Türkíz Tenger


Amit most elmesélek nektek körülbelül hét éve történt velem. Suliba indultam, mikor az utcán találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Azelőtt még soha sem láttam, de ahogy elment mellettem rögtön úgy éreztem, hogy mi még egyszer találkozni fogunk. Ez a tekintet! Sokáig kísértett az a türkiz szempár. Szinte megfagytam ettől a tekintettől. Az ajka babarózsaszín, teste izmos és egyenletesen barnult, a haja szinte világosszőke. Egyszerűen tökéletes! Szinte már mesébe illő. Mindig így képzeltem el a hercegemet, aki fehér lovon jőve rabolja el a szívem. Telt múlt az idő, de a hőn várt találkozás váratott magára. Nem láttam, nem hallottam felőle semmit. Elmúlt a tavasz, és beköszöntött a nyár. Imádom a nyarat és a bikinis szezont. Olyan jó, mikor a forró homokban sütkérezhetek, vagy úszhatok a hűs habokban egy szál semmiben. 16 éves voltam és vártam az igazit. Természetemből adódóan kicsit visszahúzódó és titokzatos voltam, ezzel szinte mindenki számára elérhetetlennek tűntem és ezt nagyon élveztem. A titokzatosság mögött hihetetlen kacérság és elfojtott vágyak rejlettek, mintha Neki tartogatnám magam.

Barátnőmmel lementünk egy vízparti településhez, hogy kicsit kikapcsolódjunk, na meg persze azért is, hogy barátnőmnek pasit szerezzünk. Az első este nem történt semmi. Másnap egész délelőtt a parton monokiniztünk, amire Móni beszélt rá egy kis csalafintasággal. Hasra feküdtem és kikapcsolta a bikinim, mondván ne látszódjon meg a pántja. Egy röpke mozdulattal már el is tüntette a bikini felsőt és így kénytelen voltam egy idő után hasamról a hátamra fordulni, mert már úgy éreztem megpörkölődtem. Elaludtam a napon, talán azért is mert kellemetlenül éreztem magam felső nélkül és így jobban telt az idő. Arra ébredtem, hogy árnyék takarta el a napsugarakat. Lassan kinyitottam a szemem és azt hittem álmodom: ott állt előttem teljes valójában a gyönyörű türkiz szemeivel és csak nézett némán. Annyira elmélyültem pillantásába, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy nincs rajtam felső. Szinte olyan volt az egész, mintha egy varázsszőnyegen lebegnék. Se kép, se hang.

Egy odarepülő labda törte meg az idillt, amiért már szaladt is egy fürtös hajú kislány. Akkor kaptam észbe és akartam nyúlni valami ruhaneműért, de se a barátnőm se a cuccom nem volt sehol. Huncut mosolyt intézett felém és átnyújtott egy törölközőt, hogy azzal takarjam el magam. A furcsa az volt, hogy még akkor sem szólt hozzám egy szót sem csak mosolygott azzal az angyali arcával. Később kiderült, amíg én elszenderedtem Mónit félrehívták és őt is beavatták a turpiszságba. Mélyen a szemembe nézett ( úgy éreztem magam, mint akin röntgensugarak hatolnak át) és csak annyit suttogott: ’’ Még látjuk egymást ”. Számomra akkor és ott megszűnt létezni a világ. Hogyan lehet valaki ennyire tökéletes?! Ahogy jött olyan gyorsan távozott és szememet újból elvakította a nap. Szükségem volt egy hideg zuhanyra, hogy magamhoz térjek a kábulatból. Már nem törődtem azzal, hogy félmeztelen vagyok csak futottam a víz felé és minél előbb le kellett hogy hűtsem magam. Olyan kimondhatatlan vágyat éreztem iránta, hogy már a jelenlététől is bizseregtem.

Amikor kijöttem a vízből és magamra terítettem a törölközőt vágykeltő illatra lettem figyelmes. A törölköző, ami az övé volt most az én testem öleli, mintha csak a karjaival fonna át. Teljes extázisba estem és csak egyet akartam: ŐT. Még a nevét sem tudtam, de vágytam rá. Eljött az este és buli volt a parton. Egyre csak őt vártam, teljes harci pompámban. Fekete neccharisnya, minibbnél is minibb szoknya, ami szinte akkora volt mint a rajta lévő öv, fekete és babarózsaszín kombinációjú mély dekortázsú, hátul teljesen nyitott felső, ami szinte mindent engedett láttatni. Egyszerre megszűntek a gátlásaim, akartam őt minden testrészemmel. Vártam, csak vártam, de nem láttam sehol. Már a bejárattal szemen álltam és úgy lestem, vajon jön e. Bemondták, hogy az utolsó számot játsszák, aztán záróra. Nagyon elszomorodtam, mert hiábavalónak tűnt a várakozásom. Aztán mintha a ködből lépett volna ki megjelent. Felém tartott. Kacér tekintetét rám szegezte és nyújtotta a kezét. Az én kezem önálló életbe kezdett, mint egy mágnes úgy lendült az övé felé, és szinte röpültem a karjaiba.

