A barátnődet harmadiknak


Előző kapcsolatom tartott néhány évig, de valahogy mindig nehezen boldogultam a párommal. Erős egyéniség volt, ravasz és ízig-vérig férfi. Talán nem a szó jó értelmében, de azóta vége lett. Mindenképp nagy kalandor, aki a nőket a dumájával veszi le a lábáról. Én is bedőltem neki. Augusztusban ismerkedtünk meg és Karácsonykor már együtt laktunk. Aztán közeledett az első együtt töltött születésnapja és én megkérdeztem tőle, mit szeretne erre az alkalomra. Ő pedig huncut kis mosollyal a szája szélén rám villantotta zöldes szemeit. - A barátnődet harmadiknak.- Ez volt a válasz.

Jól emlékszem, úgy éreztem, mint akit gyomron vágtak. Alig vagyunk még együtt fél éve és máris mást akar? Ennyire unalmas lennék? Mitől jobb az a lány, miért vágyik rá? Én miért nem vagyok elég? Ezer kérdés és a keserűség marta szét azonnal savként az álmaimat, a szívemet. Tiltakozni kezdtem, ő pedig ügyesen kivágta magát, hogy csak viccelt. Na nem! Ezt nem! Lehet, hogy oda vagyok érte, de én nem akarom látni, hogy egy másik nőt fogdos! Egyáltalán hogyan is kérhet ilyet? Hetekig nem tértem magamhoz, de közben minden nappal egyre kíváncsibb lettem. Valami, ott legbelül nem hagyott nyugodni. Motoszkált bennem a gondolat, milyen lehet egy lánnyal? Piszkált, mint egy szálka a húsomba ékelődve és a barátnőmre ettől kezdve már nem „barátnőként” néztem, hanem egy aktmodellként. Megfelelő? A teste, az idomai, a viselkedése? Utáltam magam emiatt, de a párom nem szólt többet erről. Megemésztettem a dolgot és végül a születésnapja előtt a fülébe suttogtam, hogy esetleg nem lenne ellenemre. Nem nyugodtam meg. Olyan idiótának éreztem magam. Mint egy kis bogár, aki a nagy fák alatt korzózik és attól fél eltapossák, vagy ráhull valami az égből.

Idegesen hívtam el a lányt magunkhoz és hiába voltunk jóban, én csak makogtam neki, nehezen nyögtem ki, mit is szeretnék. A párom nem volt jelen, talán akkor világgá is szaladok szégyenemben. Remegtem a félelemtől, hogy mit is gondol majd rólam az ötlet miatt, mert ez valahogy olyan irreálisnak tűnt, de nem ellenkezett. Azt mondta, úgy is tetszett neki már a barátom, nem gond. Na ettől sem lettem boldogabb. Egyre csak azt éreztem, hogy sodródok valami felé, amit nem akarok. A zuhanás, amit minden porcikám el akart kerülni már méterekre volt és én hiába kapálóztam.

Aztán felhívtam Karcsit, hogy hazajöhet és addig kimenekültem a konyhába. Marcsi pedig követett. Mindegy volt mit, de valamit tennem kellett! Kávét főztem, inni kínáltam őt és remegő kezekkel raktam elé mindent. Aztán az ablakhoz vonultam és nekidőltem a falnak. Fél szemmel figyeltem őt. Az alkata hasonlított az enyémhez, semmi extra, mellek a helyén, csípő, derék rendben, hosszú göndör szőke haja nekem is tetszett ez tény, csak nem gondoltam, hogy egyszer bele is fogok túrni…

