Frenetikus dugások a munkában


Egy ismert és elismert napilapnál dolgoztam, és bizony volt néhány ingerlően szép kolléganőm, akikkel szívesen incselkedtem, élveztem, hogy láthatóan nekik sem volt ellenükre ez a kis évődés - cívódás, amitől szikrák pattogtak közöttünk a levegőben. Mostanra már három év is eltelt, ők is, én is másutt dolgozom, így megírhatom a történeteinket, nem lesz belőle probléma. Szóval ott tartottam, hogy ment az a finom csipkelődés, amikor mindketten tudjuk: irgalmatlan kefélésbe torkollik a szitu, csak azt nem még, mikor. Akkoriban rendszeresen azzal szórakoztam, hogy finoman erotikus utalásokkal, pajzán ígéretekkel "zavartam meg" az arra fogékony kolleganőimet a szerkesztőség számítógépes hálózatán, és figyeltem a lányok arcát, amikor megkapták az üzeneteimet. Irultak-pirultak, öröm volt nézni, ahogy azt hitték: mindenki látja rajtuk, hogy forró és nedves a bugyijuk. Az első kolléganőmmel - Edinával - egy hétfői éjszakán történt meg az a bizonyos aktus, mégpedig nem is máshol, mint a főszerkesztő szobájában, egyenesen az asztalán.

Éppen mellékletet raktam össze, ilyenkor az ember észre sem veszi, és elröpül az idő. Már 9 óra is elmúlt, és észrevettem, hogy szinte kettesben maradtam Edinával. Megkértem, hogy dobjon haza, fél óra múlva végzek, közben azonban arra gondoltam, ha szerencsém lesz, perceken belül teljesen kiürülhet a szerkesztőség, és akkor magamévá tehetem. Nem is csalódtam, elköszöntek az utolsó munkatársak, Edinán és rajtam kívül csak a halkan zümmögő faxgép maradt bent, na meg egy-két bekapcsolva hagyott gép neszelt. Odasétált hozzám, leült az asztalom szélére, táskájával a vállán várta, hogy végezzek. Én persze már csak szöszmötöltem, s közben észrevettem, hogy a szeméremdombja eszelősen erotikusan domborodik. Abban a pillanatban a nadrágom is lüktetni kezdett, és talán kicsit túl rekedtesre is sikeredett a bókom.

Megjegyeztem, hogy ma igazán vonzó, tudtam, nem lesz nehéz levennem a lábáról, hiszen nap-nap után láthattam, hogy hiányzik neki egy jó alapos kefélés. Kellemesen gömbölyű csípője, és apró, de formás mellei voltak, a szemei pedig óriási, ártatlan, kissé hideg kékek, amitől mindig kicsit távolságtartónak tűnt. Nagyon zavarba jött a bókomtól, tudtam, ez az én pillanatom. Belemarkoltam finoman a hajába a tarkóján, magamhoz húztam az arcát, egészen közel, de nem csókoltam meg, csak finoman, cirógatva végigpuszilgattam az arcát és a száját, hogy érezze a leheletemet. Ezzel gyakorlatilag meg is tört a zavar, amit akkor éreztünk mindketten, amikor tudatosult bennünk, hogy itt az alkalom egy hatalmas kefélésre, de még nem tettük meg az első lépést... :)

Szóval gyengéden elkezdtem simogatni, végigfuttattam a tenyeremet a csípőjén, a combján, gyengéden maszíroztam a karját, s közben hátradöntöttem az asztalomon. Egy pillanatig sem ellenkezett, teljes volt a győzelmi mámorom!!! Kibújtattam a pulóveréből, cseppnyi csipkés melltartó zárta be formás keblecskéit. Egyszerűen kibújtattam őket a fogságukból, és lágyan, érzéssel kőkeményre szoptam a vörös bimbókat. Ekkor már hullámzott a csípője. Támadt egy "perverz" gondolatom. Belesúgtam a fülébe, hogy a főszerkesztő asztalán akarom megkefélni, de hogy ne legyen ideje nemet mondani, azonnal húzni is kezdtem magam után. A nagyember szobájában már maga bújt ki a nadrágjából, miközben én is ledobtam a saját ruhadarabjaimat, és ott állt előttem hófehér tangában, csipkés melltartóban, a háttérben az ablakból a Vár kivilágított vonalai adták a kíséretet a látványhoz. Letéddeltettem, és eygszerűen a szájába adtam az akkor már keményen lüktető, ízlésesen borotvált, de hatalmas farkamat, biztattam is: "Azt akarom, hogy szopjad, vedd a szádba a golyóimat is, szívd keményre, hogy az arcodra élvezhessek!" A nyelvével játszott a makkomon, mint egy óvatos hangszeren, miközben kezével ügyesen maszírozta - verze húzogatta duzzadó faszomat. Bizony nagyon jól szopott, ezért megérdemelte, hogy a barátja helyett - ha már ő nem teszi - alaposan szétkúrjam a lucskos pináját.

