Szerencsejáték


- Nem, őt nem! -tiltakozott Áron.

- Ugyan miért? Így is lógsz 2000-rel! -mondta Józsua.

- Nem lesz bántódása a kicsikének, ígérem! De ha van jobb ötleted, szólj. De nem vagy most abban a helyzetben, hogy te szabd meg a feltételeket!

- De kérj bármit, akármit! - üvöltötte Áron magánkívül.

- Én őt akarom. Ha akarnám, erőszakkal venném el, de én még cserébe az adósságodat is elengedem. Mert hát úgy pókerezni, hogy nincs nálad elég pénz, elég nagy pofátlanság. - válaszolt Józsua és a szomszéd asztalnál ülő nő felé sandított, aki láthatólag semmit sem hallott kettejük vitájából.

Áron visszagondolt pár órával ezelőttre, amikor elindultak Viki-vel, minden szép és jó volt.

- Csak egy órára ülünk be és elnyerem a gatyáját is az ürgének, aztán miénk az éjszaka! -ígérte.

Viki persze hallatlanul dühös volt, de tudta, hogy Áron sosem viszi túlzásba a játékot, így végülis belement az egy órába. Az egy órából lassan kettő, majd három lett, ezalatt Áron folyamatosan vesztett, de igyekezett mindig mosolyogni a lány felé, mintha minden rendben lenne. De semmi sem volt rendben. Viki először hallatlanul unta, majd duzzogni kezdett, aztán egyre mérgesebb pillantásokkal bombázta Áront. Most pedig (beletörődve, hogy ebből az éjszakából már semmi nem lesz), unott képpel, egyedül ült a szomszédos asztalnál, kavargatva az italát és a kapcsolatukon gondolkodva.

Józsua természetesen már megjövetelükkor kinézte magának Viki-t, aki feszülős miniruhájában, hosszú combjaival és égővörös hajával mindenhol feltűnést keltett. Sokszor odapillantott rá játék közben és eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lenne ha... És most, ahogy ránézett a szerencsétlen félnótás Áronra, aki rettentően félt tőle és az embereitől, aki tartozik neki 2000 dollárral, akinek egyetlen vagyona...Viki, tudta: a férfinak nincs választása. Elegen megtapasztalták, milyen kellemetlen is tartozni Józsua Megan-nak. Volt, aki olcsón megúszta: egy pár törött térd mindenkit fizetésre bír. De akadtak olyanok is, akiknek véletlenül leégett a házuk vagy felrobbant a kocsijuk. És Áron ez utóbbi csoportba esett az összeg nagysága miatt.

- Nos? - kérdezte Józsua.

- Kezdek türelmetlen lenni.

- Nem, inkább verjetek össze, de akkor sincs ennyi pénzem. - fogta könyörgőre Áron.

- Ezen akarok segíteni. - vigyorgott Józsua.

- Döntsd el: elveszítesz mindent; kocsidat, lakásodat, állásodat -hidd el, el tudom intézni- vagy fél óra vele. - mutatott Józsua Viki-re. - Fél óra és minden rendezve van.

Áron tépelődve nézte a lányt, akit még csak pár napja ismert meg, de akihez már most hallatlanul kötődött.

- Hagy beszéljem meg vele! - kérte Józsua-t.

- Rendben, de igyekezz! Áron odament Viki asztalához és leült.

- Mi a francot képzelsz magadról? - fakadt ki a lány.

- Drágám, csillapodj! - kérte Áron.

- Iszonyú nagy bajban vagyok. Vesztettem. Mindent, érted? Mindent.

- És engem is te szemét! - kiabálta a lány.

- Mennyivel lógsz annak a tuskónak? Összekaparjuk, csak tűnjünk el innen! Aztán holnap majd meglátom, hogy mi legyen velünk. - mondta Viki.

- Drágám, ez nem olyan egyszerű. 2000-et vesztettem.

- Úristen, honnan fogsz ennyi pénzt szerezni? Mikorra kell?

- Nem a pénz kell neki. - felelte Áron, de tudta, hogy ez nem teljesen igaz és majdnem a föld alá bújt szégyenében.

- Hanem? - kérdezte Viki.

- Hanem te. - sütötte le a szemét Áron.

- Mit képzel ez magáról? - üvöltötte a lány és felállt majd Józsua-hoz ugrott.

- Mi a jó büdös francot képzel magáról?

- Lassan a testtel, baby! - ripakodott rá Józsua.

