A barátom a sógornője szeretője


Mikor bejöttem a nagyvárosba faluról összefutottam egy régi barátommal aki egy csinos fiatal lánnyal volt. Odamentem hozzájuk és mielőtt leültem bemutatkoztam a csajnak,majd amikor rendeltem intettem a barátomnak aki vette a lapot és kijött utánam a budira. Mondtam neki szívesen lecsapnám a csajt a kezedről. Mondta,hogy már évek óta keféli és szoptatja a csajt, meg különben is a felesége húga,tehát ha lefalcoltatja lehet,hogy elmondja a testvérének és akkor baja lesz neki is mert nem szereti,ha a testvérével bárhová elmegyek,mert már nem egyszer rajtakapott ahogy megcsalom vele.Mondtam neki legfeljebb akkor még engem is megcsal veled.

Belement és rögtön átruházott rám.Mikor elment a csaj ki volt bukva és közölte nem akarom megbaszni,mert akkor kibaszok vele.Mondtam neki nagyon szívesen mire fizettünk és elmentünk a lakására. Miközben elmesélte,hogy a nővére férje a barátom és ha odavan vidéken a szeretőjével kefélni mindig én szoktam helyettesíteni az ágyban. már több mint öt éve kefél engem és eddig többször is felcsinált, de mindig kikapartatott az egyik barátjával akinek úgy kellett meghálálnom,hogy vele is le szoktam feküdni.

Mielőtt is jöttünk kávézni több mint három órán keresztül kefélt és végre a seggem szüzességét is elvette.Ha felmentünk lezuhanyozunk és remélem feláll a faszod,hogy megbasszál. Én egyébként eléggé szabad szájú vagyok. eddig hat férfival töltöttem mindig a szabadidőmet tíz éves koromtól kezdve és most 16 éves vagyok,Volt korábban olyan nap,hogy hat nyolc srácot is fogadtam a lábam közé naponta és mindig lenyelem a gecijüket is.

Hallottam,hogy azt mondtad a sógoromnak ha átpasszolod a csajt feleségül veszem őt, de én nem megyek hozzád férjhez,mert még legalább húsz évig sűrűn baszott kurva akarok lenni. Nagyon szép teste volt a csajnak és nagyon tetszett,hogy a hegyes mellei fehérek voltak a bikini felső miatt, de az alsó része meg barna.tegnap megismerkedtem egy néger sráccal aki máma este nyolckor jön értem,hogy vacsorázni vigyen és utána valószínűleg reggelig baszni fog.

Tegnap utána mentem a női budira akol nagyon szépen lehetett látni milyen fasza van a srácnak,mert a szomszéd asztalnál ült és dicsekedett vele milyen szép hosszú fasza van.Tényleg szép hosszú és becsületesen el van engedve, mert ahogy elnéztem és gyönyörködtem benne valóban a térdét verte a hosszú nadrágban amit ki akarok próbálni még ha bevérzek is.Tudom,hogy nem ilyen válaszokat vártál, de én ilyen vagyok. Ha nem csinálsz galibát ezért,mert tudom,hogy ismered a nővéremet,hiszen te is megkefélted már nagyon sokszor hiszen te játszottad át a barátodnak és ő két héten belül elvette és most lesz a második gyereke, de attól függetlenül eljár másokkal is kefélni,pedig a kilencedik hó elején van. Szeretném ha látnád ahogy kefélek a néger sráccal, és elmondanád a véleményed róla.

Másnap tud elnyelni a pinájával . Most már megértettem miért nem akar férjhez menni.Igaza volt. Úgy elnyelte a harminc nyolc centis faszát a néger srácnak,mint a húsz centist. utána majdnem két decit ürített egy pohárba,amit egy hajtásra leengedett a torkán. Mikor a néger elment és átjött a másik szobába mondtam neki igazad van ha nem akarsz férjhez menni. Kiderült,hogy a testvére ettől a négertől terhes és a férje engedte rá a nejére,pedig a testvére nem akarta.

Elmondta,hogy az apja vezette be a kefélés rejtelmeibe és az anyjával nyalt pinát először. Az összes tanárával lefeküdt már és minden héten pénteken este nyolctól éjjel egyig az igazgatóval kefél,majd a felesége kinyalja és hazahozza.
Beküldő:laló


Szextörténet ajánló:


A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

Szex a diákommal


Zsuzsanna vagyok, egy 38 éves angol tanár Debrecenben. Már hosszú évek óta tanítok, de ehhez fogható még sosem történt velem előtte, mint a mostani esetem.

Mindig is szerettem a jó pasikat. Volt már egy férjem, de közös megegyezés alapján szétváltunk és azóta nem volt komoly kapcsolatom. Azóta ismerkedek, megesett egy-két egy éjszakás kaland is, de azért próbáltam nem elvetni a suly....

Az igazi orgazmus


Persze érthető. 12 évvel voltál idősebb nálam, emellett ismert ember. Szándékosan nem adok rólad több infot. Nekem 7 éve volt komoly kapcsolatom (neked úgy 13 éve), egy hatalmas gyerekkori szerelem...de pont akkoriban kezdett visszafordíthatatlanul kihűlni a dolog. Ezt természetesen tovább bonyolította, hogy a kezdeti ellenszenv, -amit irántad éreztem- hamar megváltozott és láthatóan részedről is ....

Mennyország, vagy amit akarok


Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt ....

Pornó mese


Pontosan nem tudod megállapítani, hogy hol lehetsz. Egy bérház pincéjére hasonlít a helység, ahol fogva vagy tartva. Alacsony a mennyezet, félhomály van, de nincs hideg. A kis terem közepén egy szék, mellette egy asztal, azon egy lámpa van. Gyenge a fénye.

Lépteket hallasz. Három emberét. Az egyik cipője hangosan kopog, a másik kettő tompán ér a földhöz. Meg tudod állapítani, hogy ....

Családi négyes


Az én nevem Zoli és azt szeretném nektek elmesélni, hogy milyen "érdekes" szituációba keveredtem az elmúlt hónapokban. Én 23 éves vagyok, jelenleg még anyukámmal élek egy vidéki kis faluban. Nővérem Budapesten tanul, Én pedig a költözés előtt állok. Az ember azt gondolná, hogy falun mindenki kedves mindenkivel, nincsenek alkalmi viszonyok, mindenki tisztelettudó és hűséges. Hát nem. Nagy....
Szextörténet címkék

elvert | fejleszteni | klob | nős vagyok | dàriusz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.