A sógor elkapott


Én férjnél vagyok már több, mint 15 éve. Szeretem a férjemet. Mondhatom, hogy boldogan élünk. Van egy nővérem is, aki szintén férjnél van. Ők is jól élnek együtt, legalább is eddig nem volt semmi jele annak, hogy ne így lett volna. Sokszor elmegyünk egymáshoz beszélgetni, közös programokat csinálunk együtt.

De ez a sógorom, valahogy nagyon furcsán nézeget az utóbbi időben. Észrevettem, hogy többször rajtam felejti a szemét. Sokszor mond olyan dolgokat, ami nem éppen helyén való sógor és sógornő között. Ez gyanús kezdett nekem lenni.

Egyszer otthon voltam egyedül, és csöngettek. A sógorom állt az ajtóban. Kicsit meglepődtem, hogy akkor jött, és egyedül. Azt mondta, hogy gondolta följön és megnézi hogy vagyok.

Kérdeztem tőle, honnan tudta, hogy egyedül vagyok itthon. Azt válaszolta, hogy látta a férjemet elmenni itthonról. Én éppen fürödni készültem, már folyt a víz a kádba.

Finom illatos habfürdőt tettem a vízbe. Imádok ilyen illatfelhőben fürödni.

Megkínáltam a sógoromat egy pohár borral. Én is ittam vele. Jól esett ez a finom vörös bor. Aztán beszélgettünk a családról, erről, arról. Aztán átváltott, és arról kezdett beszélni, hogy az utóbbi időben teljesen megbabonáztam, csak rám tud gondolni, nagyon szép vagyok, szexis vagyok, és a kisugárzásomnak köszönhetem, hogy oda van értem. Aztán közelebb hajolt hozzám, és megpuszilta az arcomat.

Én azt mondtam hogy őrült, hogy ilyeneket mond nekem, de tántoríthatatlan maradt.

Azt mondta, hogy nem őrült, és tényleg teljesen megbabonáztam.

Aztán adott még egy puszit, a nyakamat kezdte el puszilgatni végig mindenütt.

Mondtam neki, hogy ezt nem kellene, mert én nem akarok semmiféle bajt okozni közte és a nővérem között. Azt mondta, hogy ő sem akar semmi bajt, csak hát teljesen elbűvöltem. Hiába volt minden ellenkezés, érv, lassan a számhoz ért a szája, és megcsókolt. Hát ettől kissé megszédültem.

Már tele folyt a kád vízzel, és mondtam, hogy szeretnék megfürödni. Azt kérdezte, hogy mi lenne, ha ő is bejönne hozzám a kádba fürödni.

Azt válaszoltam, hogy jobb lenne, ha inkább elmenne. Azt mondta, ne féljek semmitől, bízzak benne. Nem egykönnyen adtam be a derekam, de már úgy nézett ki, nincs más választásom.

Levetkőztem, aztán beültem a kádba, a finom illatos habfürdővel dúsított vízbe.

Ő is levetkőzött, és belépett hozzám a vízbe.

Leült velem szemben. Aztán nyúlt a cicim felé, és elkezdte simogatni. Szó se róla, jól esett az illatos habfürdőben , ahogy finoman simogatta egyik kezével az egyik, másik kezével a másik cicimet. Odahajolt és bekapta a bimbómat, és érzékien, enyhén szívta és nyalogatta. Irtó kellemesen kezdtem magam érezni.

Aztán ismét a számhoz közeledett, és nagyon szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.

Érzéki szájával és nyelvével annyira jól csókolt, hogy már teljesen mámoros lettem tőle, meg az illattól, meg talán a bortól.

Már nem érdekelt, hogy a sógorom van egy kádban velem. Én is csókoltam, csókoltam, és már úgy éreztem, hogy semmi nem számít, csak ezek a pillanatok.

