Ákos BDSM világa 3. rész


Nos, amióta leírtam a történetem úgy érzem ennyivel még tartozom, mert valójában nem ott ért véget a dolog ahol a múltkor abbahagytam.

Fontos, hogy ez velem történt, nem valami Google fordítás vagy kitalált történet, és hogy ez csak azoknak okozhat élvezetet akik azt szeretik amit én.

Ott fejezetem be hogy miután Ákos kikötözött és megvert az erdőben miután nála is megvert és kikötözve szexeltünk, a barátnőmnél ébredtem és a zuhanyozóban sírtam a megalázottság és a sebek fájdalmától. Teltek a napok és a hónapok miután ez történt, de már semmi nem volt ugyan az mint előtte. Úgy éreztem hogy eljutottam egy olyan helyzetbe, mivel megtapasztaltam milyen az ha tényleg te vagy a szürke 50 árnyalatából a főszereplő, ahol a világ és minden más férfi egy unalmas és átlagos életté vált. Hogy élvezhettem volna bárkivel akár egy randit is, amikor arról meséltek, hogy a haverjaival részegen beestek egy tóba. Miközben Ákos olyan karizmatikus és intelligens volt, hogy elolvadtam és végig csak a kezét néztem várva, hogy mikor fog végre folytogatni és kiköltözni. Imádtam mert egyszerre volt egy apa lánya, úgymond kislány apuci kapcsolat, de kínzó bdsm és napi fenekelés is volt.

Tudtam hogy azt mondta hogy nem szabad keresnem, és a kezembe vésett női név hege ott volt, mindig amikor csak eszembe jutott nézhettem hogy nem vagyok elég jó neki, de elhatároztam hogy én akkor is megkeresem.

Esténként elképzeltem ahogy újra elver egy vaspálcával, a puncimat végig üti, miközben kiabál velem és megaláz, a fejemet a víz alá nyomja és a hajamnál fogva ránt ki belőle amíg nem sírok.

Sajnos sokszor annyira beleéltem magam ebbe miközben masztiztam, hogy közben eszembe jutott, hogy szinte semmi esélyem hogy újra hozzámérjen egy ujjal is, és ilyenkor csak sírtam és úgy aludtam el.

Viszont egyszer az egyik ilyen alkalommal nem érdekelt semmi és újra megkerestem, kb éjjel 2 volt, meglepetésemre azonnal válaszolt, annyit írt “személyesen most, küld a címet”

Elküldtem és 25 perc múlva itt is volt, nagyon féltem hogy mi lesz. Egy fekete bőrkabátban volt és amikor mentem az autója felé kiszállt hogy kinyissa nekem az ajtót, olyan nedves voltam hogy féltem a semmitől el fogok élvezni bármi hozzámér. Ákos eléggé feszülten elkezdett faggatni:

“Mit nem értettél meg a múltkor?”
“Te ilyen nyomorult vagy hogy ennyi eszed sincs?” és hasonló kérdések

Én csak dadogtam, hogy hát hiányzik és hogy azt hiszem szerelmes vagyok belé.
Ettől meg idegesebb lett és közölte hogy most egy életre elveszi a kedvem attól hogy megkeressem. Közben kiértünk egy hegy közepén levő köves részre, éjjel 2 volt és sötét.

Ki szálltunk az autóból, Ákos megcsókolt de ahogy utána rámnézett, valamiért egyből elkezdtem sírni, láttam a szemében hogy most olyan kegyetlen büntetést kapok amire nem vagyok felkészülve.

Elő vett egy pisztolyt amit a számba rakott és közölte hogy azonnal vegyem le minden ruhám, és én sírva de megtettem.

Így odavezetett egy nagyon nagy kőhöz amire ráparancsolt, borzalmasan hideg volt és vágott is. A levegőbe lőtt, aztán mellém, utána pedig a homlokomhoz nyomta a pisztolyt és közben elkezdett ujjazni, annyira féltem, de úgy élveztem hogy folyt belőlem a nedv és éreztem ahogy a combomon folyik végig. Egyszer csak abbahagyta, és a nyakamnál fogva levágott a földre az apró kövekre.

Könyörögtem neki hogy dugj már meg apa kérlek apuci kérlek, akármennyire is fájt mindenem akartam hogy széterőszakoljon miközben szenvedek. Csak nevetett rajtam hogy milyen szánalmas vagyok és rálépett a fejemre. Közben levette a ruháit és összekötötte hátul a kezeim, és azt meg fogva bevonszolt az erődbe. Ott ismét hozzákötözött egy fához és elkezdett verni. Egy vékony vaspálcával vert ami borzalmasan fájt, pár helyen el is repedt a bőrőm olyan erősen ütött, sírtam, az ütéseket számolnom kellet, és ha elrontottam, akkora volt a következő hogy felrepedt a fenekemen a bőr, könyörögtem hogy ezt már ne, és hogy soha többet nem keresem csak engedjen el végre.

