A nagymellű sógornőm


A sógornőm, Andi, felhívott, hogy menjek át hozzá. A férje egész nap nem volt otthon, és meg akart beszélni velem valamit. Már nagyon vártam ezt a hívást az elmúlt néhány hétben, mondtam is Neki, hogy 15 perc múlva ott leszek. Nem is olyan régen Al, a testvérem elmondta, hogy már egy éve egy másik nővel kefél, és kész rá, hogy elhagyja érte Andi-et, csak a megfelelő időpontot keresi. Nagyon megdöbbentem. Andi szőke, kb. 160-165 cm magas, kb. 57 kiló, és neki vannak a leggyönyörűbb mellei, amiket valaha láttam. A mellbősége 92 cm. Biztos tudom, mert amíg ők nyaraltak és én vigyáztam a házukra, volt alkalmam "néhány" pillantást vetni a fehérneműire. Megmondtam a testvéremnek, hogy teljesen őrült, az általam ismert fickók a bal heréjüket odaadnák, ha ágyba bújhatnának Andi-mel. Azt mondta, nem is a szexszel van a probléma, hanem túlságosan akaratos, "főnökös", és már túl fáradt attól, hogy mindent úgy csináljon, ahogy Andi akarja. És nem is keresett másik nőt, egyszerűen csak így alakult, és most nagyon boldog az új barátnőjével. Megesketett a titoktartásra, amíg a végső lépést meg nem teszi.

Szóval most úton voltam hozzájuk, és nem tudtam, mit tud és akar tőlem Andi. A bejáratnál várt és bevezetett a konyhába, ahol leültünk az asztalhoz. Teával kínált, amit "kegyesen" elfogadtam. Néhány percig csak ült és a teáscsészéjébe bámult. Istenem, de gyönyörű volt. Farmert viselt - ami úgy rásimult, mintha festették volna a testére -, és egy bő szabású pulcsit, ami azért megmutatta a mellei vonalát. Végül azt mondta, úgy gondolja, hogy a bátyámnak van egy aprócska afférja valakivel. Azt mondtam viccel, remélve, hogy az arcom nem árulja el, hogy már tudok a dologról. Erre elmondta, hogy úgy tűnik, valami elromlott, és a bátyám állandóan hülyén mentegetőzik, hogy elmehessen otthonról egyedül. Azt mondtam, hogy csak képzeleg, hiszen olyan gyönyörű, hogy bármelyik férfi büszke lenne, ha Vele lehetne. De ő még mindig gyanakodott, és megkért, hogy segítsek neki. Tudtam, hogy a végsőkig ki fogok tartani a bátyám mellett, de azért kíváncsi voltam, milyen segítségre gondolt.

Megkért, hogy beszéljek a testvéremmel, próbáljak valamit megtudni, aztán mondjam el neki. Persze tudtam, hogy sohasem árulnám el a bátyámat, se gyorsan rájöttem, hogyan szerezzek "előnyöket" a dologból. Töprengve néztem rá, majd beleegyeztem a dologba, azzal, hogy ha kémkednem kell a bátyám után, nekem is kell valamit kapnom viszonzásképpen. Tudtam, nem veszthetek. Persze nem mondtam volna el a bátyámnak, hogy engedett-e vagy sem.

Elmondtam neki, hogy mindig csodáltam a mesés melleit, ezért, ha azt akarja, hogy segítsek neki, mutassa meg őket. Azt mondta megőrültem, és megfenyegetett, hogy elmondja a feleségemnek, amire azt válaszoltam, hogy senki sem hinne Neki, mert megmondanám, hogy csak bosszút akar állni, mert nem segítek Neki. Megmondtam, ha a segítségemet akarja, ez az ára. Körülbelül egy percig gondolkodott, majd rájött, hogy nincs más választása, ha a segítségemre van szüksége. Megvonta a vállát és belegyezett, ha segítek, megmutatja, ha tényleg ezt akarom. Bingó!