- Ha nem tetszenek a feltételeim, fizetni is lehet, most kápéban, vagy lehet viselni a következményeket. De nem ajánlom sem magácskának, sem pedig a barátocskájának. - válaszolt nyugodtan Józsua. A lány visszanézett Áron-ra.

- Miről beszél ez? - kérdezte.

- Emlékszel Patrick-ra? Akit a múlt héten mutattam be neked.

- A tolókocsisra?

- Igen. - válaszolta Áron.

- Hát Ő nem fizetett. - mondta Áron és legszívesebben összeverte volna magát. A lány elsápadt.

- Mit akar tőlem? - kérdezte.

- Óh, csak egy fél órácskát magával kettesben. -válaszolt Józsua és sokatmondóan végigmérte Viki-t, formás lábától a kerekded csípőjén át a mély dekoltázsáig, amit a félig lehúzott cippzár láttatni engedett.

Viki mindig is büszke volt az alakjára, ezért sokszor vett fel olyan ruhát, ami hagyta érvényesülni telt kebleit, melyek most is erősen domborodtak a feszülő ruhában, szinte szétfeszítve az őket takaró cipzárt.

- Hajlandó vagyok elengedni a pénzt, sőt... még adok mellé egy ezrest maguknak. Mindezt egy vacak fél óráért.

- És ha nemet mondunk? - kérdezte Viki.

- Azt nem ajánlom. - morogta Józsua és egy pillantására előléptek az emberei.

- Egyiküknek sem.

- Merre? - kérdezte hirtelen Viki.

Kérdésével teljesen meglepte Áront, aki már látta ezt az arckifejezést a lányon. Akkor ilyen, amikor valamit titkol, de világért sem árulja el, inkább duzzog.

- Vagy itt, mindenki szeme láttára?

- Erre parancsoljon, hölgyem! - vigyorodott el Józsua, és kinyitotta a hátsó szoba ajtaját.

Viki belépett, anélkül, hogy visszanézett volna. Józsua becsukta maguk mögött az ajtót és Áron csak kifejezéstelen szemmel bámult utánuk majd lerogyott a legközelebbi székre. Bent egy biliárdasztalon kívül csak két szék volt, így a lány egyből a játékasztalhoz lépett.

- Essünk túl rajta! -mondta Viki és szembefordult az asztallal.

Józsua mögé lépett és kezét a miniruha alá csúsztatta. Viki engedelmesen kis terpeszbe állt, hogy a férfi jobban hozzáférhessen, aki lelkesen taperolta a fenekét, majd hirtelen megérezte a nyakán a férfi melegét. Józsua csókolni kezdte a nyakat, míg egyik kezével markolászta a lány fenekét és szemeit a dekoltázs mélyedésébe fúrta. Aztán a másik kezével szép lassan, akkurátusan lehúzta a zipzárt és benyúlt a résen. Viki Becsukta a szemét, amikor a férfi hozzáért a mellbimbójához és masszírozni kezdte azt.

Józsua még sosem fogott ilyen csodálatos halmokat, így teljesen lehúzta a cipzárt, hogy szemével még jobban gusztálhassa őket. Viki domborulatai kibuggyantak szűk börtönükből, lévén nem volt rajta melltartó. Józsua odahajolt a jobb mellbimbóhoz és belenyalt, majd teljesen szájába vette, és finoman szopogatni kezdte, míg kezeivel letépte a lány bugyiját és a földre dobta. Megfordította a lányt és felhajtotta a ruhát.

- Állj terpeszbe! - parancsolta.

Viki engedelmeskedett. Józsua végigfuttatta kezét a comb bársonyos bőrén és megállapodott a szeméremajkakon, miközben nyelvével körkörösen Viki bal mellbimbóját nyalogatta. Aztán leguggolt és fejét belefúrta a lány ágyékába. Iszonyatosan begerjedt a finom, borotvált husi látványától és eszét vesztve nyalni kezdte az eléje táruló csodálatos kelyheket. Viki érezte, hogy az érdes nyelv fel-alá csapkod szeméremajkain, és csiklója körül köröz.

Józsua egyre mélyebbre hatolt nyelvével a hüvelybe, de érezte, hogy lassan nem bírja tovább, ezért abbahagyta és rálökte a lányt az asztalra, a golyók csak úgy gurultak szanaszét. Viki teljesen kiszolgáltatott helyzetben, szétterpesztett lábbal várta, hogy eljöjjön az este legszörnyűbb része. Becsukta a szemét, ahogy érezte, hogy a férfi belé hatol. Józsua szinte megőrült a látványtól, nem tudta hova kapjon a kezeivel. Az egyikkel Viki melleit markolászta, mellbimbóit masszírozta, másikkal a lány alá nyúlt és a fenekét markolta meg, miközben egyre gyorsuló ütemben mozgott a lányban, férfiasságát egyre mélyebbre lökve benne.

