Péntek után néha szombat


Ott hagytam abba, hogy péntek klub, sütögetés egész nap és este megint klub. Ez egy másik klub, budakörnyéke ahogyan szokták írni.

Kimondottan páros a jellege, pedig annyian szidják a klubokat, hogy ezt nem tartják be. Itt mindig ügyelnek erre. Nem védve bármelyik klubot is, de szóló férfiakat csak a megfelelő szóló hölgyek ellenében engedik be. Na már most ha szóló hölgyek nem jelentkeznek be (nekik nem is kötelező), akkor nehéz a szóló férfiakat is hozzájuk igazítani. Tehát ebből kifolyólag azért felborulhatnak az arányok, de még így is próbálnak odafigyelni, hogy szóló férfiak ne nagyon lézengjenek éjszaka. Nekem nagy bánatomra :) De aki ide tervezi az estéjét annak erre fel kell készülnie!

Viszont azért sokszor olvashatjuk azt is, hogy páros estéken sok a lézengő pasi. Erre csak annyit tudok mondani, hogy általában a párok nincsenek összekötve normális esetben, miért ne lehetne pont egy páros férfi tagja aki nézelődik a párja nélkül? Nincs senkin megkülönböztetés, hogy párban érkezett, vagy sem. Sokáig lehetne ezt a témát feszegetni, hogy de vannak kamu párok és honnan tudhatná a klub, hogy előtte találkoztak a bejáratnál. Nem lehet elkérni a házassági bizonyítványt!

Szóval szombat, nekünk a fél 10-10 órás érkezés fekszik. Nem sokan vannak, bár a sok panaszkodó miatt és a nyárra való tekintettel nyitottak egy szabadtéri dohányzót. Bentről csak az látszik, hogy a sötétben felparázslik a cigivég :) de tökéletes a megfigyelésre :)

Szépen kezdenek szállingózni a vendégek, nekem (de ezzel nem akarok senkit se megbántani) nagyon furcsa, hogy valaki már nyitásra ott van. Fél 10-kor érkezünk és már látszik sok emberen, hogy evett-ivott, beszélget. Na ez csak kitérő volt, próbáltam költői kérdést feltenni :) Az emeleten még semmi hancúr sehol, így a bárba és a teraszra ülünk le a párommal. Tényleg jó hely ez a nyitott terasz, kilátni nem lehet, de az ember nem túl feltűnően meg tudja nézni az érkezőket. Amúgy is olyan rossz mikor először bemész, ott a bár egyből és sokan rád néznek, megnéznek, felmérnek.

Tellik az idő, nem is lehet tudni, hogy mennyi az idő, de már kicsit hűvös lett a szabad levegőn. Felnézünk újra az emeletre (megfigyeltem, hogy sokan már rutinosan leteszik a lépcső alján a 10 cm sarkú cipőket) és vannak már szexelők. A párommal mi is bemegyünk a pirosba, ahol azért történt már velünk egy-két jó dolog, de most mégis megint csak nézelődők vannak. Nekem nem megy a megfigyelés, ha közben épp foglalkozom is jó dolgokkal, de azért félszemmel látszik, hogy elhúzódik a függöny, vagy a tükörben látod, hogy állnak a matrac végén. De senki se közeledik, senki nem meri megsimogatni a hátad, feneked, kezed. Nincsenek bátrak az aznapi szórásban. Persze megint más mint a pénteki klub, hiszen ott ha a szemed becsukod azonnal ott teremnek a pasik, de a két klub közötti különbség tűz és víz. Tény hogy mindegyiknek megvan a maga hangulata, de valahogy a ketyegős klubban passzívak a párok, nem mernek nyitni (vannak kivételek), a szóló pasik is visszafogottak. Talán a hely légköre teszi fene se tudja.

A pirosban vannak mellettünk, egy nőt kényeztet két férfi. Azok is csak pislognak felénk, náluk sincs jele hogy nyitnának. Amúgy valakik elmondanák a nőknek, hogy tele szájjal ne beszéljenek? :D Irtó vicces mikor egy nőnek a szájában ott egy farok és közben olyan mintha beszélni szeretne :)

Jól érezzük magunkat a párommal, mikor végzünk összeszedjük mindig magunk utána a lepedőt, az óvszert és elmegyünk zuhanyozni. Nincs pofám az utánunk lévőkkel kibabrálni azzal, hogy otthagyunk mindet és pakoljanak el utánunk. Az ember vágyát eléggé le tudja lohasztani. Mondjuk kíváncsi lennék az ilyen embernek aki maga után nem pakol el milyen lehet az otthona. Kilép a bugyiból és otthagyja majd 1 hétig inkább átlépi?

