A megázott főnöknőm


Egész nap esett az eső, alig akadt egy-két vásárló az ABC-ben, ahol dolgoztam, így aztán unalmasan teltek az órák. A főnökasszony reggel, nyitás előtt bejött, átvette az árut a beszállítótól, majd nemsokára elment, azzal, hogy este, majd zárásra visszajön. Mivel egész nap én voltam szolgálatban, ezért este is ott kellett legyek a zárásnál. Úgy telt el az egész nap, hogy ásítottam jobbra-balra, legszívesebben lefeküdtem volna, de ugye azt nem lehetett. Alig vártam, hogy jöjjön az este, hazamenjek, aludjak, aztán másnap már szabad vagyok, azt csinálok, amit akarok.
Este tízkor zártunk, a főnökasszony fél tíz felé jött meg, és mivel nem talált parkolót az üzlet közelében, ezért elég messze kellett hagyja az autóját. Erre azonban nem volt felkészülve, nem hozott magával esernyőt, így mire beért az üzletbe bőrig ázott. A nyári zápor teljesen eláztatta a blúzát, így mikor belépett, és ránéztem, tátva maradt a szám, ugyanis a nedves blúz teljesen rátapadt húsos, hájas testére, hatalmas melleire. Nekem a gyengéim a kövér, hájas, nagyseggű csajok, vagyis inkább a homokóra alkatot szeretem, erős széles felsőtest, hatalmas mellek, hájas, de keskenyebb derék, aztán széles, húsos, minél hájasabb csípő, hatalmas fenék, és végül vastag, húsos combok. Nos a főnökasszony pontosan ilyen alkatú volt, és az igazat megvallva már régóta fantáziáltam róla, hogy milyen lenne, ha a kezeimmel gyúrhatnám a hájas testét, de ez a mostani látvány minden képzeletemet felülmúlta. Mivel azonban ő volt a főnök, én meg az alkalmazott, ezért nem mertem szólni semmit, még ránézni is alig, nehogy észrevegye, hogy bámulom, közben igyekeztem eltakarni a nadrágomban áhaskodó farkamat is.
A főnökasszony bosszús volt, amikor belépett, szidta az esőt, meg az autósokat, akik elfoglalták a megszokott parkolóhelyét. Elég szabadszájú asszony, pontosabban csak volt asszony, mert elvált. Most is szidta félhangosan az anyjuk picsáját a sofőröknek, és bíztatta őket, hogy nyalják ki a kövér seggét. Bosszúsan vonult be az irodába, és nekilátott a papírok rendezésének. Tíz óra után, amikor az üzletet bezártam, bevittem hozzá a napi bevételt, a számlákat, és már majdnem elköszöntem, amikor megkért, hogy pakoljak még fel pár dobozt a legfelső polcra. Felálltam egy kis létrára, ő meg adogatta fel a dobozokat. Onnan fentről jobban ráláttam a hatalmas tőgyeire, amitől a farkam felállt, és hát a rövidnadrágomban egészen jól látszott az izgatottsági állapotom. Nem tudom, hogy észrevette-e vagy sem, de úgy a hatodik doboz környékén, miután feladta a dobozt, én pedig két kinyújtott kezemmel éppen a polcra tettem fel, ő hirtelen, mint aki elveszítette az egyensúlyát, előre dőlt, és kapaszkodónak a rövidnadrágomat találta meg, amit annak rendje, és módja szerint, a lendületével le is rántott a bokámig. Mivel gatyát nem viseltem alatta, ezért ettől a manővertől a teljesen borotvált farkam, keményen meredezve ott himbálózott a főnökasszonyom feje felett. Ahogy ijedten felnézett rám, szembenézett a faszommal, amitől tátva maradt a szája, és pár pillanatig csak bámulta, majd valami bocsánat-félét mondott, de a szemét nem vette le a farkamról. Nem tudtam mit mondjak, vagy mit tegyek, de azért élveztem is a helyzetet, és ahogy láttam, hogy a főnöknőm nem húzódik hátra, nem mondtam semmit, de a csípőmet kicsit előrébb toltam, így a farkam nedves makkja már csak pár centire ágaskodott főnökasszonyom tátott szájától. Megnyalta az ajkait, és talán azon gondolkodott, hogy mégsem kéne ilyesmibe belebonyolódnia, én viszont már nem akartam elszalasztani a lehetőséget, de azt sem akartam, hogy úgy érezze kényszerítem, ezért azt mondtam neki.
- Főnökasszony, ha már kicsomagolta az árut, nem próbálja ki?
