Az első szexrandi


Nem nagyon tiszta, hogy mikor dőlt el, hogy ez lesz belőle de végül is úgy voltál vele, miért is ne… Izgulsz hogy is nézhetek ki. Csak annyit tudsz ezen a szórakozóhelyen kell itt lenned a pultnál pontban este 11-kor. Egy csinos szexi szoknyát veszel fel, kellemesen feszül a popsidon… még azt se tudod milyen az alakom, az arcom, olyan vagyok-e mint amilyennek elképzelsz illetve mennyiben térek el az idealizált képtől, azt se tudod nem szaladsz-e el egyből ha meglátsz, de már az van a fejedben, hogy ha 10 mp után szaladni kell akkor addig a 10 mp-ig is az legyen a fejemben hogy ez lehet az első popsi amit megdugok. Bár már jó ideje beszélünk, sokat tudunk egymásról mégis olyan mint ha egy vadidegen jönne.

- Örülök hogy itt vagy. Picit izgultam, hogy eljössz-e.

Kellemes bariton szólal meg mögötted és még egy ideig nem akarsz megfordulni. Olyan ez mint a becsomagolt ajándék, amíg nem nyitod ki bármi lehet benne.

- Te maradsz a szekszárdi vörösnél, vagy meghívhatlak egy whiskeyre is előtte? Nézd el nekem, de a levelezés után kíváncsi lettem milyen vagy becsípve élőben, és nem várnám meg amíg a bor csekély alkoholtartalma feltárja ezt az éned…

Benne vagy, hogy igyunk egy rövidet. Kérek fejenként 4 cl Wiskheyt jéggel és egy üveg bort. Leülünk, végigmérsz, és elégedetten látod hogy bár nem pont olyannak amilyennek elképzeltél, de nem is az a férfi, akitől el kellene szaladnod. Elégedetten veszed tudomásul, hogy egy pici mosoly jelenik meg a szám szélén ahogy végignézek a lábadon… az alkatodon, pontosan tudod hogy azon tűnődtem vajon mennyire passzolnának a melleid a tenyerembe…

Újabb pozitív csalódás, élőben pont ugyanolyan flottul kellemesen lehet csevegni velem, mint levélben. Pillanatoknak tűnik csak és már nem csak a whiskeyn vagyunk túl, de az első pohár boron is. Kezded megérezni és kezded élvezni, hogy lassan becsípsz, hogy elönt az a finom laza minden mindegy érzés miközben egyre biztosabban érzed, rám bízhatod magad.

Egyszer csak megfogom a kezed és beviszlek a tánctérre, ittunk már annyit, hogy ne érdekeljen tudsz-e táncolni, tudok-e táncolni. Nem tapadok rád, nézlek. Nézek a szemedbe és mosolygok a nagy barna szemeimmel, az ajkaimmal. Az egyik kezed megfogom, de még mindig van egy jókora távolság köztünk, mások körülöttünk sokkal nyomulósabban táncolnak egymással, de én nem sietek, visszafogom magam, visszafoglak téged is. Nem veszed észre mikor hogyan történt, de ahogy vezetlek centiről centire közeledünk… Csak azt érzékeled, hogy közvetlen közelről nézek a szemedbe, érzed az ajkaimon át a leheletem, érzed azt a furcsa bizsergést, amikor a csók előtt az ajkad szinte csak pár milliméterre van a másikétól. Önkéntelenül végignyalod az ajkad. Egy pillanatra átölelem a derekad, magamhoz szorítalak, és csak hagyod, hogy megcsókoljalak. De nem. Ebben a pillanatban kipörgetlek, és újra jó egy méter távolságból táncolunk. De a kezed fogom, azzal a lendülettel újra magamhoz húzlak és a füledbe súgom: mondtam hogy szeretem a játékokat… ahogy befejezem a mondatot finoman szinte alig érezhetően megharapom a fülcimpád.

Libabőrös leszel, imádom ahogy beleborzongsz ebbe az apró pici semmiségbe miközben pontosan tudod a nyelvemmel, az ajkaimmal csak izgatóbb dolgokat művelhetnék veled.

