Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tőlem jobbra ülő sor(s)társ viszont egyenesen ásít. Látom, hogy egyedül ül rajtam kívül a sorban és mintha nő lenne. Már éppen menni készülük, mikor erotikus jelenet tunik fel a vásznon. A terem megdermed, a tekintetek a filmre szegezodnek. Az enyém is.

A klímaberendezés légárama nemsokára bódító parfüm- és női izzadtságszag keveréket hoz felém jobbról, semmi kétség: a punciszag azt jelzi: sortársnőm alaposan felizgult! Dehát én is. Valamit tenni kellene. Valahogy kiesik a zsebemből egy kóbor huszas és hogy-hogynem, pont a lábai mellé gurul. Fölpattanok, odalépek mellé, majd leguggolok és érzem valószínűleg forró ölének izgató illatát. Miközben felállok végigsimítom harisnyás bal vádliját, térdét és combját. Beleremeg, de nem mozdul, nem szól. Még akkor sem, amikor az eredeti helyem helyett a mellette lévő ülésre ülök "vissza".

Nézzük a filmet, azonban a szexjelenet végeztével nincs vége az örömöknek: megbabonázva figyelem, ahogy a sötét harisnyás láb lerúgja magáról a cipőt, majd elindul felfelé a kinyújtott lábamon. Ekkor már kezem felkúszott a karjára, hátára, nyakára, s azon túl a dekoltázst célozza. Lábát most föltette a karfára és sarka a farkamat dörgöli. Bal kezemmel elkapom jobbját, amint őrült csókba forr a szánk. Miközben mellét markoló jobb kezem kéjes kis nyögésekre készteti, farkamat masszírozó bal kacsója ugyanezt teszi velem.

A filmet szerencsére hangos zene kíséri, így senki sem sejti, hogy mi történik hátul. Ő teljesen kiszbadítja és merevre buvöli a faszomat, én kivettem blúzából a melleit és keménnyé varázsolom fürge nyelvemmel a bimbóit. Forróak vagyunk, mintha lázasok lennénk. Most áthajol ölembe, néhány puszit ad a faszomnak, majd elkezdi egyre mohóbban szopni, miközben jobb mancsomat a bugyijába dugom és először a borsóját keresem meg nedves redőiben, majd miután őt finoman, de határozottan megmasszíroztam, bedugom először az egyik ujjamat, majd nemsokára a másikat, végül hárommal szélesítem az isteni barlang nyílását.

Amikor levegőt vesz, hátrahajtom a törzsét és ölére bukva mohó mintát veszek számba a nektárjából, azután talpraállítom - most magától megemeli a szoknyáját - lehúzom harisnyanadrágját és bugyiját, majd az ölembe ül. Forró és képlékeny pinájába vezeti kőkemény és jókorára duzzadt faszomat. Hogy "csendben legyen" bugyiját bal kezemmel szája elé tartom, én pedig a tarkójához nyomódó dús és finom hajába hörgök, miközben emelkedünk és süllyedünk, emelkedünk és süllyedünk. Közben kezei a hajamat tépik, jobb kezem pedig a csiklóját simogatja. Emelkedünk és süllyedünk, emelkedünk és süllyedünk, majd a fülébe hörgöm: most, most és egyszerre elmegyünk.

Mire a filmnek vége, szépen megtörölközünk, felöltözünk azután a villanygyújtásnál mint két ismeretlen távozunk.


Szextörténet ajánló:


A faszverés


Elmélázva nézett ki az ablakon, enyhén összehúzott homlokkal, kicsit lebiggyesztett szájjal. Vajon lesz-e még melegebb a nyár során, vagy már visszavonhatatlanul ilyen szar idő marad? Akad esetleg lehetősége még egyszer kimenni strandolni, legalább Orfűre - ami azért elég messze van a jótól, viszont értékelni kell azt, hogy közeli vízpart, a Balatonra nagy vállalkozás csak úgy leruccani -, egyálta....

Excsajok - újévi kefélés


Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és soká....

Szex egy érett asszonnyal


Az általános iskola elvégzése után, az ország másik felén lévő szakközépiskolába vettek fel. Igaz, hogy 150 km - re volt a szülői háztól, de szerencsére jó volt a buszközlekedés, így hétvégeken több órát töltöttem buszozással. Egy októberi péntek délután késve érkeztem a buszállomásra, és lekéstem a szokásos járatomat. Csak az utolsó esti busszal tudtam hazajutni, amelyik kilenc óra után indult. B....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....

Harminc év története


Harminchét éves, 16 éve házasságban élő asszony vagyok. A férjem szex-őrült, naponta 2-3 menet a minimum, s annyira jó szerető, hogy a közösülések 95 %-ában eljutok az orgazmusig, sőt néha több orgazmusom is van. Ezeket azért írom le, hogy lássák, nem szenvedek pénisz-hiányban, sőt, néha már sok is belőle. Ennek ellenére masturbálok is, rendszeresen.
De kezdem az elején. Hét éves koromban n....

Popószex az unokatesómmal


Tavaly nyáron, egy családi összejövetelre voltam hivatalos, az unokaöcsém születésnapjára. 18 éves lett a srác, ez mérföldkõ egy ember életében, a buli is ennek megfelelõ volumenû volt.
A család egyik közeli barátjának krimóját bérelték ki az estére, tekepályával, korlátlan fogyasztással stb. Sajnálatos módon a menyasszonyom vidéki elfoglaltsága miatt nem tarthatott velem, de teljes bizalma....Szextörténet címkék

asztaldísz | egyszerre többen | boltban | szomszédok | méreg |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.