Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Nyereményutazás



A lány gyönyörű homokos tengerpartra nyert egy utazást. Két személyre. Nem kellett sokat gondolkodni kit vigyen, mivel pasija, épp nem volt, így maradt a mindig jó, mindig számítani lehet barátnő.

Mindent a nyereményből fizettek, a repülőt, a szállást, még költőpénzt is kaptak. A repcsi leszállt a várva várt érkezési ponton. Már várta a taxi, ami a szállodába viszi a nyertest és kísérőjét. Egy-két fotózáson kellett részt venni a nyeremény feltételeként, amit nem volt nehéz nem visszautasítani. Gyors fotó: érkezés, szoba elfoglalás, mosoly, még ha fáradt is az úttól, így hiteles. Ennyi, övék volt egy teljes csodálatos hét. Lezuhanyoztak, majd megállapodtak, nem pihennek, először a környékkel, a szállodával ismerkednek meg.

Szép szobájuk, volt, igaz franciaággyal, mivel ezt a nyereményt pároknak sorsolták ki, s mikor beküldte a válaszokat ő is egy párt alkotott, akkori azt „hitte nagy szerelmével”. Nem bánták a nagy ágyat, aludtak már együtt, nem volt újdonság. A szálloda igényesen kialakított, figyelmes személyzet, a hallban, nyugodtan lehetett olvasgatni, beszélgetni, úgy építették, hogy az itt tartózkodó vendégeket ne zavarják az újonnan bejelentkezők. Nagy sétát tettek a környéken megállapítva kellemes környéken van a szálloda, nem messze a tengerparttól, amit a hátsó kerti kialakításból meg lehet közelíteni. Megvacsoráztak s ágyba bújtak. Az első éjszakát végig aludták, kimerültek az utazástól s annak izgalmától.

Másnap reggel nem sütött ki a nap, ahogy szokott, tudták meg az itt dolgozóktól, valószínű kis vihar lesz, de az ilyen viharok gyorsan elhagyják a térséget, világosították fel őket.

A szobájukban maradtak, semmi kedvük nem volt a hallban ücsörögni. A reggelit is ide kérték, addig vettek egy nagy fürdőt, hiszen ketten is elfértek a kádban, megették a reggelit, s úgy döntöttek megnézik, milyen csatornákat nézhetnek a nyeremény részeként.

Megdöbbentő volt. Erotikus és sex csatornát is csatoltak a szoba tartalmához, fogyasztható minibárral is. Kihasználva a lehetőségeket bebújtak a takaró alá, elővettek egy üveg italt s nézték, ahogy falják egymást a képernyőn. Miután néhány üveggel könnyebbé tették a bárt, s egymás mellett feküdtek egy bugyiban csupán, vágyni kezdtek az érintésre. Odakint már zuhogott az eső. Mivel már régóta barátnők voltak, ismerték egymás gondolatait, reakcióit, de egymás testét még nem. Óvatosan szinte félve indult a két kéz egymás felé, ilyen időben amúgy is jólesik odabújni valakihez.

Megérintették egymást s nem tört össze a világ, nem szakadt rájuk az ég. Jó jel, hát folytatták. Tekintetüket a másik tekintetében látták viszont, s látták a vágyat. A csók, első csók, első női csók, nem volt mohó, sem kapkodó, sem szenvedélyes, inkább kutató, hogyan csókol egy nő, hogyan csókol a barátnő. Miután élvezni kezdték a másik ízét, átvették egymás ritmusát, szemügyre vették kebleiket, ágaskodó bimbók, szinte nyújtózkodtak az érintés felé, megérintették. Vibráló, borzongató érzés járta át testük, végigsimították az álluktól a tangájuk vonaláig, már nem hagyták abba, nem lehetett, csókolóztak, kezükkel testüket fedezték fel.

Először egyik fürkészte a másik adottságait, lágyan érintette melleinek vonalait, csókokkal rajzolta útját a lekerülő tangának, nyelve hegyével érintette teljesen sima puncinak a dombocskáját, ujjai hegyével kereste a legforróbb, legélvezhetőbb pontot, finoman játszadozott az ajkakon, néha be-bekukucskált a nedves punci belsejébe, s érdeklődéssel fedezte fel, milyen izgató számára is. Nyelvével, izgatta barátnőjét, kezével a melleit simogatta, a hangosodó sóhajtások még jobban izgatták, s erőteljesebben akarta a gyönyört barátnőjének, aki ugyanúgy megismerni szerette volna az ő testét, így finoman átfordította, hogy felfedezhesse, lássa a felizgatott női testet, az élvezettől mély sóhajtásokat hallja. Most ő, tapasztalta meg, milyen izgató az érintés, a csók, s milyen a mindenre kész, kellően csúszós kis sima punci íze.

Miközben ismerkedett az újdonságokkal s ízlelgette barátnője csiklóját addig az ő majdnem tetőponton lévő kis odújában cicázott a barátnő ujjacskája. Franciaágyon francia póz, s mindketten élvezhetik, amit eddig életükben nem élveztek, női ujjak játszadozását. Olyan élvezetben volt részük, amit még eddig nem éreztek.

Az elkövetkező napokban, a nap bármely szakaszában kényeztethették egymást. Senki nem ismerte őket, nem érdekelte őket a külvilág. A legszebb egymásnak nyújtott élvezet mégis az utolsó éjszakán, tengerparton a csillagos holdfény alatt történt meg. Tudták ez lesz az utolsó ilyen szabad alkalmuk, kihasználták. Hosszan csókolták egymást, s mindketten biztosak voltak benne új tapasztalatokat s elmélyülő barátságot nyertek.



Véletlen szex történet:


Igaz történet, szilveszteri szexkaland


A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.

Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori....

Lilla hatvan éve szeretkezett velünk, 3.


A villamoson a peront foglaltuk el. Lilla állt középen, a fiúk nem mertek hozzá érni, a csomagokat letettük, Lilla felkínáltá száját, a nyelvünk találkozott a kezem önkéntelenül az előlgombolós szoknya gombjait kereste, amelyek közül csak kettő volt begombolva. Akadálytalanul jutottak ujjaim testének imádott területéhez. Még jobban bezsongtam, mert Lilla csodálatos szőreit éreztem. Nincs rajta bug....

Vágyak szárnyán


Zoé ránézett az órára, és meglepetten tapasztalta, hogy az hajnali 2:34 percet mutatott. Már több mint 6 órája dolgozott az elemzésén, és mégsem érezte úgy, hogy fáradt lenne. Bepötyögte a gépbe az aktuális mondata utolsó betűit, majd mély sóhajtás mellett kisétált a konyhába. Ott már hidegebb volt, így szorosabbra húzta köntösét, és ivott egy pohár vizet. Ritkán folyamodott ehhez az átlátszó lött....




Szextörténet címkék

piss | anyómmal | autózás | 30 éves | kerti zuhany |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.