Az ital, a tánc, a harapás minden gátlásod feloldja és visszasúgod a fülembe: itt lakom 10 percre, kísérj haza. Ahogy megfordulsz a kezem a derekadról a fenekedre csúszik, finoman megsimítom, egy ilyen kedves felkérésnek nem fogok nemet mondani.

A kaputoknál várok. Azt akarom, hogy te mond ki, te hívj fel magadhoz, a történetemből pontosan tudod ha most nemet mondasz simán hazamegyek, tudok várni, de te most a legkevésbé sem akarsz várni. Amíg megcsókollak van időd elgondolkodni, hogy a bélyeggyűjteményed átnézésének a lehetőségét kínáld fel, vagy rámarkolj a farkamra és a szemembe nézve azt mond gyere fel és kefélj szét. Végül a kombináció mellett döntesz:

- Szívesen megmutatom a bélyeggyűjteményem, de ha valamilyen fura kból nem találjuk a szekrényben akkor más módon is elüthetjük az időt… pl megbaszhatod minden lyukam és kacsintasz egyet olyan kis édesen huncutul ahogy csak te tudsz.

A liftben nekem esel vadul csókolsz, izgatóan már most imádom ahogy táncol a nyelved elképzelem ugyanezt a vadságot a farkamon, amire gátlástalanul rámarkolsz, élvezed milyen kemény… Benne van a pakliban hogy megnyomom a stop gombot, lehúzom a bugyid a falhoz szorítalak, és ott a liftben vadul gyorsan keményen lucskosra baszom a faszra éhes mohó kis pinádat.

De ahogy a táncánál itt sem sietünk. Nem nyomom meg a gombot, felérünk, és belépünk a lakásba.

A konyhában még megisszuk a maradék bort, azt ugye semmi esetre sem hagynánk el, amíg nem üres az üveg. Aztán bemegyünk a nappaliba. Megcsókollak a kezem a melleid markolják, imádom milyen finom egyszerre kemény és puha… csodás érzés, és örömmel tölt el, hogy neked is ugyanígy bejön ha játszanak vele…

A fotelnek nincs karfája, egy székre ültetlek, azt mondom, van még egy kis tartozásom… Tudod mi jön és reméled a kezed szabadon maradhat, de nem. Bár bilincs nincs nálam, kérek tőled egy sálat amivel a szék mögött megkötöm a kezeidet… Finoman megcsókollak és azt mondom most csak lazulj és figyelj…

Kicsatolom az övem, kigombolom a nadrágom, majd lehúzom a sliccem. Látod ahogy feszül a boxer a farkamon, legszívesebben már most egybe bekapnád, de nem hogy felállni, még a kezeidet mozgatni se tudod… Lassan simogatni kezdem a boxeren keresztül… aztán szintén még a boxeron keresztül megmarkolom és finoman lassan húzni kezdem le fel. le fel… aztán előveszem. Nem kicsi nem nagy gyakorlatilag a tankönyvi átlag. Közelebb lépek. Ha még egy nagyobb lépést tennék meg tudnám kefélni a szádat… de nem lépek. Marokra fogom és lassan húzni kezdem. érzed az illatát, érzed ahogy tocsogni kezdesz és tudod hogy az egész erről szól, de nem bírod ki, megkérsz hogy oldozzalak el, szeretnél masztizni közben azt akarod, hogy egyszerre élvezzünk el. Finoman megsimogatom az arcod és azt mondom: annak is eljön az ideje, de nem most. Viszont ha már itt tartunk segíthetnél… megörülsz hogy hátha legalább megkóstolhatod de nem, most csak masztizok, te nem érhetsz hozzám és nem érhetsz magadhoz se.

- Köpj rá!

Furának találod kicsit, de nem gondolkozol, közvetlenül a szád előtt lévő farkamra köpsz egy nagy adag nyálat. Imádnád most elkezdeni szopni de újra hátralépek hogy jól láss és verni kezdem egyre gyorsabban és gyorsabban.

- Nem bírom ki! Ha most elengedsz bármit megteszek neked, azt teszel velem amit akarsz akkor ahol akarod úgy ahogy akarod kérlek.