Zuhany után kis felfrissítés a bárban, pici pihenő ülve, majd ismét vissza. A galériára megyünk azonnal, persze mindkét "zárt" láncos foglalt, de a jobb oldalinál kicsit megállunk lefelé nézelődni. A lépcsőzésnél jött utánunk egy srác, a láncosnál is mögöttem állt, gondoltam hogy biztos akar valami, ezért megszólítottam lenne-e kedve dugni? Azonnal igent mondott, kedvesen felajánlottam hogy találja ki melyik helyen szeretné, de nem volt kapható a küzdőtéres szivacshoz, így a vízágy feletti részbe mentünk. Csupa kemény izom volt rajta, néhányszor úgy éreztem lepattanok róla. Az emberek szeretik az izmosat, a keményet, de azért látszik mikor konditermi az az izom és mikor sportolásból származik.

Orális kényeztetés, majd beleültem. Tetszik az a gerenda a matrac felett, szépnek és kívánatosnak érzem magam mikor belekapaszkodom és úgy mozgok. Aztán feltérdeltem és úgy dugtak meg. Mint már említettem párszor lepattantam róla, folyton lökdösött előrébb, nehéz volt élvezni és tartani magam. Ki is fulladtam, lezuhantam a matracra és mondtam, hogy pihenjünk egy kicsit.

Az izmos srác még nem ment el, közben kérdezte, hogy mit szeretnék, keressünk-e párt, stb. Mondtam neki, hogy nekem nem kell most pár, ha meg párhoz mennék akkor csak az én párommal tenném, maradjunk csak még1 srácnál. És mit ad isten pont arra sétált egy :) Intettem neki, azonnal bemászott hozzánk és kezelésbe vettem, közben pedig hátulról újra dugtak. Olyan lehettem mint egy grillcsirke, csak nem forogtam magam körül :) Amúgy meg jól is jött a másik srác, mert így hogy volt előttem valaki nem tudott előrébb lökdösni :)

Hogy őszinte legyek nagyon megdugtak, mindketten! A matrac kb. 30 centit kilógott a helyéről és mivel pont a lépcsőnél van, csak felhajtva tudtak közlekedni. El lehet képzelni mennyire vehemensek voltak velem :)

Igazság szerint el is fáradtam, de mégis feldobódtam az izgalomtól. Én a zuhanyzóig meztelen megyek, hiszen jól megizzasztottak nem is lenne kedvem magamra venni a fehérneműt. Sokan takargatják magukat, felöltöznek vissza és még csak el se mennek zuhanyozni. Az persze megint más, hogy törülközőbe csavarják magukat, de nem értem ezt a szégyenlősséget...

Zuhanyozás után ismét bár, majd felmentünk a piros kanapékra kicsit ejtőzni. Valahogy eltűntek az emberek, nem sokan voltak már. Fentről jött le több ember egy pár és még 3 pasi és eltűntek a piros függönyösben. Gondoltam megnézem már mit csinálnak és hát nem csalódtam. A lány térdelt 4 pasi között és kapkodta a farkakat. Fizikai képtelenség, hogy mindegyikkel tudott volna egyszerre foglalkozni és mivel beinvitáltak egy kis kéretés után meztelenül odatérdeltem én is. Mint a pornófilmekben két nő térdelve hol az egyik hol a másik kukit kapja be, amelyiket meg nem azt épp húzogatja, így utólag visszagondolva azért kívülről megnéztem volna magunkat :)

Nem nagyon tudtam figyelni, hogy a lány mit csinál, de térdelt, valamelyik srác dugta, elölről se unatkozott, úgyhogy gondoltam a példáját követve én is térdelni fogok. Nem tudom ki volt mögöttem, csak azt érzékeltem hogy a párom van már előttem és a hátam mögött ténykedőkre szól, hogyha partnert cserélnek akkor váltsanak gumit is. Biztosan megtették, mert cserélődtek a hátam mögött. Közben a lány a hátára feküdt és úgy dugták én meg odahajoltam és megcsókoltam. Aki a lányban volt, mondta hogy én is én is! A helyzet nem úgy hozta, hogy elmagyarázhattam volna neki nem csókolozom a páromon kívül mással, csak lányokkal. Nem megyek bele hosszan a témába, mert sokan nem értik meg, de nekem a csók bensőséges, érzelmeket közvetít. Azzal csókolózom akibe szerelmes vagyok. Nekem megcsalás lenne ha a páromon kívül más férfival csókoloznék. Persze mondhatjuk azt is, hogy a szex csók nélkül olyan féloldalas. Azt vallom dugni bárkivel lehet akivel egymásra tudunk kattani, de csókolózni nem lehet bárkivel. Sokan megcáfolják ezeket a sorokat, de én így érzek a csókkal kapcsolatban. Kérdezhetnénk, hogy lánnyal viszont miért lehet? Nem tudom elmagyarázni, de mivel nem vagyok - vagyis nem tartom magam - biszexuálisnak, így nincs veszélye annak, hogy megcsalnám egy lánnyal, nővel a páromat.

