Szalonnasütés


Egyre kellemetlenebbé váltak az ablakon besütő felkelő Nap sugarai. A barna takaró az üveg által felerősített napfényt csak úgy szívta magába és Imi hamar felébredt az égető melegtől. Alig eszmélt fel, hogy már reggel van, újabb meglepetés érte. Ott feküdt mellette meztelenül Gabica.

Sokáig tervezte ezt a bulit. Tavaly is jó volt, mindenki jól érezte magát, ezért is akarta mindenképpen megismételni, de most még jobbra szerette volna. Az előző évben a szüleitől nem sikerült megszabadulnia, de most elmentek kirándulni. Egyedül volt otthon egy hétig és a hétvégén, a hét csúcspontjaként egy szalonnasütést szervezett. Elhívta a volt osztálytársait és az utcából a barátait. És Gabicát is. Gyerekkora óta ismerte, a szomszéd gyerekek unokatestvére volt, akikhez nyaranta leutazott. Gyerekként nem is igazán kedvelték egymást. Imit gyerekesen dühítette, hogy egy lány magasabb nála, sőt hogy még merészebb is. Aztán a szomszédból a gyerekek elköltöztek, nem találkoztak évekig.

- Jézusom, hát mégis megtettem! – villant át az agyán.

Kapkodni kezdett. A ruháit kereste, de sem az övét, sem a lányét nem látta a szobában. Hátrakapta a fejét, mikor egy nagyobb levegőt vett a mellette pihegő.

- Nem igaz, mégis lefeküdtél vele! – zakatolt a vádaskodó lelkiismeret a fejében – A barátod és te megdugtad! Vá-vá-vá-várjunk csak! Mit csináltam tegnap este?

Az egyetem első évének végén találkoztak újra. Az interneten. Gabica fent tanult Pesten, Imi otthon maradt a Debreceni Egyetemen. Egyre többet beszéltek, mindig akadt közös téma. Estéket beszéltek át úgy, hogy mikor befejezték alig várták, hogy másnap újra kezdjék. Mindketten várták a vizsgaidőszak végét, hogy csak a nyáron kelljen gondolkodniuk. Bulizni, szórakozni, élni akartak és mindketten keresték a lehetőségeket ehhez. És mint zsák a foltját megtalálták egymást. A tételek tanulása között tartott szünetekben részletesen megállapodtak, hogy folyamatos pörgés lesz a nyár. Buli, buli hátán.

Újra visszanézett a mellette fekvő szépségre. Kikelt az ágyból és elindult a WC-hez, miközben a válaszokat kereste.

- Én a földszinten ágyaztam meg magamnak. – visszapillantott, az ágyon nem az ő takarója volt. – Nincs mese, téged barátom a farkad csóvál, nem fordítva.

Miután könnyített magán, kiment a fürdőszobába, hogy egy kagylónyi hideg vízbe dugja lüktető fejét. A szájíze, a lány illata a testén és a tény, hogy nincs rajta még egy bokszer sem igazolták kételyét. A zuhany alá állt és engedte magára a hideg vizet, hogy tovább tisztuljon a feje.

- A kurva életbe, nem emlékszem semmire!

A bulira mindenki eljött. Kellemesen telt az este. A friss nyári szellőtől, a sült szalonna illatától és a italoktól mindenki fesztelenül beszélgetett mire besötétedett. Üres üvegek hevertek az asztalon, mindenki fogyasztott rendesen, Imi és Gabica is Egy egész üveg Jäger fenekére vágtak ketten és kísérőnek lecsúszott egy pár sör is. Imi arca már csak mosolyra állt és szeme csillogása is jelezte, hogy mi a helyzet. A vendégek lassan szállingóztak hazafelé, míg hajnal egykor elment az utolsó is. A buli maradványait és minden mást otthagyva indult Imi a házba.

