Jóga óra felnőtteknek


Magára húzta a feszes fekete overált, nevetgélt még a lányokkal, majd elindult az edzőterembe. Fogott egy gumiszőnyeget, és leült, bámult kifelé, nézte a napsütésben a fák ágait. Milyen szép! De vajon miért nem kezdünk már?

- Hello! Bettynek balesete volt, ezért ma én tartom az órát - mosolygott a férfi.

Észrevette a lányt és odabiccentett. A lány vissza, de azt hitte elájul, mindenre számított, de arra hogy újra találkoznak, és itt találkoznak - erre nem volt felkészülve. Zavart volt, egész idő alatt nem tudott a jóga gyakorlatokra figyelni, nem tudott ellazítani, meditáció ide, meditáció oda. Időnként magán érezte a férfi tekintetet, ennek örült, de igazán nem tudta mire vélni. Alig várta, hogy vége legyen az órának. Az elsők között rohant tusolni, öltözni. Sosem szerette a hideg zuhanyt, de úgy érezte szüksége van rá, hogy egyáltalán el tudjon indulni.

Igen régóta ismerte a férfit. Illetve régóta járt hozzá a fiával, majd két éve mindig is nagyon vonzotta ez a nevető, huncut majdnem fekete szempár. Azután valami összejövetelen találkoztak. Mindketten meglepődtek, és mindketten egyedül voltak, úgyhogy egész este beszélgettek. Azt is tudták mindkettejüknek családja van, hiába a vonzalom, ami egyértelműen kölcsönös volt. Ezt megbeszélték, és úgy gondolták, az egy évben kétszeri hivatalos találkozót kibírják. De erre a váratlan találkozásra nem voltak felkészülve. Igyekezett, hogy az elsők között tudjon távozni. Magára kapta könnyű ruháját és már rohant is. Már az ajtóhoz ért, azt hitte minden oké, amikor meghallotta a mosolygó hangot:

- Azt nem mondtad, hogy jógázol! Régóta?

- Nem jut mindig időm rá. De szívesen csinálom - fordult meg. Addigra a férfi már egész közel volt hozzá - de azt nem gondoltam, hogy veled találkozom.

- Beszélnünk kéne - mondta a férfi...

- Feljössz egy kávéra? Van meg egy kis időm mielőtt a gyerekekért megyek.

- Bezárok és jövök.

Egész úton hazafelé remegett az idegességtől. Talán még sem olyan lezárt történet ez, mint gondolta. Nagyon felkavarta a találkozás. És miről akar beszelni? Mi lesz most??? Megszólalt a kaputelefon, és ekkor végtelen nyugalom szállta meg. Mi lenne, most csengetett az a férfi, aki annyira vonzotta, és végre itt lesz a közelében, akármit is akar mondani.

- Hello - nevetett rá a férfi.

Nézték egymást, és elmerültek egymás tekintetében. Odahajolt hozzá, és puhán megcsókolta.

- Azt hiszem kicsit megmozgattál bennem valamit ma. Figyeltelek jógázás közben, és egész máson járt az eszem.

A nő csak nézte a szemeit, melyek most kicsit komolyabbak voltak, és egyre közeledtek. Száraz és forró volt az ajka, egész finoman megharapta a nő ajkait, majd hirtelen vadul elkezdtek csókolózni. Nem bírták tovább a köztük levő feszültséget. A férfi ajka elindult a nő nyakán, belecsókolt a kis gödröcskébe a nyaka tövén. A nő hirtelen felsóhajtott. Tudta, elveszett. Persze el is akart veszni. Beletúrt a férfi hajába, és érezte, amint finom kézzel, szinte észrevétlenül tünteti el róla a ruhát a férfi. A férfi kutató szája egyre lejjebb haladt, elérte a nő mellét, mellbimbóját ajkai köze kapta ,finoman harapdálta. Picit megemelte a nő fenekét, felültette a konyhaasztalra, majd finoman ledöntötte, és kutató szájával egyre lejjebb haladt. Végig a hasán, köldökén, combján. Ettől megnyíltak a combok, belső oldalukat is végig csókolta míg el nem jutott a nő szemérméhez.

Először finoman kívülről kezdte csókolgatni, majd megnyitva a rést belenyalt a nedves punciba. A nő felnyögött a gyönyörűségtől. Erre ő picit jobban széthúzta a szeméremajkakat, és nyelvét mélyen a nő hüvelyébe dugta, majd csiklóit szopogatta. Időnként picit arrébb húzódott, hogy a látványban is gyönyörködhessen.

Mikor látta a nő mennyire magán kívül van, felemelkedett és péniszét finoman a nőbe mártotta. Egy pillanatig csak élvezték az egymásba érés gyönyörűségét, ismerkedtek meg az újdonsággal, egymásra meredtek, azután egy kicsit oldódtak, elmosolyodtak. A nő nézte az ismét mosolygó szempárt, úgy érezte úszik a tekintetében, a férfi pedig új erőt kapott, mikor a nő kipirult arcát, könnyektől csillogó szemét látta. Meg is lepődött, amikor megérezte a nő hüvelyének szorítását. Tudta szabályozni, és most hüvelyizmainak összehúzásával korbácsolta a férfi egyébként is igen heves vágyait. Néztek egymást és közben mozogni kezdtek.

Egyre erőteljesebb és vadabb volt a mozgásuk, majd a férfi egy pillanatra mozdulatlan lett.