A kávé nem ment le a torkomon. A gyomrom mogyorónyira zsugorodott és abban a pillanatban, hogy Karcsi megérkezett, mintha villám csapott volna belém. Sírni akartam, visszakozni, elrohanni, menekülni, minél messzebb! Ez a félelem velem maradt szinte egész este, nem múlt el. Folyamatos idegfeszültségben tartott a gondolat, hogy mégis csak más nővel lesz a párom. Na jó, én is ott leszek, de azért mégsem olyan egyszerű ez. Őrlődtem és már az agyhalál állapotát vártam, amikor Karcsi odalépett és szájon csókolt. Aztán a fülembe súgta, hogy csodálatosabb ajándékot még soha senkitől nem kapott! A hangja megnyugtatott kissé. Átölelt és én is őt. Aztán Marcsi megkérdezte, hol szeretnénk csinálni a dolgot. Én elbújtam Karcsi mellkasa mögött és hagytam, irányítson ő innentől. Nem éreztem magamban erőt a folytatáshoz. Időt akartam, még nem álltam készen erre. Kínlódott a birtoklási vágyam a kíváncsisággal és az adott szavammal. Értelem és érzelem dúlt bennem nagy harcokat. Karcsi nagyon is tudta szerintem, mert megsimogatott, igaz csak futólag, de nekem mindent jelentett. Kézen fogott engem és Marcsi is felállt. Bevezetett a hálóba, én meg mentem mereven. Olyan érzés volt, mint amikor a kínpadra visznek. Egyetlen porcikám sem akarta, egyetlen sejtem sem kívánt oda bemenni, de zavartan megágyaztam. Mit mondjak? Mit tegyek? Próbáltam erőt meríteni, hogy ne szaladjak ki, s eközben észre sem vettem, hogy Karcsi beszélget Marcsival. A lány leült az ágy szélére s én gondosan püfölgettem a párnát. Az ágy most, valami UFO- nak látszott, el sem tudtam hinni, hogy ott fog megtörténni. Nem akartam! Nem bírtam volna elviselni! Annyira bizonytalan voltam magamban, a kapcsolatomban és a saját érzéseimben, hogy egyszerűen őrültségnek ítéltem, amit épp tenni készültem.

- Nem lehetne, hogy a földön…. csináljuk? – kérdeztem nagyon csendben. Fel sem néztem.

- Miért ne? – Marcsi benne volt, a párom is, hát megágyaztam ott.

A barátnőm segített kicsit, nem tudom, ő már volt e hasonló helyzetben, de egyáltalán nem tűnt idegesnek. Velem ellentétben. Párnákat halmoztunk fel és vastag takarót. Marcsi ki is próbálta azonnal. Elnyúlt rajta. Én megütközve néztem, hogyan vonaglik az én hálószobámban, az én párnáim között, az én szemem láttára, nemsokára az én párommal. Az agyam kattogni kezdett. Miért pont őt választottuk? Talán a rövid, de annál tartalmasabb kapcsolatai miatt. Talán a laza felfogása miatt. Számomra nyilvánvaló volt, hogy ő egy bevállalós csaj, de fogalmam sem volt, mit is szeretne igazán. Bármennyire kedveltem őt egyébként, most legszívesebben rákiabáltam volna, hogy takarodjon innen, de nem tettem. Én hívtam ide. Én is akartam valahol mélyen ezt az egészet, csak még nem szoktam meg a gondolatot, hogy tényleg megtörténik. Egyszeriben inamba szállt a bátorságom és elfordultam. Ki is futottam volna, ha Karcsi nem kap el és nem ölel magához. Megcsókolt. Suttogta, hogy semmi baj és én elhittem neki. Aztán szép lassan levetkőztetett. Én meg, mint egy szemérmes szirén úgy figyeltem Marcsit, amint lekapcsolja a villanyokat és a félhomályban kissé elengedtem magam. Talán ők ketten már csináltak ilyet. Nem tudom, Karcsi állítása szerint még nem.

Mikor már csak fehérneműben álltam mellette, erős kezét a derekamon nyugtatta, Marcsira nézett és a lány jött is. Nem csókolóztak, de a párom elengedett és a ruhájáért nyúlt. Minden pillanatban csak arra koncentrált, amit épp a kezével csinált. Marcsi is figyelte őt, én is. Szinte fáztam. Borzongtam. Pedig meleg volt a szobában. A barátom, az élettársam, a szeretőm egy másik nőt simogat! Én meg nem teszek ellene semmit! Magamban elküldtem az egész világot melegebb éghajlatra, de nem mozdultam. Szerettem őt, szerettem volna neki emlékezetes születésnapot és most ez adott erőt, hogy hagyjam magam bevezetni egy ismeretlen ajtón.

