Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Szilveszter, avagy nemcsak a pezsgő spricceltAndi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit. Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett Nórának – a háziasszony – az előkészületekben. Már volt ott három nő, akik sürögtek-forogtak, és Nóra, aki számomra kellemes meglepetés volt. Csinos, kortalan nő a felforduláshoz illő farmerban és pulóverben. Gyorsan bemutatkoztunk és ő kiosztotta a feladatokat. Kaptam egy vodkát és ittunk egyet, majd magával vitt, bútort rendezni. Megállapítottam, hogy remekül néz ki és ennek hangot is adtam (egyébként elmúlt jóval negyven, de ez nem látszik rajta és különben sem illik elmondani). Csak nevetett, megköszönte a bókot és mivel mindketten facérak voltunk kinevezett az estére partnerének. Eleresztettem egy idétlen megjegyzést, hogy mindenben partnerek vagyunk-e, de nem reagált rá.

A társaság nagy része hat után érkezett. Volt, aki emelkedett hangulatban jött, és hamar nagy lett a zsivaj. Ettünk ittunk jól mulattunk, és a táncparketten roptuk a táncot. Egy ízben – talán először – lassú szám ment és Nóra felkért táncolni. Szépen lejtettünk és nevetgéltünk a többieken. Valaki CD-t cserélt és szétváltunk, de ugyan nem vagyok nagy táncos, mégis jól esett a testi kontaktus ezzel a nővel.

Egyszer odajött, kézen fogott és maga után húzott.

- Gyere partner, segíts! – mondta.

Valami társasjátékban segédkeztem, de veszítettünk és meg kellett innunk egy pohár italt büntetésből. A második kört ismét elveszítettük és ismét ivás. A harmadik körben Nóra lefeküdt a szőnyegre és nekem meg kellett a testén keresnem valamit, ami nem odavaló. Bekötött szemmel! Szájjal! Egy türkiz miniruha volt rajta, amelynek nem volt ujja. Letérdeltettek és lassan, hogy pofára ne essek megkerestem.

A lábánál voltam, amelyen harisnya volt. Haladtam felfelé, a csapat legnagyobb örömére. Nem akartam az ölénél matatni, kiabáltak is, hogy nem ér kihagyni, de végül is megtaláltam a kekszet, a két melle között. Ez a verseny időre ment és nem mi voltunk a legrosszabbak, és nem kellett innunk.

Nóra el is tűnt, de felcsendült egy lassú szám és újból előbukkant. A táncparkettre húzott és átölelt. Összesimultunk – nem volt ellenemre a dolog – és lassan ringtunk az ütemre. A többiek a másik szobában nagy zsivajjal játszottak tovább. A CD-n – amit Nóra tett fel – végig lassú zene volt, és a harmadik szám után úgy éreztem szétrobbanok a vágytól, hogy ne csak táncoljak ezzel a nővel. Sajnos néhány napja nem kényeztetett már nő és épp itt lett volna az ideje. Tehettem valami önkéntelen mozdulatot, mert még jobban hozzám simult, és futólag érintette ajkával az ajkamat.

- Azt a kekszkeresést igazán jól csináltad, élveztem. Bár alaposabban is átkutathattál volna – mondta.

- Nos, elég idétlenül éreztem magam – mondtam. - Mindazonáltal nekem is jólesett, szívesen megismételném, és akkor alaposabb lennék.

- Hátha kerül rá sor! – mondta és mosolygott.

Én is ezt kívántam, de nem tartottam valószínűnek.

Éjfélkor pezsgősüveg durrantás, pezsgőspriccelés, jókívánságok, puszik. Majd töretlen lendülettel folyt a buli tovább. Hajnali egykor virsli evés, fél kettőkor elhangzott a mondat:

- Menjünk el a JC-ba!

Ez egy zenés szórakozóhely, főleg érettebb korosztály kulturált kikapcsolódására. Többen helyeselték az ötletet. és szedelőzködtek. Én elhárítottam a meghívást, és zenét hallgattam. Egy idő múlva felfedeztem Nórát amint pakol, a poharakat, tányérokat hordja a konyha felé.

