Csodálatos szex négyesben


CSABA, a férj:

- 52 éves, 180 cm magas és 90kg, erős testalkatú férfi.

ANNA, a feleség:

- 48 éves, 165 cm magas, és 58 kg, csinos szőkehajú asszony, szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ANDI, a feleség barátnője:

- 45 éves, 167 cm magas és 58 kg, csinos barnahajú özvegyasszony, szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ROBI, a családfő barátja.

- 52 éves, 176 cm magas és 80 kg, erős testalkatú férfi.

CSABA barátom, még a hét elején szólt nekem, hogy szombaton este 6 órakor baráti összejövetelt rendeznek náluk, melyre szeretne engem is meghívni. Természetesen a meghívást örömmel elfogadtam.

ANNA még a hét elején szólt a barátnőjének, ANDINAK, hogy szombaton este 6 órakor baráti összejövetelt rendeznek náluk, melyre szeretné őt is meghívni. Természetesen a meghívást örömmel elfogadta.

Szombaton este pontosan 6 órakor megérkeztem a barátomhoz. CSABÁÉK gyönyörű, hatalmas kétszintes családi házban laktak. A házigazda örömmel az arcán, huncut mosollyal fogadott.

- Meglátod, barátom, hogy csodálatosan fogod érezni magad.

Bementünk a szobába. Ott kettő csinos és kivánatos asszony fogadott.

- Szia, ANNA vagyok, CSABA felesége, ő pedig a legjobb barátnőm, ANDI.

Én is bemutatkoztam. ANDI azonnal meg is tetszett nekem. Körülnéztem a hatalmas szobában. Két rekamié, egy hatalmas franciaágy, egy szépen megterített asztal, tele mindenféle finomsággal, és ami még nagyon különlegessé tette a szobát, az egy 3X3 m-es jacuzzis medence.

ANNA kedvesen szólt a barátnőjének, ANDINAK:

- Megkérnélek, drága barátnőm, hogy gondoskodj kérlek a vendégünkről.

ANDI kedvesen megkérdezte:

- Mit hozhatok?

- Egy martinit kérek. Köszi.

Most néztem csak meg jobban. Nagyon csinos barnahajú özvegyasszony. Szoknyában és blúzban, nagyon kivánatos volt. Ittunk, beszélgettünk, és lassan a hangulat, és vele a gátlásaink is már nagyon szépen oldódtak. Az italtól már én is egy kicsit bátrabb lettem. Megtettem már az első lépést, azzal, hogy megöleleltem, és megcsókoltam. Ő kedvesen visszacsókolt. Látszott rajta, hogy nagyon vágyik már egy férfi ölelésére, és csókjaira.

- Csinos vagy édesem, nagyon tetszel nekem.- mondtam neki kedvesen.

- Te is nagyon tetszel nekem, szívem.- mondta ANDI.

Azzal megint megcsókolt. Ebből aztán heves csókolózás lett. ANNA és a férje, CSABA is már szerelmesen, ölelkeztek és csókolóztak.

- Várj édesem. Menjünk zuhanyozni.- szólt halkan ANNA a férjének.

Látva, hogy már hevesen csókolózok a barátnőjével, ANDIVAL, még gyorsan hozzátette:

- Hagyjuk turbékolni a szerelmeseket.

Azzal kézenfogta a férjét, CSABÁT, és elvonultak a fürdőszobába. ANDI kibontakozott a karjaimból, és felállt a rekamiéról.

- Nagyon melegem van. - mondta huncut mosollyal.

Azzal, legnagyobb örömömre el kezdett vetkőzni. Először a szoknyáját, majd a blúzát vetette le. Ott állt előttem gyönyörű fekete csipkés melltartóban, és fekete kis bugyiban. Megnyaltam a szám szélét. Most még jobban kivántam. Éreztem, hogy farkam már nagyon ágaskodik, ezért ANDI legnagyobb örömére, én is el kezdtem vetkőzni. Mikor lehúztam az alsónadrágomat, és meglátta keményen ágaskodó farkamat, akkor ő is megnyalta a szája szélét, majd két kézzel kigombolta, és levetette a melltartóját, végül lehúzta a bugyiját is. Végre ott állt előttem anyaszült meztelenül. Gyönyörű, és kivánatos volt.

Hátulról megfogtam a derekát. Belecsókoltam a nyakába. Két kezem felcsúszott a melleire. Megfogtam, elmarkoltam őket, finom húsos, puha volt. Jól meggyömöszöltem őket, majd jobb kezem lecsúszott a puncijára. Megsimogattam, majd el kezdtem ujjaimmal a csiklóját izgatni. ANDI felnyögött. Jobb kézzel hátranyúlt, és megfogta a farkamat. Érezte, hogy keményedik. Erre huncut mosoly jelent meg az arcán.

Közben ANNA is megjelent a férjével, CSABÁVAL, anyaszült meztelenül.

