Fapados járat


Vártam az új pasimat, a pilótát, akit felcsíptem franciából hazafelé a repcsin, de előtte elmentem fürcsizni és felvettem a kis lila szatén hálóinget... s mikor megjött a kis pilótám, Rózom már altatótól aludt mélyen és én úgy ugrotttam a pilótám nyakába, hogy ihaj!

Azonnal berángattam a vendégszobába és úgy pár perc nézegetés, ölelgetés és simizés után magamra húztam, vagyis elgáncsolt, hogy hanyatt vágjon, hihi.

Oszt lezavartunk egy nem teljesen zavartalan, közepes hosszúságú menetet... mert a szomszéd szobában hortyogott ugye Rózom, s nem akartam felébreszteni, mert sokat dógzott ő is, a szentem.

A pilótácskám elhívott minket egy repcsis ott-alvós talira... Ennyi ennivaló pasit rég láttam egy rakáson...! Ó, Róz hogy nyalta a szája szélit! És nem is csak azt...! Nagy móka meg bográcsozás volt ott, jól elvoltunk.

Az egyik pasi kérdezte, hogy ki nekem a pilótám, a férjem? Tagadtam, mivel nem. Akkor? Javasoltam: kérdezd meg tőle, mert én is kíváncsi vagyok. Pilótám azt mondta, hogy a barátnője vagyok. Ó, egészen ellágyultam... ilyen rövid ismeretség után.

Este volunk páran, akik ott aludtunk a kempingben, vagy tíz pasi és én. Róz sajnos munkába ment, nem maradhatott. A nemek aránya kiváló volt... mint meg is jegyeztem az én kis pilótámnak. Hogy nagyon tetszik, hogy... tíz pasi meg én... hihi... húztam az agyát csak persze... erre a pilótám gyorsan elrángatott és úgy megdugott azzal az ördögi cerkájával, hogy eszembe se jutott más pasi.

Felültetett a fapados asztalra, de aztán nem kicsit bevadult és elcsúszkáltam, hiába kapta fel a csülkeimet a dereka köré, és végül a fapadot is kipróbáltuk. Na, az durva volt. Kicsit már érzékeny is volt a méhszájam, és kérdezte is, hogy jóúúú-e, de jóúú volt és én szeretem, ha kicsit fáj is... Imádozom, ha rám vadul, és nem is tudom, hogy mikor voltam már ilyen rendesen szétb.....

Először azt hittük, hogy a szálláson nincs több szabad ágy, és mondtam, hogy nem lenne vicces, ha reggel nem őt találnám magam mellett. vagy az lenne...? Utána elmentünk a női zuhanyzóban együtt lezuhanyoztunk, aztán találtunk egy szabad szobát és ott is megdugott... Az már nem fájt, és végre nem kellett nagyon csendben sem lenni, aztán a végén úgy rogyott rám, hogy el is aludt rajtam. Ééééédes pasi... De muszáj volt lerángatnom magamról, mert agyonnyomott volna reggelre.

Utána azonnal beájultunk, mert akkor már reggel öt volt.

Én reggel hétkor felébredtem a fertelmes horkolására és felkeltem és kimentem beszélgetni más koránkelő pasikkal. Sőt meghívtak egy forrócsokira is. Cuki fiúk! Úgyhogy elvittek kocsival, három pasi meg én hihi.. Pilótám meg közben aludt. Mit aludt? Horkolt! Én mindig kifogom a horkolósakat. Hol ő hol Róz. (Bocsi Rózom! De ez az igazság.)

Később felkeltettem a pilótámat, és kint beszélgettünk a maradék öt pasival, aki még ott volt, aztán mondtam, hogy elmegyek vécére még hazaindulás előtt és ő is akart menni, és mondtam, hogy jöjjön a nőibe....

Ott kérdeztem, hogy tud-e félperces menetet, neki is álltunk, de aztán csúnyát mondott, és mondtam, hogy hagyjuk inkább a villám-numerát, mert az nekem úgyse elég semmire. De hamar hagytam magam kiengesztelni, mert megbocsátó természet vagyok. Az öltöző pad nagyon alacsony volt és felültem az egyik mosdó szélére...