A lányról lekerült a felső, a melltartóba bújtatott melleinek csak a körvonalát láttam, a vállait, a derekát és a haját a párom azonnal kibontotta. A hullámok előre omlottak, én mozdulatlanul néztem csak. Karcsi játszadozott kicsit vele, a bőrét csiklandozta a tincsekkel, az ujjaival és a tenyerével, lassan lefelé indult a lány testén, aztán a nadrág következett. A farmert ketten vették le. Marcsi még nevetett is, hogy nem ezt kellett volna felvennie, de Karcsi megnyugtatta, ugyanott végezte volna bármit is visel. Hiába szerettem volna menekülni, lett volna rá alkalom, mégsem tettem. Adni és bízni akartam. Ott maradtam és vártam a soromra. A lány vetkőztetése valahogy felcsigázott. Érdekelt, kíváncsi voltam. Nem, nem izgatott fel, csak tetszett, ahogy hozzá nyúl a párom és a lány teste válaszol. Láttam, hogy Marcsi libabőrös. Karcsi rám nézett és mintha hívogatott volna, tessék, előkészítettem a vacsorát, lehet besegíteni! Bizonytalan voltam még. Nem tudtam mit is akarok, elmenni, vagy elküldeni a lányt, avagy maradni és végigcsinálni.

Nyeltem egyet és közelebb merészkedtem. Félve felemeltem a kezem. Megérintettem a lányt. A vállát, a nyakát és utána az arcát. Aztán meglepődtem. Meleg és puha volt. Szinte bársonyos. Nem borostás, mint néha Karcsi. Ez tetszett. Tovább merészkedtem és a karját is megsimogattam, mire ő hozzámért az egyik kezével, a másikat Karcsinak tartogatta. Odakaptam a fejem, mert Karcsi pulóvere alá nyúlt! A derekához, majd bebújt a póló alá! A párom segített, ledobott a felsőtestéről mindent. Marcsi meg is hálálta, odahajolt és a mellkasát megnyalta, majd kicsit beleharapott. Én ettől összerezzentem. Az, az enyém! Mondta bennem egy hang. Már épp nyúltam felé, hogy eltolom onnan, amikor Karcsi elkapta a kezem és ujjait az ujjaim közé fűzte. Magához ölelt és megcsókolt. Nyelvével simogatott, bíztatott, mélyen felkavart! Lázba hozott! Azonnal kirekesztettük Marcsit, de ez engem nem érdekelt. Öröm járt át. Karcsi az enyém! Boldog voltam, csak azt nem sejtettem, hogy idő közben a lány keze nem pihent. A páromat simogatta és én csak akkor szembesültem vele, amikor Karcsi a fogai közé vette az ajkaimat és felnyögött. Egy mély csók, ami az izgatottságát jelezte és én elcsodálkoztam! Ennyire nem izgatta még fel egy csókom! Lenéztünk mind a ketten és láttuk, hogy Marcsi a barátom nadrágját készül lefejteni róla, miközben még a körmeit is használta. Karcsi combjába markolt, aztán lassan felfelé araszolt, a vállát csókolta közben, nyalogatta, míg mi egymással voltunk elfoglalva. Karcsi elengedett és gyorsan megszabadult a nadrágjától is. Ott álltunk fehérneműben mindannyian és átfutott rajtam egy halvány ijedelem. A párom a lány melle után nyúlt. Kicsit megmasszírozta, majd kibújtatta a melltartóból. Lehajolt és a szájába vette.

Nem láttam jól a félhomályban, de azt tudtam, hogy innen már nincs visszaút, sértettség és sérülés nélkül egyikünk sem hagyhatja el a szobát, míg be nem fejezzük.

Marcsit a földön összerakott párnák közé vezette a párom és a lány, mintha tudta volna a dolgát, lefeküdt. Karcsi fél térdre ereszkedett és felém nézett. Megint hívogatott. Mély levegő. Egy pillanatig befelé figyeltem, a szívem dobogott, várakozás töltött el. Döntöttem. Nem fordultam vissza. Bár még mindig ideges voltam, de már sokkal inkább kíváncsi. Igen, én is akartam a folytatást!