Nem is kérette tovább magát, lassan előre mozdult a feje és nyelvével elkezdte a makkomat nyaldosni, aztán ajkai közé vette, kezével megmarkolta a faszomat, a másikkal a seggemet, és lassan maga felé húzott, úgy hogy farkam egyre mélyebben hatolt a szájába. Amikor makkom már majdnem a torkáig ért megállt egy kicsit, összezárta ajkait faszomon, majd elkezdett szopni, és előre-hátra mozgatni a fejét, hogy úgy nézett ki, mintha basznám a száját, pedig meg sem mozdultam. Jó tíz percig szopott és nagyon jól csinálta, már-már ott voltam, hogy a szájába élvezek, de tartottam magam, mert ha már így alakult, akkor a pináját is fel akartam próbálni.
Amikor láttam, hogy elfáradt, és pár pillanatra abbahagyta a szopást, akkor leszálltam a létráról, kiléptem a rövidnadrágomból, levettem a pólómat, és himbálózó farokkal odaléptem a főnökasszonyomhoz. Magamhoz húztam és nyelvünk összegabajodott egy heves csókban, miközben a hátá simogattam, és a hájas tehén seggét markolásztam, gyúrtam. Amikor egy pillanatra szétváltak ajkaink nedves blúzát keresztül húzta a fején, kikapcsolta a melltartóját és levette. Két hatalmas tőgy himbálózótt előttem, lélegzetelállító volt a látvány, csak annyit tudtam mondani:
- Főnökasszony, ezek gyönyörűek!
- Tényleg tetszenek neked? - kérdezte. Bevallom nekem is megakadt már rajtad a szemem egy ideje, de arra gondoltam, hogy neked bíztos a kis csinos csajok jönnek be, nem az ilyen alacsony, hájas nagyseggű, idősebb nők, mint én.
- Tudja főnökasszony az az igazság, hogy mások előtt soha nem vertem nagydobra, de nekem pontosan az olyan típusu nők izgatják a fantáziámat, mint ön. Láthatta, hogy csak a hatalmas melleinek a látványa is mennyire bekeményítette a farkamat.
- Tegezzél nyugodtan, vagy szólíts Donatellának.
- Óh főnökasszony, vagyis Donatella. nagyon izgató, formás tested van. Szeretném végiggyúrni, simogatni, csókolgatni minden porcikádat.
- Gyere, menjünk fel hozzám - mondta Donatella. Ott sokkal kényelmesebben, és zavartalanabbul lehetünk együtt.
Bezártuk az üzletet és elszaladtunk az autóhoz, persze azért előtte felöltöztünk, de a melltartóját már nem vette vissza, hanem betette a táskájába. Az eső még esett, így aztán tényleg szaladtunk az autóig. Úgy 15 percre lakott az üzlettől, útközben a vastag, húsos combját simogattam, felhúztam a szoknyáját és a lába közé is benyúltam, de csak óvatosan, hogy azért a vezetésre még oda tudjon figyelni, viszont így is éreztem a tangáján keresztül, hogy nedves a pinája.
A lakáshoz érve, ami egy társasházban volt, kinyitotta az ajtót és intett, hogy csendben kövessem. Gyalog mentünk fel a második emeletre és csendben beléptünk a lakásába. Ő ment elől, de aztán megállt és bezárta, bereteszelte mögöttem az ajtót. Hátulról átöleltem, benyúltam a blúza alá és hatalmas tőgyeit markolásztam, mellbimbóját simogattam, gyengéden megcsípkedtem, és alsótestemet nekipréseltem a hatalmas, hájas seggének. Mélyet sóhajtott, hátraengedte fejét és pedig a nyakát csókoltam, nyelvemmel izgattam. Egyik kezemmel felülről benyúltam a szoknyája alá, és betévedt a kezem a tangájába is, akkor éreztem, hogy a szeméremdombja teljesen borotvált. Pár percig voltunk így, aztán azt mondta, hogy zuhanyozzak le, addig ő főz egy kávét. Elmentem hát zuhanyozni, és csak egy derekam köré tekert kendőben jöttem ki a fürdőből. A kávé már az asztalon gőzölgött, Donatella azt mondta rá is gyújthatok, addig ő is lezuhanyzik. Szívtam a cigimet, kortyoltam a kávémat és azon gondolkodtam bárcsak minden kívánságom így teljesülne. Merengésemből a fürdőszoba ajtajának becsukódása zökkentett ki. Odanéztem és megláttam Donatellát, ahogy csábos mosollyal ajkán közeledik felém. Csipkés melltartó volt rajta, de olyan amelyik szabadon hagyta a meredező mellbimbókat. Neccharisnya feszült húsos, vastag combján, és a pináját szintén agy csipkés tanga takarta volna el, ha nem lett volna ez is középen kivágva. Felálltam a székről, feléje indultam, két lépés után a meglazult törölköző leesett rólam és én megint talpig álló faszban közeledtem feléje. Intett, hogy kövessem, és megfordult. Csodálatosan szép, formás, hájas, széles, nagy segge volt. Minden lépésnél megremegett a hája, amitől a faszom olyan kemény lett, hogy szinte már fájt. A csipke tanga hátul csak egy keskeny csík volt, amit elnyeltek Donatella hatalmas farpofái, és csak a dereka alatt bukkant újra elő. Lassú, ringó lépésekkel haladt előttem a nappali felé, ahol a kanapé előtt hirtelen megállt, és egy lépést hátrálva előre hajolt. Mivel közelről követtem a kemény faszom beszaladt farpofái közé, szinte a pinájába is becsúszott, legalábbis éreztem, hogy nedves szeméremajkai a makkomhoz simulnak.
