Egyetlen kívánság


Éppen szextörténeteket olvastam az irodámban, mikor hirtelen egy jótündér jelent meg előttem. Izgalmasan áttetsző alakja csak még jobban felkorbácsolta a vágyaimat.

- Szia Jótündér- köszöntöttem, ahogy azt illik.

- Szia! - biccentett bájos fejecskéjével - De honnan tudtad, hogy én egy jótündér vagyok?

- Hát ... hát Vlagyimir Iljicsre nemigen hasonlítasz! - feleltem.

-A ham, értem-mondta, de látszott, hogy nem ért semmit. Szegény.

- Mindegy - folytatta pár másodperc szünet után - Én a szerkesztőség jótündére vagyok, és azért jöttem, hogy segítsek kínzó vágyaidon. Ezért egyetlen kívánságodat teljesítem.

Hát ilyet se gondoltam. Merthogy régen sok mesét olvastam az igaz, de hogy valóra is váljon a mese?

- Miért nem három? A mesékben három kívánságot szoktak teljesíteni! - próbáltam meg előnyre szert tenni

- Jaj, miért jön mindenki ezzel a mese dumával! Jegyezzétek már meg, hogy EZ NEM MESE! - toppantott egyet ingerülten a lábacskájával.

Kívánság, kívánság! Mi a szart kívánjak? Nyerjék a csehek az EB-t! Kiapadatlan sörcsap! Folyamatosan álló cerka! Visszafelé folyó Duna! Lenkerekes autó, amire kiskoromban annyira, de annyira vágytam! 4-es metro! 5-ös metro!.. Burjánzottak az agyamban a kívánságok és nem jutottam sehova.

- Na mi lesz már? - sürgetett a kislány és idegesen dobolni kezdett a pálcájával a monitoromon. - Sietnem kell, a szomszéd szobában is vár valaki rám.

- Ott is szextörténeteket olvasnak?

- Ja. Miért mit gondoltál? Marxtól a Tőkét?

- Jó, jó... mindjárt.

Kívánság, kívánság… Punci! Ez az! Minél több punci! Punci, punci - ujjongtam magamban, majd büszkén felemeltem a fejem és kimondtam:

- Minél több puncit szeretnék látni!

- Biztos?

- Biztos.

Flikk-flakkolt egyet a pálcájával és hipp-hopp... a leányvécében találtam magam. Ez nem is lett volna baj, csakhogy egy kicsit megváltoztam: alakom lapos, ovális alakú lett, középen egy nagy lyukkal. Műanyag testem kissé furcsának hatott.

Így lettem vécédeszka a cég női mosdójában.

Borzalom! Botrány! Segítségért akartam kiáltani, hát mi lesz így velem? Tényleg puncit akartam látni, na de nem így. Átkozott jótündér, megszívatott! Lehet, hogy nem kellett volna vele viccelődnöm. Vagy lehet, hogy rossz volt a varázspálcája? Hm... biztos ez történt. Majd ha visszakerülök rendes testembe, akkor panaszt nyújtok be.

Éppen elmélkedni kezdtem a sorsomon, amikor nyílt az ajtó és egy hatvanas hölgy lépett be a helyiségbe. Ha jól emlékszem a munkaügyön dolgozik. Régivágású, régimódi, stb, stb. Aztán rádöbbentem hol is vagyok és mi is vagyok. Jesszassz! Nem akarom látni, nem akarom látni! De nem tudtam mit tenni, szemhéj nélküli műanyag szememmel nem tudtam kikerülni az elém táruló képet.

Lehúzta a szoknyát - levendulaillata volt -, majd a harisnyát is - kissé futott a jobb combon-, majd a fehér bugyit, és ott volt aznapi első puncim. Hát nem ilyet szerettem volna, hanem hamvas, üde puncikákat. Bár... bár... bár ha jobban megnézem nem is annyira csúnya. Igaz borotválatlan volt és ezért nem is láttam semmit, de mégse gondolnám hogy ez egy hatvanéves nénijé. Hamar túl volt a dolgon, megtörölgette magát, majd távozott.

