Kurvát vettem feleségül, harmadik rész


Mikor eljöttünk az élményekkel teli nap estéjén a villamoson folyton a mellét simogattam a feleségemnek ami az ő óhaja volt. Mikor a szállásra mentünk a szállásadóink annak örömére,hogy megismerkedtünk végre egymással nagy szexbulit csaptak amibe sajnos részt kellett vennünk.Nem szívesen vettem,hogy folyton valaki bassza a feleségem,de lassan a társaság férfi tagjainak a többsége elvonult és elkezdték egymás farkukat leszopni. Az asszonyok ekkor meztelenre vetkőztek és ők is egymást kezdték ököllel baszni.

Lassan sikerült eltűnnünk és lefeküdtünk a fürdés után. Másnap reggel csendben elmentünk bedobtuk a kulcsot a megbeszélés szerint és a buszállomásra mentünk,majd felszálltunk és leültünk egy olyan részre ahol négyen ülhettünk egymással szemben. Egy másik fiatal házaspár ült velünk szemben és ahogy odaérkeztünk felálltak és bemutatkoztak. Később amikor beszélgettünk kiderült,hogy ők is ugyanoda mennek ahová mi és Nagykanizsáról jöttek,mert szintén nászúton vannak.

A hölgynek is olyan miniszoknyája volt mint az enyémnek és nem zavart ,hogy annyit lát a nejem combjaiból mint én az övéiből.Az egyik alkalommal amikor felállt az asszonyka és levegyen egy cuccot a csomagtartóról a busz hirtelen elfordult és amire egyébként soha sincs felkészülve senki az ölembe kötött ki. Persze mintegy véletlen lenne átkaroltam és éreztem a kemény melleit ami majdnem kibuggyant a ruhájából.

Később amikor az egyik nagyvárosba bemehettünk inni egy kávét a nejem megjegyezte tetszett a csaj mellének fogdossa? mondtam neki olyan kemény volt mintha egy fadarabot fogtam volna.Gondoltam,mert eléggé nehezen engedted el. Ne zavartasd magadat mondtam neki,mert te meg megengedted,hogy a férje simogassa a combodat, erre nem szólt semmit csak szájon csókolt.

Mikor felértünk és megkaptuk a szobát elmentünk zuhanyozni és a zuhany alatt egy nagyot keféltünk.Később megismerkedtünk az ott lévő nyaralókkal két idősebb házaspárral akiknek a felesége már eléggé kövérek voltak és nagyon ismerhették egymást. Később kiderült,hogy két testvérről volt szó akik egy másik ikreket választottak férjül és az elmúlt harminc éven át mivel közös nagy házban éltek sokszor cseréltek párt egymás között.

Volt még ott egy másik pár is akik egy harmadik személy is volt, amint kiderült a család fogadott fia volt akit örökbe fogadtak és amikor megnőtt az helyettesítette a férjet, mert a férj már csak mindenes volt a családban és néha leszopta a kefélés után a fogadott fiát. Na jó kis helyre kerültünk. Mondtuk is a másik párnak itt hamar tömegbaszás is lehet.

Másnap elmentünk sétálni és bementünk az erdőbe ahol egyből megcsapott a gomba illata. Rengeteg csirkegombát szedtünk,majd rám jött a baszási inger és az egyik tisztáson elkezdtem levetkőztetni a nejemet. Ő mondta,hogy valakik itt vannak a közelben,mert hangokat hallott, de mondtam neki ne törődjön vele legfeljebb gyönyörködik bennünk. Már javában élveztük egymás társaságát amikor a szomszéd bokorból a csaj akivel együtt utaztunk tök meztelenül kiszaladt és elesett, mire a férje utána ment és hátulról jól meghágta. Nagyon tetszett a műsor, de sajnos hamar észrevettek bennünket és odajöttek ismerkedni,már így meztelenül.

Az asszonyka rögtön megfogta a kezemet és a mellére tette mondván most szabadon nyugodtan markolászhatom a kemény melleit, mert a buszon is nagyon jól esett a markolásom.Pár perc múlva már azt láttam,hogy a kurva feleségemre is megint rájött a baszási inger mert elkezdett lovagolni a másik férj hosszú és vastag faszán. Az édes kis fiatalasszony akinek e mellei a kezembe voltak végül ő is ráült a farkamra és élvezettel kezdett kefélni velem,majd hirtelen leugrott róla és teljesen bekapta a farkamat,majd a kilövellő gecimet is lenyelte és a farkamat tisztán újra beengedte a pinájába.