De nem hagyta abba, néha megált de csak azért hogy egy kicsit erőszakololjon, azt nagyon élveztem, de a sebek fájdalmátol csak sírni tudtam.

Végül belém élvezett miközben sírtam a fájdalomtól és közölte, hogy most nem lesz olyan szerencsém mint a múltkor, erre még jobban körbetekert egy lánccal és elkezdett ujjazni, már majdnem elélveztem amikor abbahagyta, és közölte hogy most hogy már annyira kikötözött hogy biztos nem szabadulok mint a múltkor.

Mielőtt elment megnézte a kezemen a korábban belevésett nevet, mosolygott és csak annyit mondott hogy “te soha nem leszel elég jó, rajtad csak nevetni lehet te szánalmas senki” és tényleg ki is nevetett.

Otthagyott egyedül, a pár kis repedés a bőrömön még nagyon picit vérzett, de az egész testem annyira kimerült a verésben, hogy már sírni sem tudtam csak hallgattam az állatok hangját, mert teljesen egyedül voltam az erdőben. Teltek az órák, nem tudtam mi lesz velem, végig attól féltem hogy egy idegen megtalál így és megerőszakol.

Arról hogy végül hogy kerültem ki az erdőből nem tudok beszélni, de tudtam Ákos ezzel egy végső figyelmeztetést adott hogy nem kellek neki, és a kezembe vésett női név ott ég mindennap a zuhany alatt azóta is, de én akkor is csak rá gondolok minden este.
Beküldő:Vivi


Szextörténet ajánló:


Első kukimuri


Ebben a kis történetben elszeretném mesélni első meleg kalandomat. Petinek hívnak 18 éves vagyok. Nem vagyok meleg, inkább biszexuálisnak mondanám magam. Az egyik osztálytársammal történt a dolog. Egyik évben osztálykirándulásra mentünk kétszemélyes szobák voltak a szálláson. Az évek során nagyon jó bartáságba kerültem Gergővel, és így természetes volt, hogy vele leszek egy szobában. Mindig minden....

A Széchenyi szextitkai


Még tegnap megbeszéltük a barárnőmmel, hogy megyünk pancsizunk egyet a Széchenyi-be. Kicsivel 2 elött értünk oda. Ő ment és masszíroztatott egyet amit megvártam, aztán a kinti élmény medibe mentünk. Szinte rögtön kiszúrtam egy jóképű formás hapsit, mint késöbb kiderült nem volt egyedül, egy rá nagyon hasonlító sráccal volt.( aki késöbb kiderült h az iker testvére)

Barátnőmmel figyel....

Feleségem fotózása és kefélési


Feleségem fotózása és kefélési

Amikor elkészült a kégli amit nyaralónak hívtunk sokszor elment az anyjával két három hétre "pihenni" ami szerintem mindig idegenekkel való kefélést jelentett.Az egyik ilyen kirándulás után véletlenül elszólta magát és ezáltal tudomásomra jutott a félrekefélései amit azzal toroltam meg,hogy kikötöttem a kezeit és a lábait és kényelmesen elkezdtem kefélni....

A nyolcvanas évekbeli kezdet


Visszagondolva, egész életemben kizárólag a fiúkhoz vonzódtam. Amikor gyerek voltam, falun éltem. Ahogy elindult a nemi érésem, kerestem az olyan helyeket, ahol faszt láthattam.

Ez abban az időben elég nehéz volt ilyen helyeket találni! Manapság könnyű, hiszem ott vannak a strandok zuhanyozói, a tornatermi öltözők. A hatvanas évek végén, hetvenes évek elején falun nem volt strand, a....

Nászút négyesben


Mikor megismertem a későbbi feleségemet még nem tudtam,de később rájöttem,hogy mivel már nem volt szűz imád mindenkivel kefélni.Az elmúlt évekbe már voltam nászúton amikor a két másik barátom is megnősült és én is bejárattam a feleségüket is.Még korábbi években ha valamelyikünk felszedett egy asszonyt vagy leányzó mindig hárman keféltük meg.persze eleinte mindig morogtak a hölgyek, de később már e....

Zsuzsa a perverz munkatársnő


– Tegnap istenit szexeltünk! – mondta Zsuzsa.
Zsuzsa a kolléganőm volt. Egy szupermarket pékáru részlegében dolgoztunk. Mindig én voltam az első. Körülbelül fél órával előtte érkeztem, mivel az én feladatom volt a sütők és egyéb berendezések beindítása.
Ő volt az ideális nőm. Valamivel alacsonyabb nálam, hosszú (festett) szőke haja, zöld szeme, nagyon szép arca és lenyűgöző teste vol....Szextörténet címkék

szárazon | nagyon várom | delectat | tàbor | köldöke |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.