- Mehettek ti is zuhanyozni, a fürdőszoba rendelkezéstekre áll.

Közben huncut mosollyal a száján, elégedetten mondta a férjének:

- Fantasztikus voltál a fürdőszobában kedvesem.

- Gyere édesem, menjünk zuhanyozni.- szóltam kedvesen ANDINAK.

Átöleltem a derekát, és meztelenül átmentünk a fürdőszobába. Farkam már nagyon keményen állt. Tudtam, hogy most meg fogom dugni. A fürdőszobában megcsókoltam, és így szóltam hozzá:

- Meg akarom hátulról dugni a puncidat édesem.

ANDINAK nem volt ellenére, mert a farkam csodálatos látványától, kezem és szám csodás kényeztetésétől már nedvesedett a puncija:

- Jól van szívem, gyere dugjál meg.

Két kézzel rátámaszkodott a mosdóra. Széttárta combjait, kidomborította a fenekét, ezzel teljesen kitárta előttem gyönyörű és kivánatos punciját.

Odaálltam a háta mögé, és farkam végét odahelyeztem lüktető puncijához. Szépen lassan behatoltam. ANDI halkan felnyögött.

- Dugjál meg szívem!

Ágaskodó kemény farkam erre tövig belenyomtam kivánatos puncijába. Ekkor hol lassan, hol gyorsan, váltott ritmusban dugtam. Közben kezeimbe fogtam finom puha, húsos melleit, és nyakát, vállát csókoltam.Nem akartam, hogy idő előtt elélvezzek. Szerettem volna minél tovább benne lenni, minél tovább dugni a punciját. Nagy farkam teljesen kitöltötte. Mintegy 10 percig dugtam. Ez alatt az idő alatt ANDI kétszer is elélvezett. Éreztem, hogy mindjárt én is elélvezek. Ekkor farkam szétrobbant, elsült a puncijában, és megtöltötte azt bőven ömlő levével.

- Köszönöm édesem, csodálatos puncid van.- mondtam kedvesen.

- Csodálatos volt dugni veled, szívem.- mondta ANDI hálásan.

Utána lezuhanyoztunk, megtörülköztünk, és visszatértünk a szobába, ahol csodálatos látvány fogadott bennünket. ANNA széttárt combokkal térdelt az egyik rekamién. CSABA a férje pedig hátulról dugta a punciját. ANNA nagyon élvezte, ahogy férje egyre keményebben keféli. Nagyokat nyögött, sikongatott, és élvezett.

Ettől a farkam megint bevetésre készen keményedni kezdett. ANDI ezt azonnal észrevette.

- Gyere szivem, dugjál meg!

- Örömmel édesem. - válaszoltam.

Odament a másik rekamiéhoz, rátérdelt, széttárta combjait, és úgy várta, hogy megint megdugjam. Örömmel teljesítettem a kérését. Már én is nagyon kivántam. Nem is vesztegettem az időt, hanem beálltam széttárt combjai közé, és bevezettem keményen ágaskodó farkamat nedves, lüktető puncijába. Nem finomkodtam, hanem egyetlen mozdulattal tövig döftem. ANDI erre felnyögött. Egyenletes ki, és be mozdulatokkal el kezdtem dugni. Két kézzel megfogtam a melleit, és keményen dugtam kivánatos punciját.

Azt gondolná az ember, hogy már régen volt férfival, és teljesen ki van éhezve, ráadásul még nagyon élvezi a kemény és vad baszást.

Farkam minden kemény öklelésére nagyokat nyögött, sikongatott, mellette pedig nagyokat élvezett. Fáradhatatlanul, és keményen dugtam tovább.

Mintegy 10 perce keféltem, amikor éreztem, hogy lassan elélvezem. ANDI már közben kétszer elélvezett. Még két három vad lökés, és farkam elsült, valósággal szétrobbant a puncijában, megtöltve azt bőven ömlő nedvével.

- Fantasztikus voltál, szívem. - dicsért meg elégedetten ANDI.

- Csodás puncid van, édesem. Éjjel nappal csak dugnám. -válaszoltam.

- Lesz még rá alkalmad, szívem. - válaszolta ANDI huncut mosollyal.

Utána beültünk a medencébe, és a többiekkel együtt mi is élveztük a pezsgőfürdő csodás hatását. A medencében, a pezsgőfürdő mellett, még egymást is kényeztettük. A mellét, és a punciját simogattam, száját, nyakát, és a vállát csókoltam. Közben a házigazda és a felesége kimentek a medencéből. Megtörülköztek.

CSABA hanyattfeküdt a hatalmas franciaágyon ANNA ráült keményen álló farkára, amely tövig hatolt tág, nedves puncijába. Majd vad lovaglásba kezdett CSABA keményen álló dákóján.