Felfektettem a hatalmas fekete asztalra, végigcsókolgattam a csöpögő, kellemesen fazonra borotvált, az izgalomtól szétnyílt, remegő barlangot, aztán egyetlen, lassú, de feltertóztathatatlan mozdulattal beledugtam a faszomat. Nem túlzok, olyan hatalmas sóhajtás szakadt fel belőle, hogy egy pillanatra félni kezdtem attól, hogy az irodaház őrzővédői megnézik, mi gond lehet. De ez az érzés hamar megszűnt, mivel a makkomat és aztán a faszomat teljes hosszában elnyelte, magába szívta a rózsaszín vágás. Minden mozdulatnál éreztem, hogy egészen a méhéig hatolok a szerszámommal, hol lassítva, hol újra meg újra begyorsítva kúrtam a pináját, és Edi annyira élvezte, hogy gyors egymásutánban két óriási orgazmussal is megajándékozott, na és persze főleg magát: - ) Jó hímsovinisztaként persze azonnal eszembe jutott, hogy nem oda Buda, azért túlzásokba sem kell esni, kicsit összeszorítottam a farpofáimat, és csak keféltem, döngöltem, basztam a pináját, addig, amíg érezni nem kezdtem, ahogy a golyóimból és a prosztatámból elindul a gyönyör folyója. Óvatosan kiemeltem a farkamat, föltérdeltem az asztalra: "A szádba akarok élvezni" - mondtam rekedten, és Edina engedelmesen kinyitotta a száját, s meg is emelte szőkésbarna fejét, hogy jobb célpont lehessen a torka. Csillagokat láttam, és talán fél percig is élveztem egyfolytában. Mindent elárasztottam nyálkás gecimmel, a torkát, a száját, az arcát, a kis melleit, jutott a hasára, az asztalra, de még a szőnyegre is. Frenetikus baszás volt, főleg a szitu izgatott fel ennyire mindkettőnket. Aztán persze takarítottunk vagy fél órát, mielőtt hazavitt volna. A portán úgy rohant át, mint egy gepárd, nehogy meglássák, hogy tiszta sperma a haja. Másnap ahányszor ránéztem napközben, mindannyiszor szemérmesen elpirult. Aztán megismételtük még néhányszor, ha nem is a főszerkesztő irodájában. Mindenesetre ahányszor beléptem a főszerkesztői szobáb

a (pölö fizetésemeléskor is:), mindannyiszor az ominózus kefélés jutott eszembe.


Szextörténet ajánló:


Lány - lánnyal szex


Ez úgy kezdõdött hogy iskola után a srácok ki találták hogy mennyünk el bulizni egyet. Nem tiltakoztam. El mentünk és szokás szerint ittunk ès táncoltunk. Mikor táncoltam odajött hozzám az egyik règi barátnõm és elkezdte simogatni a seggem.

Nem tiltakoztam mivel nem voltam magamnál de látta rajta hogy õ se. Mikor már vadul simogatta a seggem megfordultam és kezdtem tapizni.
....

Bűnös élvezetek


A remetei templom fasorral, bokrokkal díszített kertjében találtunk egy rejtekhelyet, a padot erős bokrok takarták. Amig ide jutottunk a buszmegállótól, elmesélte, hogy a vőlegénye csak úgy engedte el a templomba, hogy előtte egy gyors menetet enged Nikoletta. Erre meg kellett igazítanom a nadrágomat, a lány azonnal felfigyelt erre a mozdulatra, és a nyílt utcán odanyúlt.
- Felizgatott?

Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak ....

Chatrandiból valóság


Tekintettel arra, hogy ma már engem a szexnek kizárólag az a formája izgat fel, ha én lehetek a nő szerepében, nemrégiben, amikor egy teljes napra egyedül lehettem otthon, elhatároztam, hogy teszek valamit kielégülésem érdekében.

Előbb elmentem vásárolni és vettem egy új csini fekete magassarkú körömcipőt, egy nagyon szép szoknyát és néhány pár finom harisnyanadrágot.
Hazaérv....

Szex a kocsiban


Szex a kocsiban

Erika a szekrény oldalának dõlt a hátával, kis terpeszben állt, combjain a fekete combfix feszült, punciját egy fekete, selymes anyagú bugyi fedte, amely olyan feszes és vékony volt, hogy lehetett látni ahogy a dús punciszõr csigákba tekeredik alatta.
Én elõtte térdeltem, a bugyi szegélye és a harisnya csipkéje....

közös maszti harisnyában


Bár már közel harminc vagyok, még a mai napig jókat kuncogok magamban a tinédzserkori első szexuális élményeimen. Amilyen dilis csaj akkoriban voltam, nem gondoltam volna, hogy valaha komoly egzisztenciájú tisztességes nő válik belőlem.

Viki a legjobb barátnőm és én eléggé konzervatív nevelést kaptunk. És talán ennek tudható be az is, hogy mikor elmúltunk 16 evesek a baráti társaság....
Szextörténet címkék

revans | női maszti | te mit csinálsz itt | iszogatás | kurvult |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.