A csók hevében a kezünk sem volt tétlen. Ő már a puncimat kezdte simogatni, én pedig a péniszét fogtam a kezembe, ami már kezdett merevedni.

Aztán megmostuk a nemi szerveinket finoman. Én felálltam a kádban, a zuhanyrózsával folyattam magamra és rá a vizet. Nagyon kellemes volt a meleg víz, ahogy folyt végig a testemen. És ő kezdte nyalogatni a puncimat nagyon finoman, érzékien.

Amikor a csiklómhoz ért, én beleremegtem. Aztán a kád szélére ültem, úgy nyalogatta és izgatta a punimat tovább.

Én is simogattam az ő kukiját, le föl húzogattam végig a bőrt, aztán bekaptam és szopogattam nagy élvezettel.

A nyelvemmel lassan élvezettel nyaltam végig a rúdját, aztán gyors nyelvmozgással izgattam. Végül már úgy éreztem nem bírok tovább várni, be kell dugnia a pinámba a faszát. Annyira kívántam már, hogy a puncimban legyen.

Be is dugta a nagy faszát a pinámba, és elkezdett baszni. Először lassan élvezettel ki-be húzta, és engem valami nagyon kéjes érzés hatott át.

Aztán a kád szélére ültem, és úgy dugott tovább. Isteni volt.

Majd megfordultam, megkapaszkodtam a kádban és hátulról baszott.

Aztán ő ült a kád szélére, én pedig beleültem az ölébe, a felálló faszába. És így keféltünk sokáig. Ez olyan finom volt, hogy én ezek után elélveztem. Megfeszült a hasam, és kéjesen felnyögtem. Szinte megsemmisültem, olyan mennyei érzés volt. Aztán éreztem, hogy megfeszül a pinámban a nagy fasz, mert ő is elélvezett, de kivette, és úgy spriccelt a geci belőle szét a vízbe. Összeölelkeztünk, és egy ideig egymás nyakában csöndben maradtunk.

Aztán lezuhanyoztunk. Mindketten örültünk, hogy ilyen kellemesen töltöttük el a délutánt.

Két hét múlva találkoztunk ismét. Akkor én mentem föl hozzájuk, mert a nővéremmel akartam beszélni. Beszéltem is vele, de közben ő kiment kávét főzni a konyhába. Persze a sógorom kihasználta az alkalmat, hogy megpróbáljon rávenni, hogy menjünk el egy kicsit kocsikázni.

Mondtam neki, hogy nagyon veszélyes vizeken akar evezni.

Ő azt mondta, hogy bízzak benne, nem lesz semmi baj.

Aztán végül egyszer elmentünk autózni, mert már nem hagyott békén engem. És hát gondoltam, hogy elmegyek vele.

Elmentünk, nem messze a várostól, ahol laktunk egy erdős szép helyre. Körül néztünk egy kicsit a környéken. Nagyon szép és csendes volt a hely. Kerestünk egy csendes kis zugot, ahol az égvilágon senki nem láthatott bennünket. Persze ő gondoskodott arról is, hogy valamit le tudjunk teríteni a fűre. Azt mondta, hogy nagyon kívánja a puncimat és szeretné kinyalni.

Lehúzta a bugyimat, letérdelt elém, és elkezdte nyalni a pinámat nagy élvezettel

Így nyalta nyalta, izgatta a csiklómat, már reszketett a lábam, de ő csak nem akarta abbahagyni. Többször is kérdezte, hogy jó-e nekem? Azt akarta, hogy elélvezzek az ő finom nyalásától.

Ez sikerült is. Aztán kezdte kigombolni a sliccét. Előkerült a nadrágból a kéjrúdja. Én bekaptam, és nyalni kezdtem le-föl. Aztán a hegyét kezdtem a nyelvemmel ingerelni, ami hatott is, mert éreztem, hogy kezd a gecit egy picit kifolyni. Mindjárt tovább is mentem onnan a nyelvemmel. Két kézre fogtam a heréit, és úgy nyaltam a farkát alulról fölfelé, ami csak úgy ágaskodott a levegőbe. De mivel én sem vagyok fából, már kezdtem nagyon kívánni, hogy bedugja a pinámba ezt a nagyra duzzadt faszt. Lefeküdtem, felhúztam a lábam, és alig vártam, hogy behatoljon vele a punimba.