Elkaptam. Kezdtem egyre merészebb lenni. Megkérdeztem, mi lenne, ha levenné a pulcsiját, csak hogy tudjam, érdemes-e megtennem, és különben is, mi van, ha átadom az infóimat, ő pedig megszegi a szavát? Nem tudtam belemegy-e az ötletembe, de azt igen, ha most nem próbálkozom, később semmi esélyem nem lesz, ha lesz ideje egy kicsit gondolkodni a dolgokon. Egy pillanatnyi várakozás felállt az asztal mellől, levette a pulcsiját, és megkérdezte, most már eleget kaptam-e. Azt hittem a szemeim kiugranak a helyükről. Karnyújtásnyira tőlem ott volt a két leggyönyörűbb csöcs, amin valaha is legeltettem a szemem, beszorítva egy egyszerű fehér melltartóba. Nem jutottam szóhoz.

Ahogy ott bámultam az ennivaló melleit, lehajolt, és felvette a pulóverét. Amíg azon volt, hogy felhúzza, azt mondtam neki, hogy a teljesen akarom látni, úgyhogy vegye le a melltartóját. Egy pillanatig hezitált, majd a háta mögé nyúlt és kikapcsolta. Ahogy a melltartó leesett, felálltam és odaléptem Hozzá. Mielőtt ellenkezhetett volna, az egyik kezemmel alányúltam a jobb csöcsének és az ajkaim közé vettem a bimbóját. Gyengéden szívni kezdtem, és meglepően gyorsan keményen állt. Andi lágyan felnyögött, és arra kért hagyjam abba, de már túl messzire mentem, és úgy éreztem, ez nem igazi visszautasítás. A másik kezemmel a másik melléhez nyúltam, és a fejemet a két gyönyörűség közé temettem.

Egyre többet akartam. Az egyik kezemmel a farmeros puncijához nyúltam, miközben újra szívni kezdtem a bimbóit. Megpróbált hátrálni, de nekiütközött a hűtőnek. Ahogy simogattam a fenekét, éreztem, hogy átölel, és magához húz. Abbahagytam egy pillanatra a simogatást és anélkül, hogy az ajkaimmal elengedtem volna, kigomboltam a farmerjét, és becsúsztattam a kezemet. Ahogy a bugyijára csúsztattam a kezem, felfedeztem, milyen nyirkos, mennyire átáztatta a nedvessége. Ahogy belemarkoltam, éreztem, hogy felém nyomja a csípőjét, szinte "kérve" hogy ne hagyjam abba. Kivettem a kezem a nadrágjából, elé térdeltem és lehúztam a farmerjét a bokáig. Néhány pillanatig az "elém terülő" látványt csodáltam. Itt állt előttem a nagyszerű sógornőm egy szál fehér bugyiban, láthatóan engedelmeskedve minden "parancsomnak". Megragadtam a fenekét és az arcomat a bugyival takart dombhoz nyomtam. Mennyei illata volt.

Ha csak eddig jutottam volna, már boldog emberként halok meg, de tudtam, hogy még nincs vége. Levettem szépen a nadrágját, és segítettem kibújni a bugyijából is. A hüvelykujjaimmal széthúztam a pináját, és mélyen bedugtam a nyelvemet. Szinte szürcsöltem a nedveit, miközben a csiklóját kerestem. Persze a keresés nem tartott sokáig, úgyhogy újra megragadtam a fenekét, hogy még jobban magamhoz húzzam. Ekkor Andi felemelte a bal lábát, és a vállaimon át a hátamra tette, így még jobban hozzáférhettem a mézesbödönjéhez. Észrevettem, hogy kezdi összeszorítani az izmait, és nem is hiányzott már sok neki az orgazmushoz. Felnyögött a gyönyörtől, és a fejemet szorosan a pinájához nyomta. Egy pillanatig fulladoztam, de gyorsan helyet változtattam és folytattam a nyalakodást. Könyörgött, hogy hagyjam abba, nem bírja tovább, de tudtam, hogy valószínű ez az egyetlen lehetőségem, és még nem akartam befejezni. Tovább ostoroztam hát nyelvemmel a csiklóját, és ahogy szopogatni kezdtem, felsikított az élvezettől. Egy pilanatra megijedtem, hogy a szomszédok meghallhatják, de aztán rájöttem, nem érdekel.