- Segítek, jó?

- Te itt maradtál, nem is vettem észre. Azt hittem mindenki elment.

- Csak én maradtam? Ezt meg én nem vettem észre. Segítek, aztán én is elhúzok.

- A JC-ba mégy utánuk?

- Nem! Haza.

- Neeem, nem! Nem mégy haza. Ha már itt maradtál bulizunk tovább.

- Ketten?

- Simán. Jó lesz, hidd el.

- Táncolunk?

- Csak lassút?

- Kekszkeresés?

- Kölcsönösen egymáson.

Miután így megegyeztünk, nem is akartam haza menni. Feltettem egy lassú CD-t, és táncolni kezdtünk. Először rendesen, tartózkodóan, majd összesimulva, és egyre jobban egymásba gabalyodva. A keze hátul az ingem alá csúsztatva, kezem hátul a ruhája alá csúsztatva. Nyelveink játszottak, másik kezem a ruha alól kihegyesedő mellbimbót cirógatta. Majd kibontottam, hogy közvetlen legyen a kontaktus. A kezét az ingem alól átcsúsztatta a nadrágomba a boxerem alá a fenekemre. Meglepett, de jól esett.

Én is aktívabb lettem és a fenekére csúsztattam a kezem. Combfix volt rajta és francia bugyi, ami alá beügyeskedtem magam. A tánc abbamaradt, és úgy helyezkedtünk, hogy mindenki odaférjen, ahová csak akar. Én pont a két comb közé akartam és szándékomat siker koronázta, amikor szétcsúsztatta a lábát. Ahogy végigsimítottam ebben a lehetetlen pózban amennyire csak tudtam, éreztem, hogy rendkívül nedves a két combja belső fele. Itt éreztem, hogy elhagy a józan eszem, hanyatt lököm és csak simán a magamévá teszem.

Szerencsére azért megálljt parancsoltam magamnak. Csak jobban szorítottam és megpróbáltam belé nyúlni, de nem volt olyan hosszú a kezem, ezért eltoltam magamtól és megfordítottam, hogy háttal legyen nekem.

- Így nem lehet táncolni – lihegte.

- Dehogynem, csak figyeld!

Ágyékom a fenekéhez szorítottam ballal átöleltem, jobbom ismét a ruha és a bugyi alá csúsztattam. Lassan ringtunk a zenére, és én belé csúsztattam az ujjam. Halk sóhaj volt a válasz és egy harapás a számra. Így ujjaztam egy ideig… S véget ért a zene.

Ellépett mellőlem, fogta a kezem és maga után húzott a szoba felé, ahol a franciaágy volt. Lassan vetkőztettem minden centit kiélvezve. Fentről húztam lefelé a ruhát, közben a melleit csókoltam. Mindkét bimbó mereven állt, egyre csak kínálva magukat, követelve a kényeztetést. Eleget tettem a hívásnak. A ruha közben egyre lejjebb vándorolt, már a has is szabad volt. Végül le a csípőn, a combokon, leesett a földre. A bugyi alatt rejtőző ágyékra vetettem magam, csókoltam harapdáltam, miközben kezem a combok belső felén szánkázott. Kezét a fejemre téve, belenyomta az arcom az ölébe.

Megszabadítottam a fehérneműtől és megelégedéssel állapítottam meg, hogy fazoncsíkja ugyanolyan platinaszőke, mint a haja. Csiklójánál folytattam a kényeztetést, ő hanyatt dőlt az ágyon, és így teljesen kitárulkozott. Egyetlen négyzetcentimétert sem hagytam ki, és rövidesen egy nyögéssel, sóhajtással alhasi rángással kísért orgazmust sikerült előcsalnom belőle.

Magára húzott és egy óriási csókot kaptam. A hátamra fordított és lassúnak egyáltalán nem mondható mozdulatokkal lerángatta a ruháim. Kőkemény akcióra kész farkam a szájába vette, és nyelvével olyan vitustáncot járt rajta, hogy rövidesen abbahagyattam vele.

- Baj van? – kérdezte.

- Hát, majdnem lett! Eléggé fel vagyok spannolva.

