereztem számukra. Nagyon örültem neki, ugyanis még sohasem jártam t....

hátulról is szeretném megbaszni


Mindig is odáig voltam barátnőm unokatesójáért. Dóri egy 23 éves dögös nő volt. Rövid barna haja és szép őzike szeme volt. A melle nem volt túl nagy de formás a seggével együtt. Sokszor ábrándoztam arról hogy szanaszét kúrom a kis punciját. Azonban én sem lehettem neki közömbös mert sokszor flörtölgetett velem. Hajolgatott előttem mikor miniszoknyában volt meg mindig bámult. Történt egyszer hogy á....

Közösben a nejem


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel lovagoltunk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.
Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jó párral szoros ba....

Erotikus novella


Sötét szemek vágyat ragyognak, indulatok csorognak folyami ereimben. Fellobbanó pillanat. A falnak támaszkodva ízlelni csókokat.
Legyen a ma neve, gyilkolni fehér papírt hegyes tintával. Semmi értelme. Bámulatos milyen ügyesek! Mit tudok mutatni én ezeknek? Míg tart a Monti-csárdás, testek pörögnek rá megállás nélkül, ámulom a koreográfiát, elegancia, könnyedség az ugrássorokban, látványila....
Szextörténet címkék

vivieeen21 | kedves | eri néni pinája | az áldozatkész anya és ap | édes hármas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.