- Nem akarom, hogy elkapkodjuk. Vártunk eleget, sokáig szeretnék benned lenni, olyan jó forró vagy, kár lenne innen kibújni.

És szinte megpróbált meg beljebb fészkelődni. A nő egyik lábát felemelve a vállára támasztotta, és kissé így oldalról mozdult ismét. Látta a nőt mennyire izgatja ez a póz, figyelte annak légzését, és egyre erőteljesebb mozgásba kezdett. Látta, hogy a nő már alig kap levegőt, érezte milyen forrón izzik a teste, látta, ahogy megfeszül. Egyszer csak felnyögött a nő, hirtelen erősen megszorította, és érezte, ahogy erősen remegni kezd. Felhúzta az elernyedt testét, leült egy székre a nőt magára húzva. Ám ekkor a nő hirtelen észhez tért, és letérdelt a férfi elé. Először finoman végignyalta annak merev szerszámát, majd makkját gyöngéden körbe harapdálta. Azután egy mozdulattal eltüntette az egészet a szájában.

A férfi felsóhajtott és megsimogatta a nő fejét. Az a száját szorosan a pénisz köre fonta, és elkezdte azt szopogatni, csókolgatni. Nyelvével körözött, finoman fogaival végigharapdálta, végén a pici lyukba is belecsókolt. A férfi már majd elvesztette az eszét, érezte hamarosan szétdurran. Próbálta a nő szájából kihúzni farkát, de az rámosolygott, és maradásra intette. Érezni akarta a férfi ízét, gyönyörét. Egyre gyorsabban erőteljesebben csókolta őt, érezte, hogy a férfi is egyre erőteljesebben mozog. Kezével is besegített ekkor, hogy fokozza a gyönyört. Ujjaiból gyűrűt formált, és azt szorosra fonva húzgálta, miközben a szája továbbra is szopogatta a kemény szerszámot. Érezte mindjárt kilövell a férfi, azután érezte, ahogy a férfi megfeszül, hallotta annak nyögését, érezte ahogy légzése kihagy, és a forró nedü a szájába ömlik.

Finoman lenyalogatta a Feri spermáját, egész lassan, csókokkal feljebb kúszott, átölelte a férfit, aki csókolni kezdte.

- Mi lesz ebből még később? - súgta oda.

Várta is, és félt is a folytatástól...


Szextörténet ajánló:


Margit néni az öreglány


Margit néni az ötvenhét éves középhosszú göndör barna hajú asszonyos vonalakkal rendelkező hölgy volt. Egy kis faluban élt egy kockaházban. Valaha férjnél volt, de megözvegyült még a negyvenes évei elején. Azóta egyedül él. Szegény nem volt éppen szép arcú teremtés és az idő sem volt túl kegyes vele. Az évek múlásával rakodott rá pár kiló plusz, amitől kicsit teltebb volt, olyan asszonyosan. Az e....

Megbaszott az anyám élettársa


Kezdetben nagyon gyűlöltem őt, és az anyámat is, amiért egy ilyen férfit hozott a házba. James - nek volt egy fia is, körülbelül velem és a testvéremmel egykorú. Amelie és én ikrek voltunk. Mindig ő volt kettőnk közül a jó kislány, én pedig a rossz. Neki jobbak voltak a jegyei és szófogadó volt. Anya jobban is szerette őt, emiatt pedig gyakran összevesztünk. Amikor csak tehettem szerettem anyának ....

A munkatársnőm ette a gecimet


Már jó ideje dolgoztunk együtt és sokszor néztem őt! Arca nem volt éppen szép, de ezt kompenzálta a teste! Vékony párductestü, small tits, és formás feszes popója volt! Egy ideig a férje is a kollégám volt... aztán "megszabadultam" tőle!
Ekkor elkezdtem vele társalogni. Hónapokig beszélgettünk, viccelődtünk és nevetgéltünk. Mikorra már kiismertem, elkezdtem vele poénkodni, hogy tegyük össze....

TiniRibi szextörténete


A koromhoz képest nagyon csinos tini lány vagyok, nagy méretű mellekkel. Az unokatesóm már 22 éves irtó szexi férfi. Mostanában egyre többet nézegetem a családi rendezvényeken. Nagyon felizgat mikor rágondolok maszturbálás közben akkor óriásiakat élvezek.


Egy ilyen rendezvényre direkt egy irtó szexi ruhában érkeztem. Amint meglátott látszott rajta hogy nem igazán tud nem bám....

Fiús játszás


Sziasztok. Nos úgy érzem ideje egy kicsit nosztalgiázni és feleleveníteni egy régi emléket :)

Nos... 14 éves voltam akkoriban most vagyok 20 de valahol elkellett kezdeni ugye? :) Na.. Volt egy jó barátom Alex. 16 éves volt olyan 170 cm vékony srác. Akkoriban nem volt még ferde hajlamom.. Sőt inkább a filmek vonzottak meg a számítógépes játék. Egyik nyári napon át hívott magához mert....

Részeg élvezetek


Pár éve történt meg az a felejthetetlen éjszaka, amikor barátnőmmel, Tamarával egy házibuliba mentünk és még csak nem is sejtettük, hogy egy életre szóló élményben lesz részünk aznap este. Én 21 voltam ő 20, egy közös barátunk által ismertük meg egymást. Gyönyörű volt! Mély kék szemei voltak és hosszú barna haja, és az alakja…az valami hihetetlen. Akármikor vele voltam, nem hittem el hogy egy ily....
Szextörténet címkék

enged | szerenádot | pap | niki kutya | megbaszattam magam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.