A gondolat mámora


Sok forró nyári éjszakát sétáltam már át magányosan. Egyedül az utcák sötétjében villanyoszlopok halovány fényében töprengeni történteken. Megnyugtató, békés, halk. Tücskök ciripelését csak néha töri meg egy-egy elhaladó autó pufogása. Nem hallani Kovácsék kutyájának őrjöngő ugatását, sem a Tóthkomlófalusy házból a kiabálást a távirányító miatt, sem a játszadozó gyermekek nevetését, szerelmes párok kéjes suttogását sem. Minden alszik. Ilyenkor érzem, úgy mintha az idő is félálomban lenne. Egy óra alatt jutok el a játszótérre, ami amúgy 10 percre lenne tőlünk. Szinte minden este kimegyek hintázni. Nem a hinta nyújtotta örömök miatt, egyszerűen gondolkodni járok el. Három testvérem miatt nehéz otthon tiszta fejjel bármit is átgondolni, amit mostanában kellene pedig.

Két hónappal ezelőtt is megszokott sétámon voltam. Kissé szaporázott léptekkel haladtam, mert ideges voltam legjobb barátnőmre, Barbira. Számára a fiúk csak szex partnerek, és semmi mást nem lehet tőlük elvárni. Minden héten mással bújik ágyba. Szerinte egy jó szex (baszás, ahogy ő nevezné) mindig kitisztítja a fejét, főleg ha elég kemény a társ hozzá. Elég kegyetlen szokásai lehetnek az ágyban, mit ne mondjak. Én inkább álmodozó típus vagyok. Egy erotikus éjszakát némi romantikával többre értékelek mint egy jó partit. Emiatt cikiz mindig és nem hagy békén ezzel. Ezzel még nincs is gond, de aznap túlment a határon : elhívta egy haverját, hogy kezdjen ki velem és mutassa meg nekem milyen is valójában egy jó sex (számukra).

Ezen feldühödve elviharzottam tőle és azonnal a játszótér felé mentem, de mire odaértem már ültek a hintában. Nem tudtam elképzelni ki képes a játszótéren bóklászni hajnali 3-kor, aztán eszembe jutott hogy én is itt vagyok, annyira mégsem lehet akkor őrült a betolakodó. Közelebb érve észrevettem hogy egy egész jóképű fiú foglalta el a helyem. Beleültem a mellette lévő hintába, és beszélgetni kezdtem vele. Sötét, kissé hosszú haja és fekete öltözéke vadnak tűnt először de beszélgetés közben rájöttem, hogy valójában egy kedves és kicsit szerény embert takart.

Az éjszakai beszélgetést többször is megismételtük, majd nappal is találkozgatni kezdtünk. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz Tamással de mindvégig csak barátok voltunk, egészen tegnapig. Délután felhívott, nem mennék-e le hozzájuk. Természetesen igent mondtam. Valamiért nem volt az egy megszokott áthívás, mint azelőtt. Zavarban voltam és izgultam, mintha randira készültem volna. Már korábban is rájöhettem volna, Tamás több nekem, mint egy egyszerű barát.

A nappalok még mindig perzselők voltak annak ellenére, hogy nyár vége volt már. Egy miniszoknyát és egy inget vettem ezért magamra, de még így is melegem volt.

Tamáséknál nem volt otthon senki. Nem csináltunk semmi különöset végül is, csak beszélgettünk a nappaliban. A házban is elég meleg volt de a jégkockákkal teli üdítők és a fagylalt sokat segített a hőség elviselésében. Kissé feszengve ültem Tamás mellett miközben szavaira próbáltam figyelni, de valahogy kissé elkalandozott a figyelmem. Barátomnak is melege lehetett, mert rövidnadrágban és ujjatlanban volt, ami nem volt megszokott tőle. Így jobban lehetett látni karizmain megcsillanó izzadságcseppeket, a tökéletesre kigyúrt vállizmokat. Eljátszadoztam a gondolattal, milyen lehetne a karjaiban feküdni, bár arra a következtetésre jutottam hogy inkább végigcsusszannék a hasán az izzadság miatt és a padlón végezném, hacsak a pólóját nem… Gyerünk kislány, szedd össze magad! Nem tudom mi ütött belém, de a tudtára akartam hozni mit érzek iránta ezzel barátságunkat kockáztatva. Reméltem nem Barbi hatása.

