Izgalmak a tónál


Catharina kicsit már be volt piázva mire oda értek a tóhoz. Ilyenkor merészebb volt.
Este volt már,a parkolóban néhány kocsi volt csak. Távolabb parkoltak le a kocsival,ahol elég sötét volt.
Izgató volt a dolog,hogy bármikor rajta kaphatja őket valaki. Beültek a hátsó ülésre és a lány máris rá mászott Dariusra. Ruhástól ült az ölébe. Pezsgővel az egyik kezében csókolta.Úgy csókolóztak mintha nem lenne több alkalom. Catharina már elég ittas volt,levette a felsőjét. Piros csipkés melltartót viselt.

-Mit csinálsz? Bárki megláthat!-mondta Darius.
-Nem érdekel,azt akarom,hogy itt dugj meg!

Elkezdte nadrágot keresztül simogatni a farkát,még így farmeron keresztül is érezte a nagy dorongot ami kezdett éledezni! Lehúzta a saját sliccét és a srác kezét oda vezette. Izgalmas volt,hogy bárki bármikor megláthatja őket! A lány nagyon be volt indulva,nedves volt a puncija,alig várta hogy kitöltse a lüktető puncit egy jókora farok.

Nem is kellett több neki,a srác mellé térdelt a hátsó ülésen,ki szabadította a már keményedő farkat és neki esett. Szépen lassan,először csak finoman a makkját kezdte el izgatni a nyelvével… percekig csak így izgatta. Majd mikor elérte a kellő hatást szépen a szájába engedte a fasz többé részét is,lassan szopott.
Ez idő alatt neki is kijárt a kényeztetés. Darius a puncijával játszott,először csak bugyin keresztül simogatta,majd félre tolta a bugyit és a nagyajkakat kezdte el szépen lassan kényeztetni,minél jobban fel izgatva Catharinat. Ettől még jobban be izgult és már nem érdekelte semmit,elkezdett hevesen szopni,járt a feje fel-le. Darius hátra dőlve élvezte a szopást,miközben már az ujjaival is behatolt a nedvességtől tocsogó pinába.
Következő pillanatban a lány már Darius farkának lovagolt,hangosan nyögve.

-Halkabban még a végén meglátnak vagy meghallanak!

-Nem érdekel! Csak elakarok élvezni a farkadra!-miközben lovagolt,izgatta a saját csiklóját. Hatalmasat élvezett egyszerre élvezett a csiklója és a puncija.
Leszállt a faszról,leült.

-Állj elém,leszoplak!-mondta ellenkezést nem tűrő hangon!

És már szopta is! Érezte saját pinája nedvét! Ez fel izgatta,úgy szopott,hogy már minden tiszta nyál volt. Darius bele markolt a hajába ráhúzta kőkemény faszára C. haját és úgy baszta a száját. Catharina keze ismét a csiklóján volt,dörzsölgette a tocsogó puncit miközben gőz erővel baszták a száját. Pár percen belül Darius ki kapta a szájából a farkát és a lány arcára élvezett! Ettől Catharina is ismét el élvezett!

Még időben élveztek el mert pár percen belül megjelentek a rendőrök…

Beküldő:Catharina


Szextörténet ajánló:


A tiszteletes úr
Futótűzként terjedt a faluban, hogy új református lelkész érkezett. Hamar ezerféle pletyka kapott szárnyra az új papról, alaposan kivesézve minden részletet, családi állapotáról, külsejéről, múltjáról, s szerintem titkon minden nő érdeklődéssel sandított a parókia felé, talán megpillanthatja az új jövevényt, aki egy pillanatra izgalmat hozott az egyhangú falusi élet légkörébe.

A haverrak megbasztuk a csajom


Nem terveztünk semmi különöset arra az estére. Két hete laktunk akkor közös albérletben. Niki, Zoli meg én felvételről néztük a Forma 1 -et, megittunk pár boros kólát, hevertünk a kanapén és álmomban nem gondoltam volna arra ami ezután megtörtént.

Zoli és én a kanapé két végén ültünk, Niki pedig elhevert rajt hosszában, a feje Zoli combján, a lábait meg a combomhoz nyomta. Ahogy egy....

A portás megkisértése


A portás megkísértése

Fülledt nyári hajnalon,
Döngetik a kaput nagyon.
Kiballag csipásan a portás:
Öregasszony zörget, pongyolás,
Azt kérdi, hogyan kerülhetne be?
Van-e orvos benn, ügyeletbe?
Az bíz nincsen, de mi a baj?
Segítenék én magán hamar!
Ugyan már! Szégyellem nagyon
Roppantul kínos az én bajom!
Ilyen még ....

A nőgyógyász kaland


- Azt már meséltem neked, amikor elkísértem Katit a nőgyógyászhoz?

- Még nem - válaszoltam érdeklődve - de szívesen maghallgatom!

- Kata, húszéves létére, aznap készült először nőgyógyászhoz. Megkért, nem kísérném - e el? Elég idese volt aznap... Igaz, hogy Ő az unokatesóm és két évvel idősebb is nálam, de olyan szívesen hozzábújtam volna és megcsókoltam volna, hogy n....

A haverom MILF anyja


E kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 17 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kimen....

Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 1.


Pár hónappal a 15. születésnapom élőt volt a szüleim esküvője, ahol összegyűlt a nagy család és én is elhívhattam a barátomat, akivel lassan egy éve vagyunk együtt.
Nagyon vártam már a nagy napot, pedig nem is tudtam, hogy mi vár még rám aznap este. Nem vagyok egy full extrás csajszi, tenyérnyi méretű mellecskék, foghagyma popóm, szép, nem pattanásos arcom és hosszú sötétbarna hajam van, de....
Szextörténet címkék

sodró | borotváltuk | guminélkűl | történetek a g | a kutyák |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.