A zuhany alól kiszállva törölközőt csavarva maga köré, papucsba bújt és a földszintre vette az irányt. A lépcsőn lefelé megtalálta a melltartót és a tangát. Ettől kicsit megtántorodott, lehajolt érte, de inkább nem vette fel. A lépcsőház ajtaja nyitva. Ekkor elhomályosodott előtte a világ és látta ahogy a nyitott ajtóban áll és néz fel. Látja Gabicát, aki ferdén a falnak dőlve egyik lábát felhúzva a lábfejéről a nyakláncát próbálja levenni másik lábával pedig a lépcsőnek tart nehogy hanyatt essen.

- Segítenél? – kéri olyan hangon, hogy menten elolvad tőle.

Felsiet, leveszi a csodálatos lábfejéről a nyakláncot, finoman megfogja a derekát és talpra állítja. Aztán felkíséri a szobába és megágyaz neki miközben futó pillantásokat vett a szépségre, akin a halvány rózsaszín hálóing kellően eltakar mindent, de sejtetni engedi azt ami alatta van. – Zajt halott a szobából, a kép szertefoszlott. Visszament, hátha felkelt GAbica, de csak megfordult az ágyban. Amikor leült mellé a kép újra elé tárult, halványan derengett, Gabica leült az ágyra.

A teraszon megállva bevárta Gabicát és ajtót nyitott neki.

- Nem pakolunk el? – kérdezte a lány.

- Nem, nem… fáradt vagyok. Ma már nem.

Gabica a fürdőszobába ment lezuhanyozni. Imi nem vágyott másra csak hogy lefeküdjön, ledobta rövidnadrágját és pólóját majd beledőlt a puha ágyba. Gabica a fürdőszobából hálóingben lépett ki, kezében a ruháival és ékszereivel elindult fel az emeletre, de mikor a lépcsőházban a fordulóhoz ért az egyik nyaklánca kicsúszott, de a lábfejével elkapta. Egyik lábán egyensúlyozva próbált lehajolni hogy levegye a lábáról amikor megcsúszott a vizes talpán és a falnak vetődött. A nyaklánc még a lábán maradt de a fal tartotta meg, hogy nehogy elessen. A ruhák kiestek a kezéből.

A lány leült az ágyra, Imi letette a párnát és a takarót. És már fordult volna, amikor Gabica megragadta a karját:

- Jó éjt puszit nem kapok? – mondta

Mikor felé hajolt a srác elvesztette az egyensúlyát és ráborult a lányra. Ösztönösen maga elé tette a kezét amivel véletlenül hanyatt döntötte a lányt is. Ahogy ott feküdtek egymáshoz simulva, egyik keze a lány mellén és megérezte a lány kellemes illatát merevedése lett. A lány is érezte ezt a vékony bokszeren át. Mikor nagy nehezen lemászott róla, a lány utána hajolt és megcsókolta és a fiú visszacsókolt. Elkezdték egymást vetkőztetni, a lekerült bokszer és a hálóing az ágy mögött landolt. Újra csókban találkoztak, hosszan élvezték egymás nyelvét. Aztán hirtelen a fiú megdermedt:

- Nincs nálam gumi!

- Nem baj, szedek… - de már nem tudta befejezni, mert újra megcsókolta.

Nem szakították meg a csókolózást miközben egymás simogatását kezdték. A fiú a lány feje alá nyúlt hogy hosszú barna haját cirógassa. Másik kezével a fenekét markolta. Gabica Imi fenekét és a hátát dörzsölte. Imi a csókból szétválva a nyakát csókolta végig majd a dekoltázshoz jutott, amihez már nem ajkait használta. A mell kontúrvonalát a nyelvével követte, majd bekapta a bimbót. A lány erre felnyögött, majd a száját kezdte harapni. Ezután a srác beléhatolt, de csak lassan, hogy kiélvezhesse ezt. Az első behatolás a legédesebb, amikor még nem számít rá, és kissé összerezdül a törékeny test. Újra csókolni kezdte. A lány egyre szaporázta a légzését. Egymás szemébe néztek, a srác gyorsított. Aztán a kezével támasztotta ki magát, hogy lássa Gabicát. Felváltva lassított majd gyorsított, hogy fokozza mindkettőjük vágyát. A lány már sikított mikor elélvezett és azt súgta Imi fülébe: - Szeretlek! – amitől a srác is elélvezett és elnyúlt a még remegő testen.