- Túl hangos vagy, még meghallják a szomszédok. – mondom

Odalépek finoman megsimítom az arcod a farkammal, érzed ahogy szétkenem az előnedvet… igazi kis ribancnak érzed magad, én meg közben lassan finomn a bugyidhoz nyúlok. Elégedetten állapítom meg, hog ez tényleg csupa lucsok… finoman végigsimítok a csiklódon de csak egyszer… csak hogy a kelleténél jobban megőrülj. De a mozdulat nem azért volt, hogy játszak veled, hanem hogy levegyem a bugyidat. Azt finom puncinedvtől csöpögő csinos kis franciabugyit. Az öledbe teszem és a füledbe súgom, ha hangoskodsz ezzel fogom betömni a szádat… Imádod ezt az egész mocskos helyzetet, az se zavarna ha most betenném, de azt is tudod igazából minden szó fölösleges, eloldozni úgysem foglak a játékokkal meg csak húzom az időt… Ezért engedelmességet színlelve csak annyit mondasz:

- csendben maradok

Én meg visszalépek a kiindulópontra és folytatom a farkammal való játékot, izgat a bugyid az öledben, izgat mennyire finoman lüktetett a puncid…

Egyre vadabbul verem a farkam úgy ahogy pornó közben szoktam, ahogy a fantáziálásaim közben szoktam. Látod az arcomon, hogy nem kell sok, legszívesebben tövigbenyelnéd de nem lehet, akkor nem látnád ahogy elélvezek… Most elengedem a kezeidet. Odaviszlek az egyik tükör elé és letérdeltetlek, egyszerrenézed magad a tükörben, ahogy bugyi nélkül csöpögő puncival várod hogy elélvezzek, és engem aki már igen közel vagyok, és akkor lövök… az arcodra a szádba a nyelvedre, ha nem hunynád be egy pillanatra a szemedbe is jutna, de aztán kinyitod amennyire tudod, és nézed hogy jönnek az újabb és újabb adagok, nézed a farkam ahogy lövi rád a gecit és nézed magad, ahogy összespriccelve térdelsz a tükör előtt.


Szextörténet ajánló:


Létrán szoptam a faszt


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bez....

Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....

Perverz keresztanya 3.


Telt múlt az idő. Bella és én rendszeresen szexeltünk, mindenféle helyen és módon úgy hogy néha Rex kutya is beszállt.Egyre bizalmasabb viszonyba kerültünk egymással. Egyszer aztán egy fergeteges kefélés után amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett megkérdeztem tőle: Bella, te hogy lettél ilyen amilyen vagy. Ne érts félre, minden amit teszel tetszik és imádom de gondolom te is tudod, hogy ez nem ....

Egy valódi domina és egy valódi csicska


Én egy 26 esztendős sissy boy vagyok ekkor még, akinek az egyik álma az volt, hogy legalább egyszer kipróbálja magát a BDSM világába. Igen, mindig is kíváncsi voltam milyen lehet igazán szolgálni, megalázkodni egy domináns nő lábai előtt. Ezért is keresgéltem az interneten ilyen nők után. Találtam is egy dominát aki az akkori adatlapja szerint egy 30 éves, 178 cm magas, 64 kg-s gyönyörű hosszú ba....

Egy szexéhes pina története


Emlékszem, mikor még kamasz voltam milyen sokszor álmodoztam lányokról meg erotikus kalandokról. Az élet azonban majd mindig bebizonyítja, hogy a valóság úgy múlja felül a képzeletet, hogy közben minden olyan egyszerűen történik. Történetem háttere sem sejteti azokat a gyönyöröket, amiben végül részem lett. 19 éves lehettem, amolyan átlagos főiskolás átlagon aluli anyagi helyzettel és átlagon felü....

Gimis csajok , akik megtesznek mindent


Negyedikes gimnazista voltam, és 18 éves múltam. A szüleim elutaztak a Mátrába, mi pedig megbeszéltük, hogy egy nyaralóba megyünk, szilveszterezni, ahol senkit sem zavarhat a ricsaj.
A többség sajnos negyedikes lesz. Hívtak az osztálytársaim is, de nem mentem velük, mert engem bíztak meg, hogy két negyedikes lányt, irányítsak el a buli helyére.
Klárit jól ismertem, mert sokáig a szom....
Szextörténet címkék

análdugó | bevág | szájba baszott | fütyike | feherm |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.