Hihetetlen volt a hőség, patakzott rólunk a víz. Nem is csoda, hisz szülei mániákusan rajongtak a fél falat elfoglaló gigantikus ablakokért, ami miatt akár üvegházként is funkcionálhatott volna a lakozat. Már kissé szédülten nyúltam poharam felé jégkockákért hogy lehűsítsem magam, de arcomhoz érve sercegve elolvadtak (a pohárban hogy bírták ki??)

Főhősünknek azonnal eszébe jutott hol van a ház leghűvösebb része. Kissé elpirultan bevallotta, hogy szobájában általában pár fokkal hűvösebb van, és a redőny is jól működik viszonylag kicsi ablakán. Kapva a hallottakon invitálás nélkül berontottam az árnyékos helyiségbe és kényelembe helyeztem magam az ágyon. A paplan is kellemesen hűvös volt. Önelégült arcomat a plafon felé fordítottam, és behunytam a szemem. Mikor meghallottam hogy Tamás is végre utolért, résnyire kinyitott szemeimet. A fiú homályos alakját láttam fölöttem egy jégkockával teli tállal a kezében, amit letett az asztalra.

Miután letelepedett mellém az ágy sarkára, nem közelebb, arca még vörösebb lett; állítása szerint azért, mert nem rakott rendet a szobájában. A tökéletesen pormentes övezetben elég silány füllentésnek hangzott ez, de nem firtattam a témát. Legalább is hangosan nem. Eszembe jutott miért is voltam zavarban a telefonbeszélgetés után, és mit akartam bevallani Tamásnak. Volt egy halvány sejtésem neki is valahol ekörül járhatott az esze, de biztosra nem tudtam. Azonnal én is elvörösödtem, és felültem az ágyon. Zavarban voltam, hogy is kezdhetnék neki mondókámnak. Már makogtam is volna valamit, amikor Tamás elkezdett csikizni. Hangos, röfögő vihogásba kezdtem, és viszonoztam az orv támadást. Az ujjaktól menekülve dobálóztunk az ágyon, de minduntalan megtaláltuk egymás gyomrát és kezdődött előröl a hajkurászás. Ez így ment egy ideig majd a háború végét eldöntvén Tamás megragadott és lágyan a hátamra dobott, rám telepedett, és kijelentette ő győzött. Nem is ellenkeztem. Lihegve vigyorogtunk egymás arcába, majd egyre feszültebben éreztem magam. Hisz ott feküdt rajtam, arca pár centire tőlem.

Megint elkalandoztam; lassan beleborzoltam hajába, kezemet végighúztam arcán, majd lágyan megcsókoltam. Ő ezt viszonozta, és szenvedélyesen játszadoztunk egymás ajkaival. A szoba kezdett egyre jobban perzselni körülöttünk, egymás karjaiban elveszve folytattuk csókáradatunkat. Kezem lejjebb csúszott, és levettem Tamás pólóját, míg ő az ingem gombjaival babrált. Megszabadítottam ruhadarabjától, ő pedig nyakamat és mellkasomat kezdte csókolgatni miközben még mindig a gombokkal szórakozott, majd ajkaival lejjebb ment…

A valóság nem így volt. Szemeink vadul cikázni kezdtek a másik szemei és ajkai között, majd egyre közelebb hajolt felém. Résnyire kinyitotta száját és forró leheletével beborított. Szívdobogását éreztem mellkasomon, szinte egy ritmusra vert az enyémmel. Száját o alakra kerekítette, és lágyan fújni kezdte az arcomat, elkanyarodott a fülcimpámhoz majd nyakamon érintőlegesen ajkait is érezhettem. Teljesen megőrjített ez a játszadozás, sóhajtozva unszoltam a várva várt csókra, de nem hallgatott rám. Minduntalan csak pillanatokra érintette meg bőrömet, kihasználva önmegtartóztatásbeli fölényét hátrakapta arcát, mikor ajkaihoz kaptam. Egyre szaporodott szuszogásom közepette vadul próbáltam kihasználni azokat a pillanatokat mikor Tamás ajkaimat simogatta övéivel.

Pár perces éheztetés után Tamás felhagyott korábbi tevékenységével és gúnyosan megszólalt.

- Na, mit szeretne a hercegnő? Csak nem éhes a kicsike? – kaján vigyor jelent meg az arcán.

