A barátom a sógornője szeretője


Mikor bejöttem a nagyvárosba faluról összefutottam egy régi barátommal aki egy csinos fiatal lánnyal volt. Odamentem hozzájuk és mielőtt leültem bemutatkoztam a csajnak,majd amikor rendeltem intettem a barátomnak aki vette a lapot és kijött utánam a budira. Mondtam neki szívesen lecsapnám a csajt a kezedről. Mondta,hogy már évek óta keféli és szoptatja a csajt, meg különben is a felesége húga,tehát ha lefalcoltatja lehet,hogy elmondja a testvérének és akkor baja lesz neki is mert nem szereti,ha a testvérével bárhová elmegyek,mert már nem egyszer rajtakapott ahogy megcsalom vele.Mondtam neki legfeljebb akkor még engem is megcsal veled.

Belement és rögtön átruházott rám.Mikor elment a csaj ki volt bukva és közölte nem akarom megbaszni,mert akkor kibaszok vele.Mondtam neki nagyon szívesen mire fizettünk és elmentünk a lakására. Miközben elmesélte,hogy a nővére férje a barátom és ha odavan vidéken a szeretőjével kefélni mindig én szoktam helyettesíteni az ágyban. már több mint öt éve kefél engem és eddig többször is felcsinált, de mindig kikapartatott az egyik barátjával akinek úgy kellett meghálálnom,hogy vele is le szoktam feküdni.

Mielőtt is jöttünk kávézni több mint három órán keresztül kefélt és végre a seggem szüzességét is elvette.Ha felmentünk lezuhanyozunk és remélem feláll a faszod,hogy megbasszál. Én egyébként eléggé szabad szájú vagyok. eddig hat férfival töltöttem mindig a szabadidőmet tíz éves koromtól kezdve és most 16 éves vagyok,Volt korábban olyan nap,hogy hat nyolc srácot is fogadtam a lábam közé naponta és mindig lenyelem a gecijüket is.

Hallottam,hogy azt mondtad a sógoromnak ha átpasszolod a csajt feleségül veszem őt, de én nem megyek hozzád férjhez,mert még legalább húsz évig sűrűn baszott kurva akarok lenni. Nagyon szép teste volt a csajnak és nagyon tetszett,hogy a hegyes mellei fehérek voltak a bikini felső miatt, de az alsó része meg barna.tegnap megismerkedtem egy néger sráccal aki máma este nyolckor jön értem,hogy vacsorázni vigyen és utána valószínűleg reggelig baszni fog.

Tegnap utána mentem a női budira akol nagyon szépen lehetett látni milyen fasza van a srácnak,mert a szomszéd asztalnál ült és dicsekedett vele milyen szép hosszú fasza van.Tényleg szép hosszú és becsületesen el van engedve, mert ahogy elnéztem és gyönyörködtem benne valóban a térdét verte a hosszú nadrágban amit ki akarok próbálni még ha bevérzek is.Tudom,hogy nem ilyen válaszokat vártál, de én ilyen vagyok. Ha nem csinálsz galibát ezért,mert tudom,hogy ismered a nővéremet,hiszen te is megkefélted már nagyon sokszor hiszen te játszottad át a barátodnak és ő két héten belül elvette és most lesz a második gyereke, de attól függetlenül eljár másokkal is kefélni,pedig a kilencedik hó elején van. Szeretném ha látnád ahogy kefélek a néger sráccal, és elmondanád a véleményed róla.

Másnap tud elnyelni a pinájával . Most már megértettem miért nem akar férjhez menni.Igaza volt. Úgy elnyelte a harminc nyolc centis faszát a néger srácnak,mint a húsz centist. utána majdnem két decit ürített egy pohárba,amit egy hajtásra leengedett a torkán. Mikor a néger elment és átjött a másik szobába mondtam neki igazad van ha nem akarsz férjhez menni. Kiderült,hogy a testvére ettől a négertől terhes és a férje engedte rá a nejére,pedig a testvére nem akarta.

Elmondta,hogy az apja vezette be a kefélés rejtelmeibe és az anyjával nyalt pinát először. Az összes tanárával lefeküdt már és minden héten pénteken este nyolctól éjjel egyig az igazgatóval kefél,majd a felesége kinyalja és hazahozza.
Beküldő:laló


Szextörténet ajánló:


Leszbi csoportszexben vettem részt


Leszbi csoportszexben vettem részt

Havas teli idok jarnak mostanaban, mert hiszen karacsony esteje a mai datum, ilyenkor ugye mindenhol egyutt a csalad, es igy toltik ezt a szep unnepet.

A kulvaros egy piszkos varosnegyedeben, mar vagy fel eve laknak egyutt alberletben egy oreganyonal Dori es Angi, a ket legjobb baratno.Az első youtuber pinám


Minden ember életében eljön az első masztizás egy kapcsoaltban a társ erotikus képére.
Magam már rég benne vagyok az írói szakmába, és most jutottam el oda hogy ezt le is írjam, de jó ízesen!

Na ez úgy kezdődött, hogy 2012-ben gondolkoztam januárba, hát, hogy már el kőne veszíteni a szüzességem, és megkértem Vitó cimborámat, aki ma már híres youtube videós, hogy mutasson vala....

Vivi úrnő


Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem ....

Szextúra


Barátnőmmel elhatároztuk, hogy ha már úgy is itt járunk a Dunakanyarban, akkor felsétálunk a visegrádi hegyre. Kicsit ismertük a járást, mert korábban osztály kirándulás alkalmával jártunk már ott. Most azonban csak ketten voltunk, és az még is csak más. Augusztus volt, és nagyon jó idő, a nap szinte égette a bőrünket. A hegyre a Duna felellői oldalon mentünk fel a turista útvonalon. Számunkra nem....

Nő baszva jó (és szétszopatva)


Cini vagyok, szexfüggő nő.
Szeretem, ha keményen elintéznek, minél jobban kapálozok, annál inkább vágyom az erőszakra.

Szinte provokálom a...bajt? Ami nekem kész szerencse!
Bemegyek a Westend pasiklotyójába, kirívóan belenézek a srácok szemébe: - Na mi van, kimenjek?
Végigriszálok a piszuár mellett ürítő kanok mellett, megmarkolva a kemény seggüket, előrenyúlva ....

A női bugyi fétis


A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni.

Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín sza....Szextörténet címkék

tövig | nyolc é | nyald | nudy | enzós niki |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.