Ártatlan masszázsnak indult


Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.

Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok „véletlenül” szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szeméremajkaimat (nagyon izgató volt!), majd meglátjuk, hogyan reagál.

Remélem figyel, szeme testem közepét kémleli, ujjai kicsit össze-vissza járnak, úgy tűnik, valami eltereli a gondolatait.

Akkor továbblépünk, remélem nem volt „eredménytelen” ez a kis játék.

Lábfejemmel próbálom megkeresni (remélem) ágaskodó vesszejét, de a bő köpenyben ez nehezebben megy, mint számítottam. Aztán talán ő is segít, és végre felbukkan, amit keresek: a halvány fényben csillogó rúd, amit egyből kezelésbe fogok.

Úgy tűnik élvezi, ujjai már alig-alig mozognak lábfejemen, hátraveti fejét.

Nem is gondoltam, hogy ilyen erotikus lehet, ahogy a talpam egy forró péniszen siklik le-föl.

Nagyon jó!! Forró, merev farok, én irányíthatom a mozgást. Időnként a két golyócskát is megpiszkálom, úgy tűnik, ez sincs ellenére. De most már elengedhetné a másik lábamat is, úgy érdekesebb dolgokat lehetne tenni.

Ez az! Most már sokkal jobb. Mindkét talpam egyszerre kapja meg a finom érzést. Jó látni kedvesem gyönyörét, és nem is gondoltam, hogy ilyen erotikus lehet egy merev pénisz a talpaim között. Vajon el tudnám így juttatni a csúcsra? És az ilyen lehet, amikor kilocsolja rám a magvát?

Úgy tűnik, nagyon élvezi, amit csinálok. De nekem is nedvesedik ám! Fokozom a tempót, a előnedvektől már fényesen csillog a feszes fej.

Látom kedvesemen a közelgő orgazmus jeleit.

Ha lehet, még erősebben szorítom össze talpam, kicsit még próbálok gyorsítani, le-fel simogatom, és várom a csúcspontot.

Aaaaaarrggghhhhh… hallom a tüdőből kiáradó levegő hangját, és látom a kispriccelő nedveket, ahogy újabb és újabb hullámban törnek elő a fényes-feszes makkból. Tovább mozgok, és érzem, ahogy lábfejemet beborítja a forró folyadék. A levegő megtelik fanyar férfiillattal.

Kicsit remeg a lábam (hiába, nem ilyen „tornához” vagyok szokva), párom letörli a nedvességet rólam. Levetkőzik, és én is feltárom magam neki. Lehet, hogy még mindig nem vette észre a „kopaszságot”?

Istenien csókol, ez már nagyon hiányzott. Remélem, ő is viszonozza az előbbi „kedvességemet”!

Kényezteti halmaimat, finom a nyelve, de én többre vágyom.

Belecsókol köldökömbe, és hívogatóan nyitom szét combjaim.

Nedves pinám kívánja már forró nyelvét!!!

Óóóóóóóó… ez sokkal jobb, mint „szőrösen”! Minden érintés megtízszerezve hat, puha ajkai simogatnak, vágyamat korbácsolja. Nem tudom mit tesz, én csak magamra figyelek, és a gyönyör felé rohanok!!

Rámtapad, testem érzékeny pontjait ingerli, és tudom, ő is mennyire imádja ezt.

Nagyon izgató, amit tesz, kívánom az orgazmust, de ehhez az a merev pénisz kell, ami az előbb oly gyönyörűen spriccelt.

Most mit csinál, mit akar a kezemmel? Hirtelen megértem, és beleborzongok a bujaságba. Azt akarja, hogy elégítsem ki magam, ő előtte. Fel vagyok izgatva, és kívánom a csúcspont gyönyörét. Ujjaimat nedvesre nyalja, majd megkeresem a pöcköcskémet, és ütemes simogatásba kezdek.

Csak magamra koncentrálok, de izgató a tudat, hogy kedvesem centiméterekről figyeli forró ágyékomat, néha egy-egy nyalintással be is segít.

Egyre hangosabban lihegek, de tudom, hogy páromat izgatja az ilyen „hangoskodásom”.

Hirtelen felkel combjaim közül.

Arcomon érzem, hogy valami simogat. A finom szőrszálak és a jellegzetes illat nem hagy kétséget. Vágyam tovább emelkedik, végül bekapom ezt a merev rudat, és az előző élvezkedésének íze betölti számat.

