Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


AgglegényNem vagyok túl izgalmas figura. Inkább kiverem magamnak mint hogy valami csajon tornázzak. Nem csoda, hogy így a harmincas éveim közepén összesen 4+1 nő volt az életemben. Ugyan tesóim (lányok) példáját követve én is elköltöztem otthonról 19 évesen albérletbe, de 25 éves koromban már megint a mama szoknyáján csücsültem. Csendesen éldegéltünk. Én olyan olvasós tipus vagyok. Esténként anya nézte a tv-t. én mellette ültem, olvastam vagy én is a tv-t bámultam. Először elég távol ültünk egymástól, majd egyre közelebb tettük le magunkat egymáshoz. Szotyi, tökmag, cseresznye. Addig meddig míg végül már vállunk, kezünk, csípőnk és lábunk összeért. Talán két hónapja költöztem haza, amikor először elaludtam ott. Reggel ébredtem, egy pléd volt rajtam. Ezután már többször előfordult hasonló, mondom nem vagyok érdekes figura. Este 10-1/2 11-kor már alszok.
Így jártam akkor is amikor anya mozdult, hogy megy aludni. Megfogtam a karját maradj még kicsit és félálomban szájon pusziltam. jól van mondta és ő is adott egy puszit a számra. Reggel persze ébredtem a pléddel letakarva. Egész nap azon morfondíroztam, hogy milyen jó volt az a szájra puszi. Este megelőzöm anyát - gondoltam - 10-kor felálltam és direkt a szájára puszilva kívántam jó éjszakát majd bementem a szobába. Onnantól kezdve minden este és reggel is szájpuszi volt a köszönés. Nem tudatosan de nyílván nem véletlenül egy fizetés emelésnél vettem egy üveg viszkit. Nem vagyunk ivósak, néha vasárnap megiszunk ketten két üveg sört. Péntek volt. Anya rácsodálkozott a viszkire. Ez? Fizetés emelés. Aha. Este töltöttem, koccintottunk. A második pohárba már nem raktunk jeget. Kicsit elnyomot a pia. Megyek aludni mondtam. Anya felém fordult én meg megcsókoltam. Nyelvem picit hozzáérintettem az ajkához. Utána villámgyorsan bementem a szobámba. Reggel anya ébresztett egy kávéval. Kisfiam, ugye tudod hogy nem csókolhatsz meg engem? Tudjuk ezt be a viszkinek, oké? Éreztem, hogy elvörösödök. Szólni sem tudtam, anya kiment. Elmentem motorozni, ez az egy hobbim van. Zizegett valami az agyamban, de nem tört fel. Este a tv előtt ülve megfogtam a karját. Anya! Rám nézett és akkor megint megcsókoltam. Nem viszonozta, de hagyta. Forgott a fejünk oda vissza. Hol ő nézett engem, hol én őt. Vagy 10 perc múlva amikor rám nézett megint megcsókoltam. Kis pillanatnyi passzív várás után visszacsókolt. Az egész estét csókolózva töltöttük. Felkeltem, bementem a szobámba és jól kivertem a farkam. Csak forgolódtam az ágyban amikor éjfél körül felkeltem és átmentem anyához.
Még ki sem nyitottam az ajtót teljesen amikor halkan megszólalt. Légyszives ne gyere be. Leültem az ágya szélére. Anyu! Nekem ez nagyon jó volt. Kitapogattam a kezét és megfogtam. Ne haragudj érte. Az a baj, hogy nekem is, válaszolta. Befeküdtem mellé a takaró alá és szenvedélyesen kezdtünk csókolózni. Kezeink egymás testén vándoroltak. Simogattam cicijét, ölét. Ő meg megsimogatta a farkamat ami az előbbi rejszolás ellenére úgy állt mint egy zászlórúd. Azt nem tudom hogyan került le rólunk a pizsama, csak azt hogy a világ legselymesebb pinájába csúszott bele a faszom. Nem sokat váratott magára az élvezet. Anya megremegett ahhhhh jött ki minden levegő belőle és ettől úgy élélveztem, hogy megszédültem.
Azt nem sejtettem eddig, hogy nem bennem van a hiba. Nemaszexuális vagyok csak a megfelelő partner kell! Anyuval elképesztő jókat és sokat szexelek. Vagy egy hónapig nem engedte, hogy kinyaljam és ő se kapta be a farkam. Amikor rávettem erre a dologra egészen kivirult. Hatalmasakat élvez amikor kinyalom és hálából ő is le szokott szopni, bár nem gyakran.Punciját egy kis ollóval tartom karban. Ő agolyóimat borotválja, de mindketten szeretjük, hogy ott szőrösek vagyunk. Jó pár éve együtt vagyunk de eddig még nem buktunk le. Egyszer amikor nagyobbik nőveremék meglátogatása után hazajött elmondta, hogy kibökte a tesó hogy karban tartják... Bevállalt egy nemlétező fickót a munkahelyéről. Megkérte tesót, hogy felejtse el mert nem komoly a dolog, de jól esik néha összebújni valakivel. Ennyibe maradtak.
Aznap este az egyik kellemes szokásunkat gyakoroltuk. Beűltünk a fürdőkádba. Se habfürdő se semmi más, csak bámuljuk egymás meztelen testét. Már csak egy dolgot akarok mondani. Szoktunk együtt maszturbálni. Fekszünk az ágyon és néha elkezdjük magunkat birizgálni. Egymás szemérmét nézve kielégítjük magunkat. Utána nagyot csókolózunk és elalszunk.
Nem tudom miért működik még ma is a dolog de nálunk elmaradt a 7 éves krízis. Lassan 10 éve vagyunk együtt és még mindig ugyan úgy felizgat mint az első alkalommal. A 10 éves évfordulót valami külföldi nyaralóhelyen szeretném eltölteni vele. Még agyalok rajta, de biztos hogy megoldom mert megérdemeljük!
Beküldő:JófiúVéletlen szex történet:


Karcsi és Niki ismét hármasban baszik


Karcsi és Nikoletta titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és h....

A sivatagi szexkirándulás


Bár nagyon várta a napot, Hans mégsem tudott eljönni velünk a sivatagba, váratlan megbeszélése akadt egy épp Marokkóban járó partnerével, így én egyedül csatlakoztam a belga pároshoz. Hans azonban lelkemre kötötte, mindent kövessek el, hogy Charles jól érezze magát. Hmmm. Vajon mit értett ezalatt?

A szálloda mögötti parkolóban beszéltük meg a találkát délelőtt tízre. Kilenckor hívta....

Szex Leckék


Alice szerette volna pofon vágni a fiút. A vereség tisztán látszott abból, ahogy James az ütött-kopott konyhaasztal fölé tehénkedett, ahogy dühödten feszítette vállát, és ahogy élénkzöld szeme kerülte az ő pillantását. A srác már feladta és Alice-nek fogalma sem volt, mi az ördöggel bírhatná jobb belátásra.
Hátradőlt és lehangoltan sóhajtott egyet. Kettejük közt az asztalon ott voltak Alice....
Szextörténet címkék

apám és hugom | költöz | borotvált fej | alexandra | nincs mellette az |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.