Megálltam egy pillanatra, mert arra gondoltam, hogy egyszer kinysalnám a pináját mielőtt megdugom, de erre már nem volt idő, mert apró lépésekkel hátrálni kezdett, még mindíg előre hajolva, két kezével széthúzta farpofáit, kipuccsította picsáját, és addig fészkelődott, amíg a faszomat tövig el nem nyelte a forró és nedves pinája. Megállt egy pillanatra, kezeivel a kanapénak támaszkodott, és feját hátra fordítva azt mondta:
- Már alig vártam, hogy bennem legyen a kemény faszod. Amióta megláttam folyamatosan nedves a pinám és szeretnék már egy igazán nagyot élvezni.
- Meglepett ez a váratlan manőver - mondtam, de nagyon jó érzés, ahogy a nedves pinád rátapad a faszomra, és szinte megmarkolja, mintha a kezeddel vernéd.
- Nyomjad csak belém, kefélj meg rendesen. Olyan régen baszták már a pinámat, hogy hamar el fogok élvezni.
Hatalmas tőgyei szinte a földet súrolták, ahogy előre volt hajolva. Két hatalmas, hájas farpofája pedig, ahogy előttem remegtek, szinte hívogattak, hogy megmarkoljam őket és beléjük kapaszkodjam. Így is tettem. Megmarkoltam kétoldalról a hájas csípőjét és belekapaszkodva elkezdtem lassan de ütemesen ki-be tologatni pinájába a faszomat. Halkan nyögdécselt, sóhajtott, többször is mondogatta, hogy "Jaj de jó, basszál még, keféld meg a pinámat, nyársalj fel a faszoddal, ooh mindjárt elélvezek ..." Engem sem kellett sokat bíztatni, egyre erőteljesebb lökésekkel basztam, tőgyei himbálóztak, hatalmas seggén minden lökésnél ringott a háj, míg egy öt perc után éreztem, hogy forró pinanedve körbefollya a farkamat. Elélvezett. Szép lassan kihíztam faszomat a pinájából, lehúztam a tangáját ő meg remegő lábakkal megfordult és leült a kanapéra, feját hátra hajtva pihegett. Odahajoltam hozzá, adtam neki egy nyelves csókot, majd lejjebb hajolva a melltartójából kikandikáló kemény mellbimbókat kezdtem szopogatni, nyalogatni, apró nyelvcsapásokkal izgatni. Újra sóhajtozni kezdett, pláne, hogy kezeimmel is hatalmas tőgyeit gyúrtam. Pár perc után betérdeltem a széttett, vastag combjai közé. Kissé előrébb csúszott a kanapén, közben levette melltartóját is, most már teljesen meztelenül, kitárulkozva és kiszolgáltatva kínálta fel hájas, izgató testét, hogy használjam, kényeztessem, basszam, kúrjam, dugjam ahogy akarom csak minél többet és nagyobbat élvezzen. Amikor széttette combjait csak akkor láttam, hogy milyen szép a pinája. Szeméremajkai alig látszottak, borotvált, kövér szeméremdombja izgatóan domborodott mindkét oldalról, és csak egy vékony rés sejtette, hogy hova kell nyúljak a kezemmel, nyelvemmel, vagy a faszommal, hogy mendkettőnknek örömet szerezzek. Finoman széthúztam megduzzadt pináját, megpillantottam nedves csiklóját és odahajolva megpöcköltem a nyelvemmel avgy kétszer-háromszor. Erre már elég hangosan reagált "aaahh"-mondta. Ebből tudtam, ha folytatom, nemsokára megint elélvez. Persze, hogy folytattam. Nyelvcsapásokkal izgattam csiklóját, szopogattam, nyalogattam, ő már folyamatosan, és hangosan nyögött, sóhajtott. Hirtelen, miközben csiklóját szoptam, nyaltam, két ujjamat tövig benyomtam a szaftos picsájába. Erre megemelkedett az egész teste, szinte rátolta pináját a kezemre és folyamatosan nyögött, de olyan hangosan, hogy szerintem a szomszédok is hallották. Szoptam, nyaltam a csiklóját, ujjaimmal basztam a picsáját, de már nem kettővel, hanem előbb hármat dugtam be az egyre táguló pinájába, aztán négyet. Amikor