- Azért csináltam, hogy jó legyen.

Magamra húztam, megcsókoltam, és hasra fordítottam. Fölé térdeltem és ő megemelte a fenekét, hogy könnyebben belé hatolhassak, ám nekem nem ez volt a szándékom. A kezemmel elkezdtem a vállait masszírozni. Jóleső nyögés volt a válasz, s én folytattam. Igyekeztem mindenütt járatni a kezem, ám eközben ágaskodó farkamról lecsöppent a kéjnedv a fenekére.

- Szóval van nálad masszázsolaj is. – nevetett.

- Igen, mindig van nálam – feleltem

- Nyúlj a puncimhoz ott is lesz – biztatott.

Odanyúltam és valóban volt. Még az előzőből és szerintem volt ott utánpótlás is. Ha már ott voltam, ott masszíroztam.

Egy idő után megfordult.

- Most én masszírozlak – mondta.

Hanyatt fektetett, a hasamra ült és a puncinedvet az ágyékával a hasamon kente el. Majd haladt lefelé és belecsúszott remegő dákómba. Majdnem felkiáltottam a kéjtől, és csak azért nem, mert ő viszont felkiáltott. Olyan erővel kezdett lovagolni, hogy belepréselt az ágyba. Tudtam nem bírom sokáig, ezért minden módon próbáltam kizökkenteni a ritmusból. Közben élveztem, az egész ágyékom feszült a vágytól. Éreztem, már nem soká kell tartanom magam, az ütem már nem volt meg, a heves mozdulatok is már összefolytak az utolsó előtti pillanatok, jóleső tompaságával.

Egy rövid szünet a mozgásban, egyik kezével a mellkasomra támaszkodott, a szemembe nézett. Láttam a homályos tekintetet, még egy-két mozdulat… és heves hüvelyi rángásokkal egyidejűleg „aaaahh..aaahhh..aaaahh” hagyta el az ajkát. Körmét a mellkasomba mélyesztette, én megmarkoltam a fenekét, döftem kettőt és… A jól ismert érzés az ágyékomból végigfutott az agyamig, ott vörös köddé vált, és a külvilág eltompult. A ködből egy inger visszafutott a gerincemen az ágyékomig, és feszülő farkam a forró hüvelybe lövellte a spermát. Sokáig pumpálta és én másodpercekig élveztem a ködben. Heves rángások futottak végig a testemen a végső beteljesülés bekövetkeztekor.

Lassan mindketten ellazultunk, kapkodó lélegzetvételünk, lelassult. Nóra rám borult, megcsókolt és le akart fordulni rólam. Fenekét erősen fogva nem engedtem, mert még benne akartam maradni, így aztán maradtunk egy darabig…Véletlen szex történet:


A munkaköri eset


A történetet a leglényegtelenebb elemmel kezdeném, ami csak szerepelni fog benne: Sándornak hívnak. Adóügyi főelőadóként dolgozom egy vidéki városban, immár tíz éve. Kollégáim mind nők, s ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnk....

Az asszonyaink szextörténet


Az asszonyaink szextörténet

Lassan annyira megszoktam,hogy a szomszéd bassza a feleségemet.hogy mondtam is neki míg itt vagyunk mindig dugjál vele.Mikor megláttam az arcán azt az édes kifejezést rögtön meglepõdtem.Mikor eljöttünk õk még maradtak két hétig , de mondtam nekik,ha kedvük szottyan jöjjenek le hozzánk vidékre és folytassuk ezt a cserét,mert nagyon tetszett a feleségemnek ez....

A szextelefon


A szextelefon

Kilenc éves voltam. A helyi lap járt nekünk, aminek a hátoldalán erotikus hirdetések voltak, meztelen nõk képeivel. Egyszer egyedül voltam otthon, és a kíváncsiságtól vezérelve tárcsáztam. Erotikusan búgó hang szólt bele a telefonba, majd választhattam a menüpontok, azaz az elõre felmondott szextörténetek közül. Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor szextelefonál....
Szextörténet címkék

a màsik àgyon | az új titkárnő | anyámat és a kutyát is me | dugasz | Éva tanár |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.