De nekem már fárasztó volt ez a többes és elfáradtam, a párom se igazán volt már a toppon, így otthagytuk a már csak 4 személyre csökkenő társaságot.

Jól éreztük magunkat, pedig nem akart beindulni az éjszaka. Viszont az én tanulságom az, hogy egymás után szorosan 2x nem lesz jó esténk ebben a klubban. Nem tudom miért, de ha az egyik szombat jól sikerül a következő héten a szombat katasztrófális.

De dicséretet is érdemel a klub, mert lehet hogy legutóbb nem volt mozgalmas az este, de a kajára panasz nem lehetett. Sokféle étel, rántott camembert, hortobágyi húsos palacsinta, és még sorolhatnám. Ráadásul most nem voltak sáskák, tehát a 10 órás érkezésnél még volt étel. Máskor meg már fél10-kor sincs semmi. Lehetetlen kiszámítani a fogyasztást ez tény.
Szextörténet ajánló:


Vad Vágyak Anya Iránt


Ez a történet egy álom(nem hülyéskedek)alapján készült !

Miután felkeltem kisétáltam a szobámból hogy reggelizzek. Anya már ott állt a pult előtt egy szexy csipkés pizsamában. Már azelött sokszor utaltam anyunak arra hogy szeretem őt, de ő ezt sosem vette figyelembe, viszont ez a nap más volt valami eluralkodott rajtam. Amikor megláttam a gyönyörű formás fenekét és a combjait ahogy ....

Élvezetes nyaralás


Zoli vagyok 16 éves gimista srác. Az idei nyarat nagynénéméknél töltöttem ahol belekóstol-
tam a homosexbe. Nagynéném férjének rokonságából egy korombeli fiú érkezett szintén nyara-
lás céljából. Egy kétágyas szobában volt a szállásunk. Tomi egy vékony, lányosképű fiú
volt akivel hamar megtaláltam a közös hangot. Természetesen a szex állandó téma volt, fő-
leg a maszti ....

Angyal a szekrényben XxX


Sára belibbent a fürdőszobából, és ledobta magát az ágyra. Az én fürdőköpenyem volt rajta, az öv bekötésével nem is foglalkozott. Ahogy végigfeküdt mellettem a köntös szétnyílt, Sára gyönyörű teste szabad prédaként tárulkozott fel mohó szemeim előtt. - Szép vagy - szólaltam meg. A kifejezés elég enyhe volt, de örültem, hogy felajzott állapotomban egyáltalán ennyire is futotta tőlem. Sára elrebeget....

A férjem szerette, ha mással kefélek


ölgyem, tudja nagyon megtetszett nekem mikor múltkor láttam és mivel a férje sem tiltakozott, nyélbe ütöttük az üzletet. Bár bevallom nemhittem, hogy a férje belemegy, de úgylátszik élvezi, ha a nője mással van.
A férjem lesütött szemmel hallgatott. A férfi sóvárgó szemmel mustrált végig. Leplezetlenül bámulta testem. Az étterembe csinosan öltöztem fel, rövid szoknya, bugyi kivágott blúz, m....

A fodrász kezében


Minden hónap elején fodrászhoz indulok. Ugyan így tettem tegnap is, de mikor beléptem az üzletbe, saját fodrászomat nem láttam, csak a húgát, aki ott tanult. Na persze nem bántam, hiszen olyan gyönyörű volt, hogy még a lélegezetem is elállt. A feszültség gyorsan feloldódott közöttünk, és csevegésünk hamar flörtölésbe ment át. Majd éreztem, hogy zsebemben rezegni kezd a telefon, amit próbáltam a kö....

Elkapott a kőműves takarítás közben


A kádat sikálta, a tisztaság felé félúton. Bedőlve, gömbölyű feneke ringott csábosan. A piaci spórolós anyagból sortocska, a gömbök és a rések világát takarta, pont eléggé, pont izgalmasan. Sasvári Miklós a kőműves úgy jön a képbe, hogy mikor a ház épült, ő hirtelen úgy döntött, nem húz falat a vécé és a fürdő közé egészet, csak olyan derékmagasat. Ezért szemlélhette takarító párját Balázs, miközb....
Szextörténet címkék

anyai | haver barátnöje | cigány pasi | geci ize | ted |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.