már négy ujjam volt benne vergődött a kanapén, pinanedve folyt le a kezemen, ahogy egymás után többször is elélvezett. Ekkor arra gondoltam, hogy megpróbálom hüvelykujjamat is bedugni a pinájába, és nem is kellett sokat erőlködjek, már olyan lucskos volt a picsája és annyira kitágult, hogy kis erőlködéssel bent volt a jobb kezem a főnökasszonyom pinájában. Elkezdtem körkörösen mozgatni a kezemet, ökölba szorítottam az ujjaimat és ki-be huzogattam, masszíroztam pinája belső falait. Donatella ettől megőrült, párnát szorított a szájára, hogy ne hallatszodjon az ordítása. És ha még ez nem lett volna elég, bal kezemmel a csiklóját izgattam, a nyelvemmel, pedig elkezdtem nyalni a segge lyukát, majd, amikor az is elég nedves lett, oda is bedugtam egy ujjamat. Teljesen kész volt, szinte spriccolt belőle a pinanedv, én pedig gyönyörködtem a látványban. Úgy tíz percig öklözhettem a pináját, és amikor abbahagytam, Donatella eldőlt a kanapén, próbálta feltenni a lábait, de nem sikerült neki, hát segítettem. Felemeltem mindkét lábát, összefogtam őket, és a kitárulkozó pinából kinyaltam a nedvét a segglyukának is adva pár nyelvcsapást. Aztán úgy igazítottam a hájas seggét, hogy jobblábbal feltérdelve a kanapéra megint bedughattam a faszomat a húsos picsába. Érdekes, hogy az előbb még az öklöm volt benne, most a faszom, de nem volt annyira kitágulva, sőt, szinte rátapadt a picsája a faszomra. Ahogy basztam, elengedtem a lábait, csak az egyiket tartottam, így izgatni tudtam a csiklóját. Ettől a kettős kényeztetéstől megint vergődni kezdett, és már vártam, hogy a pinanedve mikor fogja megint körbefolyni a faszomat. Nem kellett sokat várjak, mert nemsokára elélvezett, viszont most már én is szerettem volna élvezni, így hát pinaszaftos faszomat a picsájából kihúzva főnökasszonyom szájába toltam. Féltem, hogy elutasítja, de mohón rákapott, és amennyit csak tudott bevett a szájába, de kényelmetlen volt neki hanyatt fekve szopni, ezért inkább én basztam a száját. Pár perc múlva felültettem, majd odatérdelt elém, így szopta a faszomat és a kezével is segített. Szerettem volna látni, amikor ráspriccel a gecim, ezért, amikor érzetem, hogy nemsokára elélvezek, kivettem faszomat a szájából, és az arcához közel verni kezdtem a farkamat. Két kezével összefogta és megemelte csöcseit, szopós száját, pedig kitátotta és a faszom elé tolta, így várta, hogy megtöltsem gecivel. Nem kellett sokat várjon, mert nemsokára vastag, ragacsos gecisogarak spriccoltak ki faszomból, beterítették az arcát, szemeit, megtöltötték szopós száját. Nem nyelte le, hanem összegyűjtötte az egészet a szájába és a nyelvével játszott vele. Becsukta száját és engedte, hogy a geci lassan kicsordogáljon ajkai közül. Felállt, odajött hozzám, magához húzta a fejemet, és mivel a geci egy része már kicsorgott az ajkai közül, ezért kívül belül gecis szopós szájával megcsókolt. Furcsa, de egyben izgató érzés volt. Aztán lehuppant a kanapéra, lenyelte az összes gecit és lankadó farkamat szájába véve azt is tisztára szopta.
- Na fiacskám - mondta - az utóbbi öt év legjobb napját szerezted nekem. Óriásit élveztem többször is, ahogy megbasztál a kezeddel vagy a kemény faszoddal.
- Nekem is nagy gyönyörűség volt látni, hogy örömöt tudtam szerezni, és persze az is fantasztikus, hogy benned lehettem. A szűk pinád, hatalmas melleid, a hájs kövér segged, a szopós szád teljesen felizgattak, és hogy az arcodra meg a szádba gecizhettem az volt álmaim beteljesülése. Egyszerűen fantasztikus vagy és gyönyörű.
- Akkor, esetleg máskor is megismételhetjük ezt a találkozót - mondta Donatella.
Azóta így vagyunk, hetente egyszer-kétszer felhív magához, alaposan megkefélem, ő pedig nagyokat élvez, alig akar elhallgatni, még akkor is nyög, amikor a szopós száját telegecizem. Ez a mi kettőnk kis titka, mert senkinek sem árultam el, hogy baszom a tehéntőgyű, hájas, tehénseggű főnökasszonyomat.
Beküldő:Hájas tehén segget basznék