A táncparkett közepéhez vezetett és gyengéden átölelte a derekam. Ez a test, ez az illat és ez a türkiz szempár; szavak nélküli szenvedélyeket kavart fel bennem és szerintem ez oda-vissza érvényes volt. Mámoros éjszaka, szenvedélyekkel teli vágyak tornyosultak bennem. Átadtam magam neki teljesen. Már a zene sem szólt, de mi ott voltunk és csak öleltük egymást, mintha soha többé nem akarnánk elválni. Lassan felszállt a rózsaszín köd és elkezdtek az emberek hazafelé szállingózni. Végre meg bírtam szólalni, mert a gombóc mindig ott szorongatta a torkomat és furcsa remegést éreztem a gyomromba. Amikor ki akartam nyitni a szám egy gyengéd csókot lehelt az ajkamra, amitől újra lenyeltem a nyelvem. Kézen fogott és levezetett a partra. Forró éjszaka volt, talán soha nem éltem még ilyen meleget. A szél is mintha lágyan simogatna. A víz még szinte langyosnak mondható. Szemben álltunk egymással, mikor kaptam egy újabb csókot, mire én pajkosan kitértem a csókja elől és a nevét kérdeztem. Odahajolt a fülemhez és belesúgta, hogy Eriknek hívják.

Gondolatban én is ezt a nevet adtam neki, ez most telitalálatnak tűnt. 24 éves, az anyukája Amerikában élt, az apukája pedig egy jól menő cég tulajdonosa volt. Túlon-túl tökéletes a hercegem. A rövid beszélgetés után nem bírtuk már tovább magunkba fojtani a vágyainkat. Vad, szenvedélyes csókba forrtunk össze, nem hagyva a másiknak egy levegővételnyi időt sem. Egyre jobban kívántam őt és érezni akartam testestől-lelkestől. Érintésétől megborzongva kezdtük el lefejteni egymásról a ruhát. Hol lassan, hol vadul szinte lehetett hallani ahogy hasad a pólója. Ez csak izgatóbbá tette az egészet. Csókjaival beborította egész testem, néha már úgy éreztem hogy belém harap, de kimondhatatlanul jó érzés volt, hogy az imádott ismeretlen szempárnak adhatom azt, amit eddig talán pont neki tartogattam. Elnyúltam a homokban és magamra húztam izmos barna testét és hagytam, hogy azt tegye velem, amit csak akar. Lassan csókolta a nyakam, majd haladt egyre lejjebb.

Forró leheletével árasztotta el a melleim, de nem ért hozzájuk, nyelvével néha megérintette, vágyaimat pattanásig feszítve ezzel, de nem akartam hogy elsiessük a dolgot. A melleim után felfedezte a köldökömben lévő köves ékszert, ami láttán gyorsulni kezdtek a mozdulatai. Hevesen belenyalt és szinte vadul harapdálni kezdte hasam ezen részét, az oldalamat és még lejjebb ért. Egy nagyon pici vörös tanga volt rajtam, amit a szájával kezdett lassan lehúzni rólam és előbukkant szűzies dombocskám tisztán és csupaszon úgy, ahogy lennie kellett. Ettől a látványtól teljesen begerjedt és egy pillanat alatt letépte rólam a piciny ruhadarabot és már ő is látta, mennyire izgat az amit csinál. Szinte úsztam a nedveimtől és azt vártam mikor hatol belém, de húzta a dolgot és csak kényeztetett. Rajtam már nem volt semmi és most az én feladatom volt megszabadítani őt is a nadrágjától. Letérdeltem elé és elkezdtem kibontani a övét, majd kigomboltam a farmerját és minden egyes gombnál megcsókoltam az ágyékánál.

Behunyt szemmel élvezte, ahogy egyre lejjebb haladok, míg a bokájáig letoltam a naciját és már csak a boxer takarta el már ekkor is sokat sejtető férfiasságát. Lassú, szinte kínzó mozdulatokkal szabadítottam meg az utolsó dologtól, ami takarta és nem tudtam ellenállni, szinte hívott hogy tegyek vele valamit, mert vége van. Gyönyörű látvány volt, legszívesebben magamba szerettem volna érezni azonnal, de a számba vettem és halk nyögésekkel kényeztetni kezdtem. Nem hagytam ki egyetlen helyet sem. Nyelvemmel bebarangoltam a tövétől a hegyéig, de a makkos erdőben is sokat időztem. Szinte éreztem, ahogy reszket ajkaim után, tetszik neki a kényeztetésem. Közben arra lettem figyelmes, hogy úszok saját nedveimbe és szinte már tócsa van enyhén szétterpesztett lábam között. Megálltunk. Hanyatt döntött ismét a forró homokban és fölém hajolt. Megcsókolt, majd éreztem, hogy lassan halad belém ekkor már teljes méretére megnőtt férfiasságával. Előtte megkérdezte, hogy voltam e már valakivel. A válasz most érkezett meg:

- Vigyázz rám!

