Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Vétlen vétkesekOlasz vagyok, bár Magyarnak születtem. Anyám és a szülei egy autóbalesetben haltak meg még három éves korom előtt. Apám annyira összetört, hogy fogott engem és meg sem állt Olaszországig miután felégetett mindent maga mögött Magyarországon. Diákkori levelező társa segített neki a ki és letelepedésben Giuseppe eszméletlen jó fej. Néha pénzt adott, néha a nyaralóját ha nem volt hova vinnem barátnőmet. De saját példájával megtanított arra is, hogy tisztelni kell a nőket és a család a minden! Apám intézeti gyerekként nőtt fel, nem ismerte a családját. Sofőrként dolgozott. Megnősült Carmelina a felesége szülte kishúgomat Chiara Elda-t.7 évvel fiatalabb nálam. Carmelina szerintem azóta fogad el "édes" fiának amikor megvédtem Chiarát egy rátámadó kutyától. Mindig imádtam a kishúgom és ő is engem. Úgy olaszosan értve a dolgot, nyugodtan, békésen és boldogan éltünk. Apám munkája lehet az oka, hogy én közlekedési főiskolát végeztem. Ezen belül a spedició, fuvarozás lett a szakterületem. Egy nagy világcégnél helyezkedtem el. Jól csinálhattam a dolgom ( és nem voltam nős) mert elkezdtek dobálni Európában. 3-12 hónapos kiküldetéseim voltak. 30 még nem voltam amikor Cseh és Magyar kiküldetés között választhattam. Így kerültem Budapestre. Apu akkor két éve halott volt.Nem túl nagy energiával de próbáltam keresni anyai ágon itt élő rokonaim. Azt tudni kell, hogy apám nem nagyon beszélt itt leélt éveiről. Értsd meg, ez nekem a legrosszabb élményem. Fáj rá gondolni, mondta. Tiszteletben tartottam az érzéseit. Anyuval készült esküvői fényképét egy fiókban tartotta, de bármikor megnézhettem. Mindig szépen beszélt róla, ha látta - jellemzően fiatal koromban - hogy a képet nézegetem. Mindettől függetlenül Carmelitát hívtam mammának, madrenek és annak is éreztem.
Az egy évből eltelt 9 hónap. Sokmindent megismertem az országból. A legtöbb dolog tetszett, néhány meg nem. Ekkor sikerült becserkésznem egy multit. = országban mi intéztük a szállításaikat, szerettem volna nyolcadikként Magyarországot becsatolni. Ha sikerül, úgy jövök el innen, hogy biztos egy komoly előléptetés!
Egy PR csaj volt a fogadóm aki elvisz majd az illetékes oszt. vez.-hez. Amikor megjelent a recepción "elállt" a lélegzetem. Nálam három évvel lehetett fiatalabb. Nem kihívóan szűk, térd felett végződő szoknya. Fehér szatén blúz, nyakában egy szemmel láthatóan értékes valódi selyem sál. Fegyelmeztem magam. A tárgyalás után ő jött kikísérni. Elkértem a telefonszámát, mondván rövidesen átadom a helyem másnak, legyen meg a kontakt hozzá. Rám nézett, az a barna szempár vizslatott (szívem a torkomban dobogott) pár másodpercet kivárt majd azt mondta rendben. Kifelé menet belépett az irodájába és magához vett egy névjegyet. A recepción elköszöntünk, kézfogás indultam kifelé. Várjon, szólt utánam. Viki adj egy tollat légy szíves, szolt a recepciós kislánynak! Megfordította a névjegyet, írt rá közben azt mondta: ha nem ér el azokon a számokon ezen is hívhat.
Nem nyúltam magamhoz az autóban. Írtam az irodában egy emlékeztetőt, milyen ajánlatot tegyek az ov. Porkoláb úrnak. Hazamentem és ott vertem ki. Magam előtt látva Őt! Nem ruhátlanul. Habzott a cucc ami a fantáziámban a szoknyájára csapódott összefoltozva az egészet az öle táján. A valóságban a zuhany műanyag falán csorgott le leendő gyermekeink egyik fele...
Nagyjából magamhoz térve rájöttem, hogy jelent valamit az a tollal felírt telefon szám. Nyilván a saját privát száma. Még aznap este felhívtam. bemutatkoztam és elhívtam vacsorázni. Hallgatom, mondta. Altjától felállt a farkam ezt be kell vallanom. Nagyon tetszenek a trófea éttermek, ha nem érzi túl alacsonynak a színvonalat egy ilyenbe szeretném elhívni. Nevetett, itt egy a sarkon és én is nagyon szeretem! Innen kezdve egyszerű volt minden. Mint tekegolyó a pályán, úgy beszéltük meg aznap (!) este kilencre a randit. Nagyon szép, ígéretes esténk volt. Úgy beszélgettünk mintha ezer éve ismernénk egymást. Amikor bementünk és átadtam neki a választott wellcome drink pezsgőt össze ért az ujjunk. Létezik az áramütést ha két ujj összeér! A saroknyira lévő lakásához kísértem. A kézfogás mellé kaptam a szám sarkára egy puszit.Miután eltünt a lépcsőházban megnéztem a kaputelefon névsort. A saját neve volt kiírva. Otthon persze megint magamhoz nyúltam, és reméltem, hogy Ő is ezt teszi.