Aztán nagyon finoman elkezdett mozogni. Én is emelgettem a csípőmet, szorítottam a kezemmel a hátát és a tarkóját. Majd gyorsabb tempóban kezdett el mozogni, ami nekem is nagyon jó volt. A lélegzésünk is teljesen felgyorsult. És lassan kezdtem érezni, hogy közeledik a mámorító, mennyei érzés. Be is következett, és a bizsergető vibrálás végigfutott a gerincemen. Picit később ő is elélvezett, kivette a faszát, és a hasamra spriccelte a spermáját Ezek után még egy kicsit csendben feküdtünk, és hallgattuk a madarak csicsergését, éneklését.

Kis idő múlva rendbe szedtük magunkat, majd felöltöztünk, és elhajtottunk a kocsival haza.

Azt mondta a sógorom, hogy isteni jó vagyok a szex terén. Ezt jól esett hallani, de ki kellett ábrándítanom, mert mondtam neki, hogy nem folytathatjuk ezt a viszonyt tovább. Nem úgy nézett ki, mint aki felfogta ezt. De néha a józan észnek is érvényesülni kell.


Szextörténet ajánló:


Én és a nővérem


A történet ott kezdődik, hogy nagyon sokszor álmodtam már arról, hogy a nővéremmel kényeztetjük egymást. Ilyenkor reggel mindig ki is kellett vernem rá. Az sem segít sokat, hogy az egyik híres pornószinészre hasonlít, akinek gyakran nézem a videóit.
Tudtam, hogy a nővérem tinderezik. Csináltam egy kamu profilt, majd super likeoltam őt. Szerencsére jobbra húzott, így indulhatott is a móka. ....

Tengerparti szex


Öt óra fele járhatott az idő, amikor elkezdtünk készülődni a tengerpartra. Csini ruci smink tökéletes haj minden megvolt egy fergeteges partihoz. Az utolsó mozzanat, amire igazán emlékszem, ahogy leheletnyi parfümöt fújtunk magunkra és közben azt kívántuk ez az este tökéletes legyen. Indulás előtt még gyors fotó hogy megörökítsük a tökéletességünk tetőfokát.

Elindultunk nagy nehezen....

Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

Nagyon megbasztak minket egy buliban


Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túl vagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő. Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve történt meg. Egyik barátnőm (Enikő) meghívott egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hova szokott járni,azt mondta csak egy póló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak a....

Leszoptam és kész


Van néhány barátunk, akikkel néha elmegyünk egy kis kiruccanásra. Nem az a fontos, hogy sok helyre eljussunk, hanem, hogy 2-3 napra együtt legyünk.
Egy nagy tó partján béreltünk ki egy 2 szintes házikót, de nem is volt annyira kicsi.
Elég nagy hodály, az alsó szinten egy nagy társalgóval, ahol közösen eltölthettük az időt beszélgetésekkel, kisebb bulikkal.
Az elrendezése is na....

A szexpartner kereső rovat sikere


Nyár volt, nagyon forró nyár, a levegő meg sem mozdult, még csak egy enyhe szellő sem fújt semerre sem. Egy hírlapárus előtt mentem éppen, amikor megálltam egy pillanatra, majd hátrafordultam és oda mentem. Megkérdeztem az árust, hogy meg van-e a legújabb OKM. Ő azt felelte, igen. És itt kezdődött minden...
Másnap szemügyre vettem az újságot, különösképpen a hirdetések részét, ahol először ....
Szextörténet címkék

Álkat | boszi | elasva | 14 évesen | fele |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.