Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Bi-OrgiaGondold el milyen érzés, mikor állsz nyáron az autópályán..és csak téged nem vesz fel senki...pedig nincs konkrét célod, hogy hova mennél...gondolod..amerre visznek..hát így jártam ezzel én is:)
Órákig ott szobroztam...aztán egy hapi megállt.Felálltam a bőröndömről...
- Merre mész?- kérdezte a pasi.
- Fingom sincs- válaszoltam.
- Útbaesik!- nevetett.
Beszálltam és már el is indultunk...
- Mit akarsz csinálni a nyáron?- kérdezte kis idő múlva.
- Nem tudom...tulajdonképpen valami munka után néznék a Balatonon.
- Nem akarsz nálam dolgozni?- kérdezte végül mosolyogva.
Azt hittem ez a "hullaöreg"pasi csak azért akar felvenni a bárjába dolgozni hátha megkúrhat...
De a dolog jól sült el...már épp 1 hete fürdettem sörben a vendégeket...mikor felvettek mellém egy másik lányt.
Nem mondanám hogy ronda volt..sőt kifejezetten gyönyörű:hátközépig érő szőke haj, kék szemek, barna bőr sehol semmi felesleg....És én nem voltam szembetűnően szép...igaz nem volt rajtam felesleg, de nem volt még sok pasim...csak egy aki még mindig a pasim...deh nem kalandozok el:) folytatom a story- t:
Egyik napon odajött hozzám Tami(így hívták a "bombázó"- t), hogy lépjünk le innen....
eléggé elegem volt ebből a koszfészekből..így igent mondtam.. de a döntésemnek súlyos következményei voltak...ÉS INNEN KEZDŐDTEK A PROBLÉMÁK.
Barcelona- ba utaztunk repülővel:)
Először beálltunk takarítani...mivel Tam minden pénzét átutalta Magyarországra...majdnem kiakadtam....

A szállodában, ahol állást kaptunk Tamit máris felfokozták recepciósnak és miközben én a szennyeseket válogattam ő a túrista pasik között válogatott:)
Majd egyik este elmentünk sétálni és megláttuk Petit(Tam régi pasiját). Megbeszéltük hogy este találkozunk a discoban. Csakhogy ez a disco nem az a kis ártatlan disco volt:) Miközben Tam+Peti táncoltak én lenyomtam pár koktélt.Peti odajött hozzám, ő is lehörpintett párat.Hiába unszoltak én nem akartam táncolni...csak Gergőre gondoltam...és minden pasit elhajtottam bármilyen jool is néztek ki.
Aztán estefelé nekiütköztem valakinek miközben Tammal meg Petivel a szállást kerestük..túl részegek voltunk már...Megnéztem jool azt a valakit.. ő felismert csak én nem a sok piától...
Gergő volt!
segített nekünk hazatalálni majd ágybabújni:)
nagyon aranyos volt:)
reggel megkérdeztem:
- Te hogyan kerülsz ide?
- Stoppal jöttem idáig.. nem akartam másra elkölteni a pénzt - válaszolta.
Adtam neki egy csókot.
Egész nap húztam a lóbőrt és a fejem iszonyúan fájt.
De estére kiállt a fejfájásom.

Nem tudom mennyi volt az idő.. olyan 9 körül lehetett este, de Gergő bebújt az ágyamba. Magához ölelt, és suttogott valamit a fülembe.. azt pontosan nem értettem mit.
Majd lassan elkezdte apró csókokkal elhalmozni a nyakamat. Haladt lassan lentebb és már a melleimnél járt.(Elég meleg volt csak melltartóban meg bugyiban aludtam. )Lehúzta rólam a melltartómat, és a szájába vette az egyik mellbimbómat...lassan irritálta a nyelvével, amit tudja, hogy nagyon imádok:)))
kicsit elidőzött még a melleimen, morzsolgatta a bimbóimat meg nyalogatta, deh újra lentebb vándorolt a nyelve. A köldökömhöz ért, és a köldökpiercingemet vette be a szájába. Újból lentebb ért, és a nyelvével nyalogatta a csiklómat, majd a hüvelyembe nyalt.kicsit felsikkantottam, amitől beindult és az egyik ujját belémnyomta újból sikítottam, és lassan már három ujjal volt bennem. Nem akarta, hogy elmenjek mert kihúzta belőlem az ujjait. Nehogy már így legyen vége gondoltam és megragadtam a keményedő péniszét. Lassan bevettem a számba, majd végignyalogattam, és teljes egészében bekaptam. Leengedtem a torkomra, nem kis méretű szerszámát, és nyeltem egyet, amitől a torokizmaim mozogtak merev farkán. Lassan kihúztam majd újból teljesen befogadtam a számba. Ettől elélvezett, és éreztem, ahogy forró spermája kitölti a pocakomat. De a farka kemény maradt, és Gergő lefeküdt, magára húzott, én pedig lovagolni kezdtem...nem kis hanggal voltunk, és már nem messze voltunk a csúcstól, mikor Tam és Peti benyitottak.
Nem akartam abbahagyni.. túl közel voltam már.
És Gergővel egyszerre élveztünk el hangos nyögdécselés közben.