ANDI a medence szélénél állva nézte, ahogy a barátnője és a férje egyre keményebben kefélnek. Mögéje álltam. Jobb kézzel elmarkoltam puha húsos melleit, bal kézzel pedig lenyúltam a lába közé, és a csiklóját simogattam, majd két ujjal benyúltam a puncijába. Közben pedig hevesen csókoltam nyakát, és vállát. Ekkor jobb kézzel hátranyúlt, megfogta a farkamat, amely megint szépen keményedett, és ANDI nagy nagy örömére újra bevetésre készen állt. Meg is jegyezte huncut mosoly kiséretében:

- Mi lenne, ha megint dugnánk egyet szívem!?

- Örömmel édesem!- válaszoltam.

Kimentünk a medencéből, megtörülközünk, és egymás derekát átölelve odamentünk a franciaágyhoz, ahol ANNA és CSABA már befejezték a szeretkezést. Utána ANNA elégedetten megcsókolta a férjét, és csak annyit mondott neki, huncut mosollyal az arcán, hogy:

- Csodálatos farkad van kedvesem.

Azzal egymás derekát átölelve bementek a medencébe, és onnan figyeltek bennünket. Hanyattfeküdtem a hatalmas ágyon. ANDI fölémtérdelt, megfogta a farkamat melyet puncijának bejáratához helyezett, és ráült. Keményen álló dákóm finoman belecsusszant nedves kis puncijába. ANDI nyögött egy nagyott, ahogy farkam tövig hatolt kivánatos kis puncijába. Ekkor gyors fel, és le, mozdulatokkal vadul lovagolni kezdett keményen álló dákómon.

Annak ellenére, hogy az est folyamán nem ez volt az első dugásunk, mégis egyre jobban élvezte. Közben nagyokat nyögött és sikongatott,

ahogy az élvezet hullámai sorban végigsöpörtek rajta. Mintegy 10 pecnyi kemény akció után, már éreztem, hogy mindjárt elélvezek. ANDI még

jobban gyorsított, ekkor éreztem, hogy lassan célegyenesben vagyunk. Farkam ekkor szétrobbant, és megtöltötte csodás punciját, annak bőven ömlő nedvével. Ekkor hálásan megcsókolt, és csak annyit mondott, hogy:

- Fantasztikus farkad van szívem.

Egy kicsit pihentünk, majd kéz a kézben bementünk a medencébe, hogy még egy kis pezsgőfürdővel kényeztessük az élvezettől fáradt testünket.


Szextörténet ajánló:


A rossz diáklány megtanulja a leckét


Az igazgató kezdett türelmetlenkedni. Már félórája kicsengettek az utolsó tanóráról és a legtöbb diák már ennyi idő alatt rég megebédelt, de akit ő várt még nem érkezett meg hozzá. Pedig már nagyon várta a látogatóját.

Már-már kezdte azt hinni, hogy nem kapta meg az illető az üzenetet, mikor kopogtak az ajtaján.

- Szabad!

- Jó napot kívánok! ....

Vivi és a méretes műfasz


Egy meleg nyári este elindultam nagynénémhez. Útközben épp azon gondolkoztam, hogy lehet az, hogy már régóta nincs senkije. Mondjuk sok beszélgetésből azt szűrtem, le, hogy nem igazán jön be senkinek sem. Vivien, mert így hívták a nagynénémet, inkább a klasszikus nőideált testesítette meg(szó szerint.) Alacsony, telt, de formás alakja volt, hatalmas cicikkel, popsival, és hát plusz kilókkal melyek....

Erotikus történet, az álom


Éjszaka van,nehéz nap után térsz végre nyugovóra és nyugtalanul várod hogy az álmok elragadjanak egy varázslatos világba ahol nem számit a stressz, nem számít a hétköznapok szürke tengere, csak a kikapcsolódás, mint egy kellemes lágy dallam, ami a füledbe mászik. Lassan lehunyod a szemed és körvonalazódik egy eddig ismeretlen táj... Először csak érzed a finom meleg szellőt, az óceán morajlását, ma....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

Mese felnőtteknek


Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy szegény ember,annak egy fia.Azt mondja a fiú egy napon az apjának:

-Édesepám elmegyek világot látni és addig haza sem jövök,amíg asszonyt nem találok magamnak.

Azzal tarisznyát vett a nyakába és elindult az orra után.

Ment,mendegélt,még egy szép dimbes-dombos vidékre ért. a völgyben egy kis házat talált és mive....

Lezbi kaland a barátnőmmel


A legtöbb fiú nem nézi ki belőlem azt, hogy bevállalós vagyok. /De nem úgy, nem vagyok ribi./ Nem hiszik hogy én is nézek pornót. Azt gondolják, hogy a lányok később érnek fejben, mint testben. De ez nem igaz. Én speciel előbb lettem érett belül, mint kívül. Ezért is van, hogy agyilag 20-nak néznek, míg kívül valójában 17 vagyok. De egy dolog még hiányzott.
A gyakorlat.

....
Szextörténet címkék

edd meg | anyate | kemping | india | erzsike |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.