Nem is tudom, mire figyeljek: kedvesem merev farkára, amely ki-be csúszkál számba, vagy közelgő orgazmusomat próbáljam meg késleltetni, a nagyobb élvezet kedvéért?

A kettő együtt túl sok, elvesztem a fejem, és már csak a teljes gyönyörre várok.

Úgy érzem, megfulladok ettől a rúdtól, de oly jó számban érezni a szerelemcseppek ízét.

ÉS... és... és... ez a tiszta gyönyör, rámcsap és megsemmisít, ujjaim táncolnak és az utolsó pillanatot is kifacsarják.

Kicsúszik belőle, és arra kér, hogy térdeljek fel. Nehezen értem, mit akar, de vakon engedelmeskedem neki. Ebben a testhelyzetben önkéntelenül kinyomom popsimat, és fejemet lehajtva várom a folytatást

Mire észbe kapok, megmarkolja popsimat, és belém hatol. Ez elképesztően jóóóóó! Másodpercekre vagyok egy újabb orgazmustól, de ő megáll. Ezt nem bírom ki!

Muszáj mozognom, érezni akarom, ahogy magáévá tesz, élvezni akarom magamban őt.!

Istenem, mit csinál!? Megőrülök, folyamatosan csapnak át rajtam a csúcspont hullámai, nem kapok levegőt, testem izzik.

Ugye nem hagyja abba?

Rámhajol, mellbimbóimat morzsolgatja, s én már a halálomon vagyok. Időérzékem megszűnt, úgy tűnik, órák óta tart ez a gyönyör.

Segítek neki eljutni a csúcsra, ujjaim a két barackmagot masszírozzák, és hangján hallom, hogy elindult a végső élvezetek felé.

Érzem, ahogy golyócskái összerándulnak, és belém engedik édes terhüket. Megszűnik minden mozgás, és lassan lecsillapodok.

Eltávolodik, s én érzem, ahogy combomon végigfolyik élvezetének nedve. Átölel, s testem kielégítve várja a közös alvást.


Szextörténet ajánló:


Ne hívj anyunak !


19 éves vagyok és fiú. A lényeg amit tudni illik rólam, hogy imádom a szexet és annak minden formáját. Nincs olyan nő a földön akinek ha belehet akasztani én ne akasztanák be. Még a csúnyáknak is sőt egyszer még egy meleget is leszopattam buli után de túl megyek ezen ha nem élveztem volna el a szájába még a seggét is kipróbáltam volna. Egyetlen egy szabályom van csak szex semmi kapcsolat vagy ily....

Családi : A tesóm és én


15 éves fiú vagyok és a húgommal eleg jo a viszonyunk. Elég csinos és formásak az idomai. Az egyik napon épp indultam haza felé a,suliból ( a hugom 14 éves) és eszembe jutott , hogy a Szüleim és a tesóm nincsenek otthon.

Ennek nagyon megörültem , mert végre kielégithetem magam egyedül:) . Ugy 10 perc telt el amikor már majdnem élveztem volna de a tesóm épp betoppant a szobámba és ak....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....

Tini szexsztori


Történetem egy meleg nyári napon kezdődött, fölkeltem megmosakodtam és elkezdtem netezni, pontosabban msn-ezni. Az a személy is fönt volt, akivel az nap éjjel álmodtam... Donát ... Magas, jóképű, izmos, okos, aranyos, kedves srác... nagyon sok időt töltünk együtt, mint barátok, csak háát .. az én részemről ez több!

Elkezdtünk beszélgetni, kérdezte,hogy nincs-e kedvem kijönni sétáln....

Szex egy transzival


Régóta izgat a téma, hogy milyen lehet másnak a péniszét megfogni, esetleg a számba venni. De mivel nem vagyok sem meleg, sem biszex így ez sokáig úgy tűnt fantázia marad. Míg nem egy napon egy internetes társkereső applikációban meg nem ismerkedtem Eszterrel. Eszter, korábbi nevén Péter. Rövid ismerkedés után Eszter tudtára adtam, hogy mi a célom. Egy alkalmat szeretnék, csak kipróbálni, semmi má....
Szextörténet címkék

tĂşra | dugom a lanyom | feleségem megosztva | taposas | nézés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.