Szextörténet ajánló:


Peep Show


Késő délelőtt volt, fél tizenkettő körül, amikor a körúton lévő "üzlethelyiséghez" értem. Peepshow, száz forint/fél perc, hirdette a kirakat üvegét elfedő grafika. Körbenéztem, mert bár nagyváros, senki sem ismer, mégis a hátamon éreztem a jövő-menő emberek megvető tekintetét hogy ilyen helyre bemegyek.
Odabent kellemes meleg fogadott, a bejárattól egy folyosó vezetett egy lépcsősorhoz, az ....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Az ordenáré titkárnő


Gyakran hallani kifejezéseket, mint az élet vonatán, vagy az élet útvonalán. Nincs ilyen! Tapasztaltam: az élet egy körhinta. Az emer száguld, s azt hiszi, hogy előbbre jut, pedig csak egyhelyben forog. Ott állsz meg, ahol beszálltál. Nem új útvonal nyílik meg ott, hanem ugyanaz a körforgás ismétlődik meg. S mire egy új megálló jön, észreveszed, hogy ott vagy, ahonnan elindultál. Nem lettél se oko....

A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybe....

Klaudia, viszket a lika 2.


Nemsokára visszatért hozzám. Megállt az ajtóban és a tekintetünk összeért. Átöltözött. Rózsaszín melltartó és tan-ga, egy átlátszó kis csipkés hálóing volt rajta és magas sarkú cipő. Lassan elindult felém, keresztbe lépett, de óvato-san jött a magas sarkú miatt. Isteni látvány volt. Séta közben ledobta az hálóinget és elért a fotelhez, lehajolt és megcsókolt, majd újra elindult a pezsgő felé. Öntö....Szextörténet címkék

szomszédnő | vicc | a bu | csaby | egy asszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.