Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tőlem jobbra ülő sor(s)társ viszont egyenesen ásít. Látom, hogy egyedül ül rajtam kívül a sorban és mintha nő lenne. Már éppen menni készülük, mikor erotikus jelenet tunik fel a vásznon. A terem megdermed, a tekintetek a filmre szegezodnek. Az enyém is.

A klímaberendezés légárama nemsokára bódító parfüm- és női izzadtságszag keveréket hoz felém jobbról, semmi kétség: a punciszag azt jelzi: sortársnőm alaposan felizgult! Dehát én is. Valamit tenni kellene. Valahogy kiesik a zsebemből egy kóbor huszas és hogy-hogynem, pont a lábai mellé gurul. Fölpattanok, odalépek mellé, majd leguggolok és érzem valószínűleg forró ölének izgató illatát. Miközben felállok végigsimítom harisnyás bal vádliját, térdét és combját. Beleremeg, de nem mozdul, nem szól. Még akkor sem, amikor az eredeti helyem helyett a mellette lévő ülésre ülök "vissza".

Nézzük a filmet, azonban a szexjelenet végeztével nincs vége az örömöknek: megbabonázva figyelem, ahogy a sötét harisnyás láb lerúgja magáról a cipőt, majd elindul felfelé a kinyújtott lábamon. Ekkor már kezem felkúszott a karjára, hátára, nyakára, s azon túl a dekoltázst célozza. Lábát most föltette a karfára és sarka a farkamat dörgöli. Bal kezemmel elkapom jobbját, amint őrült csókba forr a szánk. Miközben mellét markoló jobb kezem kéjes kis nyögésekre készteti, farkamat masszírozó bal kacsója ugyanezt teszi velem.

A filmet szerencsére hangos zene kíséri, így senki sem sejti, hogy mi történik hátul. Ő teljesen kiszbadítja és merevre buvöli a faszomat, én kivettem blúzából a melleit és keménnyé varázsolom fürge nyelvemmel a bimbóit. Forróak vagyunk, mintha lázasok lennénk. Most áthajol ölembe, néhány puszit ad a faszomnak, majd elkezdi egyre mohóbban szopni, miközben jobb mancsomat a bugyijába dugom és először a borsóját keresem meg nedves redőiben, majd miután őt finoman, de határozottan megmasszíroztam, bedugom először az egyik ujjamat, majd nemsokára a másikat, végül hárommal szélesítem az isteni barlang nyílását.

Amikor levegőt vesz, hátrahajtom a törzsét és ölére bukva mohó mintát veszek számba a nektárjából, azután talpraállítom - most magától megemeli a szoknyáját - lehúzom harisnyanadrágját és bugyiját, majd az ölembe ül. Forró és képlékeny pinájába vezeti kőkemény és jókorára duzzadt faszomat. Hogy "csendben legyen" bugyiját bal kezemmel szája elé tartom, én pedig a tarkójához nyomódó dús és finom hajába hörgök, miközben emelkedünk és süllyedünk, emelkedünk és süllyedünk. Közben kezei a hajamat tépik, jobb kezem pedig a csiklóját simogatja. Emelkedünk és süllyedünk, emelkedünk és süllyedünk, majd a fülébe hörgöm: most, most és egyszerre elmegyünk.

Mire a filmnek vége, szépen megtörölközünk, felöltözünk azután a villanygyújtásnál mint két ismeretlen távozunk.


Szextörténet ajánló:


A futár megdug, férjem kukkol


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....

Kutyaszex a farmon


Sziasztok, Enzós Niki vagyok ismét. Mindig is vonzódtam az állatok iránt. Kutya, ló, macska vagy akár majom. Lehetett bármi én szerettem. Az egyik ismerősöm, Kata, meghívott a farmjára egy hónapra, hogy nézzem meg milyen csodálatos állatai vannak.

Az első két napon megtanított lovagolni. Olyan jól ment hogy a 3. nap már magamban is el mertem menni. Volt két gyönyörű nagy bernáthegyi....

Geci ivás a gangbang után


Ez a sztori igazából nem is rólam szól, hanem egy barátnőmről. Én csak ott voltam vele.
Csapjunk is bele: ez a barátnőm, Niki úgy döntött, hogy bevállal az egyik bulin egy diszkrét kis gangbanget. Pontosabban megdugatja magát a lehető legtöbb pasival, egymás után. Egyesével jönnek majd a pasik a szobába, ellentétben az igazi gangbanggel, amikor mindenki egyszerre van odabenn. A srácok mind ....

Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Niki játszik a lófasszal


Nikivel egy 40-es éveiben járó, csinos, kedves, vezető beosztású nő. Beszélgetéseink alatt sikerült őt megismerni, megtudni a legtitkosabb vágyait is. Szexuális élete nem valami izgalmas, sokkal érdekesebb, izgalmasabb dolgokra vágyott.
Sokat telefonszexelünk, szeretjük így izgatni egymást, izgalmas hallani ahogy elélvez.
-Arra gondolok, hogy egy hatalmas faszt markolok-nyögte a tele....

Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam


A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megéreztem tarkóján a kis mélyedést. Biztos....
Szextörténet címkék

verzes | peny | koszorúslány | ' | teher |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.