Lassan lecsitultak a kedélyek és elkezdtünk felöltözni a másik fiatalasszony Julis észrevette,hogy a nejem nem vesz fel bugyit. Persze rögtön rákérdezett mire közöltük vele,hogy soha sem hord bugyit bárhová megyünk,ha miniszoknya vagy miniruha van rajta akkor sincs rajta bugyi, mert így sokkal könnyebb a feleséghez jutni mint ha bugyit viselne. Juli mondta hogy őt egy kanizsai magán kupiba ismerte meg a férje Zoli és nehezen engedték el és pénzért váltotta meg,hogy kiengedjék.Kiderült, hogy huszonkét éves és tizenöt évesen már kurva volt és két éve kapott rá a néger farkakra, de egy két alkalommal úgy meghágták,hogy orvosi javaslatra teljesen abba kellett hagynia a négerekkel való kapcsolatát, mert különben kivették volna a méhét és azért még akart gyerekeket.

Később a nejem is elmondta,hogy őt is a kupiból hoztam ki igaz ő már huszonhét éves és tizenhárom éves korától rendszeresen kefélt másokkal is sokszor volt olyan nap,hogy heten nyolcan baszták meg.Mikor felöltöztünk és a blúzon kicsúcsosodott a nejem mellbimbója ekkor odajött Juli és megfogta a melleit és megkérdezte milyen melltartót használ,mire megkapta a válasz nem melltartója van hanem mellemelője, bár még nem csüngenek a mellei, de így is szabadon vannak a mellei és azért visel ilyet mert a férjemnek,vagyis nekem ez tetszik.

Mikor kijöttünk az erdőből elmentünk egy ismerőshöz akiknél még gyerekkorunkba sokat nyaraltunk és teleltünk.Persze megismertek engemet és beengedtek. Beszélgettünk,majd rátértem,hogy szedtem egy csomó gombát és megkérdeztem csinálna e egy nagy vacsorát amit aztán közösen el is fogyasztunk itt. Veszek bort,mire a férje közölt,hogy ne vegyek van neki inkább finom pálinkát vegyünk és rögtön átmentünk a szomszédhoz és vettünk egy kétliteres és egy másfél literes üveggel. A kétliterest a bulira vettem a másikat elvittük magunkkal.

Már mikor mentünk visszafelé a szállóba egymást átkarolva mentünk és egyáltalában nem lepődtem meg azon és a nejem sem,hogy egymás feleségét simogatjuk a melleinél. Mivel a szobáink egymásból is nyíltak kinyítottuk az elválasztó ajtót és így legalább közösen tudtuk használni egymás feleségét is. Csoda jó lett már eddig is ez a nászút és még nem volt vége. Estére lementünk s családhoz ahol közben odaérkezett a két fiuk a feleségeikkel akik szintén szerethették a férfiak faszát, mert amikor összetegeződtünk mindegyik csaj csókok közben megfogta a farkamat nadrágon keresztül. A nejem is közölte az egyik srác alányúlt a szoknyájának és megfogta a szőrös pináját.Erre én is közöltem a megállapításomat mire alig vártuk az vacsora végét.

Nagyon finom volt a kaja és rengeteg pia fogyott el.Már az elején úgy kezdődött,hogy letegeződtünk mindenki mindenkivel és persze a család férfitagjai megfogdosták a feleségeink melleit is,mire mi is megmasszíroztuk az ő feleségeiket is.Mindenki úgy ült le,hogy a mellette lévő hölgy nem a felesége volt ami aztán azt eredményezte,hogy lassan minden asszonyról lekerült a blúz és a melltartó is.

Később mindenki kefélt mindenkivel és amikor csodálkoztam azon,hogy a két fiú a saját anyját is megbaszta és leszoptatta akkor mondta meg az apjuk,hogy náluk teljesen természetes volt ez és amikor a két új fiatalasszony is bekerült a családba a nászéjszakát is közösen egy szobában oldották meg.Ezért nem zavart senkit sem,hogy mi is megbaszhattuk a feleségeiteket,hisz ti is végigkúrtátok a mi asszonyainkat is.Reméli két nap múlva megint találkozunk és akkor éjszaka megint kefélhetünk egy jót közösen.

Mikor másnap hazamentünk és a két asszony levetkőzött elképedve láttunk mennyire ki van szíva a nyakuk a mellük és az egész testük is. Közben kiderült,hogy az egyik fiú akivel kefélt a feleségem teljesen csupaszra borotválta a pináját,sőt még a két asszonynak a segge is csupasz volt, mert a Julisnak a segge nem látszott a szőrtől.Akkor éjszaka cseréltünk és mindketten úgy aludtunk mint másnap kiderült,hogy a csajokba hagytuk a kiürített farkunkat éjszakára.