Belémhasított a gondolat! Ő csak pisilt... Ugye nem? Ugye megúszom a mai napot, hogy olyat lássak? Nem akarom, nem akarom! Szó sem lehet róla!

Őrjöngtem, csapkodtam magam a kerámiakagylóhoz...mikor szerencsére - vagy talán szerencsétlenségemre - bejött a következő áldozat.40-es, erősen sminkelt, marketinges. Még sose gondoltam rá úgy, csak köszönőviszonyban vagyunk. Tény, hogy izgalmasan volt felöltözve - már amit láttam - és a nadrág letolása után kellemesen csalódtam: nem harisnyanadrág volt rajta csak combfix. A testszínű csipkeszegély ráfeszült sima bőrére, szabadon hagyta ágyékát, amelyet egy piros csipkebugyi takart. Persze ez is lekerült és elémtárult... széééép... jaj, de széééép... végre megérte vécédeszkának lenni... nem is gondoltam volna, hogy ennek a marketinges nőnek ilyen szép puncikája van...Gyönyörű volt, egyszerűen gyönyörű… hamvas mint egy barack, kopasz mint egy fradidrukker, és a szeméremajkak izgalmasan borultak egymásra és zárták el a hüvelyt a tekintetem elől.

Csak egy picit izgasd magad, kérlek! Csak egy picit! Hosszan csurgatott, majd a papírral megtörölgette magát. De mintha egy kicsit hosszabban időzött volna el és mintha a kicsit kiálló csiklót is izgatta volna. Lehet, hogy csak képzelődtem. Aztán mikor a halk sóhaj hagyta el ajkát akkor tudtam, hogy nem képzelődtem. De mielőtt bármilyen folytatásban reménykedhettem volna, minden eltűnt a szemem elől és nemsokára már csak az ajtó csapódását és az öblítés zaját hallottam a fejem alatt.

Huh... bárcsak... bárcsak... virtuális péniszem merev volt, mint egy alumínium stoptábla. Bárcsak csinálta volna tovább.

Nem volt időm a gondolkodásra, mert bejött a harmadik áldozat: szintén marketinges 25 év körüli lány. Tetszett nekem már korábban is, beszélgettem is vele, csodás formájú mellei voltak, amivel tisztában lehetett, mert állandóan kivágott felsőkben mászkált és apró mosolyokkal nyugtázta a férfiak dekoltázsvizslató bámészkodásait. Persze én is vizslattam, amikor csak tehettem. Álmodoztam már róla, levetkőztettem a szememmel ..és most itt a nagy alkalom, megláthatom azt, amit még nem láthattam.

De nem akart csinálni semmit, csak állt és mintha feszülten várakozott volna valamire. Aztán hirtelen kinyílt az ajtó... na nem!... pont ez a fickó... pont ez? A kukaszájú, műholdvevő fülű? Miért, miért nem én? A kukaszájút nem azért csúfolták kukaszájúnak, mert fertelmes illatok távoztak a szájából beszéd közben, hanem azért mert olyan szája volt, mint egy kukának a teteje, Jó nagy kerek, ezer foggal.

De senkit nem érdekelt a hülye nyavalygásom, ők azonnal egymásnak estek. Mire sirámomból feltekintettem, a lány már a fickó farkát simogatta, nyaldosta, szopta. Hmm… talán már értem miért ez az a fickó: pénisze vastag és hosszú volt, keményen feszült a lány kezében, aki mohón izgatta. Szóval mégis a vastagság és a hossz számít? Csalódnom kell, mit kezdjek akkor az én rövidke és vékony farkammal a jövőben... Ennél a lánynál semmi keresnivalóm.

Az oralitás nemsokára végéhez ért, a lány előrehajolt, letolta a nadrágját majd a bugyiját és felkínálkozott a felizgatott pénisznek. Vadul szeretkeztek, vagy inkább dugtak, csak a zihálásukat lehetett hallani. A gyakorlottságuk arra utalt, hogy nem először találkoznak itt. Egyből megtalálták a legoptimálisabb testhelyzetet. Igaz, a WC nem volt szűk, de azért olyan nagyon kényelmesen nem lehetett elférni benne. De nekik sikerült.