Először borzalmas volt látni, ahogy Karcsi lefekszik és belemerül a lány melleibe, csókolgatja, egyre hevesebben szívogatja, nyalogatja és azt, hogy Marcsi ezt iszonyúan élvezi! Kezével a páromat ölelte, belemarkolt a hajába és én csak ott ültem. Néztem hogyan izgat fel egy másik nőt az a férfi, aki előző éjjel még engem csókolt és az előbb még engem ölelt. Iszonyúan szenvedtem, de amikor Marcsi megszorította a kezem, eltöprengtem. Ő vajon akarja, hogy én hozzányúljak? Én mit tehetek? Mit is tegyek? Tanácstalan voltam, hisz tudtam, Karcsi most az újdonság varázsában ég el, nem biztos, hogy képes odafigyelni rám is. Még néhány perc és megszoktam a látványt, eldöntöttem hogy ez itt nem más, mint egy élő pornófilm, amiben akár én is részt vehetek. Minek maradjak ki, most megtudhatom, milyen örömöket lehet okozni nőnek nőként. Meg aztán hátha látok valami újat Marcsitól, ami esetleg jobbá teheti a szexuális életünket Karcsival.

Miért és hogyan jutottam erre a következtetésre? Nem tudom. Úgy gondoltam valahogy védekeznem kell a sérülés ellen, amit eddig és ezután átélhetek, hát megpróbáltam kívülállóként szemlélni a helyzetet. Én, mint a harmadik, aki egyelőre csak kukkol, nem tesz semmit, csak vár, hogy belépjen. Várja a végszót.

Az meg is érkezett. Karcsi felült és Marcsi is. Én nem is értem, hogyan, de a következő pillanatban már csókolóztunk Marcsival és nagyon félve közelebb araszoltam hozzá. Idegen volt az íze, idegen volt az illata, de nem rossz. Egészen puha volt a nyelve és a szája. A mellemen éreztem, hogy valaki simogat, nem is érdekelt igazán hogy ki, csak az új élményt igyekeztem felfogni. A lány csókját élvezni. Egy másik kéz siklott végig a testemen, csukott szemem mögött lassan felvillantak a képek, mi mindent is szeretnék csinálni és megborzongtam. A kezek érintése jól esett, az egyik a combomat félre tolta és a bugyimon szánkáztak az ujjak. A testem megfeszült, és Marcsi után kaptam. A tarkójánál belemélyesztettem az ujjaimat a fürtjeibe. Hihetetlen élmény volt! Most már egyre többet akartam! Szinte faltam őt és ő engem! Alig hatolt el a tudatomig, hogy Karcsi közben csendesen beszél. Csak pár szó: - Milyen szépek vagytok! Csodálatosak és nedvesek! - Igen, éreztem hogy valóban elönt a nedvesség, éreztem azt is, hogy valamit még tennem kellene, hát én is mozgásba lendültem és Marcsi mellét lágyan, szinte félve megsimogattam. A mellbimbói már csiklandozták a tenyerem, furcsa volt, ez is idegen érzés, de ez sem rossz. Nedves volt még a párom csókjától. Kelyhet formáztam a tenyeremből és ringattam kicsit, majd eltávolodtam Marcsitól. A szemébe néztem. Láttam a vágyat benne! Hirtelen büszkeség töltött el, ezt én értem el! Vágyat ébresztettem egy lányban! Most sokkal bátrabban nyúltam hozzá, lehajoltam és megízleltem a bőrét, a földre nyomtam, ő pedig engedelmes volt. Az érintések, a simogatás és a csókok felkavartak, jobban, mint valaha, éreztem, hogy már lüktetek, kívántam őt, még többet akartam belőle!

