Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Életem eddigi legdurvább masztúrbálásaSziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkeztem full pucèrra,és el kezdtem felállítani a farkam,na nekem otthon van egy kellően vastag cipő fűzőm és internetről néztem hogy kell meg kötni a farkad igy meg kötöttem a farkam es a golyóim ,így jo kemény voltam.Majd elkezdtem ujjazni magam mikor elég nedves lettem fogtam egy fogkefét és fel dugtam tövig,hogy csak a kefe lógjon ki.Mivel lábfètisem van elkezdtem simogatni a lábam majd bekaptam a nagylábujjam és elkezdtem szopogatni.Kozben vertem nagyon élveztem hiszen ezzel ki szakattam a komfort zónámból,és ez nagyon izgató volt.Nem érdekelt semmi csak szopogattam a lábujjam vertem a faszom,és néha néha a fogkefét mozgattam.Mikor éreztem hogy durrani fogok ki húztam a fogkefèt,le vettem a faszomról a kötést es elkezdtem befejezni,felemeltem az alsó felem mert készűletem a számba élvezni majd ki nyitottam a szám és bele vertem a faszom. Nagyon ízlett,le nyeltem az utolsó cseppig nagyon izgató volt.Így hat ez volt életem legdurvább maszturbálása.Remélem tetszett.
Beküldő:Littelhottube18Véletlen szex történet:


Fantasy történet : Az óriás


A szikrázó napfény megcsillant a tömött, fekete hajfonatot összefogó díszes kapcson, amint Tana a surranó, halk nesz felé kapta fejét. Keze ösztönösen a hátán lévő tegez felé kapott, hogy nyílvesszőt rántson elő, de a mozdulat félbemaradt, mihelyt megpillantotta a felhők irányába kapaszkodó szárnyas lényt. Tana szeme tűnődve kísérte a sast, ahogy az nekirugaszkodott az égbolt felé vezető útnak.

Egy nő szexrabja, első rész


Egy alkalommal, mikor régi barátnőmmel beszélgettem, valahogy a szexre terelődött a szó. Talán közlékenyebb hangulatban lehettem, de megemlítettem neki régi vágyamat, hogy egy NŐ szexrabja legyek, vagyis ne engedelmes szolgája, hanem megkötözött, ellenállni akaró játékszere. (Bea ismerte a női láb iránti rajongásomat is. Eleget dicsértem az Ő lábát is.) Ő ekkor egy meglepő kijelentéssel állt elő.<....

Örökebe Annával 2 + Gergő


Hello ismét Ádám vagyok múltkor már elmeséltem a kezdetet az én kis Annámmal akit magamhoz vettem. Végre megkaptam őt már 2 éve sovárgok utána de végre az enyém lett. Tegnap vettem el a szüzeségét és ma már a számmal kényeztette ébresztettem és utána birtokba is vettem a punciát. Lassan már két óra lesz Anna nem tudja de mindjárt itt lesz Gergő az unokaöcsém. Gyakran eljön szeret nálam lenni és t....
Szextörténet címkék

meleg fasz | an as | fütyit | logo csöcse | bicikli |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.