Miért nem tudok most magamhoz nyúlni? Miért? Majd szétvetett a vágy, hogy végre élőben is láthattam egy kefélést, amiben nem én vagyok az egyik főszereplő. És erre tessék: meg van kötve a kezem. Sőt a lábam is meg van kötve és csak egy nagy műanyag valami vagyok a közepén egy nagy lyukkal. Most dugjam meg magam?

A nyögéseket elfojtották, nem akarták, hogy bármi is kiszűrődjön az ajtón kívülre. A tempó gyorsult, a lány arca a gyönyörtől torzult, míg a fickó erőteljesen ügyködött. Végül nem bírták tovább, nem is tudom ki adta meg magát először, az biztos, hogy a kukaszájú leállt és halkan zihált, tehát valószínűleg elment. Előrehajolt és megpuszilt a lány nyakát, majd a hátát. Mozdulatlanul maradtak pár pillanatig, majd lassan szétváltak. Most szólaltak meg először.

- Huh, ez baromi jó volt,drága - nyögte a pasas.

- Teljesen fel voltam izgulva - suttogta vissza a lány - Olyan erotikusakat írtál az e-mailekben, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek.

- Szerinted nekem mennyire állt a farkam? – kérdezett vissza a fickó, majd mindketten az ernyedten csüngő nagy falloszra néztek. A lány finoman megsimogatta, majd visszatette a férfi nadrágjába.

- Este?

- Ma nem érek rá szívem, a feleségem valami hülye vendégeket hívott, sietnem kell.

- Ok, de holnap?

- Holnap persze - mosolygott a pasas, azzal apró csókot lehelt a lány ajkaira.

A lány ment ki először majd mikor látta, hogy tiszta a terep, szólt a szeretőjének és nemsokára ismét magányomban maradtam. Hogy mik vannak? Ennek a szép lánynak pont egy ilyennel kell összeállnia?

Nagyon forgalmas volt a vécé. Jött pár felejthető punci; azok nem is puncik hanem punák, sőt p***k voltak. Már azt hittem nem lesz semmi komolyabb, mikor ismét egy kellemes találkozás történt. A 45 éves sajtóreferens foglalta el a helyiséget. Szerettem, ahogy öltözködik: pont a nekem megfelelő ruhákat aggatott magára, izgalmas, nőies, kellően távolságtartó, magabiztos... szóval pont olyan, mint akikről álmodozni szoktam egy-egy vadabb fantáziámban. Hogy éppen előttem térdel, vagy éppen alattam nyögdécsel.

És mi történt? Nem fogod kitalálni... ki jött be az ajtón a nő után pár perccel? Úgy van, a kukaszájú! Te jesszassz! Ezt nem gondoltam volna róla! Ennyi nője van itt a cégnél?

- Na végre - suttogta a nő és azonnal a férfinak esett.

Vadul csókolództak hosszú percekig, a pasas nekinyomta a nőt a csempés falnak, majd a melleit markolászta a ruhán keresztül. Hogy az a nádvágó! Hogy kötne valaki arra a falloszra egy nagy csomót! Míg én dühöngtem és irigykedtem, addíg ők átadták magukat az élvezetnek.

- Látni akarlak meztelenül - lihegte a férfi

- Itt? - rebegte a nő félénken.

- Itt.

A nő vetkőzni kezdett, lekerült róla a szoknya, a blúz, a melltartó.

- A harisnyát hagyd magadon - utasította a férfi- Tudod mennyire szeretem!

A nő szó nélkül engedelmeskedett

- Gyönyörű vagy!