Andi a másik lábát is vállamra tette, átölelte a lábaival a fejemet és a számhoz szorította magát, hogy még erősebben nyaljam. Szinte már őrjöngött, amikor elvesztettem az egyensúlyomat, ahogy a teljes súlyával a vállaimra nehezedett. Hátraestem, de a nyelvemmel egy pillanatra sem hagytam el a gyönyörű pináját. Ahogy a hátamon feküdtem, láttam, ahogy a mellbimbói keményen állnak, hintáznak, ahogy a puncijával mozgott az arcomon. A kezeimmel megragadtam őket és elkezdtem gyúrni, miközben egy pillanatra sem hagytam abba a pinája kényeztetését. Végül éreztem, ahogy megfeszül, felnyög és úgy megszorítja a fejem, hogy hallottam, ahogy a vér dobol a füleimben. Megmerevedett, előre esett a konyha padlójára, majd a hátára feküdt. Fáradtan feküdt széttárt lábakkal.

Életem legnagyszerűbb szexuális élményében volt részem, és még mindig ruhában voltam. Ráfeküdtem és szájon csókoltam. Az ajkai szétnyíltak, nyelveink találkoztak, és hosszú percekig csókolóztunk, mint a szenvedélyes szeretők. Lassan összeszedtük magunkat és elköszöntem azzal, ha megtudok valamit, hívni fogom. Talán ő is tudta, hogy sosem fogom elárulni a bátyámat, azt mondta, nézzek be a napokban egy teára, hogy elüssük az időt...


Szextörténet ajánló:


Nős nővel nőzni, nőzni, nőzni!


Munkahelyemen kisegítettem újdonsült kollegnőnket, nevezzük Dianának (a valóságban afféle pórias neve van, nem illik hozzá), egy bizonyos szakmai nehézségből, megcsináltam neki valami munkát, és ő prémiumot kapott érte. Megkérdezte, mivel hálálhatná meg. Szerintem nem volt mit meghálálni, imádom a nőket, boldogan teszek nekik ingyen szolgálatokat, nem csak az ágyban (asztalon, széken, fürdőkádban,....

Egy cigányasszonnyal a pincében


Ez a történet nyáron esett meg velem,van egy cigánylány az utcában,akit már régóta figyeltem,de nem azért mert olyan szép,hanem mert marha nagy csöcse van,és azt mondják róla ,hogy könnyen be lehet kurni. Mesélték,hogy egyszer az álomáson végigverte 6 ember faszát egymás után pár felesért.Kitaláltam mikor nincs otthon senki,akkor átcsalom valamivel! De mivel csaljam át? Kitaláltam,mondom jöjjön át....

nárnő Valentin napi szopásaKét évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte "túl sokat élt" hozzá képest, és ő ebből annak idején kimarad....

Puncinyalós fantázia


A nyakad mögé csúsztatnám a kezem és megcsókoltalak. A másik kezemmel felemeltem a lábad, amint széttetted, felemeltelek és így vittelek be!

Közben a nyakad és a cicid csókolgattam, bevittelek a fürdőmbe, ráraktalak a mosógépre!

Elkezdtelek vetkőztetni, megnyitottam a csapot!

Levettem a felsőd, a nadrágod

minden levetett ruhaneműd helyén....

Egy lábimádó naplójából


Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfia....

Hogyan lettem lábimádó


Nyolcadikos voltam mikor az egész kezdődött. Én már akkor 188 cm voltam sportos alkat már 6 éve kosaraztam. Egy gimnáziumba felvételiztem ahol volt kiemelt nyelv tagozat. Ahhoz , hogy sikeres legyen a felvételi a középiskola előkészítőt indított. Ott találkoztam vele először. Nevezzük K.-nak. Belépett és elállt a lélegzetem. A barátnőjével jött a szintén gyönyörű szép volt , de ő olyan volt akár e....Szextörténet címkék

bukka | leszoptak | sors | vers | ex pasi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.