Óriási lökéssel belelőtte a lányba spermáját, majd kiszállt belőle. Hirtelen mozdulattal a hasára fordította Viki-t és terpeszbe állította.

- Istenem, de gyönyörű! - mondta Józsua és beleharapott az eléje táruló fenékbe.

Aztán még mindig meredező férfiasságát a felkínált testrészbe rakta. Viki felkészült a legrosszabbra, de szerencséjére már sokszor volt ily módon férfival, ezért tudta, hogyan kell ilyenkor kellőképpen ellazítani az izmokat, hogy befogadhassa a hímtagot. A férfi továbbra sem tudott betelni Viki melleivel, ezért kezei újra előrekalandoztak, és hátulról markolták meg a feszes, gömbölyded kebleket, miközben erőteljesen nyomta hímvesszőjét a lány ánuszába, amelyet teljesen kitöltött. A szűk lyuk egyre szűkebb lett és végül nem bírta tovább, beleélvezett. Lassan húzta ki elernyedt férfiasságát és ellépett a lánytól.

- Huh, mekkora menet volt. Látod, még csak húsz perc telt el! Igazán megismételhetnénk egyszer. - mondta a férfi, miközben még egyszer végigsimított a telt kebleken.

- Nézd meg, összekentem magam! - szólt Józsua és lehajolt, hogy megnézze a foltot. Viki szeme előtt vörösbe borult a világ és megszűnt gondolkozni.

Felkapott egy biliárdgolyót és teljes erőből fejbe vágta vele a férfit, aki szótlanul elterült. A lány rávetette magát a mozdulatlan testre, és addig ütötte a golyóval a fejét tiszta erőből, amíg csak el nem fáradt a keze. Aztán gyorsan összehúzta a cipzárt, és bár a szíve a torkában dobogott, tudta, hogy most minden perc drága. A pulzusa vadul lüktetett.

Nagy levegőt vett és kilépett az ajtón.

- Jól vagy édesem? Mi történt? - kérdezte Áron.

- Ne legyél hülye! Tűnjünk el erről a borzalmas helyről! - kiáltotta a lány.

- Hé, a főnök miért nem jött ki? - lépett oda Józsua egyik embere.

- Kicsit elfáradt. Nem csodálom, elég sokáig bírta! - erőltetett Viki mosolyt az arcára és már sietett is kifelé. Mikor kiértek, a lány elkezdett futni.

- Hova rohansz? - kiáltotta utána Áron. Viki visszafordult:

- Megöltem a rohadékot, úgyhogy fuss, ha nem akarsz itt megdögleni! Ja, és gondolom azt mondanom sem kell, hogy végeztem veled! - mondta a lány és beleveszett az éjszakába.


Szextörténet ajánló:


Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....

A nejem fotózása


A nejem fotózása

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal a nejem mondta,lehet,hogy a fõnöke eljön hozzá,mert szeretné közelebbrõl megismerni.Kérdeztem ez mit jelent.Valószínûleg szeretne megbaszni ami ellen nekem sem lenne kifogásom.Szeretnéd látni.Igen, de közben csinálnék rólatok fényképet amin az arcotok is látszik.Már sokat csináltál,nem baj mondtam de szeretnék mind....

Az első dugásom


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csont hülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sex filmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről b....

A gecinyelõ asszonyom


A gecinyelõ asszonyom

Tavaly nyáron a feleségem egyik ismerõse adott egy beutalót az egyik dunántuli tó mellé három hétre.Eleinte nem akart elmenni ,de mondtam akkor menjen el a barátnõjével,nem lehet,mert õ külföldön van. Erre csak elmentünk. Persze nem hozott fürdõruhát és így kénytelenek voltunk venni egyet. A déli ebédnél az asztaltársunk felesége mondta õ is elmegy venni bikinit,....

Majdnem rokonok


Feleségem unokatestvére egykorú a párommal. Amikor megismertem õket még tinik voltak, de a feleségem sokkal fejlettebb volt az unokatestvérénél. Idõközben Annából is gyönyörû lány lett .
A családi történetek szerint nagyon jó futó volt és küzdõsportot is ûzött egy darabig. Ez meg is látszott az alakján. Nem magas, 162 cm körüli lehet, de arányos a teste. Gyönyörû, feszes combja és hihetetle....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....Szextörténet címkék

t? g | tamár | szét baszva | szőrén | a szex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.