Annyira belemerült a látomásába, hogy észre se vette, hogy a háta mögött mozog a lány és aztán megérintette a vállát, amire riadtan hátrafordult.

- Jó reggelt! – mosolygott rá Gabica

- Ööö.., aaa…, sajnálom Gabica, é-é-én nem…

- Nem is baj, hogy nem történt meg, mert akkor most mindketten rosszul éreznénk magunkat.

- Tessék? Mi nem…

- Nem. Nem emlékszel?

- Nem, vagyis … nem igazán. Mi történt?

- Mondtad, hogy nincs nálad gumi, amire mondtam, hogy nem baj szedek gyógyszer, de te az éjjeli szekrényhez hajoltál és beverted a fejed. – és elmosolyodott. Imi a fejéhez nyúlt és felszisszent amikor megtalálta a púpot.

- Jézusom én meg azt hittem, hogy… - Akkor az egészet csak álmodtam? –gondolta magában és hamiskás mosolyra görbült a szája.

- Nem, de majdnem elcsábítottál te srác!

- Én? Inkább te engem. – majd a szemébe nézett és várta a reakciót.

- Na és most mi lesz?

- Reggelizünk! – mondta mintha nem tudná mire céloz.

- Nem úgy értem. Köztünk?

- Hát… nem kapsz több jó éjt puszit, az biztos.

A történet nem igaz, leginkább azért, mert az említett buli csak jövőhéten lesz, de a barátaim sokat agyaltak azon, hogy esetleg ez mégis meg fog történni. NEM FOG!


Szextörténet ajánló:


Szex a tónál, erotikus történet


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével.
Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam, hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetkõztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.
A víz nagyon kellemesen hûs volt, jól is esett lubickolni.
Egészen erotikus érzés volt, ahogy ....

A szabados család 2.


A nappaliban állva néztem a kezet fogó, ölelkező és egymás hátát veregető felnőtteket. Anya bátyja és a családja érkezett két hetes látogatásra. A húgommal Niki-vel oldalra húzódva figyeltük a felbolydulást. Sziszka néni közelebb hívott bennünket és azt mondta hogy üdvözöljük Tóni-t, az unokatestvérünket. Hosszú évek óta nem láttuk egymást, úgyhogy nem igazán tudtunk egymásról semmit. Tóni előlépe....

Imádom a szexet, a kalandokat


A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kék....

Vízben, bennem


Hétvégére nem szoktunk programot tervezni, de ez most másképp volt.

Hajnalra húztam fel a telefonom, és az a dög rendesen keltett is.

Miután sikerült átnéznem a szempilláim között, párom ágaskodó farka tűnt először a szemembe. A szokásos hajnali merevedése már működött, és a redőnyön áttörő fénycsíkok izgatóan vibrálóvá tették az egyébként is izgató látványt. A puncim....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Búnös gondolatok az análszexről


Bűnös gondoltaok járnak mostanában a fejemben, amiket nem tudok kiverni a fejemből. Az, hogy ilyen fiatalon is csak az jár a fejemben nem valami jó.ELmesélem hát az egyik gondolatom!
Fekszem az ágyamon, és bejön egy idegen a szobámba, bezárja az ajtót. Leül mellém, majd megcsókol, nem is egyszer, és jó vadul.Leveszi rólam a pólómat, és játszadozik a melleimmel, csókolgatja őket, majd egyre ....Szextörténet címkék

a méret a lényeg | haverjaim | pihenő | tocsog | baszoda |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.