Persze rengeteg felvételt csináltunk és élveztük ahogy a fényképész srác is végigkeféli az összes asszonyt is.Itt kaptam rá a férfiak faszának a szopására,mert a fényképész eleinte nem akarta asz asszonyokat baszni,de mivel mi is meg a másik pár férfi tagja is leszopta a srácot ő is rákapott az asszonyainkra és folyton kefélte valamelyiket.Másnap reggel amikor felébredtünk és kerestük a két asszonyt kiderült,hogy az ikreknek a férjeikkel kefélnek a közös társalgóba és a másik pár férfiét és a fogadott fiát is bevonták a keféléseikbe. ezentúl a feleségeink még a szállóba sem hordtak magukon semmit,,mert így bármikor bárkinek odatarthatták a csupasz pinájukat.Megint visszavedlettek kurvának és ez így ment egész héten át.

Mikor a másik pár elment,mert lejárt a szabijuk mi is elmentünk hazafelé. Eleinte úgy volt,hogy busszal és vonattal megyünk,de még a buszállomásnál találkoztam egy ismerős sráccal aki feltette a feleségét és a két lányát a buszra,mert a kocsija lerobbant és be kellett adnia javítani. Mondta,hogy másnapra kész lesz és ha segítünk neki szállást szerezni elvisz hozzájuk,mert legalább megismerem a kibővült családját. Az anyósának van egy panziója és ott laknak ők is.Majd onnan hazamentek.

Így aztán a feleségembe megint belebújt a kisördög,mert beengedte a szobánkba éjszakára a srácot. Persze a vége az lett,hogy majdnem egész éjszaka kefélt a feleségem a barátommal. Mondtam neki másnap reggel,ha ez így megy tovább többen fognak megbaszni asszonyként mint lányt a kupiba.Hát eddig a nászút alatt többet kefélt másokkal a kurva feleségem mint velem, de mi lesz ezután? Ez már egy másik történet,majd leírom tanulságok végett mások számára, bár én is mindig ilyen asszonyra vágytam.

Beküldő:laló


Szextörténet ajánló:


A popsiszex tábor


Két fantasztikus nővel töltöttem elmúlt 5 napot! Az egyikbe jól bele is estem!
Mégis kivert kutyaként állok, és bámulom a hazatartó vonat lehúzott ablakát.
- Hogy cseszhettem így el, felnőttkorom hajnalát?

Az érettségi és a felvételi jól elvette a nyarat! Máskor egy jó hónapot szoktam melózni, hogy aztán a keresett pénzből nyaralhassak. Egyik tanárnőm mentette meg a he....

Városligeti kurvák, az állatkerti szex történet


Egy szerda délelőtt történt. Nem tudom ki hogy van vele én szeretek a ZOO- ba járni. Mondjon rám bárki azt amit akar én imádom nézni a sok színes tarkabarka állatot amint föl alá ugrándoznak, zabálnak vagy esetleg éppen csak alszanak. Igaz hogy mostanában nagyon drága lett a belépő, de azért évente párszor mindenképpen kimegyek és örömmel látom hogy folyamatosan, állandóan változik, szépül és újul....

Ilyenek ezek a lányok


Éppen a tavalyi nyári szünet előtti napon történt. Már rég otthon voltam, örültem, hogy vége a sulinak. Senki nem volt rajtam kívül otthon, leültem a gép elé netezni. Egyszer hallom, hogy valaki csenget. Mentem kinyitni. Legnagyobb meglepetésemre két osztálytársnőm állt a kapuban. Nagyon ideges lettem, már mindenkit a hátamra kívántam volna, főleg őket, mert nem voltak éppen kibírhatóak (mármint s....

Önfeláldozó feleség


Házasságkötésünk után évekig igen szerény anyagi körülmények között éltünk Zsolttal, a férjemmel. Anyagi gondjainkat csak fokozta, hogy gyors egymásutánban két gyerekünk született, akik miatt otthon maradtam, és csak Zsolt keresetére számíthattunk. Nyolc évvel ezelőtt aztán felcsillant a remény, hogy kiemelkedhetünk a szegénység szorításából. A reményből valóság lett, aminek valóra váltásában neke....

Kíváncsi voltam a seggére is


Nekem az egyik legjobb szexkalandom pár éve történt. Egy utolsó szex volt a lánnyal, de olyan jól sikerült, hogy azóta sokszor eszembe jut. Egy társaság amely a régi munkahelyről verődött össze úgy 15-16 ember egy kis italozgatással és táncolással búcsúzott el egymástól, mivel a cég pár héten belül megszűnt. Akkor én már nem dolgoztam ott 2-3 hete. A lánnyal már előtte volt szex , sokszor szakítot....

Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....Szextörténet címkék

gané | mese | erőszakolva | sör | krumplis tészta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.