Persze Karcsi sem tétlenkedett, megszabadított a bugyiktól minket és én kicsit hátrébb húzódtam. Marcsi is teljesen meztelenül fordult felém. Egymásra néztünk, és ez a szemvillanás elég volt, hogy eldőljön minden. Én elmosolyodtam és aztán mind a ketten Karcsira pillantottunk. – Feküdj le! – parancsolt Marcsi és a párom nevetve dőlt neki az ágynak. Mi meg, mint két macska odamásztunk hozzá. Mindkét kezét szabaddá tette és egyikkel engem, másikkal Marcsit simogatta, ahol ért minket. A barátnőm és én néma egyezséget kötöttünk, hogy most aztán megmutatjuk, mit is tudunk. Két oldalról közelítettünk hozzá, én a combja felől, Marcsi meg a mellkasa felől. Lassan, nagyon finoman nyalogattam a bőrét, beszívtam az illatát és néha bele is haraptam. Az izmai jelezték, hogy nagyon is érzi, amit teszünk vele, majd amikor elértünk a találkozási pontra, már mindketten teljes egyetértésben játszadoztunk. Nagyon vadnak, nagyon ledérnek és szabadnak éreztem magam ott és akkor. Egy istennőnek, aki azért szállt le a Földre, hogy orgazmust osztogasson! Nem volt már bennem kétely, csak sóvárgás, hogy élvezetet adjak és kapjak. Egyikünk sem fukarkodott a csókokkal és a kemény hús nagyon is tetszett nekünk. Karcsi lassan már zihálni kezdett, szinte vonaglott és csakhamar véget is vetett a játéknak. Még egy utolsó csókot váltottunk Marcsival mielőtt elsodort a párom.

– Most te jössz! – mondta Karcsi és egy mozdulattal leteperte Marcsit.

Marcsi lihegve elterült, végigmértem a testét és hihetetlen, de azt gondoltam, ez valóban festményre illő pillanat. Én is odamásztam a párnák közé, csak arra nem számítottam, ami ezután történt. A párom a hasára fordította a lányt és mögé került. Azt tudtam, hogy hátulról szereti, de nem gondoltam, hogy most azonnal rá is veti magát Marcsira. A barátnőm engedett neki, feltolta a valóban formás fenekét és Karcsi nem sokat tétlenkedett, egyetlen mozdulattal belényomult. A párom egy másik nőben, üdvözült arccal és heves nyögéssel kezdett saját ritmusára, én meg olyan kicsire mentem össze hirtelen, mint egy mákszem. Valami átvillant az agyamon, egy pillanat alatt eltávolodtam a "pornófilmtől", a szereplőktől. Elillant a hangulat, odalett az élmény.

Miért nem téptem szét ezt a légyottot? Nem tudom. Miért nem szaladtam ki? Fogalmam sincs. Én csak ültem ott és meredten bámultam, ahogy a párom egy másik nőt kefél. Mert igenis kefélte. Veszettül! Marcsi haja csak úgy lobogott és én nem tudtam mihez is kezdjek. A sírás fojtogatott. Magányosnak, elveszettnek, kisemmizettnek éreztem magam. Ez nem az én orgazmusomról fog szólni, akkor ott beláttam. Hirtelen azt sem tudtam ki is a felesleges harmadik. Én? Igen. Ebben a pillanatban én voltam az.

Marcsi talán észre vett valamit, mert felém fordult és a fejemet magához húzta. Csókolni kezdett, de nekem most egyáltalán nem ízlett. Idegenebb volt, mint valaha. Csak erre tudtam gondolni, semmi másra. Már nem izgatott, már egyáltalán nem akartam hozzá érni, sem semmit tenni vele. Elhúzódtam, de ő a mellem után nyúlt. Hiába. Ellöktem a kezét. Bennem meg csak záporoztak a kérdések. Miért csinálom ezt? Mi értelme ennek? Eltűnt a varázs. Már nem érdekelt. Félre húzódtam és csendesen nyeltem a könnyeimet. Aztán már nem fogtam vissza őket. Némán csordogáltak le az arcomon. A homály eltakart, de a hangokat nem fedte. Karcsi és Marcsi élvezték, piszkosul. Látni sem akartam, de igen hallottam, hogyan robbannak bele az orgazmusba! Azt is, hogyan lihegnek, talán még a szívük dobbanását is! Lüktettek, együtt!

Majd amikor végeztek és elnyúltak a földön, én felálltam, felöltöztem és kisétáltam a konyhába. Életem nagy csalódása s egyben meglepetése is volt az este. Elfogadtam egy nőt, mint szexpartnert, nyitott voltam rá, de én lettem a harmadik. Felesleges voltam? Nélkülem is megtörtént volna Marcsi és Karcsi között az aktus, ebben biztos voltam. Így legalább büntetlenül lefekhetett Karcsi a barátnőmmel. Én hülye, meg belementem. Rosszul éreztem magam. Szinte fizikai fájdalmaim voltak. Ott a gyomromban, a nyelőcsövemben és a zsigereimben. Mart a keserűség, mint később még sokszor, de tény, ami tény, szabad akaratomból léptem bele ebbe a cipőbe.