A fickó habzsolni kezdte a feltárulkozott női testet, csókolta ahol érte, nyalogatta, simogatta, markolászta, tapogatta. A referens pedig átadta magát az élvezetnek, magához húzta a férfit, amennyire csak lehetett. A pasas hosszan kalandozott a kívánatos testen, végigjárta minden porcikáját, benyálazta a melleket, a hasat, a teljesen leborotvált szeméremtestet. Leguggolt és a vállán átvetette a nő egyik formás lábát, majd belenyalt a puncijába. A nő reszketett az izgalomtól, mikor az izmos, kíváncsi nyelv a szeméremajkaihoz ért. Lehunyta a szemét, fejét nekitámasztotta a falnak és továbbra is a férfi fekete hajjal borított üstökét simogatta.

A kukaszájú pedig tovább nyalta-falta az asszonyt, nyelvével végigtapogatott minden elérhető rejtekhelyet, szopogatta a csiklót, majd az ujjaival is besegített: elmerült a nedves hüvelyben. De mielőtt a nő elélvezett volna abbahagyott mindent.

- Megőrjítesz ezzel - nyüszítette a nő - már csak egy kicsi kellett volna

- Tudom. Fordulj meg - utasította kurtán a partnerét a férfi

A nő követte a parancsokat, nekitámaszkodott a falnak a középre helyezett öblítőtartály felett, majd előredőlt és kipucsított. A pasas letolta a nadrágját és az eddigi izgalmaktól merev farkát a gyöngyöző hüvelyhez dörzsölte. (Ó, hogy a radai rossebb enne meg téged, fogadjunk hogy nem mered idetenni a puncifaló péniszedet, mert rácsapnám magam és akkorára dagadna, hogy a Szent Gotthárd alagútba se férne bele! Köcsög! ) Persze ez a szitokáradat abszolút nem érdekelte, hirtelen mozdulattal merült el a nőben, aki megrázkódott az erős lökés okozta izgalomtól.

- Oooohhh

A férfi pumpálni kezdett. A tempó a korábbi volt, úgy látszik a pasas csak egyféle fokozatban működik. (Hogy kapnál egyszer görcsöt te tűzőgép!) Az izgalom a tetőfokára hágott, a férfi keményen dugta a nőt, majd hirtelen teljesen betolta mázsás falloszát az asszonyba és görcsösen rángatódzott. Szóval elment. Ma már másodszor. A szeretője is elélvezhetett, mert halkan zihált a fejem felett.

A párocska úgy fejezte be a légyottot, ahogy elkezdték: hirtelen. Csak arra eszméltem, hogy az előbb még meztelen testekkel és lihegésekkel volt teli a kis helyiség, most pedig már megint üresen árválkodik. Huh, ez azért jó akcióvá kerekedett akárhogy is nézzük, mégha az a nőfaló is volt az egyik főszereplője.

Sokáig nem jött senki, már azt hittem vége a puncikirakatnak, amikor egy fiatal, kb. 22-23 éves lány nyitott be az ajtón. Üde, hamvas, friss, szexi, izgalmas. Hamar lekerült a nadrág és a tanga, majd a teljesen csupasz punci elengedte terhét. Nem tudom leírni mennyire szép és aranyos volt az a két, szinte egyenes szeméremajkakkal díszített sima felületű, ruganyos gyönyör! Bárcsak ismét én lennék, bárcsak, bárcsak... nem is tudom mit csinálnék...

Pörgött az agyam ezer gigahertzzel, száguldoztak az erotikus gondolataim, mikor valami történt. Nem tudom pontosan mi, de hirtelen lett két kezem. Elég furcsán hathatott a műanyag vécédeszka két szőrős kézzel. Szerencsére a lány még nem látta meg, én pedig voltam annyira hülye, hogy megsimogattam a fenekét.

Úgy ugrott fel mintha kiderült volna, hogy ezentúl ingyen lehet utazni a BKV-n, majd megfordult és hatalmasat sikoltva kiviharzott a toalettről. Óhahó! Itt baj lesz, ha gyorsan nem történik valami. De nem tudtam siettetni metamorfózisomat. Már hallottam a lépteket a folyósón... mindjárt itt vannak... még két másodperc... még egy…

- Maga mit keres itt? - harsogta az arcomba egy testes nő.