Másnap úgy be voltam indulva, hogy nem ismertem magamra. Délutánra megszületett az infantilis ötlet. Ha valahol fél évnél tovább voltam mindig vettem egy motort. Este hétkor csöngettem fel hozzá. Virágfutár mondtam. Várjon! Megjelent a lépcső tetején egy világoskék joggingban, bő pólóban. Rajtam bőrszerkó bukósisak. Becsomagolt virág és az átvételt igazoló mappa. Kinyitotta a kaput. Átadtam a virágot, itt tessék aláírni! A tollal felírt telefonszámos névjegyét látta. Nevetett és felhajtotta a sisak plexit. Néztük egymást. Jó, mondta. Valamit elkezdett írni a névjegyre és közben ezt mondta: ha nincs több kézbesintődje mára, borravaló helyett meghívom egy kávéra. De csak 30 percem van, mert még van elintézni valóm. 25 perc múlva tényleg kitessékelt, de közben összejött valami nagyon fontos. Nem ciki autózni motoros cuccban, sisakban? Nem, mert tényleg motorral jöttem. Milyen motorral? Egy Hornet 600-ast vettem. Az nagyon jó kezdő motor. Ó! Ez a csaj ilyeneket tud?
Amikor kikísért megkérdezte mit csinálok szombaton? Remélem azt amit maga!
Legyen itt szombat reggel 9-kor! A Hornettel! Teli szájpuszit kaptam, és becsukódott az ajtó. Kétszer vertem telibe a lepedőt aznap este. A mosógépet meg dupla szennyes fehér ruha fokozatra állítottam amikor lecseréltem az ágyneműt.
Szombat reggel egy - olasz mérce szerint is - elég jó fehér pink bőrszerkós csaj lepett ki a kapun. Nolan sisak, füst üveg. Rám mutatott majd intet, hogy gyere. Ott állt egy Kawa 650 NINJA. Felült rá . 55 -nél nem ment többet, de úgy fűzte át magát a városon, hogy csak bámultam! Ilyen "convoj" vezető kéne minden kényes szállítmányukhoz. Agárdon álltunk meg egy parkolóban. Vagy 20 motoros állt ott mind nő! Lányok, Ő a pasim! A fülemhez hajolt,nem kamuzok. Kiderült, hogy motoros csajok ők, gyakran túráznak együtt és én vagyok az első pasi akit bemutatott nekik. Nagyon jó nap volt. Este levitt egy pincegarázsba. Letettük a motorokat, felmentünk hozzá. Adott törölközőt köntöst és bezavart zuhanyozni. Utánam jött, beállt mellém. A szex olyan természetesen jött utána amilyen természetes a puncija volt. Szép se nem sűrű se nem ritka szőrzete volt. Nem volt se szopás, se nyalás. Ellenben volt csók, ölelés és olyan sima behatolás mintha vazelinnal kenték volna meg a pályát. Nem engedett gumit húzni! Csak egyszer rázta meg a fejét amikor meglátta kezembe az óvszeres tasakot. Olyan érzésem volt, hogy hazaértem!
Utána persze volt több kis konfliktus. Mit akarsz? mit akarok én? Ezek abból jöhettek, hogy tisztázzuk azt ez egy numera volt, vagy valami más? Chiarával beszéltem skypon! Először is leszúrtam mert olyan bikini felső volt rajta, hogy ha nem a húgom azonnal megdugtam volna! :) Utána elmondtam, hogy megtaláltam a feleségem.
Sikerült megszereznem a szerződést, ugrott 30% a magyarországi forgalmunk, adtak még fél évet nekem. Munkámat csöppet sem hanyagolva az este 7-től reggel 6-ig tartókúrások, baszások, orgazmusok határozták meg! Motoroztunk, mudiztunk, országút melletti kukoricásokban basztunk. Megvallottam szerelemem és kértem jöjjön velem. Elveszem feleségül. Na ekkor jött a gebasz!
Elkezdtük keresni a gyökereim.
Nem tolom túl. Ő az én édes testvérem! Apám hazudott! Bemutatott az anyukájának. Ahogy meglátott abban a pillanatban felismert. Fater lelépett velem úgy, hogy nem tudta anyám terhes vele. Kalandos szökést produkált a szlovák-Cseh tengelyen velem Olasz országba. De mit kezdjek azzal, hogy a tesóm pinájámmál, ölelésénél nincs jobb dolog ezen a világon. Nekem más nem kell, és ő is így gondolja. Kérek kommentet de szeretjük egymást.
Beküldő:Bilaci55Véletlen szex történet:


A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze van a jótól, viszont értékelni kell azt, hogy közeli vízpart, a Balatonra nagy vállalkozás csak úgy leruccani -, egyálta....

Gyönyörzuhany


A víz lágy kellemesen simogató zuhatagként folyt végig a fiú testén, lemosva arról az egész napi fáradságot és nyugtalanságot. A vízcseppek kopogása minden zajt elnyomott nyugalmat és megbékélést hozva a zuhanykabinra és környékére, elszakítva azt a külvilágtól. Nem is vette észre, hogy valaki belépett mellé és csendesen bezárta az ajtót, annyira elmerült a víz lágy hulló hangjaiban fejét hozzá tá....

Akárcsak egy szerető


Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.

- Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtott....
Szextörténet címkék

véresre | komolyabb szexuális tapa | szoba | mocskos szavak | szertárban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.