Marcsi hamar távozott, minden körítés nélkül. Én meg csak ültem a konyhában és merengtem. Már nem sírtam, pedig azt kellett volna. Ezt is benyeltem, mint annyi mást ezután és addig. Karcsi bocsánatot kért, elmondta, hogy az újdonság nagyon elvette az eszét és próbált vigasztalni, hogy igazából az izgatta fel, amit egymással tettünk Marcsival, de nekem ez nem volt vigasz. Én nem akarom magam felesleges résztvevőnek érezni egy szexuális együttlétben! Soha! Soha többé! Ez volt a baj. Vagy mégis inkább az, hogy a párom más nővel élvezte a szexet, nem velem?

Az eset után Marcsival megromlott a viszonyunk. Azt hiszem, nem csak a kínos helyzet miatt, hanem azért, mert titokban megkereste a páromat. Többet akart tőle. Karcsi azt állította, nemet mondott. Ennek ellenére együtt éltünk még néhány évet és sűrű fátylat borítottunk a történtekre. Aztán a szakításkor végül elmondta Karcsi, hogy többször is voltak együtt Marcsival később. Én azóta sem és eztán sem beszélek a lánnyal. Rossz emlékeket idéz bennem. Mélységes megalázottságot. Kirekesztettséget és csalósást. Kinyíltam, mint egy reményteli virág és el is virágoztam nem egész egy óra alatt. Többé nem próbáltam ilyen, sem hasonló kapcsolatot létesíteni senkivel. Túl nagy törést okozott a zabolátlan vágy. Mert ez az volt. Ezért nem is haragszom Karcsira. Mert hol máshol lépjük át az önuralom végső határát, ha nem az intim kapcsolatokban? De én akkor is csalódtam!


Szextörténet ajánló:


Végre megtörtént !


Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
T....

A cipőbolti kaland


péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj....

Amikor először megdugtak


Szabinak hívnak egy vidéki kisvárosban lakom. A néhány évvel ezelőtt történt első meleg kalandomat szeretném megosztani veletek. Normál körülmények között a csajok jönnek be, sok barátnőm volt, tetszenek is, nincs is ezzel semmi baj, ám titkon azért mindig fantáziáltam pasikról is. Érdekelt h milyen lehet egy pasival a sex, amikor a farok másik végén vagyok.
26 éves voltam, az egyik éjszaka....

1.rész - A beavatás


Hol is kezdjem a történetemet.....
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leírjam -e, de úgy döntöttem hogy kis szemelvényekben nyilvánosság elé tárom kalandjaimat. Kíváncsivá tesz a dolog, hogy mások hogyan
vélekednek és hogy tetszik-e egyáltalán.
Szóval hol is kezdjem. Talán ott, hogy nem vagyok egy könnyű eset. Már nagyon nagyon régóta vonzódom a jóval idősebb férfiakhoz. Jómagam ....

Egy magyar pár kalandjai Olaszországban


Amikor elkezdtünk randizni, őrülten beleszerettem Petibe...


és ő is belém. Néhány hónapnyi randizás után összeköltöztünk, annak ellenére, hogy a szüleink kezdetben nem nagyon támogatták az ötletet. Röviddel a diploma megszerzése után összeházasodtunk, és beköltöztünk az új házba, amit Peti szüleitől kaptunk nászajándékba.

Nagys....

Barátnőm és az első szadomazó szex


Sziasztok. A párom és én is 20 évesek vagyunk, nekem a fantáziám elég perverz, és sok dolog jár a fejemben a barátnőmmel kapcsolatban. Régóta szeretek nézegetni BDSM videókat, és élvezem, ahogy a nőket kínozzák benne. Elhatároztam, hogy ráveszem barátnőm, hogy legyen benne egy kisebb szadomazós játékban.

Nagyon sokáig próbáltam fűzni a fejét ezzel a dologgal, mindaddig, míg egy este....
Szextörténet címkék

18. | poni | természetben | belém | masturbálok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.