Elmosolyodott és szinte dicsőség volt a tekintetébe, ahogy egyre beljebb haladt. Csókolta a mellem, és mozogni kezdett, ami először egy picit fájt, de utána minden úgy ment mint a nagykönyvbe, ahogy meg van írva. Megint abbahagyta. Azt hittem valamit rosszul csináltam, de csak ezután következett az igazi élvezet. Betérdelt a lábam közé, széthúzta a szeméremajkaim és nyelvével izgatni kezdte a csiklóm és szinte reszkettem, mert annyira jól csinálta. Kezemmel megfogtam a fejét és szinte magamba húztam, hogy még jobban érezhessem. Gyorsított és már nem volt megállás. Halk nyögéseimet, szinte már hangos kéjkiáltások váltották fel, ami Eriket még jobban izgatta és egyre hevesebben csinálta. Forróság öntötte el testem és gyenge rángásba kezdtem. Eljutottam a csúcsra és csak élveztem, ahogy a forró nedvemet issza mohón.

Ezután fölém jött és a mellkasomra ült, férfiasságát a melleim közé szorította, a végét pedig a számba adta. Nagy élvezettel nyaltam le róla saját nedveim és addig izgattam a nyelvemmel, a számmal, a kezemmel, amíg hófehér édes nedüjét a mellemre nem tette mind egy cseppig. Ujjaimat belemártva a mellemen lévő ondócskákba kéjesen nyaltam végig ujjaim, mint egy jó vacsora után. Megelégedetten nyugtázta, hogy olyan jó volt velem, hogy ezt máskor is megismételhetnénk. Csak feküdtünk egymás karjaiba és gyengéden simogattuk egymást. Takarónk a homok lett, mely körbeölelt bennünket és azt kívántam örökké tartson ez a pillanat. Még egy keveset beszélgettünk és elaludtunk kart karba öltve. Arra ébredtünk, hogy a szél feltámadt és a homok is kihűlt. Felöltözünk és megcsókoltuk egymást és elváltunk azzal, hogy másnap ugyanitt találkozunk. Én ott voltam és vártam rá, de soha többé nem láttam.

Arcát még most is látom annak, akinek a szüzességem adtam, hangját még mindig hallom és a türkiz tengerébe még mindig bele tudok feledkezni. Nem bántam meg semmit, mert akkor és ott ennek kellett történnie, és ezt szép emlékként őrzöm. Barátnőmmel sokszor felhoztuk még a témát, és azóta is csak köszönni tudom neki, hogy elrejtette a cuccaim. Valahol mindig keresni fogom Eriket, mert azóta sem találkoztam hozzá hasonlóval. Bárhol is vagy ezúton szeretném megköszönni neked ezt a csodálatos éjszakát még így hét év múltán is.


Szextörténet ajánló:


Pornó fantáziák


Sziasztok .A páromat hosszú éveken keresztül próbáltam rávenni , próbáljuk ki hármasban .Néha már úgy tűnt sikerül,de végül mégsem adta be a derekát.Tehát maradt a fantázia világa/ami valljuk be nem is olyan rossz/ Jó szórakozást -feltéve ha tetszik.

Kedvesem : Te az ágyon fekve kezed ,lábad megkötözve.Egyikük gyengéden nyalja csiklódat s közben finoman ujjaza barlangodat.A másik cs....

Péntek esti umbujda


A barátnőm egy fehér rövidnadrágot és egy fekete pólót viselt, ami nekem nem jött be annyira, mivel nem volt ujja, így amikor felemelte a karjait, látszott a melltartója. A rövid shortja aprócska volt, így a bokájától egészen a combjaiig láthattam őt, ahol a fények csillogtak sima bőrén és testén.

Már egy ideje a partin voltunk, csak beszélgettünk is lazultunk, de észrevettem, hogy ....

Orvosi szex történet


Nős 45 éves pasi vagyok, kamaszkori történetem mái napig nagy hatással van rám, ezért írom le!!
A szakközépiskolába, az első iskolaorvosi vizsgálaton, szívzörejt állapítottak meg, kivizsgálások, majd beutaló egy fővárosi szívkórházba. Első vizsgálat után a főorvos befekvést javasolt, több speciális vizsgálat miatt, rá egy hónapra kaptam időpontot befekvésre. Eljött a nap, nagyon féltem, bef....

Rajtakapott az asszony.


Egyik este amikor a feleségem dolgozott unalmamban pornót kezdtem nézni. Nagyon felizgatott hogy a nagyképernyős tv-n hd-ben láthattam azokat a jó nőket. Az ágyon fekve elővettem a farkam és elkezdtem finoman verni. A filmben épp két rohadt jó csaj szopott le egy néger csávót. Gondoltam ki kéne próbálni milyen érzés lehet szopni. Hoztam a konyhából egy banánt, megpucoltam és elkezdtem szopni mikö....

Büntetés az osztályfőnöktől, és anyutól


Meleg, kora őszi nap volt. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Csabit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett e....

Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....Szextörténet címkék

óriási szerszám | főztek | osztálytás | dinnyék | erőszakol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.