- Elnézést, eltévesztettem az ajtót - motyogtam, miközben feltápászkodtam a vécékagyló mellől.

- Nehogy mégegyszer meglássam itt magát, maga perverz disznó! - kiabálta.

- Nem fog előfordulni - rebegtem és megpróbáltam kislisszolni az ajtón.

- Várjon csak - szólt utánam.

- Igen? - fordultam meg félve.

- A kefe! - mondta, azzal kihúzta a kiálló vécékefét a nadrágzsebemből.

Pillanatok alatt eliszkoltam és zihálva huppantam le a helyemre. Egyből nekiálltam panaszt írni és ezúton szeretném megkérni a szerkesztőséget, hogy a jövőben válogassák meg kiket vesznek fel jótündérnek és legfőképp magyarázzák el nekik a kívánságok emberi színvonalú, és megfelelő minőségű teljesítésének módszerét. És esetleg meg lehetne vizsgálni a tündérek pálcáit, hogy megfelelően működnek-e.

Köszönöm.


Szextörténet ajánló:


Tékasztroik, a buszossal szexeltem


Tékasztroik, a buszossal szexeltem

17éves voltam. Sokat jártam busszal. És mit ne mondjak nagyon tetszettek akkoriban az idõsebb pasik. Általában úgy ültem mindig, hogy láthassam a buszsöfört is.(Legyen a neve Nándor, 30 éves volt)


Néhány napi szemezgetés után megszólított. Beszélgettünk, ismerkedtünk. Tudtam, hogy nõs, de nem érdekelt. Aztán megbeszéltünk egy talál....

Leszbi kaland Nikivel


A 18. szülinapi partim éjszakáján történt a dolog. Elmentünk 7-en inni
egy osteriába. A barátom és a legjobb barátnőm vett rá erre és direkt csak pár embert hívott meg, akiket igazán ismertem. A végére már éreztük az alkohol jótékony hatását (nem részegedtünk le, de azért éreztük).
Haza fele a barátommal, meg Nikivel (a legjobb barátnőmmel) sétáltam, mikor felhoztam a témát:
-....

Hármasban a nejemmel


Nézz körül az utcán. El sem hinnéd, hány embernek van valami mocskos, perverz titka.
Ha minket látnál, nem éppen egy gruppen jutna az eszedbe: szolid, fiatal pár, kézen fogva a gyerekkel.
A feleségem egy huszonéves bombanő. Persze, a terhesség itt-ott rajtahagyta nyomát, de ezzel együttvéve is tökéletes. Tökéletes és boldogtalan.
Ennek én vagyok az oka. Ahelyett hogy hagytam ....

Tinderes kalandok (családi szex)


A történet amit elmesélek, kb 5 éve történt meg Budapesten és sajnos minden szava igaz. Azért sajnos mert időközben férfivé váltam, boldog párkapcsolatban élek több mint egy éve és abszolút nem vagyok büszke erre a múltamra. Szóval azokban az időkben voltam úgymond a csúcson, heti szinten váltogattam a nőket. Nem igazán érdekelt sokszor, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, hihetetlenül kanos....

SOS Francia


Két évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte “túl sokat élt” hozzá képest, és ő ebből annak idején kimaradt. Legalábbis ez s....

Rábeszéltem a barátnőmet egy swinger bulira


Harminc éves vagyok a mostani barátnőmmel már lassan egy éve vagyunk együtt. Rékának hívjak. Olyan lányokat szeretek, akiket lehet irányítani meg tanítgatni, hogy milyen a jó szex. Eleinte kicsit félénk és vissza fogott volt, de nem kellett sok idő mire kezdett feloldódni szex közben. Egyre jobban kezdte meg ismerni a vágyaimat.

Két hónap után már nem csak a szobában dugtunk. Kezdt....Szextörténet címkék

szexbár | feszül | megerőszakol | kefélése | cserebe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.