Tam rögtön ráugrott az ágyra, és lehúzott Gergőröl, és elkezdte nyalogatni Gergő már kissé fáradt szerszámát. Peti is odajött, és egy határozott mozdulattal a számba lökte duzzadt farkát. Én szorgalmasan szoptam, a makkját izgattam és hatalmasat élvezett. Közben Gergő ismét "harcra kész" volt, és nedves barátnőmbe helyezte kőkemény péniszét. Szintén vad lovaglásba kezdett Tami, mikor én odahajoltam é fekve elkezdtem nyalogatni Gergő péniszalját. De abba kellett hagynom, mert Peti megragadt, és négykézláb állított. Majd hátulról belémhatolt. Fantasztikus érzés volt. Tamiék pózt váltottak és Gergő keményen baszta kis barátnőm szűk nyílását. Tami hamar elélvezett, de Gergőnek még nem sikerült, így hát odajött hozzám, és amíg az orgazmus hullámaitól remegő barátnőm pihegett, és a srácokkal szendvicseztem. Peti volt alul, én középen, Gergő fent. Majd először Peti, majd gergő és végül én elveztem el.

Gergő elment zuhanyozni, és én követtem. Alaposan megmostam mindenütt, majd csókolózni kezdtünk. Nem kis idő múlva peti kopogott, hogy jönnének Tamival fürdeni. Kijöttünk Gergővel és az ágyon folytattuk a heves csókcsatát. Több már aznap nem történt, de sok ilyen vad kalandunk volt még azon a nyáron.
Végül is augusztusban hazautaztunk, és minden a régiben maradt.
Tami hazautazott Szegedre, Peti ottmaradt Barcelona- ban, én és Gergő pedig hazajöttünk.
Soha nem felejtem el ezt a nyarat. Igaz tavaly volt, nem gondoltam, hogy leírom nektek. De meggondoltam.:)
Igaz Gergővel összevesztem, mert megcsalt, és Tamival sem tartom a kapcsolatot, de mégis megmaradtak a szívemben, mert együtt éltünk át mindent.. És számomra ez nagyon sokat jelent, még akkor is ha most serben hagytak...ez volt életem legnagyobb kalandja.Véletlen szex történet:


Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

Pisti a faszverő


Az alábbi események régen történtek, de meghatározóak voltak a későbbi félrelépéseim során. Tizennyolc éves voltam, a barátnőm, Zsanett szintén, amikor elutaztam hozzá Szombathelyre. Ott aludtam náluk, természetesen külön szobában. Az após jelölt katona volt, az anyós jelölt és a barátnőm a Borostyán Áruházban eladók.

Reggel Zsanett és az apja korán elmentek dolgozni, az anyósom, Má....

Játszótéri bAszélgetések


Évivel közös lakóparkban élünk. Mégis a játszótéren ismertük meg egymást. Én a lányommal, ő a kisfiával volt lennt aznap délután. A honta mellett állva beszélgetni kezdtünk. Gyönyörü természetes vörös haja volt és olyan tiszta zöld szeme, hogy mosolyával a vesémig hatolt. Alakja a 30as korának megfelelt, érett szexi nő volt karbantartott nőies alakkal és szép nagy de testéhez kiválóan passzoló cic....
Szextörténet címkék

te napod | kutyás | hárman mentek át rajtam e | útlevél | nyugdij |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.