Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgáncsolt, hogy hanyatt vágjon, hihi.

Oszt lezavartunk egy nem teljesen zavartalan, közepes hosszúságú menetet... mert a szomszéd szobában hortyogott ugye Rózom, s nem akartam felébreszteni, mert sokat dógzott ő is, a szentem.

A pilótácskám elhívott minket egy repcsis ott-alvós talira... Ennyi ennivaló pasit rég láttam egy rakáson...! Ó, Róz hogy nyalta a szája szélit! És nem is csak azt...! Nagy móka meg bográcsozás volt ott, jól elvoltunk.

Az egyik pasi kérdezte, hogy ki nekem a pilótám, a férjem? Tagadtam, mivel nem. Akkor? Javasoltam: kérdezd meg tőle, mert én is kíváncsi vagyok. Pilótám azt mondta, hogy a barátnője vagyok. Ó, egészen ellágyultam... ilyen rövid ismeretség után.

Este volunk páran, akik ott aludtunk a kempingben, vagy tíz pasi és én. Róz sajnos munkába ment, nem maradhatott. A nemek aránya kiváló volt... mint meg is jegyeztem az én kis pilótámnak. Hogy nagyon tetszik, hogy... tíz pasi meg én... hihi... húztam az agyát csak persze... erre a pilótám gyorsan elrángatott és úgy megdugott azzal az ördögi cerkájával, hogy eszembe se jutott más pasi.

Felültetett a fapados asztalra, de aztán nem kicsit bevadult és elcsúszkáltam, hiába kapta fel a csülkeimet a dereka köré, és végül a fapadot is kipróbáltuk. Na, az durva volt. Kicsit már érzékeny is volt a méhszájam, és kérdezte is, hogy jóúúú-e, de jóúú volt és én szeretem, ha kicsit fáj is... Imádozom, ha rám vadul, és nem is tudom, hogy mikor voltam már ilyen rendesen szétb.....

Először azt hittük, hogy a szálláson nincs több szabad ágy, és mondtam, hogy nem lenne vicces, ha reggel nem őt találnám magam mellett. vagy az lenne...? Utána elmentünk a női zuhanyzóban együtt lezuhanyoztunk, aztán találtunk egy szabad szobát és ott is megdugott... Az már nem fájt, és végre nem kellett nagyon csendben sem lenni, aztán a végén úgy rogyott rám, hogy el is aludt rajtam. Ééééédes pasi... De muszáj volt lerángatnom magamról, mert agyonnyomott volna reggelre.

Utána azonnal beájultunk, mert akkor már reggel öt volt.

Én reggel hétkor felébredtem a fertelmes horkolására és felkeltem és kimentem beszélgetni más koránkelő pasikkal. Sőt meghívtak egy forrócsokira is. Cuki fiúk! Úgyhogy elvittek kocsival, három pasi meg én hihi.. Pilótám meg közben aludt. Mit aludt? Horkolt! Én mindig kifogom a horkolósakat. Hol ő hol Róz. (Bocsi Rózom! De ez az igazság.)

Később felkeltettem a pilótámat, és kint beszélgettünk a maradék öt pasival, aki még ott volt, aztán mondtam, hogy elmegyek vécére még hazaindulás előtt és ő is akart menni, és mondtam, hogy jöjjön a nőibe....

Ott kérdeztem, hogy tud-e félperces menetet, neki is álltunk, de aztán csúnyát mondott, és mondtam, hogy hagyjuk inkább a villám-numerát, mert az nekem úgyse elég semmire. De hamar hagytam magam kiengesztelni, mert megbocsátó természet vagyok. Az öltöző pad nagyon alacsony volt és felültem az egyik mosdó szélére...

De aztán vazze, vagy a csap nyomta a hátam, vagy más bezavart, de hát én időre sose tudtam kielégülni, de közben meg már menni kellett, és hát nem fél perces volt... inkább félórásnak tűnt. Közben kiszívtam a nyakáját a másik oldalon is, mert az egyiket már hajnalban.

Utána meg mentünk is és az egyik pasi bevitt minket kocsival a megállóhoz. Ott megkívántam a vanília illatú fórnettit, és vett nekem ebédre az én pilótám. Minden kívánságomat teljesíti. Ugye milyen édes? Azt hiszem kezdek beleszeretni úgy istenigazából! Hogyan is állhatnék ellen?

Végül felszálltam a buszra és ő az ablakom alá jött, de nem én ültem belül, hanem egy nő, aki nagyon aranyos volt. Mondta is, hogy jól szemmel vagyok tartva. Na, a nő is levágta, hogy nagy a szerelem!

Aztán a pilótám addig integetett, míg csak látta a buszt... ééééédes pasiiiii!!!!! Ugye? Ugye? Ugye?


Szextörténet ajánló:


Masszázs meglepetéssel 1.Masszázs ágy és meglepi

Sziasztok! Megosztanék veletek egy fantázia történetet Kingáról, az exem barátnőjéről és arról, mikor felkeresett egy masszázs miatt.

Én frissítő svéd, és indiai talp és fejmasszázzsal foglalkozom, pusztán kiegészítés céljából. Szeretem csinálni, mert jól esik, hogy adhatok valami jót a vendégeimnek. Jelentősen fokozza az örömöm, ha dö....

Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....

Felesègem lebukott


Feleségem asszisztens a közeli kisvárosi Rendelőintézetben . Feltünt hogy korában megy ès kèsőbb jön haza, ès ha telefonon beszèl ki megy az udvarra. Megkèrdeztem mièrt jár kèsőn haza, mondta sok a munka így eltud vègezni. Gondoltam rendben ennek utána nèzek. Figyeltem a telefonját , reggel munka elött sms-t kapott bent volt a fürdőben elolvasta majd telefonált. Ki halgatam mitt mond, mondta rendb....

Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni ....

A gyönyör cseppjei


Elhatároztuk ,hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni ,se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk ,ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az er....

Fölösleges aggodalmak


Utolsó vizsgámat szeptemberre halasztottam, Judit ugyanarra a vizsgára készült. Találkoztunk valami jegyzet miatt, nem a saját lakásán, hanem egy vizsgára-készülés céljára kölcsönkapott lakás előtt. Ő egész idő alatt izgett-mozgott, nem bírt nyugton maradni, szinte vonaglott a teste, láttam rajta, hogy szexvágy gyötri, de nyilván nem akart egy nem e célra kölcsönadott lakásban erkölcstelenkedni, e....Szextörténet címkék

megbízás | ajtocsengő | videózni | Ágika ismét | az els |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.