Kérdésére baráti szitkokkal és csikizéssel válaszoltam, ami csókolózásba fulladt. A hajborzolás helyett haj elfekvés volt, Tamás maga vette le pólóját (vagy inkább tépte) és a gombokkal sem volt gond mert csikizés közben kettő leszakadt. A szoba viszont perzselt és az éjszakát egymás karjaiban töltöttük. Micsoda pillanatok voltak azok!

Másnap reggel mikor haza battyogtam, a megszokott zsivaj fogadott. Kutyák vad ugatása üdvözölte a kerítés előtt elhaladókat, hangos dudálás az út közepén nyalakodó macska miatt, játszótérről gyermeki sikolyok. Valaki eleshetett, mert egy bőgő kislány hangja visszhangzott az utcában. Éjszakai sétáimhoz híven elkalandoztam séta közben, még a hangzavar sem tudott kizökkenteni gondolatmenetemből. Mosolyomat még Barbi sem tudta lelohasztani. Útközben futottunk össze, és annak ellenére, hogy eleinte ledöbbenve hallgatta mondókámat, a romantikus éjszakába fúló kimenetel nem tetszett neki. Ezt kinyilvánítva előző délutánjáról mesélt, és közhelyes fecsegésébe kezdett az ellenkező neműek rendeltetéséről, kezeléséről. Hamar otthagytam és álmodozva hazamentem.

Régi gondolkozó helyemen ringatózva arról az éjszakáról álmodom. Sok pillanata vígjátékba illett volna, de végeredményben egy romantikus éjszakát kaptam erotikával fűszerezve. Egyetlen hibája az idő számlájára írható fel. Hiába, ha jól érzi magát az ember, gyorsan repül minden másodperc. Közben végre megjelenik a félhomályban az ismerős alak, akinek gazdájára valójában várok most. A kissé vad külső, félénk belső, melyre talán egész életemben vártam.


Szextörténet ajánló:


Játékok határok nélkül


Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá.
Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétá....

Karácsonyi vágyak


Egy rózsaszín bugyogó volt rajtam. A flottírköntös a parkettán hevert. Nem foglalkoztunk vele.
Az ágyban feküdtünk és csókoztunk. Becsúsztattam a kezem a boxerjába és tovább nyammogtunk egymás szájában.
Az ablakra pára húzódott és a konvektor pattogó hangokat adott ki magából.
Szerettem volna, ha a pillanat a végtelenségig tartana. Belekotortam szalmaszőke hajába és megérezte....

A nejem szülinapi bulija


Késő tavasz volt, mikor Andika szülinapját készültünk megünnepelni. Pontosabban én készültem, mert meg akartam lepni a nejem.
Azt pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, csak az időpont volt problémás, meg az, hogy hogyan kezdjek hozzá. Na meg a helyszín. A meglepetésem az lett volna, hogy összehozok neki egy négyest Zoltánnal, Péterrel és velem.
Az egyik probléma az volt, hogy a fiúk n....

A megdugott feleség


Bár, csak még fiatal házasok voltunk, de nagyon zavart már, hogy ilyen"prűd"feleségem van!Én, rendszeresen eljártam, -néha még most is-, olyan helyre, ahol a nők, nem kurvák, de nem vetik meg a faszt!Sokszor próbálkoztam vele, rávezetni a sexualitásra, de minden hiába!Volt egy"galeri"szerüség a környéken, ezek"főnökét"kerestem meg, és felajánlottam bizonyos pénz összeget, ha, megbasszák-erőszakkal....

KORHÁZI SZEX 3.


Hát ami azt illeti ténylag szóltam a főorvosnak hogy szeretnék kimenni szombat és vasárnap!
Nem mondta hogy nem lehet,
így aztán a kimenőt meg kapva beültem egy taxiba és címet bemondva elmentem Ildikóhoz.
már várt és igen nagy szeretettel fogadott s egyből meg kinált egy itallal,
Te egyedúl laksz ebben a lakásban ?
most igen, de különben az Édesanyámmal lakom,de....

Szex a taxissal és lovakkal


Szex a taxissal és lovakkal

A egyik barátnõm meghívott magukhoz egy szombati vacsorára ahol bemutatta a legújabb szerzeményét a srácát akivel le akarja élni az életét.A barátnõm mindig kettesével ette a srácokat hiszen már a nyolcadikos vizsgáit is amiatt kellett elhalasztani mert éppen kaparás miatt volt a kórházban. Mire idáig eljutott,hogy talált magának egy férfit aki elvette fele....
Szextörténet címkék

fenekelt | poni | előváladék | Öteg | tágul |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.