De aztán vazze, vagy a csap nyomta a hátam, vagy más bezavart, de hát én időre sose tudtam kielégülni, de közben meg már menni kellett, és hát nem fél perces volt... inkább félórásnak tűnt. Közben kiszívtam a nyakáját a másik oldalon is, mert az egyiket már hajnalban.

Utána meg mentünk is és az egyik pasi bevitt minket kocsival a megállóhoz. Ott megkívántam a vanília illatú fórnettit, és vett nekem ebédre az én pilótám. Minden kívánságomat teljesíti. Ugye milyen édes? Azt hiszem kezdek beleszeretni úgy istenigazából! Hogyan is állhatnék ellen?

Végül felszálltam a buszra és ő az ablakom alá jött, de nem én ültem belül, hanem egy nő, aki nagyon aranyos volt. Mondta is, hogy jól szemmel vagyok tartva. Na, a nő is levágta, hogy nagy a szerelem!

Aztán a pilótám addig integetett, míg csak látta a buszt... ééééédes pasiiiii!!!!! Ugye? Ugye? Ugye?


Szextörténet ajánló:


Szex a kávéházban nyilvnosan


Életem legklasszabb szeretkezése egy Acélvárosi teaházban esett meg, egy gyönyörű fiatal lánnyal, akinek azóta sajnos nyomát vesztettem...
A helyet nagyjából úgy képzeljétek el, hogy alsó szinten bejárat, pult, pár asztal, felső szinten pedig olyan ülőpárnás-paravános.
Azért vittem oda a lányt, mert észbontó miniszoknyában volt - amiben egy ülőpárna elég nagy kihívást jelenthet -, és....

Insta ismerkedés????


Sziasztok,a nevem Vivien :))
Kőzépsulis lehettem mikor az instámon ismerkedni kezdtem egy jóval idősebb pasival aki lehet ha most a történetem olvassa!Mivel mindig is szerettem magam posztolni és minnél többet adni magamból ezért elég hamar fel figyelt rám Andris!Be követett jóvá is hagytam,nagyon szimpatikus volt és amúgy is szerettem és mai napig szeretek a férfiakkal flőrtőlni/kavarni!Rö....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

Amikor a lányok bevadulnak - Andi leszbi története


Június óta nem találkoztam Andival, de most hogy megkezdodött a suli, ismét padtársak lehettünk. Szemlátomást Andi is sokat változott a nyáron, csakúgy, mint én. Kész no lett mindkettonkbol. Mármint csak külsore, mert belsore még mindig kis hülyegyerekek voltunk. O is sokat gömbölyödött, ahol kellett. A nyár folyamán nekem is melltartóméretet kellett váltanom, ami igencsak tetszett mikor a tükör e....

A kábeltévé szerelő


Persze nem is lettem kész mire Andi megjött. Combfixben és fekete csipkés fehérneműben nyitottam ajtót neki és tessékeltem gyorsan befelé, nehogy egy épp arrajáró szomszéd lássa, hogy milyen szerelésben fogadom a barátnőm.
- Tudtam, hogy nem leszel kész mire megjövök! - mondta felháborodottságot színlelve.
- Elnézést, úgy elrohant az idő, de két perc és megvagyok.
- Jólvan, ad....

Esküvői szexfotózás


Esküvőre készülődtem. Sajnos nem én házasodtam, pedig nagyon szép nőnek készültek bekötni a fejét. Bár csak felszínesen ismertem az arát, volt miért irigyelni a vőlegényt... Mindenesetre én sem panaszkodhatok, csinos barátnőm van, nagyon szeretem is, de mint esendő férfi időnként kénytelen vagyok megcsodálni, ha valami szépet látok. Persze ki tudja milyen hárpia vagy ledér kisasszony a leendő fele....
Szextörténet címkék

gáz | kollegista | napozó | tesi óra | kiküldetés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.